Halloween

Är riktigt taggad till kvällen! :-) Mycket som ska hinnas med innan kvällen drar igång. Måste hinna iväg till kyrkogården och tända lite ljus, outfiten ska fixas, sen ska det fixas och grejas. Det jag är mest orolig för är "Projekt Lösögonfransar", hur i hela världen ska jag få på mig dem?! Jag hoppas att jag kan ta syster liten till hjälp. Halv 5 ska vi vara uppe hos farmor och farfar som firar 45-års bröllopsdag. Grattis! Blir lite mat och tårta där, sen klockan 6 ska vi vara hos Lina. Även där bjuds det på mat. Puh, kommer vara skapligt mätt iallafall. (Y)

Nej, nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen fixa kvällens outfit. Hoppas alla får en kanonkväll :-)




Pensionärspoäng

Idag har jag, Karin, Moa och Amanda gjort något som inte hör till vanligheterna. Vi har nämligen haft systuga hos mig hela dagen. Lagat klänningar, pimpat skor, sytt upp kläder, fixat en jeansjacka mm. Har haft en kanondag med girlsen. Ida kom också förbi ett tag, likaså Calle. Till kvällen vankas nog lite spel, som vanligt ;-)

Men nu ska jag rusa iväg till mormor och morfar och hämta lillebror.



Söndag

Då var ännu en helg slut. Eller ja, nästan iallafall. Gårdagen var lång vill jag lova. Upp klockan 07.00(!) eftersom jag och Lina skulle iväg och göra högskoleprovet. Provet gick faktiskt över förväntan, för att vara första gången. Fick 0.9 så jag är nöjd :-)

Sen var det bara att åka hem, duscha och göra sig i ordning. Sen mötte vi upp tjejerna hos Emelie för att därifrån åka till Köping. Vi landade hos Ida med massa trevligt folk. Jättekul att träffa tjejerna. Och killarna såklart. Väl inne på hotell Scheele så intog vi dansgolvet ganska snabbt. Kvällen var skitkul och gick galet fort. Sen satte vi oss i taxin och åkte hemåt. Skönt att landa i sängen.

Dagen blir lugn, ska försöka göra så lite som möjligt ;-) Duschen nu iallafall.



Puh!

Då var jag äntligen klar med städeriet! Varmt och svettigt, som vanligt. Men nu är det gjort! Plus i kanten, Elin! :-) Snart kommer mamma och pappa hem och då ska jag försöka övertala dem om att vi ska käka lasagne ikväll. Var så längesen vi käkade det. "Om Elin själv får välja", hehe. Sen kommer älskade Em hem från Stockholm ikväll, så det vankas nog lite Idolmys med henne! Men blir en väldigt tidig kväll ikväll, då vi måste åka hemifrån strax innan 8 imorgon. Inge vidare att gå upp sådär tidigt. =/ Men det löser sig. Tur att man inte behöver åka in själv iallafall. Blir nog en lunch på Kolgrillen då också!! :-)

När högskoleprovet är avklarat så är det bara att åka hem, käka, göra sig i ordning sen åka in mot Köping igen för lite förfest. Längtar redan, kommer nog bli hur bra som helst. Verkar som att alla är skittaggade!! :-) Nej, nu ska jag plocka undan dammsugaren och mopphinken innan mor&far kommer innanför dörren!




Sky's the limit.

Så var det fredag igen, finally! Men inte ligger vi på latsidan för det. Sitter och tokpluggar inför högskoleprovet imorgon. Ska även snart ta mig i kragen och gå ner och städa. Ska väl hinna med att laga lite mat sen också. Blir förmodligen makaroner och köttfärssås, min paradrätt. Eller hur Ida?! ;-)

Veckan som varit har gått jättefort verkligen. I måndags hängde jag med systrarna Keitel hemma hos Åsa. Kollade på Färjan och "Good luck Chuck" och drack te. I tisdags var jag hus&hundvakt i hamre med Fanny. Onsdagskvällen spenderades med en fika på Donkan med tjejerna. Och igår var det spelkväll :-) Nej, nu ska jag få arslet ur vagnen och plugga vidare =) Men vi taggar till morgondagen. Hotell Scheele som står på schemat. Hoppas på grymt mycket folk och grymt bra drag!


Justja, har hunnit med att få håret färgat av Dessan också. Riktigt mörkt, i like ;-)



Alltid lika svårt det här!


Asså den här filmen gör mig såååå jävla glad!
Sitter här uppe och fnissar för mig själv, haha!

Gaaah!

Jag skulle vilja skriva ner världens alla svordomar för att få avreagera mig, för just nu är jag, av nån konstig och okänd anledning, väldigt nere. Aja, whatever! Semester kanske vore en bra idé? Mm, jovisst. Om man kunde ha sån tur. Heja Livet! (Y)


Söndag

Efter en trevlig kväll hemma hos Desiré drog vi ut till Medåker, men jag och Fanny hängde mest utanför. Frös om mina stackars tår. Kan som vanligt inte klä mig ordentligt! Så typiskt mig! Framåt 12 åkte vi tillbaka in till stan, drog en kebab sen knallade jag hem och la mig. VIKTIGT!! Så var man som en ny människa när man vaknade imorse.

Idag blir det bara massa mys och sen lite handboll på det hoppas jag. Men först väntar en varm dusch sen har mamma lagat porterstek! How nice?! Kommer garanterat sitta fint i kistan! Imorgon åker jag nog ner till Idisen i Norrköping, till henne och Mamma Madde ;-) Ska bli superduperskoj! Nej, nu ska jag kasta mig in i duschen.

Och återigen, tack Therese för att du fixade min blogg. Jag är jättenöjd!



Ta mig till värme!
Ta mig till sol!
Ta mig tillbaka!


Lördag!

Vankas kanske lite party ikväll. Ska iallafall hem till Desiré snart, eller ja, ikväll :-) Men nu ska jag ut och köpa godis av Fanny på Ö&B! Sweet!

FYI, så håller Therese på att fixa min bloggdesign, så jag är superdålig på sånt! Superdupersnällt verkligen! Tack sötnos! :-) Puss på er!



Yummie!

Går inte att inte gilla den här låten!


torsdag

Today's update: Städar och packar inför vad som kommer att bli en kanonhelg! :-)

Har även hunnit med att plugga och jobba hos mormor och morfar idag igen. Good girl! När jag är klar med städningen så ska jag och mamma vänta in min käre far och littlesis. För då vankas ostkaka och sylt, mums! Kanon i detta ruskiga höstväder! Take care, puss!


run this town

Idag har jag hunnit med en hel del! Jag tog en mogonpromenad, sen kl12 styrde jag min kos in till Kungsör för att räkna en himla massa matte. Går över förväntan, faktiskt. Iallafall just nu. Hoppas verkligen att det håller i sig! :-) Efter en timmes räknande åkte jag hem till metropolen igen för att jobba lite hos mormor och morfar. Jag och mormor klippte en massa svartvinbärsbuskar. HERREGUD, vad jobbigt det var!! Kommer garanterat ha träningsvärk imorgon! Nästan lite pinsamt att erkänna det! Blev iallafall nästan två timmars arbete innan alla 11 IKEA-kassarna var fyllda och vi kunde inte forstsätta klippa. Morfar fick i uppdrag att slänga skiten på tippen nu i eftermiddag så jag och mormor kan fortsätta imorgon förmiddag :-)

Sitter här och fixar hem en massa sköna låtar. Ska nämligen till Stockholm och Emelie fre-sön! Ska bli så sjukt kul att träffa tösabiten igen! Alldeles för längesedan nu! Isabelle kommer också upp på lördagen. Blir väl förmodligen mys&mat på fredag och Danmark-Sverige på lördag! Lots and lots of fun! Längtar redan massor! Såna här guldkorn får veckorna att gå så mycket fortare! Ska försöka hinna med att färga håret innan avresa också! Skönt att det är höst nu så man kan slänga i en lite mörkare ton! ;-)

Men nu ska jag fortsätta att spela "Crazy Taxi" på FB! Hahaha! Take care, puss!




Jag och Isa förra ggn vi var i Sthlm :-)


gameday!

Jaha, om fem minuter hämtar Ida upp mig för att sedan åka in mot Västerås. Ska träffas och luncha allihopa vid Rocklunda först. Sen är det match med BK kl14.00 :-) Kommer förstås att börja på bänken men hoppas på några minuters speltid iallafall. Hur det än blir så ska det bli jätteroligt att ens få vara med! Dock tråkigt att mamma och pappa inte kan komma och kika då de drar på kryssning. Nej, nu måste jag fixa det sista. Puss!


rubrik

Det här är nog bland det mest sjuka jag någonsin läst! 12 år liksom! Idioter! Länk.


Job covering letter and optional CV..

 

..yes, så har min eftermiddag sett ut. Eller ja, ser fortfarande ut. Har en engelska uppgift som ska vara inne idag. Ska skriva ett CV och personligt brev till en påhittat arbetsgivare. Piece of cake tänkte jag, men icke sa nicke! Riktigt svårt faktiskt. Jaja, men nu är jag snart klar iallafall.

Till kvällen väntar träning med BK30 igen. Var där och tränade igår också. Kan till och med bli så att det blir match med dem imorgon. Men det återstår att se efter kvällens träning. Tycker iallafall att det är roligt att köra med dem. :-) Skönt att Amanda och Ida också kör.

Jaha, nehe. Om man kanske skulle ta och vara lite ambitiös så att man blir klar nån gång? Wish me luck!

Puss!