touch me and i come alive..

sitter här och längtar till lördagen, då smäller det. FORSBYFESTEN!
ni som inte har köpt biljetter kommer garanterat att ångra er!!

så ni får en sista chans, 80kr, 18+, 21-02, billig bar, trevligt umgänge,
dj från 22, happy hour (stavning?) fram till 22.

sugen på att komma, hör då av er till mig, senast imorgon!!
tlfn; 0762505423
msn; [email protected]


 
                                                       
image14

you wont regret it,
see you there, partypeople!!

vin, galenpanna och fotbollscup

i lördags förmiddag åkte jag, moa, elin och pia till västerås för lite shopping. jag köpte ansiktsvatten till mamma och en tröja som jag inte testade och som visade sig vara skitful på ;) haha, illa..
men men, blev iallafall mat och fika på café gränden, gillas. sen hem och umgicks ett tag med mamma och pappa.

for sedan upp till moa för käk och fix. sen vidare till lina&martin där jag, lina, moa, martin, malin och fanny spelade tp & galenpanna och drack lite grann. när sedan alla utom jag och fanny skulle till puben drog vi till ted där max och ted kikade massa one three hill avsnitt. vi kollade på "hata göteborg" helt okej film, dock lite konstig.. sen blev det hemfärd framåt kvart över 1 =)

vaknade runt halv 11 av att lina ringer, bestämde att vi skulle dra till fellingsbro för att kolla på södras damer när de spelade fotbollscup :) så vi har idag tillbringat ca 3 timmar i deras luffiga hall. inga sittplatser liksom.
kom fram till att det måste vara världens mest sämsta planerade sporthall.
sen blev det en donkanfika för mig, moa och malin =)


nu? CHILL, JO JAG TACKAR!!

Om man ler mycket och rör sig snabbt så är det ingen som ser att man är ful

ännu en dag i sjukstugan.. börjar bli lite långtråkigt.. kliar i benen.. så jag och moa bestämde fikadejt på strandgården =) så skönt att få träffa henne, prata lite (massa) skit.. först massa prat om den stundande sommaren.. sen blev det seriösa klubben ett tag, vi satt och diskuterade aktier och fonder, whaaat liksom?!

sen slog det oss båda att det är lite alkis-varning på vissa av oss.. har blivit en hel del alkoholförtärning de senaste veckorna. så vi tyckte att en shopping och chillkväll på lördag skulle passa oss som handen i handsken. sen tyckte vi att lite vin skulle väl sitta fint till maten.. men hallå?! vi hade nyss setat och sagt att vi skulle ta det lugnt med det ett tag nu. vart är världen på väg? vart är ungdomarna på väg? :D hahaha! men så blev det iaf bestämt, shopping, chill, tv, mat och vin. eftersom jag "måste" lära mig dricka vin =) så vi skyller på det.


ne, nu blir det filmmys :)

scream, at the top of your lungs, if your body's feeling right

"if you body's feeling right"?
nja, det vette fan asså, att den skulle vara 100 kan jag ju inte påstå..
tycker verkligen att det är helt sjukt värdelöst att vara sjuk. finns inget att göra..
för att när man väl tagit sig upp ur sängen och ner till soffan, allt som finns på tv är "hem till gården", som håller på i 25 min, och alla dessa jävla spelprogram. capish, momento, nattöppet och allt vad de heter.. på typ alla kanaler. det är helt sjukt.. går folk verkligen på sånt där? världens mest värdelösa ord också..

tex. pratade med jacob som, av någon okänd anledning, hade legat vaken igår natt och kollat på nåt av de där programen.. då var det ett ord på 4 bokstäver.. inte så svårt kanske? speciellt inte när man får se 3 av dem?! kan ju tyckas enkelt, men icke sa nicke.. ordet va LAOS, vem fan gissar på laos.. ett litet asiatiskt land liksom..

aja, nevermind. vore tacksam om alla dessa program kunde sluta sändas.. folk bokstavligt talat spyr på/i dem ;)


over and out/elin

what's poppin'?

ooh, jag som för ett tag skrev att jag skulle ta mig i kragen och börja blogga igen.. gick sådär va..

så därför gör jag ett nytt försök!

torsdagen den 31/1 gick den första studentfesten av stapeln! först var det förfest hemma hos festfixar'n emelie, med typ 20 pers, hur kul som helst! sen runt halv 11 eller nå liknande drog vi vidare till hantis, köping!
bra musik, bra och mycket folk, mycket dans, mycket drickande.. sen hem till malin på lite efterfest, men blev inte så långvarit.. knallade hemåt framåt 2tiden
kul att träffa folk man inte sett på typ år och dar!

fredagen spenderades i sängen, lugnt och skönt eftersom jag var ledig från skolan :)
how nice?!
kollade på 7 st gossip girl avsnitt, hur bra?! fett bra!!
sen åkte jag in till rebecca, som förövrigt nu tagit körkort, så vi drog och fikade på mcdonalds sen ut och cruisa runt stan ;) haha.

lördag och fest igen. även denna gång styrdes den av emelie, som dagen till ära fyllde 19 år :) congrats!
där bjöds det på fläskfilé & potatisgratäng, hur gott som helst! sen kom det lite kungsörskillar och framåt halv12 drog vi till källar'n, som faktiskt var riktigt kul :) bra musik! sen hängde jag på dennis och putte till bubben där bla. mina och emelies småsykon var ;) men alltid trevligt med efterfest. hemma typ halv 5, så man var lite sliten dan efter. tro det eller ej ;)
                                                                               image10

men sammanfattningsvis så har denna "långhelg" varit hur kul som helst. tack alla som gjorde den så bra :)


och idag, tisdag, tog denna puma körkort, grattis isabelle!


image11


you know you love me!
xoxo, gossip girl ;)