Slutspurt!

Nu är det inte många dagar kvar på min första universitetstermin! Sjukt fort har dessa månader gått! Har dock två seminarium och ett stort PM kvar innan jag får ta sommarlov. Seminarium idag och imorgon. Ska försöka hinna klart med PM'et till imorgon, så jag har resten av veckan ledigt! Nej, nu ska jag slänga på mig lite smink och sen åka mot skolan! Puss och kram


Efter en grym dag/kväll på jobbet sitter j...

img_0996 (MMS)

Efter en grym dag/kväll på jobbet sitter jag äntligen på tåget hem mot Örebro. Fick sms från karln tidigare om att han städat. Hur underbar får man bli?! Lycka! Morgondagen kommer bara att bestå av plugg, likaså resten av helgen. Smygtrist, but a girl gotta do what a girl gotta do! Nej, nu ska jag kika lite bloggar innan vi är framme i Örebro. Puss på er.  PS. Jag och bästa syster på bilden, om ni inte redan visste det! <3 DS.


Efter en grym dag/kväll på jobbet sitter j...

img_0996 (MMS)

Efter en grym dag/kväll på jobbet sitter jag äntligen på tåget hem mot Örebro. Fick sms från karln tidigare om att han städat. Hur underbar får man bli?! Lycka! Morgondagen kommer bara att bestå av plugg, likaså resten av helgen. Smygtrist, but a girl gotta do what a girl gotta do! Nej, nu ska jag kika lite bloggar innan vi är framme i Örebro. Puss på er.  PS. Jag och bästa syster på bilden, om ni inte redan visste det! <3 DS.


Svar

Svar: Hej! Det finns två köer, en för de som står på listan och en för de som inte gör det. Är man osäker på vilken som är vilken kan man ju alltid fråga vakterna. :-) Sen säger du bara ditt namn när du är framme, och vips då är du inne! :-)

Klockan ringer om drygt tre timmar och jag...

Klockan ringer om drygt tre timmar och jag kan inte sova... Halvdrygt då det kommer bli en grymt tuff dag/kväll/natt med sport och fest i Stockholm. Ska bli hur kul som helst. Kort och trist inlägg, men bloggar från mobilen och då blir det inte bättre än såhär! :) lovar att rapportera in resultaten l GIH-kampen under dagen imorgon! :) puss på er!


Everyday I'm shufflin'!

Det går inte att inte älska den här låten. Det rycker i benen på mig!!
Perfekt matchtagg!

Keep on dancing till the world ends!

Då var det onsdag igen, och därmed har halva veckan gått. Sjukt vad tiden går fort! Just nu sitter jag och kollar på top model och skriver på mitt pm. Går ganska fort att skriva det, men behöver en bok från bibblan. Snälla mormor skulle gå dit och låna den åt mig. :-) Sen blir det väl lite käk hos mor och far innan vi drar iväg och spelar match. Kroppen känns bra och jag är riktigt laddad. Idag är även syster tillbaka efter avstängningen! ;-) Sover nog kvar i Arboga i natt också. Så i natt får Tyson klara sig utan mig.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så man får någonting gjort. Puss & kram



Jordgubbar och grädde

Har haft en långtråkig dag, men en mycket bättre kväll. Klockan fem var det överlämningsgalej hos Emma och Maria, vilket var väldigt trevligt. Mat, spel och annat trevligt hann vi med innan det var dags att bege sig hemåt igen. Tack så jättemycket för att jag fick komma! :-) Imorgon blir det mestadels pm-skrivande för min del. Det ska vara inne på fredag, så bäst att sätta fart. Sen vid tre ska jag bege mig mot Arboga för att sedan åka iväg på match.

Kunde förresten inte fått en bättre avslutning på kvällen. Jag och Tyson har dukat upp med jordgubbar och grädde, sjukt gött! Nehe, nu börjar filmen igen. Puss på er!

Skippar rubriken denna gång...

Morsning korsning monsterdiggare!

Som ni kanske läste igår så vann vi med 12-0 mot Skiljebo. Haha, sjuk match. Tror inte de var över på vår planhalva på hela matchen. Martina i kassen hade inte mycket att göra, förutom några hemåtpassningar. Första halvlek var inge vidare från vår sida, då vi hamnade i deras tempo och transporterade boll lite för mycket. Dock gick vi till halvtidsvila med 4-0. I andra halvlek styrde vi upp oss betydligt och rullade ut dem helt. De hade inte mycket att säga till om där inte. Är riktigt imponerad av hela laget, bra jobbat tjejer! På onsdag väntar match mot Ryttene. Ryttene är "seriefavoriter" i år, så det blir nog betydligt tuffare än igår. Men jag tror stenhårt på oss :-)

Just nu sitter jag och gör absolut ingenting. Ska snart ut på en lätt joggingrunda för att få bort lite slagg ur benen tills imorgon. I eftermiddag väntar ett "överlämningsgalej" för GIH-styrelsen och jag ska dit. Ska bli trevligt! Nej, nu ska jag slänga i mig min rostade macka och dricka mitt te. Have a nice day, pussis!



Jaha, vinst med 12-0!!! Haha, vad ska man ...

Jaha, vinst med 12-0!!! Haha, vad ska man säga?! Grymt bra jobbat brudar! Vi laddar om till ny match på onsdag. För tillfället sitter jag i passagerarsätet på väg hem till Örebro igen. Ska bli så skönt att komma hem till sängen. Hann med en snabbfika hos mor och far efter matchen. Hoppas ni haft en fin kväll! :) puss på er!


Jaha, vinst med 12-0!!! Haha, vad ska man ...

Jaha, vinst med 12-0!!! Haha, vad ska man säga?! Grymt bra jobbat brudar! Vi laddar om till ny match på onsdag. För tillfället sitter jag i passagerarsätet på väg hem till Örebro igen. Ska bli så skönt att komma hem till sängen. Hann med en snabbfika hos mor och far efter matchen. Hoppas ni haft en fin kväll! :) puss på er!


Love is great, love is fine!

Sådär ja, nu ska jag som jag skrev förut, berätta om den grymt braiga helgen! :-)

Fredagen spenderades hemma i Arboga. Kalas för lillkusinen, som inte längre är så liten. Joel fyllde 8 år! Sjukt vad tiden går fort. Det bjöds på god mat och efterrätt! Runt sju åkte jag, syster och Melker upp till Ekbacken för att se Södras herrar kamma hem tre poäng mot IFK Örebro, bra jobbat grabbar! Sen bar det av hem till mor och far för lite kvällsfika innan jag satte mig i bilen och tuffade tillbaka mot Örebro.

Klockan ringde tidigt i lördags. Tyson och FC Höftskott hade match och plikttrogen spelarfru som man är var det bara att följa med och heja. Lina och Sandra följde också med, skönt att slippa sitta där helt ensam. Killarna vann mot Likeberg med 5-2, grymt! På vägen hem blev det en snabbvisit in på systemet för att sedan dra hem och käka lite snabbt innan jag satte mig på cykeln mot universitetet. Som jag skrivit i tidigare inlägg så vankades det klassfest med bästa MSR! Vädergudarna var på vår sida denna eftermiddag och självklart resulterade det i volleyboll-turnering, där the killermachines (jag, thomas och filip) vann rättvist! Grymt sköj! Snabbfix hemma hos Lisa, sen vidare till Gösen för förfest. Runt 22 knatade vi till Frimis där bord och massa dricka väntade på oss. Sjukt bra kväll, kunde inte blivit bättre! Snacka om lyckat! :-) Tack allihopa!

Söndagen spenderades i soffan. Dock fick vi raketfart när syster och kusin bestämde sig för att komma in och hälsa på. Äppelpajen åkte in i ugnen, och jaa, jag bakade den heeeelt själv ;-) Sen blev det käk på Pitchers och efter det åkte Amanda och Melker hem. På kvällen dejtade jag, Lisa och Tyson sofforna framför hockeyfinalen... Dock var det ju inte speciellt mycket att se... Buhu!

Ja, det var väl min helg! Den var riktigt bra. Gjorde ni nå skoj? :-)


Nej, nu ska jag åka till Arboga för match! Wish me luck! :) Pussis!


Teeeeeeestar att mobilblogga. Funkar det? :)

Teeeeeeestar att mobilblogga. Funkar det? :)


Gameday

Morning sunshines!

Nu är det måndag igen och det är praktikdags. Skönt att ha två föreläsningsfria veckor, väääääldigt passande måste jag säga. Ska vara i hemmaklubben och analysera ledarskapet där. Blir nog hur bra som helst. Ikväll är det match, taggad till tusen! Vi möter Skiljebo hemma på Idyllen! Hoppas ni kommer och hejar fram oss till den tredje raka vinsten. Hade tänkt skriva om den gryyyyymt bra helgen, men jag orkar inte just nu. Så det gör jag lite senare, så kika in om några timmar igen vettja ;-)

Puss på er!

Glamourama

Oj, vad många det var som läste min blogg igår, skoj! :-) Hoppas ni stannar!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Glamourama och väntar på att tvättmaskinen ska gå klart. Aldrig i hela mitt liv sett så mycket tvätt som jag och Tyson hade idag. Hoppas verkligen att mina timmar räcker! Sitter i valet och kvalet om jag ska åka hem idag eller inte. Joel, min kusin, har kalajs ikväll och jag vill verkligen gå. Men jag vet inte om jag har tiden eller inte. Hoppas att jag hinner det iallafall! Måste verkligen städa här hemma idag också. Men det väntar jag med tills Tyson kommer från skolan, så han får hjälpa till ;-)


Åh, jag hoppas verkligen att det blir fint väder imorgon så att vi kan vara ute och spela volleyboll och allt vad vi planerat!
Haha, sinnessjukt mycket tvätt!


Btw, gissa vem som ha namnsdag idag? ;-)
Puss på er!

Heeeeeeelg!

Nehe, om man kanske skulle ta och göra ett försök igen ;-)

Nu är äntligen den här helvetes-veckan över, och jag kan inte vara tröttare! Långa dagar som toppats med projektarbete och slutligen ett examinerande seminarium. Puh! Men nu är det gjort och därmed tar jag långhelg. Just nu så står kycklinglasagnen i ugnen, sweet!
På lördag vankas det projektavslutningsfest med klassen för att fira vårat lyckade projektarbete. Detta kommer vi att göra på Frimis, såklart! ;-) Men först kommer det bli volleyboll, fotboll mm borta vid universitetet, om vädret tillåter dvs. Nej, men nu ska jag ta och käka lite. Puss på er!