Onsdag

Efter en riktigt dålig natt med sömn så vaknade jag runt 10, gick ned och käkade lite frulle. Runt kvart i tolv begav jag mig upp till gymmet. Det var inte igår direkt! Körde 40 min på löpbandet, sen var det mage och rumpa som stod på schemat. Vi får väl se om jag kan gå imorgon. Riktigt skönt att vara igång igen =)

Nu ska jag kila upp på stan och fixa lite grejer. Lite hemlisar! 
Och förövrigt så taggar vi till morgondagen! :-)


Love / Elin ♥

död åt folket!

Kan någon bara skjuta idioterna som kör som dårar utanför mitt fönster!!!!!!  Fram och tillbaka, fram och tillbaka! Tar det aldrig slut?!!! Äej, fyfan! Hoppas att de krockar! Nej, nu är jag elak. Men hoppas att någonting händer så de får lite vett i skallen! Klockan är 12 på en tisdagskväll/natt, då kör man inte såhär! Snacka om att inte ha respekt för andra människor!

Aja, kände att jag behöver få avreagera mig lite. Bloggen är ett perfekt redskap för avreaktionering(haha, säger man så?).

Love / Elin ♥

Måndagen so far

Steg upp kanske tidigt imorse. Halv nio var jag uppe och käkade frukost. Tog det lugnt och runt halv 12 hoppade jag in i duschen. en var det bara att göra sig i ordning och sen styra bilen ut mot Donkan. Arbetsintervju där. Nej, jag ska inte börja jobba på McDonalds, utan jag hade bara min intervju där ute. Den gick kanon, tror jag? :-) Återstår att se vad som händer.

Sen åkte jag in till stan igen och fikade med födelsedagsbarnet, Moa. Alltid lika trevligt. Satt på uteserveringen, loooove it! Nu sitter jag här hemma igen, ska snart laga lite käk har jag tänkt, sen är det coreträning. Efter den ska jag nog träffa alla tjejerna. Emelies sista kväll innan hon åker tillbaka till sthlm. Hoppas också att Isabelle är med ikväll. Hon har nu flyttat hem till kära Sverige igen. Härligt! :-)

Matlagning nu!


Love / Elin ♥

Idag är ingen vanlig dag...

FÖR DET ÄR MOAS FÖDELSEDAG!!
Grattis till dina 20 år!! Bara 45 kvar till pension!
Men tänk nu inte på det ;-) Haha!
Hoppas du haft en kanondag gumman!








Grattis igen gullet!! :-)

Love / Elin ♥


Galet trött!

Inte så konstigt att man är trött efter världens längsta dag typ. Klockan ringde kl 07.00. Upp för frukost och 08.15 gick bussen mot Mariestad. Första matchen i div2. 2-2 blev resultatet. Ganska så rättvist, men alltid tråkigt med förlorade pinnar. Sen var det bara hem för att sedan göra sig iordning inför Forsbyfesten som vi skulle ha på kvällen. Hann med en halvtimme i soffan också, välbehövligt! Kvällen kändes riktigt lång och jag kände mig inte helt hundra heller, vilket bidrog till att humöret inte var helt på topp. När klockan tickade mot tre så körde vi hem till Arboga igen.

Idag bar det av ut till Munktorp igen då det vankades städning. Puh, jobbigt. Men det blev bra iallafall. Sen åkte jag, Ida, Ida och Malin och kikade på MBK's match. Tyvärr blev det torsk =/ Blev lite käk med Ida när jag kom hem. Hann även med att kika på hennes nya lägenhet :-) Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska ringa så att vi kan ses. Ska åka och handla lite. Blir förmodligen frukt, popcorn och loka ;-) Mysis! Men nu måste jag få liv i min lillesyster så hon kan följa med hem till systrarna Larsson ikväll. Vad vore en syskonkväll utan henne?



Love / Elin ♥

Torsdag

Bara torsdag med vi taggar redan till årets Forsbyfest!
Och vi hoppas och tror självklart på succé!
Så om ni inte köpt biljetter än, så är det på tiden att ni gör det nu! :-)


Men innan det är partytime så är det seriepremiär och till den taggar vi, om möjligt, ännu mer! Måtte mina två sträckningar gå över till lördagen!

Idag har jag bara städat hela dagen. Dammat, dammsugit, gnott och bytt sängkläder mm. Duktigt!
Nu väntar matlagning sen in till träningen, blir väl bara lite småjogg och styrke för min del så jag inte sträcker mig mer. Om det nu är möjligt?


Love / Elin ♥

VBV

Jag måste bara tillägga att jag har, utan tvekan, VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!
Utan er vore jag som en groda utan ben. - Hopplös! ;-) Hihi!
Men som sagt, nu är bäst! ♥

vårkänslor!

Min dag har vart super! Började med en långfrukost all by myself. Ugly Betty & Grey's är givet på mornarna nu! Sen blev det lunch hos Moa. Spaghetti Carbonara, mums! Det gjorde du inte för sista gången Moa! ;-) På eftermiddagen åkte jag in till Rebecca och käkade/fikade lite med henne. Sjukt längesen jag träffade kvinnan ;-) Fick för oss att vi skulle picknicka ute vid Malmön. Lite inhandling av picknick på Willys sen tog vi oss ut till Malmön och slog oss ner på bryggan. Jättemysigt verkligen! Lite blåsigt dock! Men som sagt, en kanondag.



När klockan tickade mot 7 vankades det coreträning. Gick bra, men träningsvärken kommer infinna sig i min kropp imorgon! Nej, nu ska jag ladda min kära mobil som har dött helt :-( Sängen ropar på mig och John Blund knackar redan på dörren. Bäst att öppna! God Natt!!


Love / Elin ♥

Påminnelse!!

Glöm inte att anmäla er till Forsbyfesten!!

Lördagen den 25/4 kl 21.00 i Kommunalhuset i Munktorp.
100kr i förköp & i dörren. Garderob ingår.
Billig bar kommer finnas till förfogande hela kvällen!
Därför är det självklart 18års gräns.

Alla som köper förköp är med i utlottningen av en platta öl/cider.

Intresserad? Hör då av dig/er till mig på:
[email protected]
076-250 54 23

Haha!


En bild säger mer än tusen ord!
En jättetrevlig kväll hos Carro. Som ni kanske förstår var vi på ett sk "sexparty". Mer bilder kommer imorgon efter träningslägret. Dit följer givetvis kameran också med :-)

Efter sexpartyt åkte jag och Ida till statoil och köpte lite chips & cola. Singing Bee stog på schemat!
Nu är det sängdags, klockan står på 06.45 imorgon. Blä!


Love / Elin ♥

nananana

Matchen igår gick väl inge vidare. Torsk med 3-2. Men bara att bryta ihop och bita ihop. Seriepremiär nästa lördag och då är vi taggade till tusen. Första matchen i div2 :-) Spännande!

Igår innan matchen var Petra här. Vi lunchade på Kinaresturangen, trevligt värre. Sen hem för lite te och soffchill! Alltid lika trevligt att umgås med dig babe!!

Nej, nu ska jag kolla vidare på Grey's, love it! Sen blir det en långpromenad med min käre lillebror.





Love / Elin ♥

Grillkväll hos Caroline!

Igår lyckades vi med någonting vi inte lyckats med på väldigt, väldigt länge. Vi drog ihop "gamla" gänget! Tror bannemig att allihopa var där. Moa, Carro, Desiré, Nina, Maja, Stina & jag. Vi åkte ut till Carros farmors stuga och grillade lite. God mat, gott sällskap, mycket prat, många skratt, fladdermöss, trasig grill, iskall diskning är väl några grejer som kan summera denna underbara kväll! Jag, Carro, Moa, Maja & Stina tog även en fika på Donkan efteråt. För en gångs skull hade jag med mig kameran också ;-) Duktigt Elin! Tack för en kanonkväll girls, måste vi göra om snart iallafall!













Love / Elin ♥

Bröderna Lejonhjärta!

Om några minuter kommer Imoe och kikar på Bröderna Lejonhjärta med mig. Vågar inte kolla själv eftersom jag är lite halvrädd för Katla ;-)

Min påskhelg har vart kanonbra! Grillning och förpärla här hemma i lördags, sen utgång på Källarn. Trevlig kväll! Igår så var det middag hos farmor och farfar. Galet god mat fick vi, som vanligt! Sen runt 7 snåret åkte vi hem till Hannes för lite grillkväll! :-) Hur najs som helst! Alias och massvis med skratt! 
 
Nu kom precis Ida så jag ska vara lite social :)


Love / Elin ♥

långfredagen

Mjo, nog har den vart lång alltid. Upp med tuppen för att gå ut med Diezel eftersom mamma och pappa drog till Italien i natt. Sen bar det av till solariumet och vid 11 åkte jag och Moa till TunaPark. Hittade två galet söta klänningar, blir nog att ha på sig en av dem imorgon! :-) Har även hunnit med middag hos mormor och morfar med littlesis. Trevligt!

Nej, nu ska jag kila ner till Lina och Moa. De blandar dipp i köket. Mums! Upp klockan 6 imorgon för jobb. Kul?


Love / Elin ♥

måndag

Jaha, då var det måndag... Igen. Har tvättat fönster hos mormor och morfar idag. Jag kanske kan vara "världens snällaste barnbarn" :-) ja, jag tror faktiskt att jag är det. Ska snart iväg till Köping på "skoprovning". Jag vill ha de rosa nikeskorna. Har ju 1000kr innestående på Bissens (Y).

Förövrigt var min helg kaaaaanon! Match mot GIF i lördags, vinst med 3-1. Sen kom Emelie över på middag. Hur mysigt som helst. Sen bar det av in till Köping på förpärla. Spårade ur lite grann, men Etage var iallafall jättetrevligt! :-) Mycket folk! Jag och Malin blev överlyckliga när Lina rullade in i Köping för att hämta oss med tanke på att våra fötter inte pallade mycket mer. Tack Petra och Sofia för en kanonkväll!!

Igår var det kalas för mamma & pappa, så släkten dök upp. Trevligt trevligt :-) Sen blev det chill med Moa. Popcorn, te och Herre på täppan! Myspys!

Nu ska jag försöka slänga ihop lite krubb innan skoprovningen och träningen :-)


Love / Elin ♥