Måndag? Tisdag?

Åh, har verkligen ingen koll på vad det är för dag. Dock vet jag att det är 5 dagar tills jag fyller. Eller? Ons, tors, fre, lör, sön. Jo, 5. Härligt! Blir förlodligen att fira 20 årsdagen ute i stugan. Myspys! :-)


HITTADE NYSS NÖÖÖÖÖÖÖÖÖTSEMESTERN!!!!! JAG ÄR LYCKLIG!!
HOPPASHOPPASHOPPAS!!!!!

Jaaaa, jag vet!

Jag vet att jag är kass på att uppdatera. Men när vädret är som det är så prioriterar jag hellre brännan än datorn. Inte så svårt att förstå kanske? Men idag kan jag dock inte sitta ute i solen då vi snart har match. Sista matchen för vårsäsongen och det är bara 3 poäng som gäller! Jag är grymt taggad och vägrar ta ännu en förlust!! Efter matchen vankas lagfest! ;-)

Nej men nu ska jag ta och kila ner till min kära mor och hjälpa henne med maten!
Forsby FF - Mariestad 15.00 @ IP. Vi ses väl där?

Och ännu en gång, grattis Amanda!






Idag är ingen vanlig dag..

...för det är Amandas födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Grattis älskade, inte längre så lilla men ändå lillesyster, på din 18årsdag! Tänk så länge vi väntat på den här dagen. Nu får du äntligen komma in (lagligt) på krogen ;-) Nu ska vi göra stan osäker du&jag! Grattis igen systerliten! Jag älskar dig!





bra rubrik?

Skulle skriva någonting vettigt men är för upprörd för att skriva, så jag tar en långpromenad istället!
Tjoflöjt!

summertime

Sitter och tankar massa galet bra musik! Blir festaste sommarskivorna imorgon. Blir upp tidigt imorgon, ska fläta till Amanda innan hon börjar halv 9. Puh, tidigt värre. Sen bär det av hem till mormor och morfar, där blir det en massa skivbränning. Sen upp på stan för att kolla in alla lyckliga studenter. Jag är så avundsjuk på er. Vill bara vrida tillbaka tiden ett drygt år och få återuppleva denna underbara dag igen! Anyway, grattis till er alla :-)

Hektiskt dag imorgon, ska hinna med 4 studentskivor. Men vill man så kan man! :-)
Men nu ska jag gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon. Och studenter! Fyfan vad ni är bra!!!! ;-)

Hair

Torsdagen den 11 juni.

En dag kvar till våra älskade 90or tar studenten. Kanske en och annan 91a & 89a också. Who knows. Ska snart upp på stan och köpa några studentpresenter.

Har precis vart och klippt mig. Blev riktigt nöjd. Tog inte så mycket, toppade bara lite. Skönt och sommarfräsht! :-) Men nu ska jag och älskade syster liten laga mat. Blir spaghetti och falukorv, ytterst glamoröst! Haha. Take care!


Puh!

Efter en träning som enbart innehöll löpning är jag helt slut! Hinderbana, intervaller och stafetter är påfrestande! Är helt slutkörd och jag förtjänar en god natts sömn nu. Men först blir det lite mat. Eller ja.. Te och macka! :-)

Imorgon ska jag få äran att göra i ordning Fanny i håret till hennes studentmiddag, ska blir skitkul! Sen efter det så ska nog jag och Ida åka in till Örebro och kolla på Södras match. Kanske en liten snabb "shopping-runda". Blir dock ingenting till mig. Ska spendera lite pengar på presenter. Nu ropar mor&far på mig en trappa ner, det vankas käk! Jag blir lycklig i sjäääälen nu!! Haha. Sov så gott sen, i know i will!

hallelujah

Tisdagen den 9 juni.

Har vart och kollat på Vasas slutspurt. Tycker synd om studenterna i år då vädergudarna verkligen inte är på deras sida. Håller alla tummar jag har för att ni får solsken på fredag! Anyway, vi var bara där i tjugo minuter kanske. Sen kilade jag, Moa, Ida, Desiré och Jack till Stadsgården och chillade lite.

Jag och Ida hade tänkt att cykla in till träningen idag, men efter att pappa mumlat någonting att det skulle bli en jobbig träning idag, så har jag tänkt om! Kanske får bli på torsdag istället!

Men nu ska jag lyssna på den här låten igen. Den är helt underbar!



Måndagsångest.

En galet trött Elin som bara bloggar för att jag vill visa att jag lever. Träningen ikväll var kul men jobbig. Ett corepass på IP, puh! Annars har jag bara sökt en himla massa jobb idag. Jag hoppas på det bästa.
Men som sagt, ville bara konstatera att jag lever och att ni inte blir av med mig än på ett tag. Lucky you!

i lost my license but i could still drive you crazy, baby!

Min fredag i Norrköping var helt otroligt bra. Trivdes som fisken i vattnet med alla. Kanonfina vänner, verkligen! :-) Idas familj skulle lika gärna kunna vara min egen. Gjorda av precis samma skrot och korn som min! Norrköping nästa? Nja, kanske inte riktigt. Men ska verkligen, verkligen tillbaka dit!!

När vi kom dit så gjorde vi stan för att sedan åka hem till Ida där det väntade chill, käk & fix. Sen vidare hem till Lina, Hanna och Tilda där alla Idas kompisar var. Blev galet många och långa skratt!! ;-) Sen vidare till något ställe jag inte minns namnet på, för att sedan dra vidare mot Otten. Där var det sjukt lång kö, så med hjälp av Sara så gick vi in VIP på "Hugo" istället. Gratis är gott! Men blev inte långvariga där, så vi drog vidare mot Palace? Även där smet vi före i kön ;-) Ida och jag skakade loss på dansgolvet stora delar av kvällen tills mina fötter sa ifrån. Hade så otroligt ont i fötterna! När klockan tickade mot stängning gick vi tillbaka till "Hugo" för att hämta våra grejer ur garderoben. Efter en kebab och en taxiresa somnade jag gott på luftmadrassen. 

Vaknade relativt tidigt imorse, gick upp och käkade frukost sen tog vi det lugnt i några timmar innan duschen kallade. Efter dusch och fix gick vi ner till stan igen där vi skulle träffa Ida och Jenny. Blev en långfika med dem! Sen hoppade vi in i Ceasar och styrde vår kosa hem mot Arboga igen! När vi kom hem så åkte vi direkt upp till Ekbacken och kollade andra halvlek av Södras match. 3-3 blev det till slut. Tråkigt!

Efter matchen åkte vi hem hit och lagade lite mat, makaroner och köttfärssås. Mmmm, mums! Sen drog vi på oss Sverigemunderingen. Tröja, hatt, tuta, flagga, ansiktsmålning. You name it, we had it! Dock var ju resultatet inge vidare!!






Haha ;-)

Nej, nu ska jag ta och knoppa. Dödsviktig match mot Eker imorgon.
Okej, inte dödsviktig kanske... Men ruskigt viktig iallafall!

Godnatt gott folk, det här är Elin Segerstedt som signar ut. Slut ;-)


one more month to go!

En måndad kvar till jag bastar 20!! :-) Känns... bra som fan! Någonting annat som känns bra är att jag åker med Ida till Norrköping imorgon! Ska bli så kul att träffa alla hennes nära&kära! :-) Kortaste inlägget i världshistorien typ, men jag ska sova nu! Pussis!



Hem till gården

Vad hände med värdret?! Regnet öser verkligen ned utanför fönstret. Inte allt för uppmuntrande. Så nu sitter jag och kollar på "Hem till gården". Haha, det är ju så galet dåligt, men finns ju inte allt för mycket annat att kolla på. Funderar på om jag ska ta mig orken att åka upp till Nautilus eller inte. Det lutar åt inte. ;-) Kanske åker upp imorgon istället. Har ju trots allt fotbollsträning ikväll.

Nu måste jag fixa lite mat. Får se vad huset har att erbjuda. :-)


sex, seven, eight, triple nine, eight, two, one, two

Riktigt rolig träning idag. Fokus på nickar. Haha, resultatet? Nja.. Erkänner härmed motvilligt att jag INTE är någon huvudspelare. Skalman själv liksom. Haha!!

Just nu sitter jag och väntar på att Fanny ska höra av sig. Kanske ska hitta på något, men klockan tickar på, så jag vet inte riktigt hur det blir. Är ruskigt uttråkad, så det vore skoj om det kunde hända någonting illa kvickt!!



Måndag

Vilken underbar dag det har vart idag. Gick upp relativt tidigt idag. Ställde faktiskt klockan på 08.30. Duktigt Elin! :-) Frukost framför tvn sen bar det upp till Ekbacksbadet för en heldag. Började med att träna en timme på Nautilus. Sen var det bara att slänga på sig bikinin och gå ut och sola lite med Fanny och hennes classmates. Rullade in en hel del trevligt folk under dagen. Sol, bad, fotboll och volleyboll. Kan inte blir bättre :-)

Snart vankas träning i detta underbara väder. I LOVE IT!!!