Stylisterna

Sitter för tillfället hemma hos Tyson helt ensam. Kikar på finalen av Stylisterna. Tyson är på något möte på fotbollsförbundet, men han borde komma hit snart kan jag tycka. Längtar efter honom, fast han bara vart borta i en och en halv timme! :-)

Igår så blev det en liten utgång med några från klassen. After-ski på Strömpis, var riktigt trevligt. Men vi kilade hem redan halv ett, för jag var sjukt trött. Imorse var det dags för föreläsning, 10.15-17.00, puh! Imorgon blir det bättre, 10.15-12.00. Efter det så ska jag och Sandra till SISU för lite information inför vår praktik v15-16. Ska bli kul att se vad vi ska få göra. Imorgon eftermiddag bär det av hem till Arboga för att fira mamma och pappa. Ska bli trevligt att äntligen få träffa släkten igen, var längesen nu!


På lördag vankas match mot ÖSK Söder om jag inte missminner mig. Vet faktiskt ingenting om dem, så det ska bli roligt. På kvällen kommer Moa in till Örebro och vi ska ut och käka och ta något glas vin. Emelie skulle också följa med. Kommer bli en riktigt bra kväll. Nej, nu ska jag ta och fixa till min hemtenta som jag fick U på. Dock bara lite referensfel, så ingen fara. 


Kul att folk börjar att kommentera lite mer nu. Läsarsiffrorna har också stigit rejält de sista dagarna, kul! Det är ju sånt som får en att fortsätta skriva :-) Så keep up the good work! Puss

Förresten...

Min gamle far fyller år idag, 30+ blir karln! Herregud vad åren går fort! Hoppas du får en fin dag daddy! ♥

Pappa & Mamma, Barcelona -08 ♥

Another day in paradise

Idag är en ny dag, och idag tar vi nya tag. Fast mitt hjärta blöder och mina tankar är hos familjen så ska jag försöka få lite plugg gjort. Efter lunch beger vi oss mot Universitetet för att kika på GIH's årliga innebandyturnering. Ska bli skönt att försöka tänka på något annat för en liten stund. ♥

Igår var Emelie och umgicks med mig och Tyson. Hon hann även med att rycka av mig hälften av mitt hår ;-) Nejdå, men gjorde lite slingor igen. Så nu är det lite ljusare. Blev riktigt nöjd, så tack Empa! "Ska man bli fin så får man lida pin", så sant som det är sagt ;-) Kikade landskampen också, iden var väl nge vidare, men vinst som vinst. Nu ska jag ta och klä och fixa mig innan vi beger oss mot Universitetet. Puss & kram

Speachless ♥

Idag är en sorgens dag! Idag gick en kär människa ur världen efter en lång tids kämpande! Tårarna verkar aldrig ta slut och alla mina tankar är hos familjen. Ni är de starkaste människor jag vet, ni om några kan ta er igenom detta! 
Tänder ett ljus för dig/er ikväll! Du kommer vara väldigt, väldigt saknad av oerhört många människor!

Vila i frid, det är du värd!

Ge mig!!

Allt kommer från Nelly.se

Vi går mot ljusare tider

Funderar starkt på att börja göra håret ljusare. Tycker att Audrinas hårfärg är kanonfin.
Vad tycker ni? Mörkt eller ljust?

Vilken helg!

Succé är bara förnamnet till denna helg! På förmiddagen i lördags kom hela familjen inkl hund hit för lite fika med mig och Tyson innan matchen. Supertrevligt! Sen bar det av till Kumla för match mot ja, Kumla. Blev en stabil vinst med 5-1, hann med att göra två mål också. Skönt! Vi spelade riktigt bra. Kumla spelade i tvåan förra året, så grymt bra jobbat brudar! :-) Sen var det bara hem och göra sig redo för fest. For till Lisa vid sju för att sedan knata vidare till Erik och Filip som bjöd på förfest med massa skönt folk! Riktigt bra förfest! :-) Efter det hoppade vi in i taxibilarna och drog till Frimis. Jääääääklar vilket drag det var där i lördags! Så sjukt mycket folk! Vi hade ett bord vid vip-området där vin, cider och öl kom på löpande band. Sen intog vi lilla dansgolvet där GIH höll låda som vanligt ;-) Runt kvart i två pallade inte mina fötter längre och vi drog oss hemåt. Det var bästa kvällen på väldigt, väldigt länge! Tack alla inblandade!

I söndags fick man betala för föregående kväll. Seg som bara den, men det var det värt. Jag och Tyson drog till Behrn arena för att se Södras herrar spela mot Rynninge. De började riktigt bra och ledde med 2-0, sen vände Rynninge till 2-4, vet inte riktigt hur matchen slutade... Sen var det soffhäng resten av dagen som gällde. Mysigt värre!

Idag har vi bara haft ett faddermöte, då vår föreläsning var inställd. Vår faddergrupp är riktigt vass alltså! Satsar stenhårt på att vinna "Bästa faddergrupp"-titeln i år! ;-) Nej, nu ska jag ta mig ut på en liten löprunda. Så fint väder ute ju! Skönt att det inte blåser storm idag heller! Hoppas ni hade en lika bra helg som jag hade också?! Puss på er!



Dirty little freaks!

Ja ni, gott folk! Nu var det sådär längesen jag uppdaterade här i bloggen...

Då var det tisdag och vårkänslorna flööööödar! Känns verkligen som att våren är på väg, och det gillas starkt! Helgen som var har vart riktigt bra. Fredagen spenderades hemma i Arboga. Hade samkväm med med laget. Bowling och tacomys i Köping. Gick faktiskt helt okej för min del. Kom trea och fick ett presentkort på elbutiken i Arboga. Precis vad jag hade önskat! Så inhandlade en hårfön, vilket var väldigt nödvändigt. Sen blev det en vända till Ågården med Moa och Karin. Skönt att vara hemma ibland.

I lördags så blev det umgänge med faster, thomas och kusinerna. Hur mysigt som helst, var väldigt längesen jag träffade dem! Sen var det bara hem och svida om för att åka iväg på match. Mötte Forsby i Hallstahammar. Vi gjorde en riktigt dålig match och förlorade med 2-0, inte så mycket att tala om. Sen var det snabba ryck tillbaka till Örebro för utgång med ett skönt gäng. Sandra, Lisa, Viqy, Ida och Jeppe joinade oss hemma hos Tyson. Kilade till Frimis och skakade lite på våra lurviga, sen avslutades kvällen på Donken ;-)

När vi vaknade i söndags var det så fruktansvärt vackert väder, så vi bestämde oss för att vi skulle gå och kolla på ÖSK-Elfsborg som började kl 15. Sagt och gjort. Riktigt härlig eftermiddag hade vi på Behrn Arena. Imorgon kommer Djurgården på besök, så jag och Sandra ska nog dit också kika. Kanske får med oss karlarna också.

Igår lämnades examinationsarbetet in, med blandade känslor. Jag tror och hoppas på att det kommer gå bra. Men man vet ju aldrig. Bara att hålla tummarna. :-) Idag blev det lite jobb för Frimis. Klistrade massa klisterlappar på kaffemuggar som ska säljas på universitetet. Så vi blev ett litet gäng som satt med dem.

Nej, nu ska jag sminka av mig sen ta med mig karln och krypa ner i sängen. Har en heldag imorgon i skolan, så det är bäst att vara pigg. Hoppas ni hade en riktigt bra helg?! Puss och kram!



Tillämpad idrottspsykologi

Sitter för tillfället och knåpar på min hemtenta som ska vara inne på måndag. Den handlar bland anna om motivation. Ganska svårt att skriva om det när man inte har nån motivation... Men det går framåt iallafall. Har en plan om du jag ska lägga upp den och den är nog halvklar. Blir att skriva några sidor till ikväll, då Tyson är ute och svirar med grabbarna. Nehe, nu orkar jag inte skriva nå mer, men nu vet nu ju iallafall vad jag hålls med. Puss och kram!

Live like heaven's on earth!

Morsning korsning!

Jag tycker alltid det är lika svårt att börja skriva ett blogginlägg, vet liksom aldrig hur man ska inleda.. Något som är ännu svårare är ju att komma på en rubrik!! Jaja, skit samma.

Idag har jag tyvärr spenderat hela dagen inomhus och pluggat. Hade hellre vart ute i det underbara vårvädret! Men plikten kallade och jag var tvungen att börja på min examinationsuppgift. Sagt och gjort, nu är den iallafall påbörjad. Just ja, fick komma ut ett tag i eftermiddags då det blev en tripp till Willys för att inhandla lite mat till kvällen. Hittade en grymt recept från "Halv åtta hos mig" som jag ville testa. Skulle vart oxfilé, men eftersom man är en fattig student och för att det var grymt bra pris på fläskfilé, så fick det bli det istället. Till den blev det tomater i ugn och lyxmos. Åh, jävlar i havet vad gott det var! Riktigt nöjd blev jag! Tyson såg också ut att tycka det var gott, så det var en lyckad måltid. :-) När jag kom ut ur duschen hade T diskat och gjort fint i köket! LYCKA!!

Nu sitter vi båda i soffan, jag med datorn och han med mobilen och knapprar. Jag ska nog föreslå att vi går in och lägger oss snart. Börjar bli riktigt trött. Som vanligt vid den här tiden alltså. Igår gick vi och la oss kvart i nio!! Haha, galet! Men så fruktansvärt skönt att få sova ordentligt. Imorgon ska jag iväg och sitta som sminkmodell åt Lisa på Make up store. Ska bli hur roligt som helst! Hon är så duktig den där Lisa! :-) Efter det så är det bara att åka hem och börja plugga igen. Hade tänkt försöka bli klar senast på torsdag så man kan ta långhelg igen. Vore skönt.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt te sen bege mig in mot sängen. Puss & kram


Havet är djupt

Morning sunshines!

Idag så skiner solen ute och det ska vi ta till vara på genom att knalla upp på stan och träffa Sandra, Gösen och Lisa för lite chillmys. Hade tänkt införskaffa mig ett par solbrillor.


Imorse så vaknade både jag och Tyson redan halv åtta och har vart vakna sen dess. Vi har kollat på "Lilla sjöjungfrun" och käkat frukost. Jag fällde till och med en tår till filmen, och det är typ inte ens okej! ;-) Haha! Men nu måste jag sminka mig för vi ska snart ta och kila. Puss puss!

Långhelg

Hade bara en föreläsning idag, en bra sådan. Johan Fallby från Svenska Fotbollsförbundet. Han pratade om idrottspsykologi. Det var en riktigt intresant föreläsing. Efteråt satte jag mig på bussen hemåt eftersom det spöregnade!! Halvtrist med regn, men skönt att snön försvinner iallafall. Emelie kom förbi några timmar för lite umgänge då hon åker till Thailand imorgon. Jag kunde inte vara mer avis! Blev glass, kakor och te. Barnkalas typ ;-) Nu har hon precis åkt och jag väntar bara på att min karl ska komma hit. Är fruktansvärt kramsugen så kommer nog krama sönder honom när han kommer hit :-) Så skönt att inte behöva gå upp tidigt imorgon heller! Är föreläsningsfri i en vecka nu. Dock har vi ett relativt stort examinationsarbete att skriva men jag tar långhelg och börjar med det på måndag istället. Imorgon beger vi oss nog till antingen Laxå eller Arboga för lite umgänge med någon av familjerna.

På lördag vankas match mot ÖSK Söder om jag inte minns helt fel. Hoppas bara att jag är frisk nog att vara med. Lite trist att många i laget är nere i Danmark på träningsläger och missar matchen. Kul för dem dock! ;-) Men jag tror nog att matchen ska gå bra iallafall. Vi spelade ju jättebra i söndags, så bara att hålla tummarna. På söndag tar vi oss till Hallsberg och agerar spelarfruar ;-) FC Höftskott spelar sin första träningsmatch så vi ska dit och heja på dem.


Nej, men nu ska jag ta och börja laga lite mat hade jag tänkt. Kycklinggryta och pasta, mumma!! Ha en trevlig kväll! Pussar!


If you fall, get up!

Sitter och väntar in mamma och Amanda nu. De åker strax från Arboga. Ska sminka och klä mig innan de anländer :-) Ska bli så himla kul att umgås lite med dem. Imorse gick jag upp kvart i sju för att kila ner till tvättstugan och tvätta. Så nu, fyra timmar senare, har jag tvättat fem tvättar, städat och diskat. Så nu är det bäst för mor och syster att de kommer upp också! ;-) Nej, nu måste jag lyfta rumpan ur soffan! Ha en trevlig dag, I know I will! ;-) Puss!
Älskade syster! ♥

Life's great!

Inte varje dag man spenderar natten (det där blev konstigt, men ni fattar) ensam längre. Jag sover hemma i min lägenhet då jag har tvättid klockan sju imorgonbitti och Tyson sover hos sig eftersom han ska till JB imorgon. Kommer kännas väldigt ovant. Inte ens Sandra är hemma. Men jag ska nog överleva. Ska snart kila in till sängen och slå på nån bra film att somna till. :-) Imorgon så har jag som sagt tvättid och lite senare så kommer mamma och Amanda in för shopping och mys. Ska bli underbart att träffa dem igen. Bara pappa och Diezel som saknas.
Kvällen har spenderats med Emelie och Isabelle. Te, semla, mys och massa prat. Lika trevligt som vanligt :-)
Nej, nu ska jag ta och krypa till kojs så man orkar upp imorgon. Klockan står på 06.45!!! Sinnes! Sleep tight! Puss & kram ♥

Förbaskade förkylning

Har bestämt mig att börja blogga här igen istället. Gillar blogg.se mycket mer än bubbleroom. Så nu vet ni det iallafall. Men nu ska jag lägga mig ner igen och fortsätta vara sjuk så jag blir frisk tills morgondagen! Love!