Vad ska man säga?

- Sofie, blöder jag på nästan?

Såhär kan det gå när köttbullsförpackningen attackerar!


If you fall, get up!

Ska strax knalla iväg med Sandra till skolan. Vi hade tänkt dra och träna nu, men kom på att receptionen inte öppna förän 15.00. Och jag som tänkte skaffa gymkort.. Får göra det senare idag. Är fett taggad i alla fall! :-) Så vi drar och möter upp Lisa snart för lite fysiologiplugg i skolan, sen tränar. Kan bli en promenix ikväll också! Nej, nu ska vi gå. Have a nice day! Puss!

Feels like home to me

Tack för maten, nu är jag mätt och belåten! Potatissallad och kallrökt skinka, mumma! :-) Just nu sitter mina "kära" sambos och trackar mig för att jag inte kan säga "iiiiii" som Sandra! Neiii. Vem säger så liksom? Jo Sandra! ;-) Stockholmare säger jag bara ;-) Halvligger lite snyggt och kollar på Top model. Borde hitta in i duschen eftersom vi hade labb idag. Cyklade och tog massa prover och grejer. Blev ett litet träningspass ;-) Haha. Not. Efter labben drog Sandra, Sofie och Lisa in till stan och jag passade på att kolla på några OC-avsnitt helt ensam, myspys! Efter det mötte jag upp de tidigare nämnda utanför Willys för lite shopping. Så nu har vi fyllt på vårat kylskåp, härligt!

Herregud vad jag är sugen att träna just nu. Det spritter verkligen i benen, armarna, magen, ja i hela kroppen. Vill bli riktigt slut i kroppen. Vill bli riktigt svettig och känna mig nöjd över det jag precis gjort. GIH-turneringen på fredag kommer väl till pass. Dock är det ett bra tag kvar. 4 dagar nästan, men jag får hålla ut. Är "ledig" ända till på torsdag, så ska ta mig ut och springa imorgon på dagen sen iväg och skaffa gymkort så man kan få komma igång igen. Måste komma i form igen. Tur att man har Sofie och Sandra att träna med. Riktiga träningsnördar! ;-) Nu har S&S fått sånt här skrattanfall igen, herregud! Sofie dör åt mitt lösen på FB, så roligt äre faktiskt inte. Pensionärslösen säger de!!

Äsch, det här orkar jag inte med längre. Ska kolla klart på TM. Men jag saknar alla där hemma! ♥ Puss!


Guldfest!

Sitter och laddar till kvällens guldfest som går av stapeln på Källarn! Dam- och herrlaget kommer att vara där och fira de båda seriesegrarna! Div. 3, here we come! ;-) Har inte så mycket mer att säga än att nu kör vi!! Och att himlen är gulsvart!




Och lite musik! ;-)


Wiiiho!

NU SNÖAR DET OCKSÅ! WHAT A GREAT DAY/NIGHT!! ;-)


Teenage dream!

01.40 står klockan på i detta nu och jag är inte trött, skräll skulle vissa säga! Haha! Jag och Sofie sitter och knapprar på våra käraste ägodelar. Tror hon bloggar också! Sandra har lämnat oss, iallafall för kvällen. Kom hem för drygt en timme sen. Har vart hos Tyson och skrivit lite på min hemtenta som ska vara inlämnad imorgon. Tror nog att detta kan bli rätt bra! :-) Men just nu är jag så extremt trött på Idrottsvetenskapliga forskningsmetoder. Skulle kunna spy på dem! Kvalitativ hit och kvantitativ dit. Så jag lägger av med plugget för ikväll. Upp tidigt imorgon för att skriva klart, sen bär det av hem till lägenheten för att packa ihop alla mina grejer där. Mamma och pappa kommer nämligen och hämtar sängen och alla mina kläder (vilket är allt jag har i den lägenheten) och tar med dem hem till Arboga. För det vankas ju flytt snart. Men det får mellanlanda hemma först.

Ska bli hur nice som helst att flytta. Just nu så bor jag i princip hemma hos Sofie och Sandra, alltså på 18 kvadratmeter! Trångt men ack så mysigt. Jag och Sofie satt precis och hade picknick på madrassen. Diskuterade om att det börjar bli en vana att bo så trångt. Kommer kännas som att vi har värsta mansionet när vi flyttar. Två rum med kök liksom! Herregud, vilken lyx! Känns nästan lite tomt nu när Sandra inte är hemma. Haha! I min, ida och viqys lägenheten på norr har vi en säng, madrass och en tv. Typ det vi har hon kom och tog alla möblerna... Så det känns ännu trängre där än vad det gör här. Men som sagt, om drygt en månad så kommer det bli hur nice som helst! Can't wait! Då blir det en redig inflyttningsfest. :-) Nej, nu har det nästan gått en kvart sen jag började skriva och mina ögon börjar bli lite halvtunga. Så jag ska gå in och ta bort mitt smink innan jag blir för trött! Hoppas ni haft en bra dag och att ni sover gott nu!!


Want you to make me feel like i'm the only girl in the world!

Sitter uppe på mitt rum hemma i Arboga för tillfället. Kände att jag behövde åka hem till Arboga och träffa lite nära och kära jag inte sett på länge! Så sagt och gjort. Pappa var ändå i Örebro, så passade på att åka med honom :-) Har spenderat hela helgen i en 18 kvadratmeter stor lägenhet med Sofie och Sandra. Men det har gått riktigt bra! Kommer bli hur bra som helst att dela lägenhet med dem. Dock blir det ju en större, tack och lov! ;-)

Nu kom Emelie! Puss

Söndag

Ligger på Sandras madrass och degar. Sofie och jag ligger med varsin dator och kollar på idol. Sociala gänget liksom. :-) Var ut en snabbis på Frimis igår, men mitt dåliga humör hindrade mig från att ha sådär kul som jag brukar ha. Tror att fredagen satte sina spår också. :-) Så jag åkte hem till Sofie och sov istället. 

Fredagen då. Sittningen var hur bra som helst! Verkligen grym! Fina tal, bra uppträdanden, god mat, trevliga människor, ös på dansgolvet och mycket, mycket mer. Vilken succé! Ungefär som VM -94 som Gösen skulle sagt! ;-) Kvällen avslutades med en onlinepizza (kebabrulle) med Sofie. Tacka vettja pizzerian som har utkörning tio i tre!! Har både bilder och filmer från fredagen som jag tänkte lägga upp sen. Men det är ett framtida projekt! Och ett jättestort tack till Lisa som sminkade oss brudar. Blev hur nöjd som helst! :-) Tack!

Nej, det här håller inte. Puss på er!


High on life!

Sitter i Sandra och Sofies lya nu. Sofie är på väg hem från Marieberg och Sandra diskar, så jag passar på att sno datorn och uppdatera er lite! :-) Finns dock inte så mycket att skriva om. Var i skolan i ca. en timme idag. Skrattade mestadels av tiden. Elin. Jo, jag tackar! ;-) Ikväll blir det Kåren med massa fint folk för att heja fram Sverige till vinst mot Holland! Ska unna mig en öl också tror jag. Sover kvar här på Studentgatan i natt då vi har tidig föreläsning imorgon. Sen blir det förmodligen utgång på kvällen också. Har blivit utmanad till en fight på Strömpis. Nå boxningsgrejs där imorgon. Så ska gå några rundor i ringen är det tänkt ;-)

Nej, nu ska jag tjata lite på Sandra om vi kan fixa lite kaffe. Tröttheten har redan börjat sätta in. Sov förjävla dåligt i natt så. Kunde verkligen inte somna. Men men, sagt och gjort! Pusspuss!

Wihoo, grekland baby!! ;-)

I full färd med att packa sommarkläderna. Fina klänningar, korta kjolar, färgglada linnen, bikinis mm. Och sen vaknade jag. Hur besviken får man bli? Jag hade verkligen vela åka iväg nu! Dra iväg från kalla Sverige. Men istället för att hoppa på ett plan får jag hoppa på buss nr1 och åka mot universitetet för att gå på en föreläsning. "Artikelsök" heter den tydligen. Namnet avslöjar det mesta.. Nej, men nu ska jag ta och klä mig för måste dra till bussen om 40 minuter. Have a nice day! Puss!


It's gonna be a bumpy ride

Efter världens kanske godaste korvstroganoff så har jag precis slagit mig ner i soffan och ska kolla några SATC-avsnitt. Life is good! Var iväg till universitetet någon timme på en "datakurs". Gick igenom lite med word och exel. Inget man inte redan kunde men alltid bra med en liten genomgång. Imorgon har vi nån artikelsökgrej på biblioteket och sen en föreläsning på onsdag. Det är allt den här veckan. Sen far jag nog hem till Arboga ett tag. Hade tänkt träffa Emelie lite.

Hem och ladda batterierna till fredagen då det blir en låååång dag. Drar igång tidigt på fredag med att locka mitt, Sandras och Sofies hår inför finsittningen på kvällen. Är supertaggad redan! Ska bli så roligt! :-)

Nej, men nu ska jag kolla vidare på SACT sen försöka locka med någon ut på en promenad. För nu vågar man inte ens gå ut dagtid själv här i Örebro. Sjukt! Jättesjukt! Jaja, blir till att skaffa överfallslarm nu. Nej, signar ut för tillfället. Puss på er!


Mina fina blivande sambos! :-)


I came to dance, dance, dance, dance!

Och nog fan gjorde vi det igår! Var förfest på studentgatan hos Petter med massa braiga människor. Massa skratt och några glas vin hann vi med innan taxin gick mot Frimis. Väl där gled vi före världens längsta kö lite snyggt ;-) Sen spenderade vi stora delar av kvällen med att dansa våra ass off på schlagergolvet. När det närmade sig stängning traskade jag och Moa till Mc donalds och fick oss lite käk. Tyson, Sandra och Jörgen joinade också efter ett tag. Jag och Moa slaggade kvar hos Sandra då Sofie flytt hem till Sthlm över helgen. Tack för en kanonkväll allihopa! :-)

Dagen har spenderats i soffan med Moa och mina sambos. Har kollat åtta avsnitt av OC, love it! Pizza, cola, popcorn och andra onyttigheter har stått på menyn idag. Har vart en väldigt bra söndag måste jag erkänna. Just nu sitter jag och Viqy i soffan med varsin dator i knät och kollar på "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry". Ida har åkt hem till Arboga ikväll så det är bara jag och Viqy hemma. Mys! :-)

Just ja, i fredags var jag i Köping hos Ida. Jag, Ida, Petra och Paulina käkade tacos och kollade Idol. Längesen jag skrattade så mycket. Åt allt i princip. Slangbellor, giraffer och klantiga tjejer är bara några av sakerna. Så härligt att få träffa brudarna igen. ♥

Imorgon är det någon datakurs i skolan. 13.15-17.00, så det blir en riktigt lång dag. Sen har jag bara lektion på tisdag, så kan bli så att jag kilar hemåt redan på tisdag. Eller onsdag. Var hemma igår men längtar nästan redan hem. Min fina familj!

Nej, nu ska jag återgå till filmen. Sen blir det att krypa ner i sängen för att få några efterlängtade timmars sömn. Hoppas att ni alla haft en trevlig helg! God natt, pussar!


Lite värme skulle inte sitta helt fel nu!


Frukostplugg

Morning sunshines!

Är trött som ett as rent ut sagt! Helt sjukt. Sov ändå till halv tio idag, så jag borde inte vara trött. Sitter och äter lite frukost och kollar på "Våra bästa år". Ska strax börja läsa i den extremt roliga "Idrottsvetenskapliga forskningsmetoder"-boken. Inte riktigt vad jag är sugen på, men det måste göras. Har nämligen seminarium imorgonbitti. Efter det så åker jag hem till Arboga igen. Blir där till på lördag då jag åker tillbaka hit igen. Ska försöka hinna träffa alla jag vill träffa när jag är hemma. Saknar alla jättemycket!

Jag blev helt plötsligt jättesugen på att åka till Gustavsvik! Får dra ihop gänget och åka dit snart! :-) Nehe, om man kanske skulle ta och göra lite nytta? På med lite musik och dra på sig pluggfacet, för här ska läsas! TTYL, puss!

Desperate housewives!

Wihoooo! Äntligen har DH premiär igen och jag kan inte vara lyckligare. För jag märkte precis att det fanns fem godisbitar kvar i påsen från häromdagen! ;-) Nej, nu ska jag dricka mitt te, äta mitt godis och kolla på DH!! Trevlig kväll! Pussar!


jag saknar dig varje dag syster liten!


Just like dynamite

Beware!


You can hang with me

Hej!

Idag har jag, Sandra och Sofie vart och kollat på en längenhet. Jättefin var den, så förhoppningsvis blir det inflyttning redan 1 december. How nice! :-) Sen en sväng till universitetet för att hämta en bok som jag behöver till seminariumet på torsdag. Världens tråkigaste text måste jag erkänna! Men men. Ska ta mig ut och springa nu hade jag tänkt. En riktigt lång vända känner jag för. Att springa måste vara världens bästa sätt att resa tankarna. I med hörlurarna, på med massa bra musik och bara försvinna. Bara koppla bort omvärlden. Det är precis det jag känner för just nu!

Jag är dock väldigt glad idag. Mår riktigt bra, förutom att jag är världens mest trötta människa. Men det kan jag stå ut med! Jag är glad i alla fall. Finally! Kännt mig lite nere på sistone, så är skönt att äntligen känna sig på topp. Inte ens lite plugg sänker mig idag. Men nu ska jag dra på mig mina träningskläder och bege mig på en springtur! Ha en trevlig kväll gott folk! Puss!



Fina sambo och jag. 1000 år sen typ! ♥


Top model

Yeeeees, nu börjar nya säsongen av top model! How nice! Har haft en lugn och skön kväll här hemma utan mina sambos. Ida är på bio med sin mamma och Viqy är i Arboga. Skönt med lite ensamtid. Men saknar dem samtidigt. Dock kommer de snart hem.

Imorgon ska jag iväg och kolla på en lägenhet här på norr. Klockan 11 redan, så blir inte mycket till sovmorgon. ;-) Sen blir till universitetet och hämta en bok jag behöver till seminariumet på torsdag. Nej, nu ska jag kolla på top model. Ha en trevlig kväll! Puss på er!


So tired of tears.

Man slutar aldrig förvånas..