Köttbullar

Upp och iväg till skolan idag. Genomgång och betygssamtal var det enda vi gjorde. Sen åkte jag och Moa hem till mitt casa. Gjorde för första gången i livet hemmagjorda köttbullar. Själv alltså ;-) Woohoo! Blev riktigt goda, tro det eller ej! Efter det så kilade Moa iväg och jag la mig i soffan och kikade på Gossip girl med en kopp te. Vardagslyx på hög nivå!

Har haft en kanonhelg förövrigt! Blev lite partaj i lördags. Började hos Ida, där jag lyckades ha sönder en stooooor spegel. 7 års olycka sägs det. Måste vara från och med idag eller nå? För i helgen hade jag ingen otur, tror jag inte iallafall. När vi plockat upp alla 12497385674 spegelbitar från badrumsgolvet drog vi hem till Jacks mormor och morfar och förfestade lite. Spelade lite biljard, där jag kickade Idas ass. Nån timma och nån cider senare åkte jag på dyngsmörj av Jesper. Inte lika roligt, men jag skyller på att jag är tjej ;-) Haha. Gick ut på Källarn, vilket var ett tag sen nu. Ganska bra med folk, hade iallafall roligt. Så, tack alla!! :-)

Gick upp runt 12 på söndagen, in i duschen, sen var det fix igen som gällde. Julbord med släkten kl.14. Gott och mycket trevligt hade vi. Sen vid 8 var det dags för träning i Vasahallen. Gick ganska bra igår faktiskt :-) Vi taggar till cup nästa lördag!! Nej, nu ska jag.. göra något annat. Vad är ännu oklart. Blir en tidig kväll, ska upp och jobba imorgon. Pussis!



it's a party in the usa

..eller i Arboga ikväll iallafall. Vart, när och hur är ännu oklart men vi är taggade! Nyduschad och snart fullproppad med kycklingwok, sen är det bara up, up and away som gäller. Jag och Ida är galet taggade.

En liten update om vad jag ska göra ikväll fick ni iallafall, nu orkar jag inte mer! Byyyyye suckers!



Movin' my hips like yeah..

Har precis kommit hem från Donkan. Blev en 2 in 1 fika. Eller ja, först en fika med Fanny, sen med Fredda och Tobbe. Trevligt vare iallafall. Nu väntar strax sängen på mig. Kikade lite på CL innan vi drog ut och fikade. Annars en rätt så innehållslös dag. Men mår verkligen bra just nu, allt känns lätt på något sätt :-) I like! Men sovdags, sov gott gott folk. Haha, blev lite lustigt där! Såg förresten att jag hade över 100 unika besökare igår!! Känner jag ens så många! Men skitkul iallafall! Keep up the good work! :-)


Förresten, jag vill göra min(a) tatueringar NU!!


Inomhusskor!

Var uppe ganska tidigt imorse, en kopp te framför "Våra bästa år" som vanligt, sen blev det en timmes promenad. Riktigt skönt. Lite konstig att kunna gå i bara tröja och det är snart december. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Efter det åkte jag och pappa in till Köping för att kika på nya inomhusskor. Pappa skulle jobba vidare nån timme så jag och Ida tog en fika på Latte innan, trevligt :-) Väl inne på Intersport hittade jag ingenting. Eller jo, men ingenting i min storlek. Ska nog åka till Västerås eller Eskilstuna och kika imorgon. Är verkligen i stort behov av ett nytt par. 

Verkar inte hända ett skit ikväll, as usual. Men vad annat kan begära när man bor som man gör. Men nu verkar det som att det vankas mat. Så ska kila ner till resten av familjen! :-) Take care!

Forsby FF

...måste bara tillägga att jag har haft fyra underbara år i Forsby! Div2 äventyret var bland det roligaste jag gjort, även fast det gick som det gick! Kanontjejer och allt runt omkring. Ni kommer alltid finns nära hjärtat! På så vis är det ganska "skönt" att det inte är så många från gamla Forsby kvar, hade vart tyngre att lämna laget då. Men jag tror att det kommer gå bra för er iallafall. Men tack, tack för några underbara år! Kommer sakna er alla oerhört mycket. Tur att det inte är så långt till Köping ;-) Ser fram emot en reunion här i vinter!!


Tack för allt!
Ni är verkligen bäst! ♥


Entertainer

Nyss skickat in lite ansökningar om jobb i Spanien till vårer/sommaren. Håller tummarna om att få dem. Vore otroligt kul! Nu hade jag faktiskt tänkt att ta mig i kragen och gå ut och springa. På tiden att komma i form igen! Skrev på för Södra idag, igen. Fast denna gång för vanlig fotboll. Igår skrev Ida Mohede på också ;-) Håller tummarna för att Ida Asp också gör det :-) Och Petra!

Nu ska jag få arslet ur vagnen och göra det också. Lots of love! ♥


Det är över nu.

Samma visa varje vecka. Veckan bara tar slut liksom! Gillas inte. Men bara att ta nya tag, helgen kommer snart igen. Just nu sitter jag och lyssnar på lite nostalgimusik. Hanson - i will come to you, hur fin är den inte igentligen?! Den går på repeat nu iallafall!

Helgen har vart intensiv, som vanligt! Fredagen spenderades hos Ida, matlagning och idol förstås :-) Sen drog jag och Ida hem till Fredda och kikade "the proposal" (stavning?). Alltid trevligt! Lördagen började med en fotografering i Kabbeskogen i Köping ;-) En lunch på Donkan med moster, kusin och Robert hann vi med innan jag for hem till Lina för att få mina naglar fixade! Blev skitnöjd, tack! Sen hem för ett snabbfix och lite förfest med Malin sen vidare hem till Tobbe där han och Fredda festade lite. Meningen var att jag och Malin skulle åkt till Surahammar, men så blev det inte. När grabbarna drog till Köping blev jag och Malin kvar i lägenheten och spårade lite ;-) Kanonkväll, trots de ändrade planerna! :-) Söndagen har dock inte vart fullt lika intensiv, har väl bara tränat idag igentligen. Gick riktigt bra tycker jag. Känns kanonbra med Södra. Ida skrev på för oss idag också, i like!

Men nu ska jag lyssna på I will come to you en sista gång, sen gå och lägga mig. Skola imorgon förmiddag. Har en hel del bilder från igår att ladda upp också, så jag slänger in dem här imorgon. :-) Har jordens roligaste film också. Kan hända att den också kommer upp ;-) Sleep tight!




Förresten, så saknar jag mina backpackers hur mycket som helst redan! ♥


Working class hero

Fick sluta lite tidigare idag då jag har mattelektion. Skulle slutat 15, som istället skulle blivit 13. Men vi var klara så tidigt så jag fick kila hem redan 11.40 :-) Skönt som fan. Gick riktigt bra idag. Börjar hitta och förstår vad jag ska göra :-) Blir nog jobb på tisdag igen. När jag kom hem slängde jag i mig lite korvstroganof från igår. Var ju tvungen att fylla på skafferiet så jag klarar två timmar matte! Satt och knåpade med mitt VR-korsord också. Klarade det nästan. ;-)

Ikväll ska jag och kolla på min kära syster när hon dansar på öppethus på Vasagymnasiet. Be there ;-) Haha! Ååååh, vad jag längtar till helgen. Som vanligt. Imorgonkväll blir det nog hockey och på lördag vankas det partaj för hela slanten. Nu taggar vi ;-) DJ, blow my speakers up!



 


I wanna wake up where you are.

Det är en trött och sliten tjej som skriver idag. Ville kasta min väckarklocka (mobil) i väggen när den ringde imorse. Men eftersom det var mobilen skulle jag aldrig kunna gör det. ;-) Haha. Men det var bara att pallra sig upp och ner i köket för frukost. Som en zombie åke jag iväg för fösta jobbdagen. Dagen gick faktiskt ganska snabbt och smidigt. Ska jobba imorgon också men inte hela dagen då jag måste till Kungsör för mattelektion. Så slutar typ 13. Skönt! Ingen träning ikväll så vad som styrs ikväll är ett mysterium i sig. Men innan det måste jag in i duschen. Så gott folk, ta hand om er!



Why don't you slide?

Nyss hemkommen från en trevlig middag i Örebro. Skippade dock bion då den slutar kvart i tolv och jag ska upp klockan 05.15(!!!) imorgon! Men hade iallafall jättetrevligt och jag hoppas att ni gillar filmen tjejer. Men nu tackar jag för mig. Ska knoppa på dirren hade jag tänkt. Tack och hej, trevlig tjej! ;-)


Jag skrattar idag.

Tisdag. Klockan ringde 08.00(!) imorse. Puh, tidigt! Värre blir det imorgon. Börjar nämligen klockan 6 imorgon. Förstår inte riktigt hur det ska gå till. Men det är väl bara att slå på autopiloten. :-) Anledningen till att jag ska gå upp så tidigt är att jag ska jobba. Fick jobb på miljöteamet som behovspersonal. Alltså om nån är sjuk eller ledig så får jag jobba. Ska städa ute vid Saab. Verkar vara ett helskönt gäng! :-) Så det blir nog kanonbra det här!

Ikväll blir det lite födelsedagspresent till Isabelle och Lina. Bio och middag i Örebro med brudarna. Myspys! :-)
Men nu ska jag slänga mig in i duschen! Take care!


The way you make me feel

Jaha, då var det måndag igen. Jag som hatar måndagar! Har haft en riktigt bra helg, trots att jag inte följde med tjejerna ut i fredags. Lördagen spenderades hemma hos Emelie med alla tjejerna igen. God mat och trötta tjejer kan inte bli annat än succé. Skrattade som aldrig förr! Får verkligen ont i hjärtat av att veta att ni snart åker ifrån oss! Jag kommer längta ihjäl mig. Kommer bli ett extremt jobbigt avsked på Arlanda! Men det ska vi inte tänka på nu! Lördagskvällen avslutades iallafall på en mycket bra sätt :-) Söndagen bestod av träning och möte. Sen glöggmys med familjen.

Annars då.. Åkte in för lektion idag, men Kricko var inte där så vi fick redovisa för klassen, utan lärare. Gick bra :-) Sen körde jag hem till mormor och morfar. Jobb på ingång. Men först egengjord ärtsoppa och ugnspannkaka! I like! Sen var det jobb som gällde. Klippa rosenbuskar är ett rent helvete! Har så ont i mina fingrar nu. Stack mig typ 1251986 gånger, okrydd! Blödde ner mina handskar jag hade på mig. Haha. Men vad gör det, jobbet måste bli gjort. Imorgon väntar fler buskar och lite annat smått och gott på mig.

Men innan jag åker till mormor och morfar imorgon ska jag på ett "möte". Ska börja extraknäcka lite. Ska träffa Niina ute vid Saab. Hoppas på det bästa. :-) Kan berätta mer imorgon när jag vet lite mer. Nu ska jag göra lite nytta. Eller nej, ska koka lite te och dra på en film. Frågan är bara vilken? Tror det blir ännu en Johan Falk film. Leo Gaut står på tur :-) Tjingeling!


Helgen

Åååh, nehe.. Jag som skulle skrivit ett skitbra inlägg. Men nu måste jag tydligen ut med hunden. Så håll till godo!! ;-) Haha!

Sista veckan med gänget, i bilder.

Ha överseende med bilderna. Haha, tog nästan inga. :-)


Isa, festfixarn aka födelsedagsbarnet

Moa

Desiré och Ida

Jag pratar om någonting som verkar ganska intressant.

Girls

Fina tjejer

Partycrew ;-)

Desiré!

 


Återvändaren

Åkte hem runt kvart över 11 efter en kanonkväll hos Isabelle i Örebro med alla brudarna. Började med pizza och slutade i väghals. Många och långa skratt hann vi med under kvällen. En kväll när den är som BÄST helt enkelt. Vill inte ens tänka på att 3 av "oss" drar iväg ett halvår om bara några dagar. Det gör ont i hjärtat att tänka på det! Hemska tanke! Men vi har en hel vecka kvar iallafall. De andra gick vidare ut medan jag, Fanny och Ida åkte hem. Jag och Fanny tog oss en liten promenad när vi kom hem, sen var det bara att bädda ner sig och sova.

Idag vankas massa handboll. Först a-laget, sen u-laget. Fint! Ska kosta på mig att köpa en korv, haha! Det är någonting speciellt med handbolls-/fotbolls-/hockeykorv alltså. Men nu ska jag göra något annat, vet dock inte vad..

Förresten, nu var man södrait igen ;-) Eller ja, iallafall för futsal. En bra början!
I have a good feeling about this!


Matte, matte, matte

Lektionen idag gick hyfsat, men det är sååå svårt! Faktiskt skönt med en tvåtimmars så man får någonting gjort. :-) Innan det var som jag tidigare skrev Ida här och käkade. Potatis och rostbiff. Och för en gångs skull var det Ida som stod för matlagningen. Eller ja, potatiskokningen ;-) Men gott var det iallafall. Cred till dig Imoe!

Snart bär det av upp till Ekbacken för samling, för att sedan åka in till Etuna och träna. Ska bli kul, men att det är typ 1 grad ute gör det hela så mycket tråkigare! Men finns inga dåliga väder.... Säkert..

Imorgon vankas födelsedagsfirande i Örebro av Isabelle som fyllt 20. Skoj! Men blir en tidig och nykter tillställning för min del iallafall. Tror nog de andra får nästan lika kul utan mig. Men bara nästan ;-) Hihi! Men nu ska jag slänga på mig alla kläder jag har för att sedan dra iväg och träna! Heja livet! Trevlig kväll allihopa(?)



Torsdag

Nu är det snart äntligen helg igen! Me like! Men innan vi tar helg har jag en två timmars mattelektion. Efter den är det bara att åka hem, käka och packa om träningsväskan och åka mot Eskilstuna. Södra ska träna på Tunavallen ikväll. Skoj! Har lite träningsvärk från Forsbyträningen igår. I skinkorna. Måste vara en kombination av löpningen/promenaden i måndags och träningen igår. Haha, inte okej! Men innan jag styr min kosa in mot Kungsör så kommer Ida hit med rostbiff!! :-) Hon ringde precis och sa att hon skulle börja gå. Då är det kanske dags för mig att hoppa i någonting lite mer representabelt.


Förresten, JAG VILL TILL SÄLEN!!


Allt handlar om att bjuda på sig själv.


Sprutskräck!

Sprutor måste vara bland det värsta jag vet. Men idag var jag iallafall och tog min vaccinspruta mot svininfluensan. SKulle gjort det förra veckan, men då var vaccinet slut. Snällaste Ida följde med mig som moraliskt stöd nu när mamma är i Stockholm. Hade riktigt roligt på vårdcentralen. Och du Ida, Frank Wagner. Vad säger vi om honom?!!!! Mumma?! ;-) Haha. Skickade ett litet retfullt mms till Desiré också. Den timmen som vi spenderade där gick riktigt fort och såhär i efterhand är jag glad att jag tog sprutan. Känner inte av nå bieffekter, inte än så länge iallafall.

Ska snart åka in till Kungsör med Karin och Amanda. Ska kolla på KIK när de möter Guldsmedshyttan. Håller självklart tummarna för Kungsörarna :-) Men ska slänga på mig långkallingarna nu! Behövs verkligen i deras enormt kalla ishall. Sen hoppas jag att mamma kommer hem innan jag åker. I miss my mum! ♥


Ha en jättetrevlig kväll!



Tidsfördriv








Bra skit! ♥

they call me heartbreaker

Grymt bra! Det måste vara de bästa orden för att summera denna helg!! Idolmys med Desiré och Fanny i fredags. Fick även naglarna fixade av Dessan, tipp topp! Lördagen var mest en lång väntan på kvällen. Mamma hade folk hemma så jag, Amanda, Ida, pappa och kusin Anton drog och käkade planka på Sicilia! Svårt att få en bättre start på kvällen! ;-) Sen var det snabba ryck in i duschen och sen fix. Blev lite förfest med mamma och hennes sällskap! Jätteroligt att sitta och lyssna på dem, de är precis som vi, fast 20 år äldre då ;-) Malin och hennes polare kom och hämtade upp mig runt 9, sen bar det av på äventyr! Efter många felkörningar kom vi äntligen fram! Haha. Turister. Men hade iallafall grymt kul! Superhärliga människor! :-) Söndagen ska vi inte prata om, mådde som man förtjänade. Som en påse skit ungefär! Haha, kan dock bara skylla på mig själv! Hade iallafall min första inomhusträning med Södra. Var riktigt roligt och gick väl helt okej för min del. Sen var det bara hem och dö i soffan. Kollade ...och så kom Polly med min käre mor och far. Amanda stack upp relativt tidigt, som vanligt!

Idag hade vi seminarium på samhällen, gick ganska bra tror jag. Ida kom förbi en sväng på eftermiddagen också, otippat? Hälsade på hemma hos Fanny ett tag nu på kvällen. När jag kom hem fick jag någon konstig idé att jag skulle dra ut och springa. Sagt och gjort, så blev det. 45 minuter, duktigt! Ska försöka ta mig ut imorgon förmiddag också, eller om det kanske blir en sväng till gymet. Får se vad som lockar mest. Nu är det iallafall sängen som lockar mest.

Förresten, grymt att Zlatan och Seger fick guld- och diamantbollen! Det var de verkligen värda! :-)

Äntligen fredag!

Fasiken va skönt med fredag igen! Ska snart ta mig in till Köping och fika/luncha med Ida :-) Till kvällen blir det taco&idolmys hos Desiré! Härliga fredagsplaner. Någonting som dock inte är lika härligt är vädret, riktigt regnrusk! Men men, vi får hoppas på minusgrader och snö inom en snar framtid! Cozy! Min helg är som en oskriven bok, har ingenting planerat förutom kvällen. Och Emelie som kommer hem från storstan!

Men nu ska jag ta och föna och fixa håret, sen slänga på sminket. Solong suckers! ;-)


Jatack till lite värme!


Vad blir det för mat?

Sitter och funderat på vad vi ska kunna fixa för mat. Jag vill ha ceasarsallad, frågan är om Ida käkar kaninmat?! Haha! Förresten, för de som inte redan sett det så snöar det!! :D I like!

Igår drog fotbollen igång också, äntligen! Märktes att det var längesen jag tränade fotboll, då jag glömde skorna hemma liksom! ;-) Haha. Men gick bra med mina vanliga iallafall. Men det är så typiskt mig. Pappa sa liksom åt mig att "ta in skorna från balkongen så de hinner bli lite varma". Okej, tänkte jag. Tog in väskan, där skorna ALLTID ligger i. Men tji fick jag. Inte den här gången! Haha. Tur att det inte snöade lika mycket igår som idag, då hade det aldrig gått! Träningen gick iallafall bra och den var skoj. På söndag blir det träning med Södra inomhus. Ska bli kanonkul att lira lite futsal igen!

Ikväll kommer Bebbe in till storstan. Blir tjej- och filmkväll. Men innan det ska jag in till Kungsör och räkna lite matte och efter det så ska jag vaccinera mig. Scary!


Nej, nu måste jag fixa lite käk. På återseende!




Tack käre värld!

Haha, rubriken är tillägnad Ida ;-) Bara för att jag inte visste vad jag skulle skriva.

Anyway, idag har jag pratat med vårdcentralen angående svininfluensavaccinering. Är i riskgruppen då jag har astma så imorgon blir det nog vaccinering för min del. Tror jag ska be mamma följa med, då jag HATAR sprutor! Tror nog att hon ställer upp :-)

Nej, nu ska jag ta och baka en kladdkaka eller dylikt. Ida kommer snart förbi på en fika och "mamman" som jag är så vill jag självklart bjuda på hembakat ;-) Måste rusa!


Potatismos på en tisdag.

Tisdag. Verkligen veckans "in the middle of nowhere". Hatar verkligen tisdagar. Just nu sitter jag och pluggar lite samhäll. Sen hade jag och Ida tänkt att fixa potatismos. Hemmagjort då förstås då jag verkligen inte gillar pulver ;-) Med falukorv till kanske? Vem vet, only time will tell.

Helgen då. Ja, hade en kanonrolig middag/förfest hemma hos Lina som nydligen fyllt 20! När vi väl kom till Källarn fick vi oss en kanonstart, not. Finns det nå mer oattraktivt än brudar som slåss? Oprovocerat också! Sjuk. Pinsamt. You name it! Tur att man har vänner som ställer upp :-) Ni är guld värda! Verkligen. Kvällen löpte på ganska bra iallafall och jag hade riktigt trevligt! Så tack för en bra kväll tjejer! Tråkigt att Empa inte kunde närvara. Nästa gång så! :-)

Nej, nu ska jag fortsätta på mitt kaffefall! Later on people!