kinamat & felon

Jag och lillesyster drog till Kungsör och kollade på hockey. Tyvärr blev det en 4-8 förlust för grabbarna! Nya tag mot Köping på fredag? Eller har jag fel?! Sen var det bara hem och vända. Hem till Tobbe med han och Fredda. Beställde lite kinamat & hyrde Felon. Ruggit bra rulle måste jag säga. FILMTIPS! ;-) Nu ska jag bara ta och koka mig en kopp te, sen gå och knoppa! Imorgon väntar en ny vecka, dvs. nya utmaningar! Jobbintervju på torsdag, och jag kan inte vara gladare! Eller jo, det skulle jag ju kunna. Om jag redan hade fått det så. Men jag är glad!! ;-) Jag bara måste ha det här jobbet. Jag vill verkligen!

Då återstår det igentligen bara en sak, Tack&hej - snygga tjej! Som Bert så fint skulle ha sagt! ;-)


Love / Elin ♥

första advent

Holy Moses vad trött jag är! Helt sjukt! Idag tog det iallafall slut på det roliga. Förlorade semifinalen, på straffar!!! Hatar dem! Straffarna alltså. Haha! Men men, bara att ta nya tag inför nästa helg! :-) Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Mammas lasagne väntar! Sjuuuuuuuukt gott! ;-) Hihi. Sitter också och funderar på om jag ska åka in och kolla på Kungsör ikväll. Men jag vet seriöst inte om jag orkar stå i en iskall hall! Måste ta mig en riktigt funderare. Kan ringa Emelie och höra med henne om hon vill åka med och kika. Nej, nu ska jag kila ner till mamma och pappa i köket.


Love / Elin ♥

skön...t!

Då var vi, efter två års misslyckanden, äntligen vidare till slutspel! Riktigt skönt! Vann med 2-0, 2-0, 2-1 igår. Stabilt som bara den såg det ut! Så nu väntar IK Franke i semifinal på söndag förmiddag. Bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Nu ska jag ta och ringa Baccaboo och höra om hon är sugen på att åka in till Västerås och kolla på fotboll med mig!

Blev inringd som fylletaxi igår natt! Trött som ett as släpade jag mig upp ur sängen, men det släppte ganska snart. Sen var det bara att styra kosan in mot Köping. Det var ju trevligt iallafall :-) Men Gud, vad jag är snäll!! Duschen nu!


Love / Elin ♥

tonight is the night, to join me in the middle of ecstacy

Promenad, solning, inhandling av mat & dammsugning är några av sakerna jag hunnit med idag. Ska snart ned och göra lite mat. Köttfärssås och makaroner blir det. Perfekta matchmaten! ;-) Bara tre timmar kvar till samling nu och jag är sjukligt taggad! Ska blir riktigt kul att lira!

Matfix nu! Hörs inatt när jag kommer hem!

Love / Elin ♥

Godnatt Sverige!

Börjar att ladda med en god natts sömn! Så nu ska jag leta mig in till kudden. Ska bli skönt att somna relativt tidigt ikväll! En morgonpromenad/jogg väntar imorgon. Blir förmodligen inget gym med tanke på cupen. Iiih, vad kul det ska bli! Ja, jag vet att jag tjatat om det här hur länge som helst. Men det är ju trots allt min blogg ;-) Nu är det bara avsminkning och tandborstning som står i min väg för att kura ned mig under täcket och sova! Dags att sätta fart! Sov så gott! I know I will!



Love / Elin ♥

te - livets dryck..

Efter ett stenhårt mag & arm/axlar pass åkte jag hem för en snabbdusch och fix för att sedan traska hem till Carro. Jag och Elin satt och kollade på massa gamla kort, medan Carro "rensade" ur sin garderob! Haha, längesen jag skrattade så mycket! Fyfan så jag såg ut! Inte bara jag dock, Nina och Carro såg inte så hävliga ut dem heller ;-) haha. No offence! Men det var iallafall sjukt kul! Sen kilade vi tre upp till Stadsgården för en riktigt sen lunch. Mezzaluna för min del och gulasch för Carro och Elin! Jättetrevligt var det. Sen hem till Carro igen för lite te & mera prat. Handstiler var det hetaste diskussionsämnet! Iallafall, en kanon eftermiddag.

Nu ska jag snart käka lite. Eller nu rättare sagt! De ropade precis! Kvällen? Fårse vad som händer!


Love / Elin ♥

Torsdag

Vaknade runt klockan 9 imorse och till min stora förskräckelse såg jag att ALL snö var borta när jag drog upp rullgardinen! Det som var så fint med så mycket vitt på marken. Nu är allt borta!! Tragiskt!

Träffade som sagt Emelie igår, för längesen sen sist! Köpte lite frukt, som vanlig, sen knallade vi hem till henne och kikade på "Bonde söker fru" och "Grey's". Härligt att ha henne hemma igen! Nån som kanske inte kommer hem som planerat är Moa. Massa bombattentat och grejer på Bangkoks flygplats så alla plan är inställda! Hoppas verkligen att det löser sig så att hon får komma hem snart! Saknar ju henne!


Ska snart ta mig upp till Nautilus, men först måste jag måla klart naglarna ;-) Haha! Jag vill bara att den här dagen ska gå jättefort så att det blir fredag snart! Jag är redan superduper taggad! Ska bli så kul!


Superhuman heart beats in me


Love / Elin ♥

livet är en fest!


Lite bilder från fredagen @ Idas



Fixin'


On our way!


Malin & jag


Jag, Malin & Ida


Otippad pose?


Malin var riktigt vig! Vad Ida gör är en annan femma?!


Ted var inte riktigt lika vig som Malin


Mysis <3


Tack för en kanonkväll!

Love / Elin ♥

Onsdag

Ska snart kila iväg och möta upp Emelie. Sjukt längesen jag träffade kvinnan! Vi ska promenera lite, sen köpa frukt och sedan kolla på Grey's ;-) Annars har jag bara gymmat och lunchat med Jonas idag. Trevligt trevligt :-) Lagat mat har jag också hunnit med!


Nej, nu ska jag kila iväg och möta Emme! ;-)

 


Love / Elin ♥

Tisdag

Åkte upp till gymmet med Fanny på förmiddagen. Gymmade och bubblade lite, riktigt skönt! :-) Sen har jag dammat här hemma åt mamma. Jobbigt att ta ut och damma av alla böcker! Haha! Men det blev fint iallafall.

Nu kom precis mamma in genom dörren, ska vara lite social nu!


Love / Elin ♥


järngänget!

Nyss kollat på Ice Age! Hahaha, jag älskar Sid!
- Jag gillar inte katten, han är tankeläsare!




Nu väntar sängen, tidig kväll hade jag tänkt mig! Gymmet imorgonbitti, sen städa lite här hemma. På uppdrag av min käre mor! :-)

Love / Elin ♥

live hard, die young!

Kom på att jag ska slänga upp matchtiderna till fredagen om det är någon som är intresserad av att åka och kika! :-)

Forsby - Norrby             18.50  A-hallen
VIK - Forsby                    20.55 A-hallen
Forsby - Västanfors      23.10 A-hallen

Alla matcherna spelar i Bombardier Arena, Västerås!
Slutspelet spelas på söndagen!






Love / Elin ♥

solarieöarna

Klockan ringde 08.30 imorse, puh va tidigt! Snoozade fram till tio i nio! ;-) Sen var det bara att hoppa i bla.långkallingar, mössa och vantar. Mötte upp Carro vid Sicilia för en morgonpromenad. Riktigt mysigt att knalla omkring i snön. Kallt och skönt! Carro bjöd över mig på frukost, eftersom ingen av oss hade käkat innan. Så vi kilade förbi Vilstahallen innan vi gick till Carro. Mumsig frukost som bara den, tack gumman! Sen kollade vi på Mamma Mia! Jag hade inte sett den innan. Ja, jag vet! Jag är lite seg av mig! Men den var iallafall kanonbra! ;-) JAG BARA ÄLSKAR ABBA! Jag och Carro fick en jättebra idé som vi ska smida vidare på! Lite hemligt ännu! :-) Efter en väldig massa kaffedrickande & tv-tittande gick vi iväg och solade lite. Gud, vad skönt det var! Det var riktigt längesedan jag var och solade. Efter 20 minuter i solariumet tog vi oss en liten promenad för att vakna till liv igen. Man blir ju så mosig när man solar. Hihi!

Nu har vi precis käkat lite mat och jag funderar hur jag ska fördriva kvällen på bästa sätt!? Gustaf skulle komma till Carro, så jag vill inte störa dem. Emelie är i Norge och Moa är fortfarande i Thailand. Men hon kommer hem på fredag, i think?! Åh, jag saknar henne så himla mycket! Hoppas att hon inte har för mycket jetlag, så hon kan/orkar umgås med mig på lördag!

Nej, nu ska jag koka mig en kopp te, för jag är så frusen. Ska kolla på "Halv åtta hos mig", sen invänta CSI.
Har förresten fortfarande inte hört någonting från jobbet jag pratade om förut. Hoppas de hör av sig i veckan iallafall :-) Så det är bara att hålla tummarna!



Ta mig tillbaka till sol&värme! :-)
Love / Elin ♥

da vinci-koden

Riktigt bra och rolig träning idag. Dock helt slut nu, och skitont i benet! Var och kollade på Kungsörs match idag, tyvärr förlorade de med 3-4. Oflyt! Ska snart in till sängen och kolla klart på Da Vinci-koden, ruggit bra film. Gillar den som bara den :-)

Längtar redan till fredag & därmed DM! Ska bli så kul. Det är nu det börjar igen, på allvar! Sängen nu, nattinatti!



Love / Elin ♥

walk it out

Kvällen igår var lugn och skön. Mamma och pappa var ute och åt med faster och Thomas så Amanda hade Sofia och Jenny här. De "sjöng" singstar, jag tyckte mest att de härjade. Stackars lilla Diezel. När klockan tickade fram mot halv elva tog rastlösheten över och jag övertalade Diezel att hänga med ut på långpromenad. Han var inte så svårövertalad. Blev en lååångpromenad, över en och en halv timme var vi ute och knallade i snön :-) Myspys! Sen bara hem och mysa ned sig i sängen och somnade gott.

Helgen annars då? Fredagen kickades igång hemma hos Ida. Vin, ölspel och trevligt sällskap. Fina grejer! Efter ett tag plockades gitarren fram och det blev allsång ;-) Sen gick vi hem till Jens på lite "efterfest". Käkade upp nästan alla hans flingor, förlåt Jens! Men tack för en trevlig kväll allihop!

Igår blev det bara chill med Malin. Åkte in med mor, far och Malin och kikade på Köpings damer när de lirade. De vann med 5-1 tror jag. Duktiga tjejer det där :-)

Nu ska jag nog ta mig upp till Nautilus, lite styrke innan fotbollsträningen ikväll ;-) Ska bli så kul! Loooove it! DM nästa helg också! Hoppas att det ska gå bra. Vi möter Västanfors, VIK och Norrby! Så om ni gott folk inte har någonting annat för er en fredagkväll tycker jag att ni ska ta er till Västerås, Bombardier Arena och kika :-)


Love / Elin ♥

julklappen med stort J!!

Här är den! Min perfekta julklapp! Eftersom jag vet att min mamma läser min blogg med jämna mellanrum så borde hon se det här också! ;-) Så snälla mamma, jag vill, jag vill, jag vill! :-)



Love / Elin ♥

Fredag

Ute och promenerat med Malin på förmiddagen. Sen en långfika med Carro. Till kvällen väntar nog ingenting! Vet inte riktigt vad jag har lust med. Malin vill att jag ska hänga med ut, men jag vet inte om orken & pengarna finns! Så vi får se vad kvällen bjuder på.

Igår var vi och spanade in Vasagymnasiet öppet hus. Måste få säga att vårat var bättre förra året ;-) Haha! Men kul att se 3orna "dansa" iallafall :-) Kul att träffa alla gamla lärare också. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag saknar faktiskt plugget! Nej, nu ska jag ta mig själv i kragen och dammsuga.

Förresten, är det någon som har Titanic att låna ut? Är väldigt sugen att kika på den :-)


Love / Elin ♥

love can touch us one time



goosebumps!
ryser, jag ryser varenda gång!

torsdag

Skulle ha åkt upp med Desiré till Nautilus imorse. Men hon försov sig och orkade inte åka upp. Så jag fick snällt knata upp själv. Jättefint höst/vinter väder, kallt & soligt. I like ;-) Lite väl isigt på vägen kanske. Skönt att träna idag, rensa huvudet. Nu ska jag ta och ringa till Carro och höra om hon vill hitta på någonting. Till kvällningen ska jag nog kila iväg till Vasagymnasiet som har öppet hus. Hälsa på littlesis :-) Förövrigt är jag så jävla glad att jag har dig! <3 Imorgon blir det förmodligen bio med bästa Fanny och ?. Madagaskar 2 & käk står på planeringen. Hoppas verkligen att det blir av.

Nu ska jag ringa Carro, sen fixa lite käk!


Ge mig sommaren tillbaka!


Love / Elin ♥

vinst

Vann med 8-6? Bra första "period", okej andra, men kass tredje! Haha! Men en okej genomförd match. Ett mål för min del. Sängen nu! Förresten, går fortfarande inte att ladda upp några bilder =/


Love / Elin ♥

a thousand miles

Nyss kommit hem från Anna-Lisa. Dammat hyllor och dammsugit mattor, alltid lika roligt ;-) Haha! Innan det knallade jag upp till farmor och fick mig lite fika, och sen lite lunch. Myspys! Nu väntar bara matchtagg, ska snart ner och fixa lite krubb. Blir förmodligen makaroner och köttbullar. Perfekta matchmaten ju! Haha!

Förövrigt så trillar det ner massa snö utanför fönstret nu, och taken utanför är vita. Myyyyyysfaktorn är hööööög!

Sitter och lyssnar på Vanessa Carltons a thousand miles, sjukt fin låt ju!



Love / Elin ♥

it's not a bird, not a plane..

Får lite dåliga vibbar angående jobbet som ska höra av sig idag. Ingenting jag kan sätta fingret på, men bara en känsla. Men vi får verkligen hoppas på det bästa! Ska snart traska iväg med lillebror upp till farmor som ska bjuda på te&bullar. Sen ska jag ju som sagt till Anna-Lisa och städa lite. Tror nog att jag hoppar över Nautilus idag eftersom jag har match ikväll. Can't wait! ;-) Det är bara en träningsmatch, men ska ändå bli hur kul som helst! Ruggit bra lag har vi också! Frukost nu..


Love / Elin ♥


nothing to hide

Blev desperate housewives hos Jessica med henne och Carro, mycket trevligt. Lite för mycket chips&dipp bara. Haha! Men nån gång måste man ju få unna sig lite. Speciellt när man var på gymmet idag, och match imorgon. ;-) Redan tokladdad för matchen. Ska bli jätteroligt att se oss möta några andra än oss själva. Tror och hoppas att det kommer gå finfint! Nu väntar sängen för min del. Blir som sagt gymmet imorgon förmiddag, sen hem till min pappas farmor. Ska städa lite åt henne, sen väntar bara matchtagg! ;-) Godnatt!

Förresten har jag hittad MIN perfekta julklapp! Funkar inte att lägga in bilder just nu, så visar imorgon ;-) Hihi!


Love / Elin ♥

Oops!.. I did it again!

Sitter och kollar på massa gamla Britney Spears videos. Gulliga låtar ju! Haha! Och hon var ju så grymt fin då!

Ikväll blir det Desperate Housewives med Carro & kanske Nina. Ska ringa Emelie och höra om hon också är på :-) Trevligt värre. Ska nog kila till Konsum och köpa mig en mango, mums!



Love / Elin ♥

superhuman

Vaknade sent idag, mycket senare än vanligt. Så kom inte upp till Nautilus förän halv 1 typ. Sen hem för mat&dusch. Nu ska jag tanka ned Gossip Girl avsnitten jag missat.. Kvällsplaneringen är oklar.

Imorgon väntar futsalmatch mot Kolsva i Kolsva. 19.30 i Malmahallen, för de som är intresserade ;-) Nej, nu ska jag ta och föna håret.


it's not a bird, not a plane. it's my heart and it's going gone away..


Love / Elin ♥


oh, darling!

Nyss hemkommen från Emelie. Blev en promenad, sen hem till henne för att kika på fotbollsgalan. Eftersom vi inte sett varandra på hela helgen fanns det massvis att prata om. Skönt att få prata av sig. Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig. Kors i taket, har inte gått och lagt mig innan typ 1 på sjukt länge. Men nu är jag faktiskt trött, kan ju bero på att helgen inte bjöd på alltför mycket sömn. Men jag klagar inte. Gymmet imorgon, sen?

De ringde förresten från det där jobbet jag skrev om förut, de skulle höra av sig med svar på onsdag. Hoppas, hoppas verkligen att jag får det! JAG BEHÖVER DET!


Love / Elin ♥

promenix

Ska ut och gå med Emelie nu, sjukt längesen jag såg kvinnan! :'( Men nu är hon iallafall hemma från Norge! Thank God, finally! ;-) Haha. Hoppas ni hade kul tjejer, tråkigt att jag inte kunde joina! Sitter och förälskar mig ännu mer i, vad alla trodde skulle bli One-hit-wonder-Katy Perrys, nya låt Hot n' cold. Trodde inte att hon skulle kunna slå I kissed a girl, men det har hon, med råge. Riktigt bra låt!






Love / Elin ♥

Måndag

Dagen började som vanligt med Nautilus, skönt. Körde nästan bara styrka idag. Mage, rygg och ben, jobbigt! Sen hem och kollade på Norrettans "juniorer" mot söderettans. Matchen visades på SVT play. Inte världens roligaste match direkt, men kollade mest för att Daniel Gustavsson spelade. Runt fyra bestämde jag och Caroline att vi skulle ta en fika. Väldigt längesen jag umgicks med henne. Jättetrevligt, fanns en hel del att prata om. Så mitt under en av våra heta diskusioner så blir det helt kolsvart, och min första tanke är "har jag svimmat?". Men så illa var det tydligen inte utan, det var strömavbrott i hela Arboga. Verkligen kolsvart! Gatlyktorna utanför lös inte heller. Så vi tände massa ljus där inne på fiket och efter några minuter kom elen igång igen. Men usch, vad jag är mörkrädd! Nu har jag precis käkat, skulle ha gått på friskis&svettis med Carro, men skippar det idag. Blir nog bara jättelugnt ikväll, kanske en film eller så :-) Promenad vore också mysigt, kallt&skönt ju. Tror nog att det är minusgrader ute nu. Får se vad som händer.



Jättegammal bild på mig och Caroline


Love / Elin ♥

träning..

Strax träning, ska bli riktigt skoj. Taggar redan till matchen på onsdag! Var som sagt och kollade på handboll idag. IFK förlorade tyvärr med 32-34? Tror jag det blev till slut. Tråkigt. Kom precis på att jag glömt att lämna in filmen jag hyrde igår, så nu blir det lite böter. Illa, illa! ;-) Ska slänga i mig resten av min mandarin nu, sen ner och packa klart väskan. 



Love / Elin ♥ 

ay, ay kapten..

Lugnt igår, chill med popcorn & film! Nattsudd så det heter duga ;-) Snart blir det handboll, skoj. Sen fotbollsträning ikväll, gillas :-) Kanske hinner med en hockeymatch också, får se hur det blir! Nej, nu ska jag kolla klart på Worldcup F17 matchen! Bra match..



Love / Elin ♥

ikväll?

Riktigt kluven, chill eller nykter utgång? Får se vad det blir. Kvällen igår då? TA MIG TILLBAKA! Sjukt roligt. Poolparty hemma hos Lillen. Bastubad, volleyboll i poolen och alkohol. Riktigt jävla roligt! Snopet slut bara. Får hoppas på en repris någongång snart :-) Bilder från förfesten kommer snart, måste bara orka ladda upp dem. Jag, Fanny, Malin, Max och Ted sjöng Singstar, där jag och Malin ägde ;-) Haha!

Nej, nu vankas dusch eller film. Har inte bestämt mig än. Livet är fullt av svåra val ;-) Haha


Love / Elin  ♥

hit him high!

Taggar till hemmakrök @ my place! ;-) Malin & Fanny kommer strax! Singstar, vin & trevligt sällskap, det är svårslaget!



Love / Elin ♥


just another day..

Denna dag blir inte så annorlunda från alla andra. Frukost, gymmet, sen hem för lunch. Hoppas dock på att kvällen kan överraska! Sitter och väntar på mitt jobbsamtal, hoppas de ringer snart och att det är positiva besked. Jag behöver det nu!

Nej, gymmet nu. Tråkigt att littlesis är sjuk så att hon inte kan följa med mig upp!

Hittade en vimmelbild från förre fredagen på Lotus ;-)


Jag, Josefina & Eve :-)


Love / Elin ♥

stomp the yard

Blev inte HSM 3, funkade inte =/ Så blev att tanka hem Stomp the yard.
Säkert 30e gången jag ser den.
DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA!! Har kommit på att jag är en riktigt sucker för dansfilmer. Till skillnad från vissa andra ;-) Haha!


Helgen kommer förmodligen suga, men med vissa ljuspunkter kanske! :-)
Emelie drar iväg från mig imorgon, hoppas du får kul babygirl! ♥



Love / Elin ♥

tur?

Ringde en tjej och frågade om jag var intresserad av ett jobb idag! Det var jag ju självklart, så jag hoppas jag får det. Hon skulle ringa imorgon och berätta hur det gick. ;-) Hihi, kul att nån ringer mig och "erbjuder" jobb! ;-) Men nångång ska väl även jag få ha lite tur!


Love / Elin ♥


lugg, lugg, lugg

Slog på stort igår och klippte lugg! Känns väldigt speciellt. Nästan lite barnsligt på nå vis! Men men, man vänjer sig säkert snart! Dagen har bara spenderats med Fanny, först på Nautilus för träning & bubbling. Sen delade vi en pizza?! Bra efter träning liksom! Sen hem till mig för lite chill. Kikade One Tree Hill ;-) Nu ska jag kika sista High school musical filmen. Kollade på 1an & 2an igår kväll/natt. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Men Zac Efron, sexigare kille får man leta bra länge efter!


Lägg märke till iPoden till vänster också, enjoy!
Film nu ;-)

Den osminkade och nyklippta sanningen!


Love / Elin ♥


never back down

Nyss kikat klart på Never back down. Asså, den är så bra. Finner inga ord! Nu ska jag kolla på High school musical. Har faktiskt inte sett nån av dem, så de ska bli intressant :-)


Love / Elin ♥


nautilus och pastasallad

Nyss hemkommen från ett grymt tungt gympass! 1,3 mil på bandet och sen styrka. Inte konstigt att jag är dödstrött. Nu håller jag på att koka pasta till min pastasallad. Ska snart upp och klippa mig. Bra koll jag har, sa liksom igår att det var då jag skulle klippa mig. Så när jag pratade med mamma i telefon igår så sa jag att vi ses efter klippningen. Då undrade hon vart jag skulle hålla hus i dryga dygnet. Så det var tydligen IDAG jag skulle klippa min, och inte igår. Bra koll Elin!

Nu kokar vattnet för fulla muggar. Tjingeling


Love / Elin ♥

Step up 2, the streets!

Sjukt bra film! Sitter och önskar att jag också kunde dansa som dem. Är riktigt sugen på att börja dansa. Dock lite sent kanske, men men. Vore skoj som fan iallafall! Filmen blir ju inte sämre av att en av jooorldens snyggaste killar, Robert Hoffman, är med i den heller! Ja tack! ;-) Sen kan han dansa också, gaaah! ♥


Mumsfillibabba :-)

inlove

Är jag helt slut sen gymmet. Spenderade mestadelen av tiden på löpbandet, duktigt tycker jag! Ska upp imorgon med Dessan igen. In i duschen nu, sen ska jag och mamma till högskolecentrum.

Sitter och kärar ner mig i massa klänningar på Asos. Livsfarligt med nätshopping! Ska nog önska mig allihopa i julklapp! ;-) Haha! GE MIG, GE MIG, GE MIG!! ;-)


























Snälla jultomten?
Jag har vart otroligt snäll i år! ;-)


Love / Elin ♥

konstapel Elin

Sitter och kollar vad som krävs för att komma in på Polishögskolan i Stockholm. Trodde att jag skulle behöva läsa historia B, men tydligen inte. Va skönt! Ska iallafall till Komvux idag och kolla om jag kan läsa några kurser. Så tråkigt att bara gå hemma, så då kan man ju lika gärna plugga lite! Haha.

Nu ska jag ta och byta om innan Dessan kommer, ska kila iväg till gymmet nån timme. Hurtigt! ;-)


Gammal bild på mig och Dessan!



Love / Elin ♥

läsarrekord!

Nytt läsarrekord för min del idag ;-) Sweet!



Keep up the good work!


Love / Elin ♥

mysigt med ljus

Blev en promenad och solning med Emelie nu på kvällen. Sen hem till mig lite snabbt för käk och dusch. Sen upp till Konsum för att köpa lite frukt, träffade även Jens där, så blev kvar där och pratade ett bra tag! Efter det åkte vi hem till Emelie och fixade iordning vår mango, melon och päron ;-) Mums! Kollade deras inspelning av "Sanningens ögonblick", haha. Vilket jävla program alltså!

Imorgon väntar Nautilus med Dessan kvart över tio! Puh, usch vad tidigt! Inte van att gå upp så tidigt! Men gymmet gillas alltid. Funderar på att simma lite också. :-)

Fick väääääärldens ryck nyss när jag var inne i garderoben. Alla mina hyllor ser ut som skit, så slängde ut alla mina jeans och började vika om dem och greja! Hittade massa byxor och kjolar som man inte sett på jättelänge. Blev "shit, den här hade jag glömt bort att jag hade!" Och då har man, som Emelie säger, för mycket kläder! Men anyway, blev iafalla verkligen jättefint, så imorgon efter gymmet ska jag fixa resten! Ska bli kul att se vad man hittar för guldklimpar i garderoben ;-) Kom precis på att jag ska klippa mig imorgon också. Vill inte, men måste! Blir nog verkligen bara topparna och luggen, eftersom jag håller på att spara ut det!

Nej, nu ska jag gå in på mitt rum och tända alla mina en miljard ljus och kila lite på tv. Alltid mysigt med ljus, det blir liksom inte lika ensamt på något luddigt vis! :-)



Love / Elin ♥

tjuven

Snodde några bilder från i lördags av Josefina och Jenny ;-)


Nina var på g, som vanligt! ;-)


Jag, Josefin, Nina &Jenny!


Josefin & Eve!


Nina & Fia! :-)


Jag & Fia!
Tack för kvällen tjejer, supertrevligt!


Love / Elin ♥

måndag

Ny dag, ny vecka! Helgen gick alltför fort. Dock så var det en väldigt trevlig & rolig helg. Ska snart upp på banken och sätta in lite cash, sen hem till mormor och morfar för att kratta, som jag fortfarande inte gjort än! Måste hinna med det innan de kommer hem i eftermiddag! Annars blir det nog bara att åka upp till gymmet idag. Har jordens träningsvärk i höften(!) och baksida lår. Börjar undra om det är träningsvärk eller bara ren stelhet! Haha.

Förövrigt så hatar jag att vara arbetslös! Ge mig ett jobb någon, eller iallafall en miljon eller så? Inte allt för mycket begärt tycker jag!

Pisstråkigt att det inte går att ladda upp några bilder heller.


Love / Elin ♥


fotbollsträning

Sjukt bra träning idag! Längesen det gick såhär bra och vi hade såhär kul! Keep up the good work! ;-) Diana och Pernilla tränade med oss idag. Hoppas de fortsätter! :-)

Sängen nu, tjingeling!


Love / Elin

Jaja!

Blev lite partaj igår också. Landade hos Rasmus i Köping, trevligt med folk man inte träffat på ett tag :-) Bara vi damer som pimplade lite vin. Grabbarna var mer intresserade av Ronny&Ragge! Haha!

Idag var pappas farmor här och käkade lunch. Riktig krutgumma det där! Trevligt var det iallafall. Ska snart möta upp Emelie vid stationen för att kika på handboll. Malin & Fanny joinar också oss. Har inte träffat varken Malin eller Rebecca sen de kom hem från deras semester! De är säkert bruna som pepparkakor! Usch & fy, kommer känna mig jätteblek verkligen! Nej, nu måste jag göra mig iordning. Bakiskänslan speglar verkligen av sig!
Efterrätt nu tydligen, men jag orkar verkligen inte!



slitet..

Blev en utgång igår iallafall. Stack hem till Nina runt halv 8. Sen kom Jossan, Jenny, Josefina, Azema, Alexandra och Eve! Blev en hel del party & dans på Lotus. Rätt lite folk, men riktigt kul iallafall! Lite för mycket vin igår, så huvudet mår inte helt hundra. Bilder kommer när jag får dem!

Duschen väntar nu, sen ska jag in och kika på Köpings första hemmamatch. Lycka till! :-) Ska bli riktigt kul att se!
Justja, Dessan blekte slingor på mig igår. Det blev faktiskt jättebra! Kan slänga ut en bild på det sen!

Duschen ropar på mig nu, magen också.. Är skithungrig! Får se vad som tillagas sen ;-)


Love / Elin

tjejkväll på stan

Nu är det iallafall färdigmålat för fröken Segerstedt. Resultatet blev faktiskt över förväntan, så nu blir mormor och morfar nöjda och glada när de kommer hem! :-) Promenerade hem med Diezel för att sedan slänga mig in i duschen och efter det äta en superduperdunder god middag! Bandpasta med fläskfilé! Mumma! Kvart i sju kom Desiré hit. Vankades tjejkväll på stan. Alla affärer och café hade öppet till 22. Mötte upp Nina och Josefina. Hämtade upp Sara också. Jag fick bara med mig ett hg te hem. Min drog ;-) Sen brummade vi ut till Donkan för käk/fika. Trevligt, men tiden drog verkligen iväg! Kom nästan nyss hem. Tur att jag har "sovmorgon" imorgon då! Men imorgon vankas väl lite gym, sen och kratta lite hos m&m! Hann aldrig göra det idag.

Och imorgon vankas det kanske utgång?! Måste bara hitta orken och motivationen. Nyktert kanske? Äej, vettefan. Film med chips&dipp lockar faktiskt mycket mer måste jag erkänna. Och imorgon MÅSTE jag verkligen hinna med att antingen färga håret, eller bleka slingor. Måste få bort mn gräsliga utväxt! Blond eller brunett, det är frågan! Återstår att se vad det blir. Men som sagt, det är bara hår. Allt går att fixa till om det bir fel ;-)

Sängen nu, sjuuuuuuuuukt trött. Som vanligt med andra ord.

Love / Elin


go and get them, tiger!

Blir snart en promenix med Diezel, vi ska ta oss hem till mormor och morfar. Ska måla klart dörren nu. Men först måste jag nog slänga i mig någonting att äta! Hoppas vi har några rester, för jag orkar verkligen inte laga någon mat. Ikväll blir det nog att chillidilla lite med Emelie om hon är frisk. Nu skäller Diezel på mig, han vill gå ut! Så bäst att göra som han "säger".


Love / Elin


gratis stuff!

Riktigt bra grejer! Joina vettja!
Gratis saker

good shit..

ALEX YOUNG - COLD

Temperature is dropping
baby can't you feel the chill
just tell are you coming
baby tell me whats the deal?

sipping on hot chocolate
wrap in a blanket
tryna keep from shivering
i can see my breath
boy im so upset
i need you here with me

im so cold
so co co cold
wrap your arms around me
will you hold me tightly?
its way to cold
so co co cold
baby its freezing
dont say you leaving
im getting cold

frostbite on my fingers
and its slowly get into my heart
every night feels like winter
baby every second we're apart

sipping on hot chocolate
wrap in a blanket
tryna keep from shivering
i can see my breath
boy im so upset
i need you here with me

im so cold
so co co cold
wrap your arms around me
will you hold me tightly?
its way to cold
so co co cold
baby its freezing
dont say you leaving

im so cold
so co co cold
wrap your arms around me
will you hold me tightly?
its way to cold
so co co cold
baby its freezing
dont say you leaving


irreplacable

Blev gymmet med Desiré på förmiddagen, sen hem till henne för att göra slingor på henne. Dem blev kanon! :-) Sen for jag hem till mormor och morfar och målade klart alla fönster. M&m kommer bli kanonnöjda! ;-) Så imorgon blir det att måla dörren och kratta massa löv. Tro mig, finns en hel del på deras trädgård. Nån som vill hjälpa till.

Bar iallafall av till Köping med Dessan för att kolla på hockey. Köping vann med 4-3, brabra. Well done! Men sjukligt kallt. Nu är verkligen vintern på väg, med stormsteg. Men ganska mysigt faktiskt. En bra film, gosigaste filten och massa tända ljus. Inte mycket som slår det faktiskt!

Nu ska jag kila in till sängen så jag orkar upp till gymmet imorgon bitti. Ska nog sola lite också! Sen jobbjobbjobb och till kvällen blir det förhoppningsvis umgänge med Emelie!


Love / Elin

dödligt trött!

Nu är jag så trött så jag tror att jag ska somna på tangentbordet. Så jag borde gå in och lägga mig kan tyckas! Men jag orkar seriöst inte resa mig upp ur stolen, GÅ in till mitt rum, ta av kläderna, GÅ in på toaletten och sminka av mig och borsta tänderna, för att sedan GÅ tillbaka in till mitt rum. Nej, nu är jag såhär lat igen. Skulle vilja ha en hjälp-elin-till-sängen-tjänare. När jag blir rik ska jag skaffa en sån. Kanske kan köra mig i en skottkärra? Bara det bästa är gott nog! Men tills jag blir rik, så får jag sköta mig själv!

Gillart inte!


tunapark!

Blev Tunapark med Fanny och Micke istället för gymmet. Åker upp och tränar imorgonbitti med Desiré. Köpte bara ett par underbara knästrumpor, de på bilden fast gammelrosa. Supersöta! ;-) Nu ska jag ta mig ned för trappan och dricka lite te! Emme, bli frisk nu! Miss you like crazy!




Love / Elin

höstmys

Myspys låten nummer 1! Perfekt när man är själv, i ett kallt, mörkt rum. Ironin flödar! Men låten är ju grym för det!


höjden av lathet!

Hade, som tidigare nämnt, fotbollsträning igår, gick väl inte allt för bra eftersom jag vrickade foten i lördags kväll. Men man får väl skylla sig själv! Idag har jag vart hemma hos mormor och morfar. Hjälper dem att göra iordning i lägenheten under dem. Gjort massa förarbete på förstren idag. Så imorgon blir det att börja måla ;-) Diezel har sällskapat med mig hela dagen också. Tog en välförtjänt pause och kollade på Gossip Girl, can't help lovin' it!! Missar ju alltid söndagens avsnitt med tanke på att jag tränar, så det blir alltid att kika på reprisen. Men vad gör det?

Just nu är jag sjukligt uttråkad, så jag tar mig förmodligen upp till Nautilus och tränar lite! Emelie är sjuk och Fanny är i E-tuna, så blir att åka upp själv. Om jag nu inte kan övertala Amanda att följa med. Orkar inte ropa på henne, hon sitter 20 meter ifrån mig, inne på sitt rum. Så jag får skriva till henne på msn. Höjden av lathet, jag vet, men va tusan! Förresten, msn, vilken uppfinning! Fan då, hon har ont i foten! Då blir det att ta sig upp själv. Blä! Got to get going then!


Love / Elin

lyckat!

Kvällen igår var jättetrevlig! God mat och trevligt sällskap på förfesten. Sen lite senare trillade det in en hel del folk. Lite dans hann vi med innan vi drog vidare till Jonte och senare mot Källarn. Riktigt skoj där också. Mycket folk, fullt tydligen, eftersom Emelie fick planka in! ;-) Hahaha!

Söndagsmiddag hos farmor&farfar idag, ruskigt gott! Snart träning också, ska bli kanonkul. Men måste typ in till sängen nu, är så trött. En powernap så jag orkar springa lite ikväll!


Love / Elin

halloween!

Dålig uppdatering här..

Men idag smäller det! Party like a rockstar ;-) Kapten Elin och Cowgirl Emelie! Kan ju inte bli annat än succé?! Enda kruxet är ju att jag har tappat bort mitt, ursäkta språket, jävla 18-22 kort!! Jättekrånglet att komma in förra helgen, så kan bara tänka mig hur det bli nu ikväll! Men får ta och ringa dit ikväll när de öppnar och se om det går att lösa på något sätt :-) Tråkigt annars ju! Aja, men först till de två nyblivna 20åringarna Carro och Mickis. Tror det vankas tacos, mums! BIBen är också med! ;-) Haha!

Igår kväll lagade Jag, Emelie, Amanda och Fia käk till Emelies päron. Mamma blev sjuk så m&p kunde tyvärr inte följa med! Tråkigt värre. Men oj vad gott det var. Amanda och Fia stod för förrätten, blev snittar med kyckling/curry & skinka/lök röra! Jag och Emelie fixade huvudrätten vilket bestod av Ceasarsallad m. dressing, melon och mango. Så underbart gott! Sen blev det Idol eftersom ingen orkade med efterrätten direkt. Men efter slank det ned glass, varma hallon och choklad fingrar! Mums. Sen satt jag och Emme och spelade Laburinten fram till tio över 1. Haha, moget! Men det var iallafall riktigt kul! Sen bar det hem till sängen.

Idag har jag träffat nästan hela släkten. Först upp till farmor&farfar för att hämta upp farmor. Vi skulle ner till faster och kusinerna för att hämta lite grejer till kostymen jag ska ha ikväll. Hittade en hatt och svärd. Fikade lite också. Sen hem till mormor&morfar för lite genomgång av vad jag ska jobba med nästa vecka. Ska måla om i lägenheten under dem + att vara husvakt när de är i Estland en vecka. Snart kommer moster, Robert och kusinen också. Trevligt värre. Sen ska jag självklart åka och hälsa på älskade morbror som ligger på kyrkogården. <3

Aja, duschen nu, kyrkogården snart, fixing sen!


Love / Elin