Single ladies

Var ute och svängde våra lurviga i lördags. Jag, Maria, Emelie och Ida drog till Västerås och Blue moon bar! Cider, fishermanshot, dans och sjuka löften speglade vår kväll! ;-) Hade iallafall skitkul! Tidigare på kvällen var nästintill alla brudarna hemma hos Emelie. Myspys! :-)

Nej, jag vet inte vad jag ska skriva om nu. Matchen ikväll är tyvärr inställd. Dingtuna fick inte ihop lag. Tråkigt som fan! Men vi taggar till lagferren på lördag istället :-) Pussar!

Taking that off

Morsning korsning!

Otroligt trött och sliten efter jobbet idag. Även fast det inte var sååååå mycket folk så tar det sjukt mycket på krafterna. Blir superduperlugnt ikväll. Ska hem till Ida och Fredda för att träffa brudarna. Ska träffa Lina! Så nice att få träffa henne efter ett halvår! Var ju hem till Emelie igårkväll! Kramkalas så det hette duga! Så härligt att ha dem hemma igen! Bara Moa och Karin som fattas sen är cirkeln sluten igen! :-) Imorgon vankas jobb igen, sen blir det nog galej med mina tjejer! :-) How nice?! Nej, duschen nu! Puss!


Himlen är gulsvart!

Jaha, då var det lite drygt en och en halv timme kvar till matchstart! Södra u - Forsby u 13.00 på Ekbackens IP! Det blir kött fyfan! Lite halvroligt spelväder också ;-) Så ta med er paraflaxen och kom upp till Idyllen och kolla lite boll! ;-) Puss!

It's a strange kind of fashion!

Mycket riktigt, efter en jämn, en mycket jämn match så stod Forsby som vinnare med 3-2. Men kunde nästan ha gått hur som helst. Jaha, imorgon vankas som jag skrev förut match mot Forsby u. Blev inget jobb, men det gör inte så mycket. Då kan jag ha full fokus på matchen istället. Ska bli riktigt kul! Hoppas på någolunda bra väder. Har dock hört att det ska vara rätt kasst väder. Men så länge som det är uppehåll så är jag nöjd! :-)

Senare på kvällen vankas grillfest som Joel så fint kallar det. Joel, kusinen, fyller sju år så det blir till att fira honom. Efter det hoppas jag på att få träffa mina sweethearts som kommit hem då! Fick sms av Emelie strax innan sju och sa att de precis skulle kliva på planet hem. Jag längtar så otroligt mycket efter dem. Denna sista vecka har gått mer långsamt än den sista månaden. Galet sakta! Men ska väl snart gå och lägga mig, så flyger några timmar förbi iallafall. Funderar på att dra igång Avatar ikväll igen! ;-) Den är ju så grymt bra! Can't get enough of it!! ;-) Hoppas ni har haft en bra dag iallafall! Puss!

Det här inlägget skulle ha publicerats för typ 40 minuter sen, jag skulle bara försöka hitta en bild som jag kunde lägga upp. Då hittade jag hittade massa kort och filmer från när jag, Malin, Ida och Moa var i Göteborg i somras och jag har skrattat så jag gråtit här hemma! Herregud alltså! Vilken sjuk resa! Filmer från när vi "dansade med Leroy", eller ja, Malin gjorde! Jag och Ida spelade in en varsin "heeeeej bloggen"-video och Moa DJade med datorn! Ska nog nästan lägga upp dem på bloggen någon dag ;-)


En av alla snygga bilder på oss under den resan!

 


Hello, hello baby.

Hej hej hallå!

Idag är det onsdag för dem som inte redan visste det. Det betyder alltså att imorgon är det torsdag. Och DET betyder att Emelie och Lina kommer hem, och jag kan inte vara lyckligare! :-) Sex månader sen jag såg dem sist! Ett halvår liksom! Känns overkligt! Men nu är de snart hemma där de ska vara. :-) Till helgen så håller jag tummarna att det blir lite partaj med mina damer! Var ju trots allt sjukt längesen vi skakade våra lurviga ihop!

Klockan fem är det träning i en timme, sen bär det av in till Köping för att kolla Forsby - Götlunda. Derby! ;-) Hjärtat säger att Forsby drar det längsta strået och står som vinnare efter 90 minuters kamp. Tror det kommer bli en riktigt rolig match. Kanske inget skönspel utan mest kamp, som det alltid är i derbyn!! ;-) Nej, men ska bli riktigt kul att se!

Imorgon vankas jobb till typ halv tolv sen bär det av till Ekbacken för match med u-laget. Mot Forsbys u-lag. ;-) Vi fick ju stå över en omgång så två veckor mellan förra matchen och matchen nästa vecka så passar på att spela en match med u-laget. Och vilken match sen ;-) Ska bli väldigt kul! Nej, nu ska jag göra något annat. Vet inte riktigt vad, men något kommer jag väl på. Har diskat, tvättat och plockat lite här hemma. Inte så mycket kvar att göra. Laga lite mat till senare ska jag iallafall göra. Kanske ska räkna lite matte också? :-) Jaja, här blir inga barn gjorda! Ha en bra dag gott folk! Och ni fotbollstjejer, lycka till ikväll!! Pussar!


A girls best friend? ;-)


Stuck on replay

Extremt dålig på att blogga nu! Men jobb och så fyller mina dagar. Eller ja, iallafall tors-sön. :-) Ska snart springa ut med Diezel en sväng innan jag åker upp på träningen. Mm, jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Kan dra en sammanfattning av min helg när jag kommer hem från träningen sen! :) Ha en trevlig kväll gott folk! :-) Pussar!




Förresten, snart kommer Emelie och Lina hem, bara tre dagar kvar nu! Jag saknar er så sjukt mycket!


Hjälp? Någon?

Försöker fixa till min blogg lite igen. Någon vänlig själ som har lust att hjälpa mig?


Forza gulsvart!

Ojojoj, en förkrossande 10-0 seger igår mot Tillberga ;-) Fick precis reda på att killarna krossade GIF med 5-0 ikväll också! Snacka om att himlen är gulsvart! Gulsvart!

Möte ute på jobbet idag också. Vankas en hel del jobb nu framöver. I like ;-) Superduperbra personal har vi på kanalcaféet! Och bra mat/fika såklart. Ni lär komma ut och testa. Nu ska jag nog snart kila över till Fredda och kika på hans nya lägenhet. Om inte klockan blir för mycket vill säga. Men nu ska jag läsa lite bloggar. Ha en fortsatt trevlig kväll! Pussar!


Segertåget

Oj, såg nu att det var riktigt längesen jag bloggade. Men men. Har haft bättre saker för mig än att sitta vid datorn. Har till en början jobbat heeeela helgen. Blev en dubbelutgång i helgen också. Scheele i fredags och källarn i lördags. Ingen var väl sådär askul direkt. ALLTID mycket roligare på förfesten än själva utgången. Att man aldrig lär sig. Jobbet har gått riktigt bra också. Massor med folk, hur kul som helst :-) Igår efter jobbet så åkte jag till Köping och kikade på Kff med brudarna. Så kul att träffa dem! Kändes som att det var evigheter sen jag såg dem!

Och om några dagar kommer Lina och Emelie hem, can't wait! Jag saknar er så oerhört mycket! Helt otroligt. Men big planes väntas när de kommer hem! ;-) Nej, men nu ska jag kila ner i köket och knåpa ihop lite käk! Pussar!