true, oh so true!

i'm not able to release myself



....

Välkommen till Arboga!
Det du inte vet om dig själv, vet alla andra!


Bokat och klart

Då var det helt klart, stugan är fixad! ;-) Fint som snus! Kunde inte vara gladare! Så nu bär det av till Sälen 12-15 februari. Mysis! Snowboardåkning, snö, afterski, underställs- & raggsocks mys. Finns nog inte mycket som slår chillklädsparty ;-) Sängen nu! Kommer garanterat sova gott inatt!


Love / Elin ♥


Onsdag

Jaha, då var man hemkommen från hockeyn. Hannes, till höger på bilden, och jag härdade kylan i Kungsörs iskalla hall. Tyvärr blev det förlust för KIK-killarna. Trist! Sen väntade en uppskattad kebabsallad på mig när jag kom hem ;-)



Nu väntar sängen på mig. Mysis med tända ljus!

Love / Elin ♥

I'm so vain!

I brist på annat blev det massa egopics. Take it or leave it, min blogg iallafall ;-)







Love / Elin ♥

what hurts the most?

Idag har jag bra tagit det jättelungt, mår inte helt hundra alltså. Har iallafall skickat in mina ansökningar till Gäddgårsskolan. :-) Ska snart iväg på hockey med Hannes. Tror att Kungsör ska möta Hallsberg, men jag har ju haft fel förut 8-) Haha!

Gårdagen spenderade jag tillsammans med Nina i Köping. Hämtade upp henne och vi lunchade på Waynes, där vi även blev erbjudna jobb ;-) How great isn't that? Hihi! Sen drog vi iväg till Willys och handlade. Blev riktigt imponerad av Nina, då hon plockade på sig massor med saker som jag ALDRIG skulle tänka på att göra. Plåster liksom ;-) Sen hem till henne, kikade lite på tv och sen lagde vi mat. Lite beslutsångest, så lotten fick avgöra. Wok blev det och inte nog med det. Den var ju så sjukt god! Efter en superdag med många skratt styrde jag min kosa hemåt. Men åker förmodligen dit imorgon igen. Hihi!


Tack för en trevlig dag, Nina :)

Men fix nu, hockey sen :-) See you later!


Love / Elin ♥

nigarafallen?

Tror att jag är mest förkyld i världen idag. Näsan rinner som Nigarafallen och jag hostar lika mycket som en gammal rökare, blä för det! Träningen gick iallafall bra. Var stavgympa idag. Pensionärsgympa, skulle inte tro det va!? Sjuk jobbigt! Hahahaha! Benen kommer nog må fint imorgon ;-)

Nu sitter jag och lyssnar på massa boyband låtar, allt från BSB till NSYNC ;-) Gillart! Ska snart krypa till kojs, för det är precis vad min förkylning behöver, en god natts sömn! Upp relativt tidigt imorgon för att rensa klart i garderoben. Hörs då!


Love / Elin ♥

superhuman, big time!

Oj, vad trött man kan vara då! Som jag skrev tidigare så har jag spenderat halva dagen med att rensa ur garderoben. Hann och orkade bara rensa bland alla våra skor och träningskläder. Fy tusan vad mycket skit man har samlat på sig under alla år som aktiv idrottare. Blir 3 gånger så mycket när vi är tre stycken i familjen som idrottar. Helt sjukt! Slängde 8 papperspåsar med kläder och skor. Så förlåt Amanda om du saknar någonting. Tror dock att det mesta var mitt eller pappas ;-) Puh, jobbigt var det, men nu är det iallafall fint. Och imorgon är det min del av vår "walk-in-closet" som får sig en genomkörare. Kan bli kul att se vad som gömmer sig där inne. ;-) Tror dock inte att jag kommer slänga så mycket som 8 påsar imorgon. Men några blir det säkert.

När jag var klar med städningen hämtade Maria upp mig och vi drog till Stadsgården och drack lite te och pratade lite om bla. helgens bravader!  

Nu sitter jag här hos mormor och morfar och har precis skickad iväg min jobbansökan till Ullvigymnasiet, så nu hoppas jag på ett snabbt svar.

Imorgon ska jag nog umgås lite med Nina i Köping, blir trevligt! :-)
Nej nu ska jag kila hem och packa träningskläder. Stavgympa står tydligen på schemat ikväll. Har hört att det ska vara riktigt kul, så jag hoppas på det. Bloggar efter träningen igen.


Love / Elin ♥



tell you what's been on my mind..

Lördagen började kanon, vinst mot IK Tun med 2-0. Följdes upp med en vinst mot Vingåker med 6-0. Kryss mot Värmbol och en förlust mot Rågsved. Men semifinalen mot IK Nyköping vanns med 2-0. I finalen väntade ett annat div2 gäng, Smedby, som efter en jämn match gick därifrån som segrare med 3-1. Men en kanoncup av FFF, bra jobb tjejer! ;-) Vi hade iallafall en riktigt rolig dag.

Sen var det bara att ta sig hem och föna håret, häma Kinamat, sen vidare till Ida. Började sent, så det blev relativt lugnt för min del. Skönt då man mådde bra dagen efter. Kvällen var, hur som haver, jättekul! Riktigt trevligt att träffa Idas Norrköpingskompis, Jenny! Trevlig tjej det där ;-) Hoppas du kommer tillbaka! Tack för en bra kväll tjejer!


Halv 10 ringde klockan på söndagsmorgonen. Upp och käkade frulle med familjen och Mallan. Sen styrde vi vår kosa in till Köping för att kika Södras första match. Vinst mot Värhulta, med nöd och näppe. Men det tog slut i kvarten för de flesta av KAK lagen. Tråkigt. Bara Södra U som var kvar. De slutade 3a om jag inte minns fel. Efter att ha setat i KB-hallen mellan 11-18 hade man ganska mycket med träsmak i rumpan, så vi sket i finalen och åkte hemåt. Drog hem till Jonas för vi skulle kika på Mamma Mia. Vi lirade något frågespel först, "Hur fan visste du det", och vem vann om inte jag?! ;-) När vi sedan satte igång filmen somnade jag efter typ en kvart och vaknade runt 1. Så då var det bara att åka hemåt! Haha. Typiskt mig att alltid somna till alla filmer.

Tog mig en rejäl sovmorgon idag, vaknade runt 11. Hur skönt som helst. Men idag har jag mycket som står på schemat. Jag ska rensa ur min/vår garderob. Behövligt ska jag få ta att tala om! Så jag ska knyta ihop mitt blogginlägg och ta mig i kragen och sätta igång. Sen ska jag hem till mormor och morfar för att uppdatera mitt CV eftersom vårat Word inte funkar här hemma. Sen väntar träning och kanske promenix.




Love / Elin ♥

you know i like my boys a little bit older ;-)

Så sitter man här igen. Tog en paus från Let's dance. Go Leila och Morgan ;-) De är ju grymma! Nog om Let's dance.

Vart inne i Köping och kollat på fotboll. Moa, Malin och Lunkan sällskapade mig :-) Ida var också med på ett hörn! Hihi. Både Södra och KFF gick vidare ur gruppen, vilket jag tycker var bra! Taggade till lite inför cupen imorgon! ;-) Nu ska jag ta och packa min väska och sen kila in mot sängen. Kanske dra igång en film? En gammal VHS kanske! Ja, Robin Hood ska jag kolla på. Mysis!! Men först blir det att lyssna på den ultimata tagglåten. Eftersom jag missade att köpa biljett till hans konsert som är idag så får jag lyssna på honom på YT ist. Hur kunde jag vara så dum som väntade för länge med att köpa biljett?! Fuckfuckfuck! Men får lyssna till Forsby FF's paradlåt ist som självklart är Chris Brown - Forever! Taggtaggtagg!

Förövrigt längtar jag sjukt mycket til morgondagen. Dansa, dansa, all night long! LÄNGTAR!! Men en sak i taget, först fotbollscup i Katrineholm! Kött fyfan! Nu ska jag kila ner och pussa lite på Diezel, sen sussa :-) Wish me luck tomorrow ♣





Pose á la Elin ;-)

Love / Elin ♥

vuxenpoäng!

Nu ska jag vara sådär duktig igen. Nyss plockat ur diskmaskinen, vikt kläder, dammsugit nerevåningen och ska precis börja dammsuga här uppe. Sen vankas promenix, skippar gymmet eftersom vi har fotbollscup imorgon. Med tanke på att jag känner mig själv så även om jag säger att jag ska ta det lugnt så kommer jag inte göra det. Så träningsvärk AB kommer inte funka imorgon. Vill ju kunna prestera på topp imorgon. När jag kommer hem från promenaden ska jag försöka laga till lite käk, sen blir det duschen och sen göra sig i ordning för kvällen. För de som inte redan vissde det så bär det av in till Koepenga (Köping) för att kika på fotbollscup ikväll. Måste vara den ultimata uppladdningen för min cup imorgon ;-) Blir alltid så sugen när jag ser andra spela!

Nu ligger dammsugaren och kolalr sådär vädjande på mig. Som om han säger "snälla, dammsug med mig!" ;-) Hahaha! Så får väl ta och göra det!



Love / Elin ♥

shopping

Klar med jobbet i Kungsör idag och det firades med shopping. Jag, Malin och Maria åkte till Västerås och shoppade loss ;-) Men först en sen lunch på kafé Gränden! Inhandlades en del; en klänning, ett basic linne, ett over-size linne, två par skor, strumpbyxor och smink. Blev helt förälskad i mina skyhöga svarta pumps :-) Invigs på lördag! Så om ni letar efter mig på lördag, så leta efter hon som är längst på stället. Mäter typ 1.83 i skorna ;-) Haha!







Jag gillar dem iallafall ;-)


Efter shoppingturen vankades träning! Gick bra, men kallt och fruset på konstgräset. Men vi gjorde det bästa av det hela. Imorgon väntar en välförtjänt sovmorgon, sen ska jag nog städa och ta en promenad. Sen kanske lunch med Moa. Ska höra om Fannybabe vill käka med oss. Sen på kvällen åker vi in till Köping och kollar på fotboll :-)




Sängen nu!
 
Love / Elin ♥

say hello to my little friends

Wanna come home to mama?!



Pretty little things!!

talking, talking!!

Jobbat järnet idag! Slitit som ett djur skulle jag vilja påstå. Förhoppningsvis blir jag klar med projektet imorgon! Vore verkligen guld med lite ledigt. Ska nog åka iväg och shoppa lite med Malin på fredag. Så mycket som jag vill ha just nu! ;-) Hihi! Så kanske blir en tripp till Örebro! På fredag ska jag även ta mig in till Köping och kolla på fotboll i Kabbehallen. Lite taggning inför lördagen då vi ska till Katrineholm och lirar 7-mannacup! På lördag vankas även utgång då Idas Norrköpingskompisar förmodligen våldgästar lilla Arboga. Then we will show 'em how we roll! ;-) Blir nog kul då det är löning och allt.

Då är det nästan helt klart att det blir ett korplag i innebandy. Va på möte idag, verkar väldigt lovande. Kommer nog bli hur kul som helst! Hihi! Hoppas bara att träningstiderna passar in mellan fotbollsträningarna! Vore ju kul om man kunde vara med och köra liksom! ;-) Nej, nu ska jag kolla klart på "Step Brothers", hann aldrig göra det senast! Sen läggdags för min del. Upp och jobba imorgon igen! Puss på er!

Förresten så saknar jag min Emmie hur mycket som helst! Känns piss att du bor så långt borta! Men kommer bli galet kul när jag gästar storstan nästa helg! Can't wait! Du är bäst!



Love / Elin ♥

how could you be so heartless

Kanye West - Heartless, sjukt bra låt! Går på replay på youtube hemma hos mig! Gillasgillas!

Förövrigt är jag helt tokslut i hela kroppen efter coreträningen! Eller coregympa rättare sagt. Kondition och massa styrka, riktigt skoj! Roligast att kolla på tjejerna i laget, vissa har ingen koordination!

- Höger Malin!
- Nej, ditt andra höger!
Ja, hon är en riktigt stjärna den där Malin! ;-)

Imorgon vankas möte med korpinnebandyn! Kan nog bli riktigt kul om allt går som planerat! SÅ jag håller tummarna att det blir något lag till hösten! ;-) Kött fyfan! Utvisningsbåset, here we come! Så petigt det där med innebandy! Eller vad säger ni, fotbollstjejer?!

Annars har jag bara knegat på idag. Fick jobba över nån timme idag, men det gjorde inte så mycket. Sen åkte jag hemåt, slängde i mig lite käk, sen slängde jag mig ned i soffan framför datorn och klickade igång "Step Brothers" och laddade inför träningen. Riktigt rolig film förresten, kan verkligen rekomenderas! Nu ska jag bara trycka igång Heartless en sista gång, sen ska jag ta mig in till sängen. Ska inte ens sätta igång tvn för då är jag fast! Så mycket bra som går på tv på kvällarna! Men ikväll ska jag vara duktig så att jag får mina åtta timmar innan klockan ringer! Så, godnatt på er! Sov så gott, i know i will! :-)



Love / Elin ♥

mumma

Måste bara slänga in den här låten! Så himla fin :-) Ne-Yo - Mad


träning..

Jobbigaste träningen ever! Intervaller, styrkebana och MAQ träning, skapligt jobbigt. Men det är ju så himla underbart såhär efteråt. Imorgon väntar coreträning också. Blir fint!

Klockan står på 06.00. Upp och jobba! Jobbigt att gå upp, men ska faktiskt, tro det eller ej, bli ganska skoj att jobba =) Sängen nu!


Love / Elin ♥

i väntan på träningen

Om drygt en timme styr vi kosan in mot Köping och Ullvihallen. Löpning och styrketräning står på schemat. Känner på mig att det kommer bli sjukt jobbigt, precis som det ska vara vill säga! Kommer nog knappt kunna gå imorgon. Imorgon vankas iaf jobb på Dinners 07.00-15.30 i think. Tror att jag åker iväg och shoppar lite efter. Sjukt sugen!! :-) Finns så mycket som jag vill ha just nu! Hihi!

Kvällen igår var sjukt kul! Jag var dock superduperkass på bowlingen. Ja, jag erkänner! Kass är rätta ordet! Jag som, faktiskt, annars brukar vara bra på det. Kom toksist av oss 6 som var och bowlade! Men tack för en kanonkväll folks! Får vi göra om!

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 19 så vi kan dra och träna. Kanske koka lite te, så himla kallt här hemma! Slänger in två bilder från igår också! Haha, blev en hel del bilder knäppta av paparazziMaria ;-) Haha!



Jag och Malin hemma hos Ida!


Mary tyckte att det pussades för lite på bowlingen ;-)

Take care!
Love / Elin ♥

jag är kär..

Ursäkta svordomen, men FYFAN vilken underbar film vi såg idag! Kan vara en av de absolut bästa filmerna jag sett! Sen att jag kärade ned mig i den manliga huvudrollsinnehavaren gjorde det hela ännu bättre! Har ni inte sett Twilight ännu, så för Guds skull, gör det! Tror att Malin, Emelie & Maria håller med mig när jag säger att den var sjukt bra :-)

Aja, färdigsnackat om det. Vi åkte iallafall in mot Örebro runt 19 snåret, käkade taco tallrik på Pizza Planeten, sen bio. Och vad passar bättre till det om inte popcorn & cola. Finfint ;-) Nu är klockan snart 1 och jag börjar tänka på refrängen.



jatack!

Love / Elin ♥

"pappa, va faskien äre här?"

Ännu en dag i sjukstugan = inte att blogga om. Just nu sitter jag och kollar vad som dyker upp på tv ikväll. Kl 21 är det nån film på 3an. Kanske värd att kika på. SKa iallafall försöka ta mig upp till Konsum och köpa lite frukt. Om det blir något jobb imorgon? Tveksamt. Men får se hur jag känner mig.

Skittråkigt blogginlägg, i know. Men det finns ju som sagt inte så mycket att blogga om när man är sjuk!


Love / Elin ♥

kuckelimuckmedicin?!

Gått och blivit sjuk igen. Men denna gång är det inte bara jag som är hemma. Jag, mamma och pappa har bildat en sjukstuga här hemma. Trevligt med sällskap, för det är ju så tråkigt att vara sjuk. Hoppas verkligen att jag är frisk till morgondagen då det är träning igen.

Jag och pappa var på begravning igår, mamma skulle också följt med men hon blev sjuk. Jättefin begravning var det. Sen till Trefaldighetsgården för mat, fläskfilé och potatisgratäng! Sjukt gott ;-) Sen upp till farmor och farfar för fika med stora delar av släkten. Jag hämtade även Amanda och Melker, så de kom och fikade med oss. Tårta och en miljard olika kakor, satt fint!

Efter allt det onyttiga var det skönt med fotbollsträning. Träningen gick lite knackigt till en början, men bra på slutet. Jag och Imoe stod kvar ett bra tag efter träningen och sköt lite. Nya rutinen.


Nej, men nu ska jag kolla på några Gossip girl avsnitt :-)


Hahaha, uglyface ;-)


Love / Elin ♥

flying solo

Jobbat idag. Fick äntligen lära mig att öppna köket. Så nu kanske jag kan få lite mer tider! ;-)  Träningen igår var precis lika jobbig som jag befarat. Benen, armarna, magen värker. Blir inte bättre av att vi har coreträning om en timme!!

Nu hinner jag inte skriva nå mer, måste packa väskan, bilen går om 22 minuter ;-)


Love / Elin ♥

Partypics!




















Som vanligt hade inte jag med nån kamera, så tack Ida för alla bilder! <3
Malin har dock inte skickat hennes bilder än, så det kommer fler ;-)

Love / Elin ♥

Helgen

Fredagen började med jobb, sen sov Malin här. Vi chillade framför "Let's dance" med mor & far. Somnade relativt tidigt, vilket var skönt eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen. Halv nio på lördagmorgon bar det av in till Kungsör. Vi skulle kika på F17 dm som gick av stapeln. Tyvärr åkte Forsby ut i semifinalen. Men de gjorde, utifrån det vi såg, en kanoninsats! Good work. Sen hem och chillade några timmar innan vi började göra oss i ordning. Runt halv 7 for vi upp till Moa för lite förfest. Och runt 8 hem till Hannes.. Riktigt trevligt var det! När klockan tickade mot halv 1 begav vi oss till Källarn, som faktiskt överraskade! Efter stängning traskade vi självklart till Fellini, men duktig som jag är åt jag ingenting. Smakade bara nån tugga ;-)


Nu har Malin åkt hem och jag ska snart kila iväg för att möta upp Emelie. Vi ska kika på Fias handbollsmatch. Emelie flyttar till Sthlm imorgon, sjukt! Moa flyttar till London den 4e feb, sjukt! Sjukt, sjukt, sjukt!!! Men kanonkul för dem! :-)

Ska lägga upp alla bilder från igår när jag får dem ;-) Så nu blir det bara mina mobilbilder!


Som sagt kommer resten snart :)



Love / Elin ♥


städpatrullen!

Jobbade fram till tolv idag, sen var vi tvungna att stänga av datorerna för att de skulle uppdatera massa program i dem. Så då var det bara att jobba sig hemåt. När jag kom hem fixade jag och Mandis lite käk. Blev en ceasarsallad, mmm! ;-) Malin kom också förbi några minuter på hennes lunch! :-) Nu har jag precis blivit klar med städningen. Sis och jag har städat ovanvåningen, duktiga som vi är! Satt precis och snackade med Pernilla på msn om fysträningen som är på söndag. Vi kom fram till att vi kommer nog dö tillsammans det kvällen. Haha!

Imorgon vankas fest för fröken Segerstedt. Förhoppningsvis blir det som planerat, men finns lite hinder fortfarande. Men jag säger som Tim i Projekt runway så fint skulle sagt det; "make it work!" . För Hannes 20års fest vill man ju, för allt i världen, inte missa!

Jag vet att det vart dålig uppdatering här i bloggen, men eftersom jag jobbar hinner jag inte blogga speciellt mycket. Nej, nu ska jag ta och ringa Jonas och se om vi skulle ta den där fikan idag eller inte?! Men tydligen var han i Örebro den svikarn ;-) Haha! Så blir nog en promenad istället. Från fika till promenad liksom. Jag är bra duktigt! :-)




Egogirl!


Love / Elin ♥


promenix

Nu ska jag ta mig ut i vintervädret och möta upp Fredda för en promenad. Trevligt! Sen lite senare kommer förmodligen Malin hit och umgås lite! :-)

Förresten drar fotbollen igång imorgon, ska bli så härligt! Supertaggad för den kommande säsongen! Iiih! ;-) Äej, nu måste jag byta om, sen kila iväg!

Love / Elin ♥

soon..

Sitter och kollar på tatueringar nu. Har hittat ett perfekt typsnitt till min första. Sen kommer det bli en liknande som Rihanna har i nacken (På bilden). Dock inte precis lika. Kommer nog bli kanonbra. Förresten, är det någon som vet nån tatuerare som är duktig på att texta? :-) "Nybörjare" som man är så har jag inte en aning vilka som är bra och inte.


can't help but lovin' it!

Love / Elin ♥

ramavtal hit och ramavtal dit..

Yes, det är min vardag. Att flytta olika avtal till en extern(stavning?) databas. Som ni förstår så sitter jag alltså här på Kungsörs kommun och sliter. Dock en liten kaffepaus nu. Skönt! Fick skjuts av min käre far till jobbet imorse så jag slapp ta min iskalla bil hit. Thanks! :-)

Det var riktigt tungt att ta sig upp imorse, somnade nästan i duschen. Ändå gick jag och la mig i bra tid, men kunde verkligen inte somna förän kvart i 1 typ. Så nu orkar knappt mina ögon hålla sig uppe. Tack och lov för te't ;-) Nej, nu börjar jag om tre minuter igen så jag ska avsluta det här.


Love / Elin ♥

Dinnersfika

Som sagt så tog jag mig upp och solade några underbara minuter nu ikväll. Verkligen vardagslyx det där med solarium! :-) Sen hämtade jag upp Jonas och tog en fika på Dinners. Trevligt, förutom det alltför klängiga paret bakom oss. Get a room!! Men men, trevligt var det iallafall. Nu har jag precis kommit hem och nu vankas te&macka med familjen. Mysfaktor hög! Sen blir det jobb i Kungsör imorgon!



Love / Elin ♥

sleepover

Jobbade till 22.30 igår och efter det åkte jag hem till Frida där hon, Emelie och Maria var. Vi kikade på Not Another Gaymovie. Sjuk film! ;-) Sen åkte jag och Emelie till Valskog och hämtade hennes Morfar och hans tjej. Haha, riktigt rolig hemfärd blev det. Jag och Emelie väntar på "underlivsskämtet" med spänning!! Haha! Sen bar det av hem till Emmiegirl. Vi hade tidigare bestämt oss för att jag skulle sova kvar där. Precis som man gjorde när man var liten. Längesen jag som över hos en tjejkompis! :-)

Vi poppade popcorn, Kent tände en brasa, sen när klockan tickade mot 01.30 slog vi oss ned vid tvn för att kolla på JVM-finalen mellan Sverige och Kanada. Tyvärr fick Sverige stryk. Måste dock passa på att klaga på domarna! Katastrof!! Men men, ett silver är väl inte fyskam det heller. Tyvärr missade båda jag och Emelie de sista 15 minuterna eftersom vi båda somnade duktigt! Klockan var ju trots allt halv 4!

Tyvärr blev det inte några större glädjescener denna match! :S

Dagen började med att vi blev väckta av Kent runt halv 11. Upp och käkade frukost med fam Larsson, minus Fia. Sen tog vi oss en promenad. Tog "Aspis-vändan" idag igen. När jag kom hem väntade te och nybakade scones på mig! Mums! Kikade på Polarexpressen med familjen, sen kikade jag och Mandis på Celeste i New York. Tror jag den hette, om jag inte minns helt fel! Myspysiga filmer! Nu ska jag snart kila iväg och sola lite, sen blir det nog en fika med Jonas. Längesen man såg karln nu! Tar nog med honom till Dinners, för lite gratisfika, eftersom allt annat är stängt ;-) Nope, måste hinna med flyget till solarieöarna nu! Man vill ju inte komma för sent liksom!



Love / Elin

du, jag och Dupree

Dagen började med en promenad med Emelie och Diezel i -18 graders kyla och massor med snö. Kallt men jättemysigt. Hoppas att snön är här för att stanna ett tag. Sen knallade jag hem och städade, blev faktiskt riktigt fint ;-) När klockan tickade mot fyra gick jag upp och mötte Emelie igen. Vi kollade på hockey, där IFK Arboga tyvärr fick stryk i derbyt mot Sura med 1-4(?). Tråkigt! Sen in på Konsum för inhandling av frukt och popcorn. Satt fint i kistan! Jag, Emelie och Amanda kollade på "Du, jag & Dupree", riktigt rolig film :-) Nu lider dagen mot sitt slut och jag ska ta och knoppa. Jobb imorgon, 14-22.30. Sen resten av veckan håller jag till på jobbet i Kungsör. Måste få det klart också! :-) Nej, sängen kallar! Tjingeling!



Love / Elin ♥

jobb, jobb & åter jobb..

Just nu är det mycket jobb och jag gillart inte! Vill hellre vara ute och åka pulka eller nå liknande i all snö som kommit ned under natten! Säkert 15 cm, hur underbart som helst. Jag var precis ute och gick med Diezel, han älskar snön. Blir helt tokig! Men snart vankas jobb, 14-22.30. Tråkigt att missa innebandymatchen mellan Köping och Tony Anderssons lag. Hade vart riktigt skoj att se! Men någon måste ju jobba.

Jag och Emelie har iallafall nästan bestämt oss för att åka ned till Göteborg den 30/1-1/2. Hoppas verkligen att det blir av, vore skitroligt verkligen! Eller vad säger du, Emmie?! ;-)

Bilderna från nyåret hemma hos Jocke lägger jag upp lite senare, har inte fått så många än. Jag tog som vanligt inte med mig min kamera, vilket var väldigt dumt! Haha. Nej, nu ska jag gå ned och mysa lite med mamma och Amanda. Pappa drog nyss iväg på nån konferans och kommer hem på måndag. Så nu är det girlsweekend ;-)


Love / Elin ♥