ikväll smäller det.. imorgon också!

Giganternas kamp, the battle of the year, kampernas kamp, Segerstedt's vs Larsson's. You name it! Ikväll vankas iallafall den första grenen i den tänkta femkampen mellan Segerstedt's & Larsson's! Bowling står på schemat. Kommer bli kanon! And watch out Larsson's, cause you're going down!

Men men, innan krigsyxorna åkte upp tog jag och Amanda med oss Emelie och Sofia och drog till Eskilstuna och shoppade lite. Klänningen som jag kollat på i söndags fanns inte i min storlek, så det fick bli en annan. Men den blir kanon!

Så, nu är iallafall nyår spikat också. Klockan 18.00 bär det av ut till Jocke Bohman för middag och partaj! Succé! "Skumpan" är inhandlad, så är det bara att skåla in det nya året! :-) Nej, nu måste jag göra mig iordning för avfärden till Köping, Palacebowl! Mamma, pappa, jag och Mandis är taggade till max. Hoppas ni också är det?! Bjud upp till kamp ;-)



Love / Elin ♥

one step at a time

Juldagen var precis lika rolig som jag hade förväntat mig. Skratt, charader, alkohol och mycket prat präglade förfesten hemma hos Emelie! När klockan tickade mot halv 12 tog vi oss till Källarn. Jättemycket folk, men jättekul! Dansade all night long! Så härligt att Fanny äntligen får hänga med ut, lagligt ;-) Tack tjejer för en kanonkväll! Bilder kommer..

Nu ska jag gå och lägga mig för klockan står på 04.45! Hemska tanke! Bussen avgår 05.30 från Dinners. Så morgondagen kommer jag att spendera i Kil, på fotbollscup. Lite svårt att tagga när man ska upp s tidigt, men jag gör mitt bästa. Så nu ska jag få en god natts sömn hade jag tänkt :-) Sov så gott alla!



Love / Elin ♥

julafton!

Vaknade typ kvart i 10 av att Mallanbrallan ringde och väckte mig ;-) Hihi! Men då vare bara att ta sig ned för frukost och julklappsöppning! Fick hårspolar, sminkborste, presentkort på IKEA, pengar och mina efterlängtade Filippa K muggar. Sjukt snygga! Tack mamma, pappa & Diezel! ;-) Sen fick vi en kanonjulklapp till hela familjen! En massagegrej. Som man sätter som ett ryggstöd på tex. en stol, så ger den en kanonmassage! Thanks! Kan vi i familjen Segerstedt verkligen behöva! Mamma och pappa gillade tallrikarna vi köpt till dem! Sitter och kollar på Ronja Rövardotter nu. Myspys filmen ju! Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Vi ska vara hemma hos mormor och morfar klockan tre. Ska kolla på Kalle Anka där. Hihi! GOD JUL ALLIHOPA!!



Love / Elin ♥









merry christmas


You're one of a kind!
Together we can conquer the world!

julgranspynt och glöggmys

Nu har jag och Amanda klätt granen. Granen i sig var väl ingen skönhet direkt, men jag och mando pimpade upp den lite ;-) Hihi! Sen kom farmor & farfar över några minuter och drack lite glögg och "inspekterade" våra rum! Får se imorgonbitti vad som hamnade i julstrumpan. Sen kom Emelie på en snabbvisit också. Hon hade gjort jättesmaskigt julgodis som hon gav oss. Sen en försenad födelsedagspresent! Du är bäst baby! <3

Nu väntar förmodligen en skinkmacka och en köttbullsmacka och lite te framför tv'n med världens bästa familj! Julmys. Känns som att julstämningen börjar komma till sin rätt nu.

Blev inget arboga-shopping idag. Jag och Amanda tog en spontantripp till Marieberg istället. Jättemysigt! Vi hittade lite julklappar till kussarna och sen till julklappsbytet. Sen hittade vi den Perfekta julklappen till mamma & pappa. De kommer bli jätteglada! Många skratt och mycket skitsnack hann vi också med. ;-) En super trevlig eftermiddag med världens bästa lillesyster! Nej, nu ska jag kila ned till resten av familjen Segerstedt!


Pappa ville ta ett julkort på "barnen"!
Självklart ställde vi upp ;-)

Love / Elin ♥

ojoj, va tidigt!

Det går ett rykte i kylskåpet, som Malin så fint skulle ha uttryckt sig. Nejdå, men jag pratade med Marias far, som jag förövrigt jobbar tillsammans med, och han sa att på lördag åker vi halv sex från Arboga! Halv sex!? Det är inte helt friskt! Tur att jag sa ifrån att jobba på Dinners på fredag då. Kul att jobba till halv 12 sen hem och få typ 4 timmars sömn för att sedan åka iväg och spela fotboll! Men men, man ska ju inte klaga. Lika för alla. ;-) Ska iallafall bli jätteroligt att spela. Hoppas verkligen att mitt knä håller.

Nu ska jag bara göra klart det allra sista för idag, sen ska jag åka och köpa en korv på OK/Q8, sen hem och hämta upp Amanda, sen ska vi köpa lite julklappar till småkusinerna! :-) Jag ska även köpa hårfärg och lösögonfransar idag. Måste ju hotta upp sig lite till juldagen! Haha! Sen ikväll väntar väl förmodligen julmys med familjen. Hoppas att mamma gjort julskinka tills jag kommer hem. Den brukar vara helt underbar! Sen hoppas jag ju också att pappa köpt hem en gran eftersom det var diskussioner hemma om att vi inte skulle ha någon gran. Men där satte jag ned foten. Så vi får se om det blir någon gran. Jag håller alla tummar jag har! :-)

Nu är jag nästan helt själv här i Kungsör, de flesta har gått för dagen. But i'm still going strong! Ett tag till iallafall. Ska ringa och bestämma en tid med littlesis nu. Kanske hinner med en julefika på Stadsgården också!


Love / Elin ♥


dan före dopparedan

Sitter nu på rast här i Kungsör. Sista jobbdagen idag, sen är jag ledig en vecka. Skönt! :-) Längtar redan till morgondagen, för som sagt är jag barnsligt förtjust i julafton! Så när mamma imorse föreslog att vi skulle ha granris(!) istället för en julgran fick jag en chock! Klart vi ska ha julgran. Annars funkar det ju inte. Aja, tror att det blir en gran nu iallafall! Hoppas verkligen det. Hihi, back to work now! Tjingeling


Love / Elin ♥ 

julstök

Hade svårt att sova inatt. Somnade jättesent och blev väckt relativt tidigt imorse, så nu är jag ganska pyst. Ska snart iväg och jobba igen. Samma tid som igår 15-23.30. Och imorgon blir det först jobb i Kungsör, sen stängning på Dinners. Sen är det bara tisdagen som består av jobb, sen jul! :-) Ska inte jobba någonting mer på hela veckan! Skönt!

Idag har jag och mamma julbakat. Jag pepparkakor och mamma struvor! Mums! :-) Jättemysigt verkligen! Amanda var nere och tog massa snygga kort på oss, så jag ska försöka sno något som jag kan slänga in här på bloggen sen också! :-) Nu har jag precis tagit mig en uppskattad dusch och ska nu in till mitt rum och föna håret. Sen måste jag hinna slänga i mig lite käk innan jobbet. Kom ut och hälsa på mig om ni inte har någonting annat för er en söndagskväll vettja! :-)


Love / Elin ♥


dödstrött

Kom nyss hem från jobbet, så nu är jag jättetrött. Men ändå sätter jag mig vid datorn. inte bra Elin! Men blir förmodligen inte så långvarig. 15-23.30 var arbetstiden idag och även imorgon. Skönt att börja så sent faktiskt. Då hinner jag upp och träna på Nautilus eftersom jag missar fotbollsträningen på kvällen.

Äntligen fick jag träffa Emelie idag också! Två veckor sen jag såg kvinnan, vilket är för längesen! Brun som stryk var hon också! Nu är det bara att pressa solarium till juldagen för mig!  Såg ut som en riktig blekfis i jämförelse med henne! Och jag som tycker att jag är ganska brun vanligtvis! Haha! Men det var iallafall helt sjukt underbart att träffa henne igen. Nu är nog alla brudarna hemma från Oslo också. Ska försöka att hinna med att träffa dem innan juldagen också! Jobbar på Dinners söndag och måndag. Sen i Kungsör på tisdag. Sen ledig resten av veckan. Skönt! Och på lördag ska vi iväg till Kil och lira en inomhuscup. Då ska även Pernilla med, som förövrigt skrev på för oss igår. Om jag inte har helt fel?! Sjukt najs babe! :-) Kommer bli kanon! Nu ska vi väl bara pusha över Amanda också! ;-) Nej, nu ska jag dricka upp mitt te, sen hitta kudden! Sängen är nybäddad och gosig, så jag ska kura ned mig med mysigaste Snigge ;-) Haha! Snigge är ett asgulligt lamm som jag fick av Jonas förut. Ja, jag vet, jag är lite töntig av mig. Men han är så mysig att sova med, mitt lilla lamm ;-)


Liten & helt utan några bekymmer.
Synd att inte allt kan vara lika lätt som då..


Love / Elin ♥


jag vill ha jullov!

Inatt sov jag nästan 12 timmar och jag är fortfarande trött. Kanske sov för mycket inatt. Men imorgon är det upp till jobbet igen. 15-23.30. Riktig killertid! Men jag överlever förmodligen. Tråkigt vore ju annars, tycker iallafall jag. Jag vet inte med er?! Nu vill jag bara att det ska bli julafon och juldagen. Men det skulle inte förvåna mig om jag får jobba båda dagarna. som sagt längtar jag till julafton. Men vill att det ska lägga sig ett tjockt, vitt täcke på marken också! Jag älskar verkligen snö! Så mysigt! Men ännu mer längtar jag till juldagen. Party med alla mina damer! Ska bli så sjukt roligt! Saknar dem massor, så det ska bli jätteroligt att träffa dem igen.


Just nu sitter jag och kollar på "Are you smarter then a fifth grader?". Haha, vilket roligt program. Vuxna som kan mindre än 10 åringar. Lite roligt faktiskt! Snart vankas mat, sen förmodligen en promenad till statoil för att köpa lite dipp & morötter :-)

Förresten är jag jätteavis på alla som har jullov! Jag vill också ha det!
Grattis till Dessan också, hoppas du haft en kanondag!


Love / Elin ♥


and i will try to fix you

Älskar, älskar, älskar den här låten!

 
Lights will guide you home,
and ignite your bones,
and i will try to fix you.



Skönt att Emelie är tillbaka på svensk mark också! Mys imorgon!
Love / Elin ♥


bloggmani

Bloggar hela tiden nu eftersom jag aldrig hinner göra det annars. Så ni får ta det helt enkelt. När mamma och pappa kom hem blev det en sibylla hamburgare, gah, vad gott! :-) Verkligen jättehungrig eftersom jag inte orkat fixa någon lunch idag. Blir nog inget jobb imorgon heller, känner mig inte hundra. Inte i närheten faktiskt. Känner mig febrig och dan.. Något som dock piggar upp mig är när jag kollar på bilderna från i lördags. Kan verkligen inte sluta skratta. Jag slänger in en länk så kan ni kika på dem ;-) Ni får ett litet smakprov först.


Jag bjuder på den här! ;-)
Klicka här för att se mer bilder!
Om du är medlem på Facebook vill säga.
Mamma, jag kan visa bilderna för dig på vår dator ;-)

Nu sitter jag bara och väntar på att "Bonde söker fru/Du är vad du äter" och "Leilas jul" ska börja. Blir att zappa lite där i början. Men det kan det vara värt. Roliga program båda två!

Love / Elin ♥

project runway & lussebulle

Är verkligen superduperjätte hungrig, men jag förmår mig inte att knalla bort till köket och börja laga mat. Så jag väntar snällt till mor och far kommer hem. Är jättesugen på en caesarsallad á la Segerstedt's & Larsson's! Synd att man inte kan få allt man vill här i världen. Får nöja mig med en lussebulle för tillfället. Men lussebulle, mjölk och project runway är inte fy skam det heller.

Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är så ensamt. Man kan liksom inte göra någonting. Bara sitta och hänga framför tv'n eller datorn. Blir ganska långtråkigt i längden, så förhoppningsvis känner jag mig bättre imorgon så jag kan ta mig till jobben. Men huvudet värker verkligen! Lite feber har jag också. Nu är det dags att sluta klaga.


Pardeeeey!
Love / Elin ♥

sjukling

Jahapp, då har man gått och blivit sjuk. Kanske blivit lite för mycket jobb. Sån omställning för kroppen liksom. Det har nog legat i luften. Men jag tror och hoppas att jag är på fötter imorgon igen. Jobbar kväll på Dinners fredag och lördag, så kom och hälsa på mig ;-) haha. Nej, nu ska jag fortsätta att kolla på "days of our lives" ;-)

Hoppas Emmiegirl kommer hem idag också! Saknar henne massor! Love u!


Love / Elin ♥

Helgen

Nu har det vart så där dålig uppdatering igen. Fy skäms på mig! Men jag har jobbat sjukt mycket. Så pengarna rullar in som de ska. Just nu så bollar jag runt med tre olika jobb! Tur att två av dem bara är tillfälliga. Just nu sitter jag i Kungsör och jobbar livet ur mig. Dock en liten rast nu! Skönt! Blir kvar här hela dagen idag. Samma sak imorgon för att sedan jobba på Dinners fre-lör! Hard work, work! Men som sagt så kommer det löna sig samma dag som lönen trillar in på kontot! ;-)

Helgen då. Lördagen var sjukt rolig! Träffade Ida på förmiddagen för lite presentinhandling. Sen väntade julbord, mumma! Riktigt trevligt var det. Och väldigt god mat för den delen också! Sen vidare hem till Fanny och grattade henne. Runt halv 6 hämtade Ida och Rebecca upp mig vid Vilsta. Vi styrde vår kosa mot Fellingsbro och Malin. Tacos och lekar stod på schemat. Längesen jag skrattde så mycket. Bilder kommer! ;-) Sen blev det utgång i Köping, vilket var skitskoj! Kvällen slutade dock i mer eller mindre kaos. Som vanligt typ ;-) Haha! Men hem kom vi iallafall! Tack till Fredda och Hannes som var så snälla och hämtade mig! Och självklart tack till Malin, Ida, Rebecca och Mickis som gjorde kvällen kanonkul! Oj, låter som världens tacktal, så jag ger mig nu! När vi vaknade i söndags var vi ganska så trasiga. Men vi samlade ihop oss och  gick upp på stan, det vankades julmarknad och talangshow. Ingen höjdare, då vädrets makter inte var med oss. Vi mötte upp Ida och gick och käkade på Viking. Myspys och galet mycket skratt! ;-) Dagen avslutades med fotbollsmöte och träning. Mycket trevlig helg! :-) Sen var det dags för jobb igen!

Nej, nu ska jag ta och skala min apelsin sen återgå till jobbet! Take care


Love / Elin ♥

idol

Jobbat hela dagen så när det blev dags för hemfärd hämtade jag upp Fredda. Åkte hem hit och kollade idol. Moa, som kommit hem från Thailand, äntligen, kom också ned för att joina! Trevligt! Äntligen var det rätt "idol" som vann! Kevin är verkligen sjukt grym. Han kommer kunna gå långt! :-) Nu ska jag snart ta och gå och lägga mig. Blir en lång dag imorgon.

Min day-planner för morgondagen.

10.00 Uppstigning.
11.00(?) Presenthandling med Ida
13.00 Julbord med tjocka släkten + fira morfar.
15.00 Fira Fanny som fyllt 18, grattis sweetheart!
17.00 Fira Malin som fyllt 20, grattis sötnöt!
00.00 Party like a rockstar! ;-)



Fullspäckad dag med andra ord! Så nu när bloggen är uppdaterad återstår ingenting annat att säga än;

Love / Elin ♥

hard work, work!

Det var en väldigt trött Elin som ramlade innanför dörren 22.45 ikväll. Har stäng köket på Dinners själv för första gången idag. Sjukt mycket att tänka på. Måste ju stänga av alla plattor, så man inte bränner ner stället. Det vore ju tråkigt. Men det gick faktiskt över förväntan, så förmodligen står stället kvar när jag åker ut imorgon. 12-20 är arbetstiden imorgon, men då är det att lära mig kassan som väntar. Skoj med lite omväxling.

Just nu längar jag nå enormt till lördagen. Julbord, sen fira Fanny som fyllt 18, sen hem till Malin, som fyllt 20. Party like a rockstar, det är jag verkligen värd efter den här jobbveckan! :-)

Nej, nu väntar sängen på mig! ;-)
Förresten, var med i nån "julkalender" idag, spana in den vettja!!
Elin Segerstedt, lucka 11 ;-)


Love / Elin ♥

back on track!

Längesen jag bloggade, jag har jobbat som bara den! Som de flesta redan vet så jobbar jag på två olika jobb just nu. Ett i Kungsör och sen på Dinners i Arboga. Blir sjukt långa dagar! Igår jobbade jag mellan 8-30-22.30. Så orken för "bloggeri" när man kommer hem existerar inte. Men hinner med att skriva lite nu! :-) Jobben funkar kanon. Kontorsråtta halva dagen och i köket på Dinners andra halvan. Trivs mycket bra än så länge.

Helgen som var spenderades i Hallstahammar där vi spelade fotbollscup. Åkte tyvärr ut i semifinalen mot Bk30. Surt som fan, då jag tycker att vi var bättre än dem. Men men, man kan inte alltid vinna. Vi gjorde iallafall en bra cup! :-)

Idag åker Emelie och Maria till Egypten och jag är inte nå avis! Usch och fy för dem! JAG VILL OCKSÅ! Men jag jobbar ihop lite cash nu istället så kan jag åka iväg till våren! :-) Hoppas iallafall att de får det kanonhärligt och att de solar och dricker en massa goda drinkar åt mig också! 

Nej, tillbaka till arbetet nu. Rasten är slut! Kanske hörs lite senare ;-) 



Love / Elin  ♥

happy birthday!

Om precis 30 minuter fyller Mallanbrallan 20 barre! Grattisgrattis gosegumman! Ska ringa henne när klockan blir 00.00. Hoppas att hon sover så jag får väcka henne!! ;-) Elak jag är! Hoppas att hon blir glad av min sång! Hihi! Idag blev det förresten nytt läsarrekord för min del i bloggen! Skojigt värre!

Ikväll har jag och Emelie bakat bullar. Sjukt goda blev dem! Hihi. Gjorde chokladbollar också! Allt till hennes arbetskamrater eftersom hon slutar på Volvo imorgon! Så nu är det ombytta roller. Hon arbetslös och jag har jobb! Men hoppas hon söker och får jobb på Dinners hon också! Vore ju kanon! ;-)


Sängdags nu!
Love / Elin ♥

vuxenpoäng!

Idag hade jag lovat att jag skulle köra mormor och morfar till stockholmsbussen som de skulle med. Jag hämtade deras bil och sedan hämtade jag upp dem. När vi skulle åka mot Statoil så var jag tvungen att stanna vid en korsning och framför mig stod det en traktor. Jag hade åkt bakom den här traktorn ett tag. Helt plötsligt börjar han rulla bakåt och jag tror bara att eftersom vi står i en liten "nedförsbacke" att han bara skulle rulla lite och sedan åka framåt. Men nejdå! Han backar rakt på mig! Liksom "sätter" sig på motorhuven!! Jag hinner verkligen inte reagera. Han märker så småning om att han backat på mig och hoppar ur traktorn. Jag är jätteskakis så morfar får gå ut och prata med honom. Men han erkände att han inte kollat i backspegeln när han började backa och att det var helt hans fel. Aja, anyway det gick ju bra med oss tre. Men bilen! En försänkning typ 7dm in på motorhuven!

Ringde mamma när jag kom hem och berättade om vad som hade hänt. Då kom vi fram till att nu har jag ytterligare en sak att kryssa av på min to-do-list! ;-) Plus vuxenpoäng eftersom det inte var mitt fel! Hahaha! Men en skräckupplevelse var det iallafall! Nu ska jag hjälpa till med maten. Korvstroganoff och ris, mums!


Love / Elin ♥


vilken cirkus!

Ja, då var man hemkommen från Kungsör och den anställningsintervjun. Blev glatt överraskad när de frågade när jag kunde börja! Så från noll jobb till två på bara en dag! Det ena sträcker sig iof bara över en månad, men ändå! De vill att jag ska börja på måndag. Så jag åkte ut till Dinners, där jag fick jobb igår, för att höra när jag ska börja jobba där. Självklart var det också på måndag. Men nu hoppas jag att jag ska kunna bolla lite med tiderna så att det går att ha båda jobben :-) För de på Kungsörs Kommun är kanontrevliga verkligen och som sagt är det bara en månad. Aja, hoppas på det bästa iallafall! Annars blir det full fokus på Dinners! Ska lära mig köket hela nästa vecka. Intressant! :-) Jag måste vara världens gladaste människa just nu! Snuskigt nästan! Haha! ;-)

Snart dyker nog farmor och hennes bror Jan upp. Jag ska ta och koka lite kaffe åt dem. Pepparkakor och saffranslängd ska också plockas fram! Men först ska jag pussa sönder den lilla tussen som ligger bredvid mig nu! Han är så himla underbar! Världens sötaste! ;-)



Love / Elin ♥

Torsdag

Detta är ytterst ovanligt! Att jag är uppe när klockan är 08.11! Men till min stora förvåning har den gråa gatan utanför förvandlats till ett vinterland! Över en natt har det lagt sig ett tjockt, vitt täcke på marken. Love it!

Nej, nu ska jag iväg på anställningsintervju. Wish me luck! ;-)


Love / Elin ♥

23 januari

Justja, glömde nämna en VÄLDIGT viktig sak. Jag och Malin ska förmodligen på Chris Brown den 23 januari! Livet är underbart!! ;-)


Love / Elin♥

miss independent

Vem har inte gått och fixat sig ett jobb idag då?! ;-) Jajamensan, du gissade rätt! Jag har fått jobb! ÖVERLYCKLIG VERKLIGEN!!! Men ska ändå på anställningsintervjun på Kungsörs Kommun imorgon eftersom det bara var ett projekt det handlade om. Mellan 2-4 veckor skulle det förmodligen hålla på. Kanske kan göra båda? ;-) Aja, iallafall! Jag är kanonglad! Sängen nu, ska upp tidigt imorgon! Ska vara i Kungsör kvart i 9. Puh! Men bara att vänja sig med tidiga uppstigningar nu. Men vad gör det?


Love / Elin ♥

Onsdag

Ja, då var det redan onsdag. Även kallad lill lördag. Ska strax knalla upp till Nautilus. Värdelöst att gå, men eftersom jag inte har hunnit fixat vinterdäck på bilen, så är det bara att knalla&gå! Så ringde Carro alldeles nyss och ville att jag skulle följa med ut till Himmeta och kolla efter hennes katt som är på rymmen! De hade tydligen fått in ett tips därifrån. Så vi ska på Nisse-jakt!

Nu är det färdigskrivet för stunden. I med hörlurarna och på med mössa&vantar, sen är det bara att gå! ;-)




Love / Elin ♥

julstämning?

Känns mysko att det bara är 22 dagar kvar till julafton. Julstämningen är inte på topp direkt! Regnar som bara den utanför fönstret. Tråkigt! Det ska ju vara massvis med snö, precis som det var när man var liten! Men snö till jul är ingenting man kan räkna med längre! Mamma har iallafall "julat" till det lite här hemma. Ljusstakar och grejer är framplockat. Måste ta upp en i mitt fönster också. Jag längtar verkligen till julen. Jag är en sån där barnslig människa. En sån där som har svårt att sova kvällen innan och direkt när jag vaknar, vilket oftast brukar vara jätte tidigt, går jag ner och klämmer på alla paket under granen! Skönt att Amanda är likadan ;-) Men i år längtar jag nästan mer till juldagen! Men bara nästan! Osloborna kommer hem och det vankas utgång! Hoppas verkligen att det blir lika roligt som förra året! Men varför skulle det inte bli det?!

Ikväll då? Ser ut att bli en lugn kväll framför tv'n. Ugly Betty och Desperate Housewives står för underhållningen. Emelie var dödstrött så hon skulle sova tidigt ikväll, så det ser ut som att jag får kika helt själv! Nu ska jag kila upp till Konsum och köpa lite frukt tror jag. En mango skulle inte sitta helt fel. Imorgon väntar ett tidigt Nautilus besök. Hann aldrig upp idag. Satt hemma hos mormor och morfar och sökte lite jobb. Anställningsintervju på torsdag för dem som inte visste det.


Mina tjejer!
Favorit i repris i år?


Love / Elin ♥

Tisdag

Ska snart kila hem till Anna-Lisa och hämta lite Bingolotter som jag ska rätta. Sen blir det hem till mormor och morfar för att kolla lite på Platsbanken. Vårat Word funkar inte hemma så mitt CV går itne att skickas från vår dator =/

Igår kväll kom Emelie förbi en sväng. Vi kikade på "Färjan" och käkade alldeles för mycket popcorn. Iallafall jag ;-)


Love / Elin ♥

1 december

Sitter fixar lite nya låtar till mobilen nu. Ska upp på Nautilus och springa lite, då kan det vara najs med lite musik ;-) Kollade nyss på Cheaters, vilket sjukt program! Helt stört, men riktigt roligt ;-) Haha.

Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it rock, kan vara hur bra som helst?!



Love / Elin ♥