Fredag

Längesen jag skrev nu.. Hade inte riktigt haft tid. Fredag idag, skönt! Vankas inflyttningsfest ikväll om jag inte missminner. Blir nog riktigt roligt! Dagen kunde iallafall inte börjat bättre. Fick tillbaka mitt examination och även ett VG, fett nice! Så det blir min anledning att fira ikväll! :-)
För tillfället sitter jag och kollar på "Våra bästa år" och äter frukost. Knallade iväg till ICA och köpte färskt bröd dagen till ära. Nej, jag har faktiskt ingen lust att skriva mer. Ingenting att skriva om heller.. Eller jo, jag saknar alla hemma i Arboga som bara den! Have a nice day! Puss

Mmm, träningsvärk!

Precis kommit hem från lunch med min käre far. Blev en vända till glamourösa Max, men jag klagar inte ;-) Tack! Ska snart iväg till gymmet med Sandra, Sofie och Lisa. Ska kör ett riktigt hårt pass idag hade jag tänkt. Sen ska vi och dansa ikväll. Någon kurs som är gratis. Här ska brännas kalorier! Nice! ;-) Sen blire väl förmodligen lite mys igen! :-) Nej, men nu ska vi planera morgondagen.. Puss! :-)


Monday morning

Är sinnessjukt trött idag. Upp klockan 07.15 för att en timme senare bege mig till skolan för ett beep-test och ett cykeltest. Dog ungefär av beep-testet. Sjukt jobbigt. Men tog mig i kragen och stack till gymmet och körde lite armar och bröst. Funderar på att följa med Sandra dit efter hon gjort sitt test. Ikväll blir det nog att gå och kolla på lite fotboll. ÖSK bjuder på inträde. Nice! De möter IFK Göteborg, så kan nog bli en riktigt bra match. :-) Men nu ska jag knata iväg till g-huset och plugga lite fysiologi. Puss!