Torsdag!

Håller fortfarande på och pysslar med bloggen. Puh, jobbigt som bara den. Siffror som flyger runt i skallen. Men börjar sakta men säkert förstå mig på det här nu. Nu ska jag bara fråga syster liten om hon har lust att göra en header till mig, för det kan jag verkligen inte ;-) Hehe.

Skulle ha målat idag, men eftersom vädret inte tillåtit det så får det blir någon annan dag. Har dock hunnit med att träffa Desiré och Ida. Har också köpt biljetter till Köpingsyran ihelgen ;-) Blir nog skitnajs! Nej, nu ska jag koka lite te och sen fortsätta med pysslet. Puss!

01.17

Nej, nu är jag helt knäpp i huvudet av alla kodmallar och siffror! Fixar resten imorgon! Under tiden, ha överseende med denna "designen" ;-) Haha!

aaaaaaaa

UNDER KONSTRUKTION ;-)

Skön....t!

Då var det klart! Så härligt Barcelona! Och Messi var självklart matchens gigant! Kikade matchen nere i soffan med mor och far. Självklart sov mamma efter första halvlek, som vanligt! Haha! Nej, nu är det sovtime! Upp och jobba imorgon, sen gymmet. :-) Världens kortaste och tråkigaste inlägg, men wtf!




Love / Elin ♥

CL-final!!

Om 6 minuter går finalen i Champions League av stapeln på Olympiastadion i Rom! Barcelona VS Manchester United, vilken final!! Hos familjen Segerstedt har det laddats upp med morötter, chips, cola och två dippsorter ;-) Ser fram emot en grym final där Barcelona står som självklar vinnare!! :D Måtte jag inte få äta upp mitt uttalande!!

GO BAAARCAAA!!!!

Oops, i did it again!! ;-)

Och Elin Segerstedt forstätter att överraska! Jag har härmed, med hjälp av morfar, byggt ett staket ;-) Blev ingen målning idag heller, blir imorgon istället. Snacka om händig kvinna ;-)


BILDBEVIS!! ;-)





Nautilus nu..
Beach -09, here we come!!

Love / Elin ♥

Onsdag!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Jonas födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Hoppas du får en kanondag!! :-)

Nu ska jag kila hem till mormor och morfar. Idag ska jag faktiskt måla. Det blev ju som sagt ingenting igår. Dock är ju vädret galet tråkigt, blåser orkan utanför ju!!

Tråkigt inlägg, i know. Men händer ju inte så mycket iallafall..


Love / Elin ♥

Puh!

Efter några galet jobbiga och enormt svettiga timmars jobb så är jag äntligen hemma. Fick springa och lämna ut massa blad inför eu-valet åt mormor och morfar. Sprang upp och ner i massa trappuppgångar. Och i varje trappuppgång luktade det olika saker, ofta mat. Så varje gång jag kom in i en ny uppgång så gissade jag vad det var som luktade. Tror jag hade rätt på alla. Haha.

Nu är strax maten klar, måste kila :) Men nu har ni fått en update om min dag iallafall.


Love / Elin ♥


Tisdag

Idag vill jag lova att jag känner att jag lever! Träningsvärk i magen och i rumpan så jag nästan inte kom upp ur sängen i morse! Ganska skönt på ett sätt också ;-) Tråkigt att vädergudarna inte låter solen tränga igemon molnen så man kan slänga ut en filt på gräsmattan och sola lite. Får bli en annan dag..

Ska nog kila hem till mormor och morfar och måla lite nu istället :-) Sen ikväll ska nog jag och Ida hurta lite innan träningen. Ska förmodligen cykla in till träningen ;-) Puh!!



Hittade en snygg bild på mig och Isabelle från tågresan hem från Sthlm ;-)


Love / Elin ♥

project runway

Kanonkul träning idag. Först en lugn variant av coreträning på IP med Majvor. Efter det var det en timmes fotbollsträning med inriktning på teknik och snabba fötter. Vi var bara 6 stycken då många var med och spelade med U-laget. Men som sagt, en riktigt rolig träning! Kommer nog ha galet mycket träningsvärk imorgon då gymträningen hade fokus på mage, rumpa och baksida lår. Blir nog en vända dit imorgon också. Förhoppningsvis blir vädret lika bra imorgon som idag, så då blir det lite mer soleri ute. Love it!! ;-)

Just nu sitter jag och kollar på alla underbara balbilder som alla lägger ut på Facebook. Guuuud va fina alla var/är! Jag är så avundsjuk på er att ni faktiskt har (nästan) allt kvar. Jag saknar verkligen gymnasiet, speciellt den här sista månaden :-) Ta vara på den!!



Love / Elin ♥

Sommartider!

Kom precis in efter en heldag med Ida vid Villabadet. Eller ja, från klockan ett typ :-) Hann med ett besök på Nautilus innan. Skönt! Nu är det hög tid att styra upp beach -09! Men sen åkte jag och Ida till Konsum och inhandlade kycklinglår, potatissallad, servetter,  jordgubbar och cola. Hur fint som helst. När vi kom dit insåg vi ganska snabbt att vi ju inte hade några bestick att käka med. Så det blev svårt att äta potatissalladen vill jag lova. Men vill man så kan man. Vad har vi annars fått fingrarna till? Blev också årets första dopp!! :-D Kallt som tusan innan man kom i, men gud så skönt efteråt!! En kanoneftermiddag iallafall! Snart väntar käk och efter det blir det att fara iväg till Köping för träning. Sweet!!


Ida var taggad för bad!

Var dock lite tveksamt!

Efter många om och men kom vi i. Skönt!
Jag var nöjd efter!

Steeeek!

Love / Elin ♥

GÖTEBORG!

Vilken hit det blev! Liseberg, strålande väder, vin, cider, god mat och mycket, mycket trevligt sällskap! Haha, sjukt många härliga skratt har vi hunnit med under denna helg! Att ligga 4 stycken i en 80cm säng är ett konststycke i sig ;-) Lite sköna dansmoves har det också bjudits på.. eller ja, jag har iallafall bjudit på några ;-) Blev dock aldrig någon utgång, både skönt och tråkigt. Hade gärna testat på utelivet i Göteborg när man för en gångs skull var där liksom. Men eftersom våra plånböcker inte höll med oss så hade vi en halvspårad kväll på vårat rum! ;-) ur kul som helst!!

Som Ida skrev tidigare så var vi på Liseberg i lördags. Åkte alla "läskiga" attraktionerna. Blev dock en hel del dötid när man var tvungen att köa väldigt länge till dem! Men 295 kr för ett åkband var det verkligen värt! Jag hade så roligt, Så, tack tjejer! Tack för en kanonhelg!

Bilder kommer när jag får arslet ut vagnen att ladda upp dem ;-)

Pratade precis med Emelie, blev ett låååångt samtal. Semester, sommarplaner, andra planer, lediga dagar och timing var heta samtalsämnen! Tycker att det är värdelöst att hon bor så långt borta!! JAG SAKNAR DIG!

Men nu ska jag kolla på Bröllopsduellen med en kopp te!


Love / (en trött) Elin ♥

IMOE

gästblogg ala Imoe.

vi sitter just nu inne på vårat vandrarhem och pimplar lite vin och cider. COSY!
och som ni kanske inte redan vet så har vi hängt på Liseberg hela dagen och fyfaan vad kul det var!
brudarna tvingade upp mig i fritt fall (jag med jordens höjdskräck liksom) och de lovade mig att allt skulle gå så bra och blablabla.

när vi väl sitter där uppe. jag sitter mitt emellan Elin och Moa, utbrister Moa; Fan vad jag ångrar mig!

och sen visar det sig att elin ångrar sig med. och där sitter jag, som en vilsen alldeles livrädd själ, mittemellan två lika rädda små liv.

men seriöst, fyfan vad vi skratta och det var nog lätt den roligaste av alla. sååå kul!

men efter en heldag bland alla livsfarliga attraktioner sitter vi helskinnade här på vårat rum. och jag har ett armband mindre på mitt arm! Asförbannad. tappade nämligen mitt favvoarmband inne på liseberg nånstans.

jajajaja, nu ska vi fortsätta med det vi gör så jävla bra och sen ska vi ut och göra stan osäker ikväll!
PUSS från världens ända Ida Mohede


nödvändig pinne

Så jävla skön poäng idag på matchen. 2-2 mot serietvåan Triangeln ;-) Var innan matchen osäker på spel då min ljumske än en gång spökat för mig! Men efter uppvärmningen kändes den inte alls så det var bara att tuta och köra. Och tur var väl det, för idag släppte äntligen min "måltorka". Två gånger om dessutom :-) En riktigt bra match av oss. Ett extra plus till Amanda Ling som gjorde en grym match!!
 
Nej, nu ska jag packa lite, sen väntar sängen på mig. Ska upp relativt tidigt imorgon, ska hinna med att sola och "fixa allt" innan vi ska upp till Moa på lite lunch sen en roadtrip ner till Göteborg! Längtar nå enormt, can't wait! :-)




Love / Elin ♥

taaaagggaaaa!

Nedräkningen har börjat!! På fredag smäller det. Jag, Ida, Moa och Malin tar vårat pick och pack och sticker till Götet! Jag är lycklig, så lycklig!! :D Nu taggar vi tjejer!!!!



Love / Elin ♥

i belive in miracles..

Riktigt snöplig förlust igår. Vi var så värda 3 poäng men istället så försvann alla poäng i 86e minuten då Norrstrand tröck in det vinnande målet. Känns, ursäkta språket men, förjävligt rent ut sagt! Drog upp sträckningen i ljumsken... IGEN! Har till och med svårt att gå. Ska ut på behandlig kvart i 5, men blir nog ingen träning för min del idag. Känns dock inte som att det gör någonting eftersom det spöregnar.  

Nej, nu börjar Gossip girl igen. Måste kollas på eftersom jag missade det igår. Prisa Gud för repriserna ;-)




Love / Elin ♥

diva is a female version of a hustla

Nu kommer några bilder från igår. Det blev något krångel när jag skulle ladda upp bilderna från kameran så det var bara hälften som kom med. Men ni får de här sålänge! :-)



Karin, Isa, Emelie och Lina i Globen

Jag och Isabelle var glada

Isabelle



Ett liveband som bestod enbart av kvinnor!

Vackra människa!



Riktigt najsiga dansare också!! ;-)

Mmmmmmmm!

Ni får resten imorgon! Håll till godo!

Love / Elin ♥

helt otroligt!

Gårdagen var nog seriöst det absolut bästa jag vart med om! Beyoncé med mina älsklingar. Konserten var så sjukt bra. Finner inga ord! Världens bästa artist. Bättre live än på skiva! Som sagt, svårt att finna ord på hur jäkla perfekt den här kvällen var! Perfekt är nog så nära jag kommer! :-) Slänger in bilder här lite senare. Nu ska jag äta lite, sen träning.

Men tack Emelie, Lina, Isabelle och Karin för den bästa kvällen någonsin!
Ni kan läsa om konserten här!


fix you

Dem som känner mig skulle bli mäkta förvånade och inte minst sagt imponerade om de hade sett mig idag. Iförd målaroverall, hörsel- och munskydd med slipmaskinen i högsta hugg har det slipats och grundmålats bord i morfars verkstad. Snacka om händig kvinna ;-) Det visste ni inte va?



Haha!


Bildbevis!
Glömde dock plåta efter grunden.
Kommer en på slutresultatet sen istället ;-)

Ikväll vankas match med U-laget, sen spel i Kungsör. Hoppas att killarna har psyket för ännu mer pisk ;-) Jag har mitt gamehead on och jag är ruggit taggad för både match och spel!! ;-) Räknar med massa vinster ikväll! Ska försöka få med mig kameran ikväll också!


Love / Elin ♥

Söndag? Måndag?

Har noll koll på vad det är för dag typ! Så blir det när man går arbetslös. Alla dagar är precis likadana. Men ibland händer det, dessa små saker som förgyller min vardag :-) Spelkväll med kungsörsgrabbarna igår kväll. Tror att killarna måste ha fuskat på kubbspelet. Något mysko var det iallafall. Men det var iallafall en riktigt trevlig kväll, blev ganska sent. Oups! Skulle ha köpt mjölk på Statoil när jag kom hem, men det hade stängt, så jag fick kila iväg imorse istället. Idag har också vart en kanondag, massa umgänge! Taco- & "Fjorton suger"-kväll med Ida och Amanda, mysis!

Imorgon vankas match, med U-laget, TunaEkeby borta. Kan bara be till gudarna att träningsvärken är borta tills dess! Kanske blir lite spel efter också. Men det återstår ju att se.

Nej, det här håller banne mig inte. Sängen nu! Upp och jobba hos mormor och morfar imorgon!



Love / Elin ♥

kiss me through the phone

I like!!
Gaaaaaalet bra!



torsdag

Idag har jag vart och jobbat lite hos mormor och morfar. Hjälpt dem lite i trädgården sådär. Det bästa med att jobba där att det alltid bjuds på kanongod mat! :-) Pricken över i't var de nybakta bullarna med kall mjölk! To die for! Mums filibabba!! Ska tillbaka imorgon också, ska måla lite.


Just nu sitter jag här hemma med de "nya" fotbollsskorna på mig. Ska ha på mig dem så att de tänjer ut sig lite. Galet tighta. Men ska snart trippa ut i köket och laga lite mat så man får i sig någonting innan träningen börjar. Hoppas också att det slutar regna innan halv 7.

Till kvällen vankas umgänge med Ida, ska ringa och fråga Fanny om hon vill följa med ut och fika på Donkan. Längesen vi umgicks :-)

Förövrigt så längtar jag nå galet till onsdagen! Beyoncé med världens bästa tjejer! :-) Sen mat och drinkar perhaps? :-) Can't waiiiit! Nej, nu ska jag kolla klart på Ugly Betty, sen laga lite mat!!


Love / Elin ♥


i'm happy!

En hel del roliga grejer på g nu framöver, and i like it! ;-)

  • Beyoncé 13 maj 
  • Utbildning i Sthlm 18-20 maj
  • Göteborg med tjejerna 22-24 maj
  • Systers 18års-dag 27 juni
  • Min 20års-dag 5 juli
  • Utlandsresa med some girls v.29



Love / Elin ♥


Lördag

Har vart och kikat på kusinen när de hade seriepremiär mot Kungsör. Blev tyvärr en tung förlust för Kolsvakillarna! Dock orättvist, tyckte iallafall vi. Snart ska jag packa filten och bege mig upp till Ekbacken, idyllen, och kolla på syrran och Södra damernas seriepremiär. De möter Irsta och vi hoppas naturligtvis på en vinst!! Kom igen nu tjejer!

Imorgon har även vi i Forsby FF hemmapremiär, 17.00 på IP i Köping. Vi ses väl där? Taggade till tusen! ;-)

Valborg spenderades hemma hos Moa med grill och (öl)spel. En kanontrevlig förfest. Innan vi cyklade (love it) upp till Moa var jag och Ida hemma hos Hannes med killarna. Vi spelade lite kubb och umgicks ett tag. Som sagt så cyklade vi upp till Moa sen. Jag & Ida har kommit på att vi älskar att cykla! Det är sommar för mig. Vi cyklade även till och från Källarn också ;-) Tack alla för en kanonkväll! :-)

Nej, nu ska bikiniöverdelen på och filten ska packas, sen bär det av till Ekbacken! :-) Vad som händer till kvällen återstår att se!


Love / Elin ♥