Himlen är gulsvart

Var uppe och kikade när södra krossade BK30 idag. Sweet! Orkar inte blogga. Finns ändå inget att skriva om. Eller ja, jag jobbar. Tors, fre, lör och sön. Så ni vet vart jag håller hus. Men imorgon ses vi säkert i dimman :-) Pussar!


Here we go!

NU KÖR VI!!


GAMEDAY!!

Åh, är så oerhört taggad till match just nu! Tre timmar till matchstart nu! ;-) Drygt en och en halv timme till samling, vilken evighet!! Vill ha match nu, nu, nu!! Men ska pimpla lite vatten nu, slänga i mig en shaker sen kika top model. :-) Tjingeling!

Förresten 19.00 på Ekbacken, be there!! ;-)



Säger som killarna: "Himlen är gulsvart!!"

I don't wanna walk this earth if i gotta it solo

Justja, sängen var det ja. Hundra timmar senare...


Tillbaka i den gula dräkten! :-)
Och imorgon gäller det!


The old me is dead and gone!

Mindre lyckad träning då gräset inte var det bästa, men kul att vara så pass många att vi kunde spela 11 mot 11 och då var inte 94a tjejerna med och körde utan de körde för sig själva :-) Härligt med så pass bra uppslutning som det vart på de sista träningarna! OCH IMORGON SMÄLLER DET!! Seriepremiär i div4 :-) Det här kommer garanterat att bli vårat år. Jag känner det på mig!

Men nu väntar sängen på mig. Och imorgon kanske en sväng till Örebro för lite småshopping. Behöver lite nya basickläder :-) Ett par nya skor vore inte helt fel heller. Inga högklackade den här gången, då blir nog mamma inte allt för glad. ;-) Sängen vare jaaa.... Pussar!

Varför kan jag inte ladda upp bilder?! :-(

H to the erregud!

Fyfan rent ut sagt vad folk det var ute på jobbet igår! Blev inringd tidigare för att det var så mycket folk. Heeelt slut när jag kom hem kan jag lova. Nu har jag tre välförtjänta dagars ledigt innan det vankas fyra dagars jobb igen.

Som ni förstår så har min helg bestått av jobb, jobb, jobb. Och lite fest. Lördagen spenderades på badet, sen hos Putte och sen vidare till Källarn. De två förstnämnda var riktigt kul. Men Källarn är ju Källarn. Kan inte förvänta sig allt för mycket. Sååååå kul att Karin var tillbaka hemma i Sverige dock! :-)

Nej, nu ska jag lägga mig en timme i soffan innan det bär av på träning. Sista träningen innan seriepremiären som är imorgon. 19.00 på Ekbacken. ASIF - VIK U1. Be there! ;-)



Tisdag, 19.00 Ekbackens IP


Trött, trött & trött

Som rubriken avslöjar så är jag trött. Så trött att jag inte orkar blogga. Men kan berätta att jag jobbar. Idag, imorgon, lördag och söndag... Say no more, say no more. Men jag tycker om det :-) Puss

Tonight's gonna be a good night!

Regnet höll sig faktiskt borta från våran lilla barbeque idag. Skönt! Maten smakade precis lika bra som jag trodde att den skulle göra! Mysigt att träffa tjejerna :-) Sen hem och fixa lite krubb åt mamma och pappa, snäll som man är. Just nu mår jag inte så jäkla bra alltså. Ont i huvudet, halsen och nästan lite feber. Men det kommer inte förstöra min kväll då Barcelona spelar mot Inter ;-) Hoppas på en Messi-show ikväll igen. Men nu ska jag kika klart på Bella&Tyra show. Ha en trevlig kväll! Pussar!


;-)

Vuxenpoäng, check!

Deklarerade på internet nyss, helt själv!! Bra gjort Elin! :-)

Black clouds

Sitter här hemma och håller alla tummar jag har för att dessa enormt svarta moln ska försvinna. Vi som ska grilla idag ju! Och regnet är inte välkommet! Jag, Dessan, Ida, Fanny och Amanda tänkte grilla några brattbergare ;-) Mums! Men som det ser ut nu så kommer snart regnet iallafall. Amanda ska ut och springa, hon kommer bli dyngsur ;-) Jag ska bara springa upp på stan och fixa några ärenden innan vi ska till Fanny. Nej, nu måste jag åka iväg till Aspis och köpa kött, iväg till banken och fixa lite saker. Have a nice day! Pussar!

Watching you is the only drug i need!

Halloj!

Jahaja, då var måndagen slut. Helgen gick så oerhört fort! Minns knappt vad jag gjorde i fredags? Jobbade iallafall. Hahahaha, herregud! Lördagen var iallafall fullspäckad med saker. Hälsade på mormor och morfar, städade, kollade på fotboll och gjorde mig festklar innan klockan var halv sex. Inte illa pinkat tycker jag. :-) Vidare in till Örebro och Isabelle. Drog igång med lite ölspel och pizza. Nice! Runt nio tog vi taxi till Rambo för att möta upp grabbarna. Några timmar senare drog vi oss mot Strömpis, med ett depåstopp hemma hos Isabelle igen, då Imoe tagit fel jacka.. Vilket resulterade i att hon varken hade kort eller leg med sig ;-) Men det löste sig. Jag och Ida knatade i förväg till Strömpis medan de andra stannade kvar ett tag hos Isa. Hade riktigt kul där inne, dansade riktigt mycket, som vanligt ;-) Sprang på massa kända ansikten från KAK-området vilket var trevligt! Kvart över ett gav vi upp och knatade hemåt.

Frukost/lunch på JAVA sen iväg på match i Hallsberg. Eller ja, match och match vet jag inte. Vann med, hör och häpna, 25-0!!! Hahahahahaha! Galet!! Vi var närmare att göra 35 än de 1! Stackars Linnsan som stod och frös i målet i 90 minuter utan att få ett enda skott på sig. Eller ja, ett kanske. Sen någon enstaka hemåtpass ;-) Hahaha! Hann med att göra 9 mål också ;-) Skönt att slå syrra som "bara" gjorde 8. Gammal är äldst Amanda!! ;-)

Efter matchen var det bara hem och vända. 8 mile med Ida, Tobbe och Johan stod på schemat. Jag älskar den filmen. Verkligen! Blev en rätt tidig kväll igår och tidigare ska den bli idag. Ska bara skriva klart det här inlägget, som ser ut att bli hur långt som helst.

Idag har jag vart och införskaffat ett par nya fotbollsskor, eller ja, får dem imorgon. Välbehövligt kan jag lova då mina håller på att ramla isär. Körde faktiskt på ett par likadana som jag redan har. Mina gamla hederliga Adidas. Outstanding ;-) Sen en fika med Sara, alltid lika trevligt. Prat om allt mellan himmel och jord, eller vad säger du babe? :-) Efter fikan var det bara hem och packa träningsväskan för att sedan åka till Ekbacken för ombyte. Träningen gick av stapeln ute i Medåker, deras plan var faktiskt riktigt bra. Sög lite i vaderna bara. Kommer nog ha träningsvärk imorgon! Tror vi var 27 stycken idag! Haha. Kunde spela tvåmål på fullstor plan, med avbytare! Haha. Det var längesen man kunde göra det. Hoppas verkligen vi kan fortsätta vara såhär många.

Kvällen avslutades på bästa möjliga sätt. Te&macka framför Svenska Hollywoodfruar! Jag säger bara en sak; "Maria Montazami for president!" Vilken underbar människa! Jag älskar henne! Skrattar så fort hon öppnar mun. Nej, nu orkar jag inte skriva mer och ni har säkert redan slutat att läsa ;-) Sov så gott sötsaker! Pussar!


My long lost friend...

Hello sweethearts!

Sitter och försöker göra en fiskbensfläta på mig själv. Lättare sagt en gjort vill jag lova! Tänkte att jag skulle spara 15 minuter imorgonbitti på att fixa håret ikväll. :-) Ska nämligen till skolan innan jag börjar jobba. Mattelektion mellan 8-9, puh! Inte att leka med! Jessica och Petra var här ett tag och hälsade på! Mycket trevligt då jag inte träffat dem på år&dar! Blev te, macka och massa snack! Myspys! Just nu håller jag på att ladda hem Remember me. Men det verkar inte gå nå bra. Båda gångerna har laddningen stannat upp vid 97.8%. Wierd! Kanske går att kika iallafall. Men då missar jag säkert slutet. Värt? Testar iallafall. Sov gott hörrni! Pussar!


I miss you, alot!


Update: Blev Snabba cash istället. Och flätan är ännu inte klar...

Jobb, jobb, jobb.

Halloj!

Kom precis hem från första dagen på Kanalcafét :-) Faster Helen har ju tagit över det och gjort det huuuur fint som helst. Så idag var min fösta dag där. Ska jobba imorgon också är det tänkt. :-) Har ägnat mestadelen av tiden i köket med att göra mackor, sallader, pajer mm. De sju timmarna jag jobbade bara flög förbi! Hoppas morgondagen går fort den med så jag snart får lördag. Är supertaggad för Örebro på lördag ;-) Wiihoo!

Ikväll kommer förhoppningsvis Jessica hit! Var så längesen jag såg henne, eller ja, alla Köpingstjejerna! Ska bli kanonkul att träffa henne igen! :-) Vad vi gör återstår att se. Nej, nu måste jag ringa Ida, såg att hon ringt mig. :-) Sen blir det en kopp te i soffan. Amanda kom precis innanför dörren så ska tvinga henne att sitta med mig :-) Ha en fortsatt trevlig eftermiddag gott folk! Pussar!


Första grästräningen

Äntligen! Ska bli superduperkul att äntligen få gå ut på vanligt gräs igen! Vädret är ju kanon det med! :-) Har inte så mycket vettigt att skriva förutom att matten idag gick riktigt bra. Och att jag har fått en arbetsintervju, sweet! :-) Nej, nu ska vi åka upp till Ekbacken och byta om för att sedan dra oss upp till Värhulta. Ryktas om grillning ikväll också, nice! Ha en trevlig kväll! Pussar!!

 

 


Hey, soulsister!

Godmorgon!

Nytt läsarrekord igår! Nice! Ca 50 extra unika mot vad det brukar vara. Kul! Undrar vilka det är?

Har precis kikat klart på "Våra bästa år", mitt favoritprogram. Eller nja, inte riktigt. SKa snart åka in till Kungsör för mattelektion. Skulle hellre ligga ute i solen och steka. Bättra på brännan ni vet!? Idag blir det nog utan-underställs-premiär på träningen. Ska träna uppe i Värhulta på gräs och termometern 27.1, dock är den nog liiiite missvisande ;-) Men måste säkert vara 15 grader ute. Ska inte blir allt för skönt att sätta sig i bilen då den alltid blir supervarm när solen ligger på! Jaja, nog om detta. Ha en bra idag allihopa! Pussar!


I blame it on the sunshine!

Skyller mitt braiga humör på solen! :-) Kan ju inte annat än älska vädret! Helt jävla underbart! Så härligt att äntligen få dra på sig mina, enligt mig, superhärliga slitna jeans, vårjackan och solbrillorna! Har haft en heldag med Fredda. Mye trevligt om jag får säga det själv. Och långbesök på AF, inte lika skoj! Sen balkongchill med familjen. Mycket högskoleprat. Har nästan bestämt mig nu. Hälsoutvecklare eller idrottslärare. Får se vad som kommer i första hand. Verkar vara två bra och roliga utbildningar iallafall. Extra plus är att jag hamnar i Örebro. Me like! Woohoo! Men nu ska jag kila över till Fredda! Fanny och Ida skulle också komma tyckte jag Fredda sa. Blir nog en mycket bra kväll. Ska insistera på att jag ska se Desperate housewives! Pussar!!


Woohoo!

Dudes, ni har väl inte glömt att följa mig via bloglovin?
Bara att klicka på symbolen :-)

bloglovin


Förresten...

Glömde ju skriva att snyggSara fyller 22 år idag också! Grattis på födelsedagen babe!!

En inte allt för snygg bild på mig dock ;-)
Men grattis igen hun!


Oh, sunny day!

Äntligen är våren här! Nu känns det verkligen! Tränade ju i strålande sol igår också. Nästan så man ångrade sig att man dragit på sig understället. Men på grus har man inte speciellt mycket till val. Men blir förhoppningsvis grästräning imorgon uppe i Värhulta! I like! Ida Andersson kommer och tränar med oss då också, how nice?! Var ganska nydligen ute på en promenad med Diezel i solen, hur skönt som helst ju! Funderar på att ta med mig boken jag började läsa i Stockholm och gå ut och sätta mig i solen och läsa lite. Koka en kopp te också. Vore riktigt skönt. Måste hitta ett lä-ställe bara :-) Får inte heller glömma bort min tid hos A i eftermiddag. Men det gör jag inte.

Blir lite jobb i veckan också. Torsdagen och fredagen ska jag spendera ute hos faster på Kanalcafét. Kanske lördagen också. Blir nog superroligt. Är förresten redan jättetaggad till lördagskvällen! Vankas partaj och utgång i Örebro med alla brudarna. Strömpis som står på utgångsschemat också :-) Mycket att se fram emot nu tycker jag. Känns som att allt det roliga kom mer vårvädret. Alltid känns mycket lättare när det är soligt och bra väder. Tycker inte ni det? :-) Ska koka lite nytt te nu, det jag har framför mig är kallt! Ha en kanondag allihopa och ut i solen med er! :-) Pussar!


Love you guys more than words can say!
Vill att alla mina globetrotters ska komma hem nu! Saknar er så mycket!


Tell me, tell me, whatcha say..

Heeey!

Var i skolan på förmiddagen. Känns som att det var en evighet sen. Nästan tre veckor sen. Nu blir det ett antal veckor intensivt matteplugg! Efter matten åkte jag hem till Idis, fick lite käk och som payback så bjöd jag på en film ;-) Baksmällan, classic ;-) Nu sitter jag hos mormor och morfar och kollar lite högskolor. Lutar åt Örebro. Hälsoutvecklare eller idrottslärare. När jag ändå är inne på ämnet mormor och morfar så pratar jag precis med Moa som är i Kina, där även mormor och morfar är. De ska tydligen på middag hos Moa imorrn ;-) Haha. Eller ja, hos Roos. Skoj! :-)

Helgen var riktigt lung förresten. Match, som vi förövrigt vann. 3-2, rättvist. :-) Sen jättechillet på kvällen. Var hundvakt åt det lilla lurviga monstret där hemma. Kollade Barcelona - Real. Vinst för Barca ;-) Igår blev det bio med Ida, Johan och Tobbe, mycket trevligt. Shutter Island eller vad den nu heter. Dock var inte filmen någon tiopoängare.. Men men, trevligt var det iallafall! Nu ska jag få tummen ur arslet, ursäkta språket, och åka hemåt. Ska hinna med en promenix med Fredda innan träningen. Ryktas om grästräning på onsdag! I like!!! ;-)

Puss & Kram!


Derbydags!

Jaha, då var det dags för träningsmatch igen. Denna gång mot mitt gamla lag Forsby! Ska bli riktigt kul!! Något annat än vinst finns inte i mitt huvud och jag kommer göra mitt allra yttersta för att det ska gå som jag tänkt mig! :-) Så nu mina gulingar, nu köööööör vi!!


Borta bra men hemma bäst

Herregud vad skönt att vara hemma! Helt slut efter en veckas tränande. Eller ja, jag har väl inte tränat speciellt mycket. Men blev riktigt trött på dagarna iallafall. Kan berätta mer imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig och tagga inför morgondagens drabbning ;-) Möter gamla laget Forsby! Tror dock stenhårt på oss gulsvarta! No doubt! ;-) Tjingeling!

Stockholm baby

Åker till Stockholm om ca 30 minuter. Ska jobba för Coerver coaching.. Kommer hem på fredagkväll igen. Så ni får ha en trevlig vecka. Kommer förmodligen inte ha tillgång till dator. Korsordstidning och en bok är nedpackad, så jag har något att underhålla mig med. Ska sätta mig hos mamma och pappa nu innan jag åker. Puss på er!


PS. Ida kom in på Källarn i lördags för er som undrade ;-) Haha!

Party like a rockstar!!


Taggade till max

Ida började känna sig lite smårisig trots tummen upp..

...så hon tog sig en "tupplur". aka däcken!

Kommer hon nå Källarn?
Fortsättning följer.....


Jag vill också gå på barty!!

Kvällen kan inte sluta annat än bra! Tyngsta skivan brännd, cidern är kyld, vänner på ingång, vädret är oslagbart. Kan inte bli annat än succé!! Ska försöka ha med mig kameran ikväll. Har en tendens att glömma den ;-) Haha! Nej, nu blir fix! Cheers mate!! Bottoms up! Pussssssssssssssssss!!!!!

Långfredagen

Tjingeling!

Oj, hur trött får man vara egentligen? Blev en halvsen kväll efter att bla. kollat på Borat som gick på tv. På väg hem från Ida blev jag stannad av polisen också. Fick blåsa. Alltid lika nervös, fast jag inte drack en droppe igår liksom! Haha! Men men. Idag har vi städat hela huset, så nu är det superfint här hemma. Har även käkat påsklunch med familjen, mys! Ikväll blir det nog rätt lugnt. Isabelle vad spelsugen, så kanske bli det. Kan va skönt med riktigt chill idag. Står fortfarande i valet och kvalet på om det ska bli nå fest imorgon. Är otroligt osugen för tillfället.. Men är ju ett dygn kvar. Har dock slagit vad med Fredda, så för att det inte ska kosta mig dyrt så bör jag hålla mig hemma. Nej, duschen nu, tror jag. Pussar!