today's


keri hilson ft. akon & kanye west - knock you down

my head is spinning

Nydligen hemkommen från sötkussen. Melker hade bakat kladdkaka till mig och Emelie, how cute?! Gott var det iallafall. Han ska även med oss på fotboll ikväll. Men vädret?! Inget ultimat fotbollsväder direkt. Inte som åskådare iallafall. Men vad gör man inte? Det är ju bara att härda ;-)

Emelie och Melker kommer hit och käkar lite om dryga timmen, så måste hinna in i duschen och göra mig i ordning innan :-)  Så jag ska väl kila lite. Alltid lika innehållslösa inlägg, men whatever! Take care, kisses!




on top of the world!

Lillesyster klev precis innanför dörren. Hon har vart på Kolmården, lite avis är jag allt. Vill ju också se delfinerna! Ska nog förhöra henne lite om deras tripp till Norpan. Vet iallafall att de hann med att träffa Ida, som förövrig fyller 20 år idag!! Grattis älskade vän! Hoppas du får en kanondag och att du hittar mycket fint i Stockholm! :-) Miss you! Kom "hem" nu! :-)

Blev som förväntat en tripp till Vinbäcken igår. Först upp till Hagge på förkrök, sen vidare. Hade riktigt skoj faktiskt. Jag, Viktor, Fanny och Dennis hann med nattbad vid Villa också. Eller ja, var ju bara jag och Viktor som badade. Riktigt skönt just då, men frös som en nakenhund när vi kom hem sen. Fanny, Viktor och Dennis lirade skitgubbe medan jag halvsov/lagade mat. Makaroner och ketchup stod på menyn. Sen kilade grabbarna hemåt och jag och Fanny somnade gott.

Imorse ringde klockan halv 10. Då var det bara att pallra sig iväg till jobbet. Puh! Riktigt jobbigt må ni tro. Annars har jag bara slappat i soffan och käkat nudlar idag.


Men nu ska jag umgås lite med sis, om jag hinner vill säga. Hon ska på träning, börjar tydligen om 30 min =/ Sen drar de på träningsläger och kommer inte hem förän på söndag!


all night long!


baby we can do it all night long!



Onsdag

Sitter och kikar på The City, once and again. Så bra! Väntar på att Moa ska komma hit, så vi kan kila iväg till systemet.
För det vankas utgång ikväll. Sista räkfrossan på Vinbäcken, så det blir nog skoj. Ska iallafall bli jättekul att umgås med tjejerna :-)

Annars har dagen ägnats åt jobb och chill. Var hemma hos mormor och morfar en sväng. Låg och löste sudoko i deras vilstolar i solen. Hur skönt som helst! Men nu ska jag kolla klart på det sista avsnittet sen iväg med Moa! Hörs senare, solong! Puss på er!

dagens

dagens låt: Pussycat dolls - on top of the world (The City intro)



dagens + går till fotbollen då vi har första träningen om 1½ timme :-)

the city

Jobb, promenad och solning med Emelie är det enda jag hunnit med idag. Just nu sitter jag och kollar på The City. Love it! Mätt i magen är jag också efter min, om jag får säga det själv, utsökta carbonara ;-) Ska bara springa ner och koka lite te, sen lägga mig framför datorn och kolla resten av avsnitten tills träningen börjar.

Någonting säger mig att det kommer bli en ytterst jobbig träning ikväll. Puh! Hoppas jag orkar med hela träningen, då jag inte är heeeelt frisk än. Men jag håller tummarna. Nej, nu ska jag kila ner en trappa. Puss på er!


Måndag. Underbara måndag!

Puh! Att en människa kan vara så trött? Ska strax gå och lägga mig men ska bara dricka upp mitt te först :-)

Har jobbat idag igen. Inne på min sista vecka nu, skönt! När jobbet var klart åkte jag, Moa, Lina, Fanny och Karin till stadsgården och fikade lite. Sen hem till Emelie och umgicks lite.

Jag har haft en kanonbra helg förövrigt. En underbar fredag i Sthlm med Ida. God mat och dricka på Nova Vista. Handfatskylning på hotellet. Cider på Josefinas med Kungsörskillarna. Dans och massor med folk Berns. Borttappad iPhone på vägen hem. Lite tråkig avslutning på det hela. Men annars kanon! :-)

Vaknade upp runt halv11 på lördagen. Gick upp och käkade hotellfrukost. Utcheckning, systembesök, sen var det bara att åka hem mot Arboga igen. Upp till Ekbacken för att kolla på när Södra vann! Sen hem för fix, sen iväg till Lina. Käkade lite mat och förfestade med brydarna. "Ring of fire", sms-roulette och charader var några saker som kvällen innehöll. Väl på Källarn var det smockfullt på dansgolvet, där jag spenderade mestadels av tiden med Fanny :-) Sen hem till Kakan på efterfest. Runt halv5 traskade en trött och barfotad Elin hem och somnade på studs. Tack till alla som gjorde min helg så bra! Vi blickar fram mot Medeltidsdagarna nu!


Förresten, imorgon drar fotbollen igång igen! Yes!! :-)


here we go again

Ida har precis hoppat in i duschen så då passar jag på att sno datorn ;) Som Ida så fint skrev för ett tag sen så har vi hittat en väldigt uppskattad sak här på hotellet. Ismaskinen. Har nallat lite (läs; massor) is därifrån och fyllt handfatet. Fina grejer! Men just nu börjar det smälta, så jag får nog ta ett skott och springa iväg de 15 metrarna? meterna? aja whaterver,  till maskinen och fixa ny is. Ska nog ta soptunnan och fylla den ;-) Vi är bra fyndiga.

Vad som händer till kvällen är ännu bara skrivet i sand. Med andra ord, allt kan fortfarande hända! :-)
Men nu är det dags att föna håret. Underbart! :-)

Vi sänder en liten hälsning till alla andra hemma, puss på er. Vi ses imorgon! Partyparty!!


vi har de bra på scandic

Ida Mohede heter jag och jag uppdaterar å elins vägnar.
vi ligger på hotellrummet, två våningar ner, utan fönster, men det är fint som tusan och vi har en grym ismaskin straxt utanför rummet som har fått vara till vår hjälp med att kyla ner våran alkohol i handfattet här på rummet. sweet, or what?
idag har vi rännt runt på stan hela dagen och jag är fan i mig riktigt jävla impad av vårat lokalsinne, eller Elins lokalsinne. mitt är väl inte det bästa, men framåt har vi iallafall kommit.
jag är just nu asinne i The Hills, så atteeeee, ja avrundar om det är okej..
sen ska vi ut och käka i våra high heels. sooo glamourous. not.

byyyyeeee




i know you want me


vi taggar till sthlm med lite brabrabra musik! :D

Stockholm

Ett nytt försök med bloggen..

För typ en timme sen så bokade jag och Ida hotellnatt uppe i Stockholm. Ska åka upp och shoppa lite sen bara ha allmänt trevligt! Hoppas verkligen på bra väder! Ska bli så skönt att komma iväg eftersom vi inte kom iväg på träningslägret med BK.

Va förövrigt ute på Vinbäcken igår, trevligt. Ganska bra med folk faktiskt. Innan Vb så var vi förbi på Ågården en sväng. Alltid lika trevligt!

Nej, nu ska väskan packas. Sen väntar sängen på mig för en god natts sömn!

end of story?!

Funderar på om det här kanske blir mitt sista inlägg. Kanske börjar blogga någon annanstans. Men då för min egen skull. Får se vad som händer. Det som händer nu är iallafall utgång på Vinbäcken med Ida och Amanda. Fia kanske också följer med.