Pieces of what?

Då var det onsdag igen. Onsdagen den nionde! Om mindre än två dagar tar min lillesyster studenten, vilket jag finner helt sinnessjukt! Min syster. Min lillesyster!! Börjar nästan känna mig lite gammal! Men men, är ju som sagt två dagar kvar ;-) I lördags styrde Isabelle sommarens bästa fest! Jag vet, sommaren har inte ens börjat än, men jag vet inte om någon kommer kunna toppa denna! Drog igång med kubb och brännboll på Villa. Sen volleyboll, säckhoppning och Irländs julafton på Isabelles gård! Herregud vad det var roligt! Måste nog vart runt fyrtio personer! Alla mina närmsta vänner, förutom Moa! Du saknades my dear! Det var helt enkelt en superkväll. Kom ganska snabbt på att det var exakt två år sen vi tog studenten i lördags. Och vi var hos Isabelle. Snacka om nostalgitripp!! Men men, hela dagen/kvällen/natten var kanon! Tack allihopa! Nu ska jag försöka samla krafter att gå ner och hjälpa till med dukningen. Skulle egentligen träfft tjejerna ikväll, men mår inte alls bra, så blir nog hemma :-( Hoppas de får kul utan mig iallafall?! ;-) Take care! Pussar!



Rubrik var det ja?

Hej mina vänner!

Nu ska jag verkligen försöka dra igång med bloggandet igen! Gårdagen på jobbet var hur kul som helst! Gammel danskens vänner var ute på jobbet och åt. 47 glada damer var där! Riktigt roligt att jobba faktiskt. Men blev ganska sent. Ramlade innanför dörren strax innan 12. Klockan åtta ringde klockan. Dags för jobb, igen! Idag var det helt galet mycket folk. Helt död var jag! Eller ja, jag överlevde ju men jaa... När jag kom hem var det bara att knata direkt till systemet. Inte det första jag ville göra med vad gör man inte för den blivande studenten här hemma?! Snäll som man är.. Jaja. Nej, nu hade jag tänkt krypa till kojs. Imorgon väntar skola, sen direkt till jobbet. Efter jobbet så blir det upp till Ekbacken och kolla på killarna. Hoppas på vinst såklart =) Efter det blir det umgänge med Emelie :-) Sängen var det ja. Sleep tight! Pussar!


Oh, sunny day!

Kom precis in efter några timmar i solstolen med syster. Ska svida om från bikini till jobbkläder nu. Kanske inte det roligaste? ;-) Men alltid skoj att jobba också! Till kvällen hoppas jag på att hinna träffa Emelie en sväng. Big planes på g här vettni! Imorgon vankas jobb och till helgen vet jag inte.. Eller jo, hem till Bello på lördag. Me like! Nu ska jag byta om och fräscha till mig lite, jobb klockan fem som sagt! Ha en trevlig kväll gott folk! Skönt att se att läsarantalet var back on track igår igen. Har som sagt haft en liten bloggtorka ;-) Pussar!


Piece of cake

Jaha, efter 90 minuter stod gulsvart som segrare med 8-0! ;-) Riktigt härligt brudar! Fick till och med göra tre mål idag också! Hoppas min måltorka ger med sig nu!! Nu blire te och macka nere i soffan. DH och cougar town, sen sängen! Godnatt gott folk! Pussar!

Lycka!!!

 http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/

BILDBOMB FRÅN BALEN '10!!


♥ Världens finaste syster med hennes fina baldejt Micke! :-)


BILDBOMB FRÅN YRAN '10!!


1 vecka och 6 dagar sen...

...så längesen var det sen jag skrev någonting här sist. ;-) Har vart en hel del jobb, träningar, matcher och partaj så jag har helt enkelt inte hunnit eller haft någon lust. Men idag kände jag att jag hade tiden iallafall! Ikväll vankas match mot Surahammar. Deras tur att få smaka på lite svartgul dynamit ;-) Tråkigt att inte syster kan vara med och spela då hennes knä spökar som fan! Håller tummarna för att det ska bli bra för henne snart! Hade tänkt ladda upp ute i solen. Eller ja, i skuggan som vi har på vår lilla uteplats. Hade tänkt försöka läsa klart boken som jag påbörjade när jag var uppe i Stockholm och jobbade för typ hundra år sen. Så knyter på mig bikiniöverdelen och försöker övertala Amanda att följa med ut :-)

Sen sist då? Ja, jobb som jag tidigare skrev. Har blivit en hel del, vilket är kanon! Längtar tills lönen rullar in :-) I Fredags och i lördags var det Köpingsyran, så vi var ute och shakade lite. :-) Lördagen blev en heldag med syster, Sofia och Emelie då Amanda och Fia hade deras studentbal. Halv nio var vi hos frisören! Puh, rätt tungt med tanke på kvällen innan ;-) Haha. Men oj vad fina de blev! Sen hem för lite lunch och påklädnad, sen hämtade vi upp Emelie och Sofia för att köra ut dem till Daniel där de skulle ha lite förfest. När vi sedan skulle hämta upp dem för att köra dem till kyrkparken så öppnade himlen sig så de fick vara på Vasagymnasiet, men såg inte ut som att det gjorde så mycket. Alla såg väldigt glada ut iallafall. Snacka om att man blev lite, eller ja, väldigt, nostalgisk! Jag vill också ta studenten igen. Alla fester, balen, studentmiddagen, slutspurten, studentdagen. Jag vill göra om allt igen! Känns overkligt att det var två år sedan nu! Jaja, men när balfolket åkte vidare mot Örebro så åkte jag hem och fixade till mig lite. Vankades förpärla at my place! Damerna rann in strax efter sju och vi drog igång grillen. Lite senare dök det upp lite mer folk. Blev rätt så trångt på balkongen, som vanligt ;-) Fram mot elva drog vi oss in mot Köping. Dogge Doggelito stod på scen när vi kom dig så vi drog dit och shakade direkt ;-) Hade superkul faktiskt. Skrattade så jag höll på att dö inne på bajamajan ;-) Jag, Karin och Lina (om jag inte minns fel) trängde ihop oss tre stycken i en av dem. Hahaha! Folk garvade rätt lite åt oss när vi klev ut! När klockan tickat förbi två så drog vi hem till Sömsta på lite efterfest. Trevligt! När klockan blev morgon så ringde Karin sin mor och hon kom och hämtade oss. Tack för en kanonhelg allihopa!! ♥

Pussar!