första snön!

Idag kom den.. Den första snön! Sjukt tidigt, men mysigt. Dock bara snöblask, kanske inte lika mysigt. Hoppas på kallare väder framöver nu! :-)


grattis carro!

Caroline fyller dagen till ära 20 år! Nu är hon så stor att hon får besöka glasbanken! Nästan så man blir lite avundsjuk ;-) Och det är till hennes ära det vankas middag&fest på lördag! Stort grattis på din stora dag babe! <3 Hihi, förresten är min outfit nästintill komplett ;-) Kommer bli kanon!

Blev som vanligt en vända till Nautilus med syster idag. Sen bar det av till Pronto med Max och Ted. Svullade i mig en kebabsallad. Känns sådär när man tränat. Haha! Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska ringa så vi kan planera lite för familjemiddagen imorgon. Jag, Emelie och småskruttarna ska laga en trerätters till våra päron! Ceasarsallad & lite vin. Det är fina grejer det!


Nu ska jag kila ner till mor&far och tjöööta lite med dem. :-)

Grattis igen babe! <3

Love / Elin

hockey+fylla = sant?

Jag, Malin och Emelie bestämde oss för att gå på hockey idag. IFK Arboga mötte Surahammar hemma. När matchen nästan var slut kom det fram en sjukt full man till oss. Det verkligen stank sprit om honom och han bara sluddrade fram orden. Han ville bjuda ut Malin på middag i hennes rosa mössa, som förövrigt var lila! Han sa att han älskade hennes ögonblick! Haha, jag kunde inte sluta skratta åt honom. Vilken patetisk människa som aspackad stöter på tre 19åriga tjejer på en hockeymatch! Gå hem till din familj! Sneglade även upp mot "VIP-rummet", där satt 5-6 män och halsade ren sprit! Förstår faktiskt inte riktigt grejen! Aja, IFK vann iallafall matchen med 8-2, well done! Kul match faktiskt. Sen bar det av ut till Donkan för en fika med tjejerna. Hannes och Viktor joinade också våran donkanfika ;-)

Imorgon vankas Nautilus på förmiddagen, sen luch med Max. Trevligt trevligt!
Nu ska jag ta och knalla in till min säng och kolla på nån bra film. "Grekröran" kanske! Sötaste filmen ever! ;-) Myspys med te också! :)


Littlesis & jag <3

kusinmys

Ska snart traska iväg med Diezel hem till kunsinerna. Ska fika lite. Faster ringde imorse och bjöd över oss eftersom hon är ledig och grabbarna har höstlov. Passade mig kanon, då Amanda nyss gick iväg och klippte sig. Sen när hon är klar drar vi förmodligen upp till Nautilus igen. Mina armar/bröst är helt döda idag, så nå armmaskiner blir det inte idag! Nu måste jag rusa!

Love / Elin

kvällspromenad

Bestämde mig för att ta en kvällspromenad. Diezel ville också joina mig. Med bästa dunket i hörlurarna blev det en kall&skönt entimmespromenad :-) När jag kom hem blev det en varm kopp te framför "A shot of love with Tila Tequila" ;-) Nu väntar väl sängen på mig, ska nog tända lite ljus och kura ned mig bland alla mina kuddar!

Är förresten på mycket bättre humör nu. Bara en tillfällig svacka!


Love / Elin


your touch makes it hard to breathe..

Var uppe på Nautilus med Desiré och Amanda idag. Mördarpass för mina stackars armar! Kommer garanterat att kännas imorgon! Sen gick vi ut och bubblade lite. När vi sedan kom hem fick jag ge mig iväg och hämta "lillebror" hos mormor och morfar. Och sen var det bara att dra igång med middagen. Helstekt fläskfilé och potatisklyftor, mums!

Usch, ikväll känner jag  verkligen inte för att vara ensam. Känner mig nedstämd som fan, vet dock inte vad det beror på.. Men blir väl att kura ned sig i soffan eller i sängen och kolla på tv, som vanligt, om det inte dyker upp någonting mer lockande. Vilket jag tvivlar på. Ut och gå kanske? Ja, lät som en bra idé. På med långkallingar, mössa och vantar! Gillas!


Blä för allt just nu!


unlike Moa, i hate goodbyes!

Om typ två timmar lämnar Moa Arboga! Som tur är ska jag upp till henne snart och säga hejdå! Tungt! Kommer saknas! Sen blir det iallafall Nautilus med Desiré! Talk 2 u later!


Love / Elin

pokerface

Nu har ÄNTLIGEN jag och Emelie bestämt oss för vad vi ska klä ut oss till på lördag! Så imorgon har jag mitt lilla uppdrag att utföra. Måste hitta lite grejer till våra outfits ;-)

Annars har jag vart upp på Nautilus med Amanda, sen hem och lagade lite mat. Stuvade makaroner och köttbullar. Riktigt lyckat för en gångs skull! Sen en fika med Moa och Desiré. Madde jobbade/joinade oss självklart! Moa, som förövrigt åker till Thailand imorgon! FYRA JÄVLA VECKOR!! Kommer sakna henne nå enormt! Ska upp en sväng till henne imorgon. Blir lite te och avsked! Gillar't inte, men får hoppas att fyra veckor går fort! Emelie bjöd på middag idag. Sjukt gott! Thanks babe! ;-) Sen blev det bara chill framför tv'n med massa frukt. Ovanligt?

Nu ropar sängen på mig, dödstrött!

Love / Elin

godmorgon

Det var en ruskigt trött Elin som klev upp ur sängen för en halvtimme sen. Ska snart ta mig ner och äta lite frukost. Amanda är hemma hela veckan. Skönt med lite sällskap som omväxling! Tänk den som ändå fick ha höstlov! Men en annan har ju lov hela tiden! Haha, inget att sträva efter kanske. Men men, jag och Amanda ska nog ta bussen upp till Stockholm i veckan. Skulle verkligen behöva köpa mig en oufit till maskeraden på lördag.

Gårdagen var riktigt seg, huvudet var inte riktigt med i matchen. Hyrde iallafall "What happens in Vegas", mycket rolig film. Klockan åtta var det första inomhus träningen för säsongen. Gick väl inte alltför bra för mig, men det är sjukt roligt att vara igång igen. Känns som att det kommer gå bra för oss! :-)

Blir snart att kila iväg till Nautilus med syster en sväng. Sen hoppas jag på att jag kan få komma hem till mormor och morfar och jobba lite. :-)


Love / Elin

this is the life...


dödstrött!

Nu väntar sängen! Godnatt!
Hade förresten fotbollsträning idag, kul som fan! ;-)


Love/Elin

tjalalala..

Fina grejer! ;-)
Registrera dig genast!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=126127

t-t-trött!

Vaknade halv tio idag. Skönt, täkte jag, så har man inte sovit bort hela dagen! Men till min stora förvåning så säger pappa att klockan bara är halv nio, eftersom man tydligen skulle ha ställt tillbaka klockan inatt. Och då blev jag helt plötsligt jättetrött igen. Men eftersom mamma redan var nere i köket och fixade frukost så gick jag ned och åt ;-) Moster sov här inatt. Mamma & hon var på "tjejkväll" igår.

Kvällen igår då. Stack hem till Desiré och Robin runt sex. Sminkade Dessan och förfestade lite. Klockan sju kom Carina och vi hämtade upp Josefina för att sedan bege oss hem till Sara. Karin, Jossan, Nina och Madde kom också lite senare. Riktigt trevligt! Tack Sara! :-) Sen slängde vi oss in i taxin, det blåste som fan, och styrde vår kosa mot Källarn. Där var det jättetrubbel att komma in eftersom många av oss inte hade 18-22 kort. Men efter många om och men kom vi iallafall in. Inte så mycket folk till en början men smockfullt på dansgolven runt ett typ! Som sagt var det Dogge Doggelito som var dj. När klockan tickade mot halv tre gick vi mot Fellini (otippat?), köpte lite käk och sen knallade jag hemåt i blåsten och regnet. Kvällen var iallafall riktigt trevlig! ;-) Bilder från gårdagen kommer när jag får dem!

Blir att ta sig upp till Nautilus snart, skönt att springa av sig några cider! ;-) Haha. Bubbla och sola lite, svårslaget! Sen klockan åtta kickar vi igång fotbollen igen. Ska bli så sjukt kul att få börja spela inomhus. Älskar det!

Men nu ska jag gå ned till familjen och vara lite social innan Nautilus! :-)

Love/Elin

tagg!

Ikväll blir det att leta sig in i dimman! Partyhumöret är redan maxat och jag är kanonladdad ;-) Funderar på att ta mig upp på stan och köpa ett par lösögonfransar. Vore fint till klänningen jag köpte igår. Och till min stora förvåning, så kliver "Idol-Anna" upp på scenen, i en likadan klänning! Men dock tror jag att den sitter bättre på mig! Hahaha!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning. Om det är nån som är sugen på att gå på handbollen idag kan den väl höra av sig till mig? ;-)


Love/Elin

hard work, work

Nu MÅSTE jag ta och börja städa. Skulle börjat för nästan två timmar sen. Det här är så typiskt mig, skjuter alltid upp saker så att jag måste göra dem i sista sekund. Ska hinna med att sola innan vi drar till Eskilstuna halv2, dvs om typ 1½ timme bara! Snabba ryck nu Elin. Men det är så svårt att slita sig ifrån datorn! Haha ;-) Men ska göra ett ärligt försök iallafall.

Imorgon blir det partaj för hela slanten! Förhoppningsvis kan jag hänga på till Sara innan vi drar till Stadskällarn. Källarn firar 8års jubileum imorgon, Dogge Doggelito ska gästdja! ;-) Sen är det ju löning också, så det blir nog en hel del folk!

Men som sagt, städning nu. Sen vidare för inhandling av partyblåsa till imorgon!


Love/Elin


when i play, i play for keeps

Kollade på den underbara, störtsköna, hysteriska, roliga & helt fantastiska Sex and the city filmen idag med Madeleine och Nina! Slank ned en hel del popcorn också :-) Tack för kvällen tjejer! Till min stora besvikelse så var mangon jag köpt omogen! Fortfarande riktigt hård och sur. Men jag klagar inte. Den slank ned ganska fint iallafall.

Imorgon väntar Nautilus med Desiré, sen vidare til E-tuna för lite shopping med henne och Madde, trevlig värre. Måste fixa lite cash också bara ;-)

Nu ska jag ta och ramla in till sängen. Förstår inte hur jag alltid kan vara så jäkla trött jämt?! Sover kanske för mycket? Måste undersökas. Klockan står iallafall på 09.00 imorgon, så hoppas på en 8 timmars sömn iallafall! Hm, kanske hinner med att sola imorgon också.. Mycket som man vill göra, men så lite tid!

Suss nu, det är ju en dag imorgon också! (Puh, tur det!)


Love/Elin

SATC

Blir att kika på SATC filmen med Nina ikväll! :-) Trevligt värre! Ska ner och skiva upp min mango som jag köpt, mums!

Solong!

chris brown

Sitter och lyssnar på en intervju med Chris Brown på Thevoice. Kan inte låta bli att älska karln! 

- Are you single or are you seeing someone?
- I would call myself a singleguy!

Yeeees!! Det är min tur nu! Det bara måste vara min tur! ;-)


rubrik?

Alltid lika svårt med rubriker. Gillar dem inte!

Idag har jag vart på Nautilus/badet i drygt fyra timmar. Tränade riktigt hårt idag, skönt som bara den! Sen simmade jag typ 50 längder medan jag väntade på Desiré, som fortfarande gymmade. Bubblade och pratade massa innan vi åkte hemåt! Spände på Dessans cykel bakpå bilen, vilket gick kanon ända till vi skulle svänga av upp mot Ekbacken, då hela cykelhållaren ramlade av! På avfarten!! Haha. Dessan fick kasta sig ut ur bilen för att ta bort cykeln medan jag åkte och ställde bilen. Men vi kom hem helskinnade iallafall ;-) Snart väntar mat, hungrig som bara den nu!

Vad har kvällen att erbjuda då? Ja, det återstår att se!
Hoppas på att få hinna träffa Emelie innan hon drar till Malmö! Idag lämnade Moa stan för en fjällvandring ;-) Haha, akta dig för björnarna. Eller skjut en vettja, sno hans dröm! ;-)

På lördag vankas fest, kommer blir kanonkul! 8års jubileum & löning, kan ju inte bli bättre. Hoppas på mycket folk!

Tjingeling!

busy girl

Först rekryteringsmässa i Västerås, sen vidare hem till Maja. Käk och trevligt umgänge! Framåt fyra rörde sig jag och Moa hemåt. Eftermiddagen/kvällen har spenderats med Nina. Först på Stadsgården sen hem till henne för att kolla in hennes döläckra lägenhet ;-) Så kul att träffa kvinnan igen, fööööör längesen nu! Kollade på Grey's, vad annars? Men så sjukt bra!

Sängen nu!
Tjingeling!


rekryteringsmässa

Ska snart hoppa in i duschen sen vidare hem till mormor och morfar för att skriva ut lite fler CV'n. Ska nämligen till Västerås på rekryteringsmässa. Vet inte riktigt hundra vad det är, men "en bra chans att visa up sig för arbetsgivare", som mamma så fint uttryckte sig. Senare ikväll ska jag träffa Nina, trevligt. Det var verkligen längesen jag gjorde det!

Gårdagen spenderades hos Moa, kollade på en mysko film, "De fördömdas by". Åkte ner och träffade Fanny för en fika på Stadsgården. På kvällen tog jag och Emelie en promenix, solade, handlade frukt, sen blev det Desperate Housewives och Tila Tequila.

Duschen nu,
Tjingeling!

Lina 19!

Justja, glömde gratta Lina som fyller 19 idag. Grattis så jättemycket till dig! Morotskaka(?) hos henne ikväll tror jag väntar! Men GRATTIS iallafall!


bloggryck

De senaste dagarna har mitt läsarantal stigit rejält! Väldigt, väldigt trevligt tycker jag! Hihi :-)


Tjingeling!


jag är kär..

Helt nere i Kanye West - love lockdown. Spelas flitigt hos mig! Grymmaste videon också! ;-)

Jaja, nog om han. Ska snart ta mig upp till Nautilu och träna lite. Får se om det blir några längder i bassängen också. Blev hockey igår med Emelie, Moa, Karin, Lina och Kalle. Mycket trevligt om jag får säga det själv. Synd bara att Kungsör förlorade. Inte helt rättvist faktiskt. Resten av kvällen spenderade jag nere i soffan med mamma och pappa. Kollade på "I hennes skor", superbra film! Kollade för en gångs skull klart på en hel film utan att somna. Låg typ vaken hela natten, kunde inte sova. Men upp ganska tidigt idag iallafall. Men nu ska jag ta mig i kragen och byta om för att sedan ta bilen(!) upp till nautan ;-)

Tjingeling!


tack!

Tack så jättemycket Josefina, för hjälpen med bloggen! Supernöjd! :-)

kryssning

Nu är det söndag, och jag är typ fortfarande bakfull! Helt sjukt! Men verkligen värt det, har haft så jäkla roligt! Jag, Emelie och Ida delade hytt, vi vann även "hytt-kampen", vi var verkligen grymma! Sen in för lite chill/förkrök/dusch/fix i hytten. Sen gick vi upp och gjorde dansgolvet osäkert. Haha,  "Håkan i baren" raggade lite väl mycket på mig. Det första han gör är att kläcka ur sig: du måste vara snyggast i Östergötland!
Jag: tack, men jag är från Västmanland..
Han måste ha hört Ida prata och trott att vi var från samma ställe.. Men det slutade inte där.. Behövde inte betala min drink. Sa de mest sjuka sakerna! Haha, han måste vara lite gubbsjuk! Usch, men lite skoj iaf ;-) In på dansgolvet igen. Klockan 4 kastade jag in handduken och däckade i sängen! Dagen efter började inte bra. Så sjuktligt bakis var jag/vi. Måste ha gått ner typ 1287485 kg! Haha. Jag och Emelie hade ju tänkt dra ut igår också, men vi sket i de. Vi åkte hem till Anna Degerfeldt och var med henne och Anna Kolmin istället. Käkade chips och snackade massa skit.

Idag väntar chill. Kanske te på Stadsgården med Moa sen hockey med Emelie! :-)


- Heeej braaat..
- Vad saru att jag va saru?!
- Braaat. 
 
Hahahaha!

mister man en, så står det tusen åter..

Så ska jag säga till Chris Brown nu när Rihanna, förmodligen, vart otrogen med Kanye West. Jag har väntat länge på den här möjligheten, men nu är den här. HAN SKA BLI MIN!! ;-) Vackra människa! Haha, nog om detta.

Tog en lång sovmorgon idag, vaknade typ 12. Så jag hoppade över Nautilus idag, latmask! Ska snart upp på stan och fika med Jonas, sen liten "shoppingrunda" här i Arboga med Emelie. Sen packning, skivbränning och så ska Malin sova här i natt, mys ;-) Imorgon smäller det! Hämtar upp Ida halv 12 sen tar vi oss in till Köping och hämtar upp Emelie. Blir nog en drive på Donkan sen vidare till bussen! Taggade till tusen! ;-) We're gonna party like rockstars!
Vi ses i dimman!

See you later, aligator!
Pussis!

don't give away my love

Kvalitetstid med Emelie hela kvällen. Mango och päron skivades upp och saft blandades. Sen drog vi oss upp till mitt rum och kikade på Bonde söker fru/make me a supermodel sen självklart Grey's! Alltid lika roligt, som ett gift gammalt par, dock utan alla bråk!! ;-) Min mysEmme! <3 Hahahaha! Sängen nu! Blir långa sovmorgonen imorgon, sen Nautilus!

Pussis!

bonde söker fru

Emelie kommer snart hit, vi ska kika på "Bonde söker fru", sen kanske vi tar oss upp och kollar sista perioden på hockeyn. Men vi får se hur det blir. Idag har jag bara tränat och sen vart på arbetsförmedlingen.. Lagat makaroner och köttfärssås ;-) Duktigt tycker jag.

Nej, nu kommer snart Emme, ska kila ner ;-)
Tjingeling!


mysig morgon

Gick upp ganska tidigt idag, eftersom Diezel är hemma. Vore ju trist om han levde loppan nere i vardagsrummet. Fixade iordning lite frukost. Ska snart ut och gå i det helt underbara höst vädret. Solsken! ;-) Längesen man såg solen nu! Sen ska jag ta mig upp till Nautilus, hoppas att man börjar se resultat snart innan jag hinner tröttna ;-) Haha. Känns rätt värt att åka upp och träna när man ska på kryssning fre-lör. Men skönt iallafall. Ska nog bubbla lite efter också. Sen måste jag till arbetsförmedlingen, gillart inte! Funderar också starkt på att åka förbi mormor&morfar och höra om de behöver ha nå jobb gjort, lite extra cash till helgen är aldrig fel!

Promenix med tussen nu, pussis!


stampa med leroy

Setat och asgravat, ännu en gång, åt Stampa med Leroy! Vilken stjärna! Tror jag ska öva in de "svåra movesen" till på fredag så jag kan köra dem på kryssningen. Snacka om att det kommer att bli succé! Nej, nu ska jag ta mig in till min trogna följeslagare, sängen! Hundvakt, gym, arbetsförmedlingen, fika med Anna-Lisa, packa lite för kryssningen står på min to-do-list för morgondagen :-) Busy girl!


i'm not pop, i'm hiphop..

Dagen började med massage, ingen höjdare direkt. Sjukt ont! Sen bar det av direkt upp till gymmet. Blev 40 längder i bassängen efter också! Riktigt skönt! ;-) Sen hem för lite fix, sen mötte jag upp Max och Moa på stan för lite lunch på Athena. Sen lite te på Stadsgården, där joinade även Desiré oss! Efter drygt två timmar där kilade vi upp på stan och jag köpte två kanonfina ögonskuggor. Träffade även Nina, Fanny och Nina (Fannys mamma, tänkte bara klargöra det eftersom Moa inte fattade! Haha) på stan. Stod och pratade ett bra tag. Ikväll hoppas jag på att få komma hem till Nina och kolla in hennes nya lägenhet. Inte träffat kvinnan på sjukt länge ju!

För alla som inte redan förstått det så är min msn helt fucked up, så jag kör med min gamla msn sålänge!!
[email protected]


you got what it takes to set me free

Snart stundar en promenix med Emelie, sen väntar jag på att Moa ska komma hem från Eskilstuna. Får se vad vi styr till kvällen. Jag och Emelie hade iallafall tänkt köpa lite frukt att smaska på :-) "Färjan" ikväll, måste ses! Vilka nötter det finns alltså. Gillar tjejen i rosa/orange(?) klänning i förra veckans program. "Men jag är världens snällaste" Haha, snygg morsa också! Jag och delar av fotbollslaget kliver ombord på samma båt på fredag, skönt att de inte filmar längre. Jag, Ida och Malin hämtar upp Emelie i Köping, åker och käkar lunch sen möter upp resten vid OK/Q8 runt 1 tror jag. Sen bär det av upp mot Stockholm, eller? Jag vet inte, mot båten iallafall! :) Utgång när vi kommer hem på lördagen också, kommer blir så sjukt kul!

Nej, ska möta Emelie om typ 5 minuter, måste springa!

life's just like a rollercoaster

No kidding!! Jag som bara trodde att jag skulle få komma och provjobba på torsdag, men tydligen hade jag redan fått jobbet, utan att få reda på någonting om löner eller avtal. Ringde iallafall upp min arbetsgivare och fick reda på lite mer detaljer, och det slutade med att jag tackade nej! Riktigt slavgöra för så lite cash. Plus att arbetstiderna, 14-21 inte riktigt passade mig, då vi snart börjar träna 4 dagar i veckan. Tråkigt som fan, men bara att leta vidare. Känns helt kasst att ha blivit erbjuden två fasta anställningar men blivit tvungen att tacka nej till båda. Sjukt!

Fuck, fuck, fuck! Livet är fullt av konstiga vändningar!

you're on my heart just like a tattoo

M
assagen jag skulle fått idag blev framflyttad till imorgonbitti istället, men det gör ingenting. Nu måste jag verkligen ta tag i mig själv och ta mig upp till Nautilus, så tråkigt att träna själv bara!! Måste träna träna träna massor för kommande fotbollssäsong, och det ska börjas i tid! ;-) haha! Kanske åker upp och simmar lite idag också, skönt ju! Fick nyss reda på att jag ska och "provjobba" på torsdag, och han sa att det såg väldigt ljust ut för mig att få jobbet! Känns helt underbart, behöver verkligen komma igång och jobba nu. Åh, vad glad jag blir när jag bara tänker på det, äntligen någonting som går min väg! ;-) Så nu måste jag läsa på massor om Tele2 och lite om största konkurrenten Telia! Haha, hemläxa i jobbet liksom! Men som sagt, jag är happy happy happy!

Nautilus nu, duktigt!
Tjingeling!


yesterday

Fler bilder från gårdagen kommer när orken finns. Ni får hålla er till godo med denna ;-)




helgen

Mår som man förtjänar idag, kasst verkligen!! Haha. Men sjukt rolig dag/kväll/natt igår. Match mot IFK Västerås på förmiddagen. Vann med 1-0, skönt! Sen tillbaka till Köping, där jag och Rebecca spenderade vår dag. Först ner och käkade på Waynes, sen upp och sov ett tag i omklädningsrummet, dusch, sen dök Malin upp också. Skönt att se att hon mådde bra! Sen fixade vi till oss lite, sen vandrade vi ner till Nina och Anna. Lite förförfest. Filéfrossa på Gillet, sjukt gott. Vi kollade Sverige-Portugal och hade lite avslutning med fotbollen. Lite prisutdelning och sånt ;-) Fick faktiskt pris som "Årets mest värdefulla spelare". Gissa om jag blev glad?! Sen gick vi hem allihopa till Nina igen, massa krök innan Hantis. Blev även efterfest där ;-)

Idag har jag bara legat i Annas säng och kollat på Tila Tequila, åkte hem till Arboga typ halv fem. Bara käkat och sen chillat med mamma och pappa. Är helt DÖD!

Te och mys downstairs med mamma&pappa nu! :-)


vi gör det med stil..

Klev upp tidigt idag, snoozade dock fram till kvart i nio. Sen blev det brådis, eftersom jag skulle på laserbehandlig klockan nio. Men det gick bra. Tillbaka på måndag för massage, bara att hoppas att inflamationen ger med sig nu. Orkar inte gå runt och ha ont längre.

Nu hade jag tänkt att dammsuga lite, överraska mamma så hon slipper göra det när hon kommer hem från jobbet! Fan vad jag är snäll ;-) Skönt att sysselsätta sig med någonting också för annars sitter jag bara och väntar på att de ska ringa om jobb besked. Hoppas verkligen på bra besked! Känner att det är min tur att få medgång!! Händer inte alltför ofta!

Nu ska jag ta tag i snyggingen bredvid mig och dansa så graciöst utöver golven! Haha ;-)
Solong!

happy happy happy..

Datorn fuckade igår, så det här inlägget skulle ha vart ute igår kväll.. ;-)
Haha!

Möte med fotbollen idag. Ser väldigt ljust ut för framtiden och div.2 ;-) Håller tummarna för att Ida, Ida och Johanna slänger ner sin namnteckning på kontrakten! Vore helt underbart!

Kladdkakan jag skrev om tidigare blev väldigt uppskattad. Först korvstroganof sen kladdkaka med varma hallon och grädde. Mästerkocken Elin som var i farten ;-) Riktigt jävla gott!! Hann mellan maträtterna bleka slingor på Mallan, några på mig själv för den delen också. Blev bra på oss båda!

Nu ska jag ner och käka popcorn med mamma&pappa. Amanda är på skutt, så henne får vi klara oss utan. ;-) Hahaha! Hoppas du får skoj iallafall! Väck mig inte när du kommer hem, tack! Ska upp tidigt(?) imorgon. 08.15 står klockan på, ska iväg på laser/massage imorgonbitti. Vad som händer resten av dagen återstår att se. Om jag uppfattade Emelie rätt så skulle vi träffa Ida imorgon, najs :-) Men ska inte göra många knyck imorgon, tuff lördag väntar på mig. Samling 09.15 i Köping, sen iväg på match. Så har ni vägarna förbi Swedbankpark kl 11 kan ni ju kika förbi! Blir tyvärr inget Arosfortet, då det var fullt =/ Men man får se det ljusa i det hela, lägre förfest :D


det är över nu..

Info/intervjun gick jättebra! Får förmodligen svar imorgon, och det verkade väldigt positivt :-) Så hoppas hoppas!! Nu väntar jag bara på att Malin ska komma, ska bleka slingor på henne. Ska överraska henne med att ha gjort en kladdkaka, så måste springa ner och göra den nu! ;-)


Tjingeling!

nervöst

Har nyss slängt i mig lite frukost och sitter nu här med en kopp te. Ska strax sminka mig lite. Är verkligen jättejätte nervös och vill verkligen att det ska gå bra idag. Ska träffa pappa i Köping kl.11 sen åker vi tillsammans in till Västerås, han skulle ändå in och jobba där, så jag åker lite snålskjuts med honom ;-) Kanske en lunch efteråt också!

Ikväll vankas möte med fotbollen, fika och individuella samtal. Ska väl förmodligen utvärdera säsongen som vart! Och på lördag är det lagfest, kommer bli sjukt roligt!! :-) Taggad till max!

Nej, nu måste jag rusa! Nervisiteten sitter mig upp i halsen! Måste släppa!


grey's

Mötte upp Emelie vid solstationen, där det var fullt, så vi gick upp till Konsum och köpte lite frukt istället. ;-) Gick tillbaka och solade, sen hem till mig. Mamma och pappa hade för kvällen lämnat huset obevakat, och därmed kunde jag, Emelie, littlesis och Fia härja fritt! Vi beställde käk, hackade och gjorde ett stort, najsigt fruktfat, kollade på "make me a supermodel" och självklart Grey's! Sen för kanske fyrtio minuter sedan klampade mamma och pappa in. Hockeyn var slut och IFK vann tydligen, skoj! Så jag vinkade av Emelie och Fia och nu väntar sängen och "världens härligaste män" på mig ;-) Har redan hunnit bli lite nervös inför morgondagen, då det vankas arbetsintervju. Bara att hålla tummarna och hoppas att det går bra. Och gör det inte det så är det inte hela världen, bara att leta vidare. Tur att pappa ska med in till Västerås iallafall, så har man någon att prata av sig med när man kommer ut. :-)

Ne, sängen nu!
Godnatt Sverige!

död åt msn!!

För tillfället så strejkar msn för mig!! Fattar inte varför det alltid ska krångla..


kina & AF

Dagen har spenderats med Desiré. Först lunch på kinaresturangen. Sen vidare till arbetsförmedlingen. Äntligen fått arslet ur vagnen och registrerat mig där nu. Sökte även massa jobb igår, vilket gav resultat. Arbetsintervju imorgon ;-) Håller verkligen tummarna att det här är någonting för mig!! Blir tokig av att bara gå hemma, so boooooring!

Snart väntar nautilus med Fanny, sen fruktsallad med Emelie :)

sjukt

Kommer alltid när man behöver den som mest. En räddare i nöden. Med mig i alla stunder, i vått & torrt. I glädje och i sorg. Som en bästa vän, som alltid finns där. En som alltid gör en på bättre humör när man är ledsen och ännu mer glad när man väl är på bra humör! En partydängare som jag aldrig tröttnar på!! Många kanonminnen till den!
 Forsby FF's signaturlåt!

Chris Brown - Forever


hahaha, moget!


girlsnight!

Blir myskväll med mamma och syster liten. Pappa är på nån utbildning, så vi har huset för oss själva. Blir Ugly Betty & Desperate housewives! Mamma har köpt hem melon också, mums! :-) Justja, girlsnight är kanske fel ord, "lillebror" Diezel är ju också hemma. Så han får representera det manliga könet at the Segerstedt's recident ikväll! ;-)

Sökt tre nya jobb idag också, hoppas att det ger något resultat. Så jävla tråkigt att gå hemma hela dagarna. Nu har ju fotbollen slutat också, så man har nästan ingenting att se fram emot, bara helgerna. Ihelgen väntar träningsmatch mot IFK Västerås på Swedbank park, sen Arosfortet, sen vidare till IP för dusch, fix och förfest. Filéfrossa och Sverige-Portugal väntar på oss på Gillet, sen självklart utgång. Alltså avslutning och lagfest på lördag. ;-) Blir väl spår som vanligt, men frågan är hur mycket ork man kommer ha på kvällen efter en heldag av aktiviteter.






i wanna make up right now..

superhuman

Nyss vart och fått min rygg lasrad. Hoppas på snabb förbättring nu. Ska dit på fredag också!
Nu blir det en vända till Nautilus sen till Köping och söka lite jobb :-)

i think that she knows..

Istället för matlagning med Emelie tog vi bilen och brummade iväg till Västerås för att kolla på småsystrarna när de var och spelade match med 92:orna. Blev en snöplig förlust med 7-6 (bandysiffror!!), väldigt orättvist måste jag säga. Genomfrusna satte vi oss i bilen och väntade in Amanda och Fia, sen drog vi och käkade på Donkan. ;-) Längesen det bara var vi fyra! :-) Sen tillbaka in i bilen för hemfärd. Musiken på högsta volym och lite streetrace med några från Södra ;-) Tyvärr var vi tvugna att vika oss i Köping, depåstopp(?), hade verkligen ingen bensin kvar!! Haha.

Imorgon bitti vankas massage&laser igen. Hoppas inte att jag får lika ont den här gången också! Annars blir det bara Nautilus och jobbsök imorgon!

Sängen nu!
Godnatt Arboga, Västmanland, Sverige, Norden, Europa, Världen, Vintergatan, Oändligheten!! ;-)


it's not a bird, not a plane. it's my heart and it's going, gone away.

Blev en lång, skön sovmorgon idag. Gick upp runt 11, underbart! Agerade taxi igår åt Jens och några av hans hockeypolare. Lite extracash som rullade in. Men seriöst, vem går ut en söndag?! Haha. Innan det så var jag och Moa ute och drog en fika på Donkan, sen hem till Tobbe Wearn och kollade på film med han, Emelie, Jonas och Fredda, men jag var tvungen att kasta in handduken tidigare eftersom jag skulle köra. Synd på en sån bra film, måste laddas hem ;-) never back down hette den iallafall.


Nu ska jag snart ta mig hem till Mormor och morfar, ska jobba lite åt dem. Blir nog kneg i trädgården idag igen, men vad gör det när vädret är kaaaanon! Skönt ju ;-) Ikväller väntar promenad och mat med Emelie, mys!


9-1, skönt!

Match idag, Skiljebo borta. Förutsättningarna var väl inte de bästa, med spöregn och vattensjuk plan. Matchen spelades iallafall på konstgräs, inte lika lerigt. Riktigt svårspelat, men kul som fan! Alla fick spela på andra platser än där vi brukar, eftersom vi redan är klara ;-) Fick börja som innermitt, sen högerback, libro och till slut på min vanliga plats, som forward! :-) Vann med 9-1, och jag gjorde två.

Blev spontanutgång igår. Blev medtjatad till Källarn, vilket kanske inte var den roligaste utgången. Haha, men men. Trevlig förfest, med många skratt! Gick hem relativt tidigt eftersom det vankades match idag!

Ikväll är jag sådär snäll igen, ska nämligen köra lite folk till Örebro. Utgång på en söndag?! Wtf liksom ;-) haha!

You are the apple of my eye

Massage igår, död åt min rygg!! Inflamation i ryggen, känns sådär alltså! Blir ett antal vändor till. Efter det drog jag hem till mormor&morfar eftersom jag skulle ha jobbat, men morfar tyckte det var för kallt, så vi sket i det. Blev lite lunch och fotbollssnack med honom för att fördriva tiden lite. Istället för jobb åkte jag till Marieberg med Moa och Desiré. Blev en kjol, ett par stövlar och en tröja. Sen bara hem, käka & sen in i duschen för lite fix. Sen kom Malin hit, vi styrde upp oss och drog in till Köping.

Blev alltså en utgång i Köping igår, väldigt trevligt! Började hemma hos en av Annas kompisar. Softa polare måste jag säga! Men jag förstår att Du har svårt att sova på nätterna, spelas ganska duktigt där! ;-) haha! Sen bar det vidare till Hantis, där träffade jag mycket folk som jag inte träffat på ett bra tag. Sen bar det av hemåt. Skönt att vakna upp hemma. Mådde som en rispåse när jag slog upp ögonen, fyfan! Tog tåget till Köping för att hämta bilen, skön promenad från stationen till bilen. Behövdes för att vakna till liv. Min röst existerar för tillfället inte heller. Låter som en gammal knarkare. Så jag håller mig tyst, vilket är väldigt ovanligt för min del.

Till kvällen blir det lugnt som bara den, sista matchen imorgon. Har önskar mammas lasagne, den är to die for! Ska snart ta mina ben och knalla till Konsum och köpa lite frukt och så till kvällen. Nyttiga ligan här! Ska försöka ragga nån bra film också. Längesen jag var hemma med mamma&pappa en hel kväll. Ska bli trevligt :-)


Nu ska jag ta och lägga mig i badet. Väntar bara på att det ska bli "klart". Mysfaktorn är hög med ljus & bubblor också :-)


it's too close for comfort.

Mådde bra när jag vaknade imorse, så jag bestämde mig för att ta mig upp till Nautilus. Skönt att komma igång att träna igen. Hann med att sola lite också! Hem till mormor och morfar för lite lunch, sen hem och duschade igen. Upp på stan för fika med Moa & Desiré. Träffade Jonas & Max på Stadsgården, blev en trevlig timme där! Nu har jag precis kommit hem igen, så jag hoppas att det bjuds på lite mat snart, är väldigt hungrig.

Snart träning också. Sista fotbollsträningen för säsongen. Konstig, men väldigt väldigt skönt faktiskt.. Men först match på söndag, sen några veckors vila, sen börjar det igen. På allvar.. Idag skrev också Ida Mohede på för futsal, en mycket bra början ;-) Snart kryssning också! Taggade till tänderna! Kommer bli så sjukt roligt!

Skönt att det verkar lösa sig med min plats i Norge också :-)

Nu kom precis Malin in och störde, så jag ska ner och käka lite nu! ;-)


you say you got skills in the bedroom

Huvudet känns som ett bowlingklot och näsan rinner som Nigarafallen. Förkylning är inte min grej riktigt! Idag har jag inte gjort speciellt mycket, sovit en hel del. Har även kollat upp lite maskeradkostymer på internet. Måste fixas snart! Var även hos tandläkeren i morse. Gick bra, som vanligt. Inga hål här inte! Ska snart ut och gå en vända med Diezel, blir bara en kortis eftersom jag knappt orkar ta mig upp&ned för trappen.. Haha, fan vad jag är sorglig just nu!

Dags att ta sig i kragen, måste fixa lite käk!