idag är en sån där dag..

...en såndär dag som jag helst skulle vilja ligga hemma i soffan och chilla. Men nej, istället är det jobb som väntar på mig om två timmar. Diskplock i 5 timmar! Känns sådär!

Annars har det vart dålig uppdatering här. Igen. Helgen då. I fredags var jag, Amanda, Fia, Malin och Imoe i Örebro. Käkade grekiskt på Efosos, sen var vi på bio. Vi såg en shopaholics bekännelser. Rätt rolig film faktiskt, men lite småtöntig! ;-) Extra kul att träffa Ida, som tydligen jobbar på Efosos! :-) Trevligt!! Lördagen spenderades på Krillan. Kollade Kff-Arboga Södra. Sen hem för lite myskäk med Ida och Malin. Runt halv 7 kilade vi över till Lina. Charader under earthhour. Myspys! :-) "Jag är den i turtles som har röd mask" Haha, jag dör! Sen bar det av till ågården, där det partajades för fulla muggar. Sverige-Portugal stod på schemat. Traskade hem runt halv 1.

Söndag = matchdag. Bråten stod för motståndet. Vi gjorde vår bästa första halvlek på länge! Vann med 3-0, vilket var i underkant! När jag kom hem så hade mamma gjort makaroner och köttfärssås. Så galet gott! Sen drog jag däcken i soffan. Behövligt må jag säga.

Nej, nu måste jag dricka upp mitt te, sen släng mig in i duschen!

Förresten så längtar jag jättemycket till helgen. Emelie kommer nämligen hem, finally! :-) Har en hel del att ta igen!


Love / Elin ♥


Onsdag

Vaknade 07.15 av att Malin smög in på mitt rum. Hon var nämligen tvungen att ta 06.50 bussen in från F-bro. Sov till typ halv 10. Sen upp för lite frukost ohc sedan bar det av till gymmet/badet. Jag gymmade i en timme medan Malin simmade. Sen blev det 25 minuter i solariumet. Efter det åkte vi hem till mig och lagade lite mat. Potatismos och falukorv, mums ;-) Sen gick vi, i sällskap med Moa, till Hair där Malin skulle klippa sig. Det blir kanonsnyggt! Sen blev det en långfika på Stadsgården. Lina kom också efter ett tag.



Ikväll blir det chill på hög nivå. Är dyngtrött verkligen! =/ Upp kvart i 8 imorgon, hade tänkt träna innan laserbehandligen. Hinner inte göra det efteråt eftersom jag börjar jobba kl.12. Nu ska jag kila ner till mor och far i soffan. Hoppas på lite popcorn till kvällen :-)




Love / Elin ♥

it hurts with every heartbeat

Vilket väder vår tisdag bjuder på. Minusgrader och strålande sol. Hade kanske vart okej om det vart januari! Men när det är den 24 mars ska det banne mig vara plusgrader, sol och ingen snö! Men bara att gilla läget. Sommaren kommer väl så småning om :-)

Blev som vanligt en tripp till Nautilus idag. Knät känns bra, finally! Körde ett stenhårt mag-, arm-, och ryggpass! Skönt. Galen träningsvärk redan innan så jag kommer väl förmodligen vara invalid imorgon! Ikväll vankas fotbollsträning. Inriktning på försvarsspel, så som vanligt när det är tisdag kommer Stefan och Södras p94 och tränar med oss. Skoj! Brukar vara riktigt bra tempo på dem träningarna! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, fryser som en nakenhund på Antarktis! Bra kallt då alltså!



Love / Elin ♥

coreträning

Träningen gick över förväntan. Knät höll hela träningen, skönt! På vägen hem hämtade jag upp "en vän i nöd". Sen en snabbis ut till AnnaLena för laserbehandling igen. Sen åkte vi ut till Donkan och pratade lite. Efter ett tag kom Söt-Sara och Mums-Madde ut ;-) Trevligt trevligt! Jag ska ägna det som återstår av dygnet i sängen nu hade jag tänkt. Snart börjar väl CSI kan jag tänka mig.

Glöm nu för Guds skull inte bort att anmäla er till Forsbyfesten. Info om festen hittar ni i det föregående inlägget ;-)



Love / Elin ♥

Reminder!

Då var det dags igen. För den årliga Forsbyfesten!
Lördagen den 25/4 kl 21.00 i Kommunalhuset i Munktorp.
100kr i förköp & i dörren. Garderob ingår.
Billig bar kommer finnas till förfogande hela kvällen!
Därför är det självklart 18års gräns.

Alla som köper förköp är med i utlottningen av en platta öl/cider.

Intresserad? Hör då av dig/er till mig på:
[email protected]
076-250 54 23

Party on, partypeople! ;-)



Love / Elin ♥




helgens bildskörd!

Om bilderna inte gillas, säg då till så tar jag bort dem ;-)


Calle styrde musiken på förpärlan

Viktor stekte omkring i mina solbrillor

Calle var bara sådär allmänt... ..störd?

Jag ville inte vara sämre.

Viktors hetaste accesoar var mobilen och solbrillorna

Svårt att få med alla tre på kort.

Ett halvlyckat försök iallafall.

Emelie och Viktor.
Som sagt var mobilen en viktig accesoar.

Sista bilden. Jag och Calle.
De andra 3 verkade inte fastna på nån av mina bilder.

Tack för helgen allihopa! :-)


 


tragisk avslutning på en annars kanonhelg

Satte mig på tåget mot Stockholm 16.35 i fredags eftermiddag. Calle joinade efter ett tag. När vi kom till vår slutstation drog vi till Åhlens och köpte en försenad födelsedagspresent/inflyttningspresent till Viktor. :-) Dusch, fix och vin var några viktiga ingredienser när vi anlände hem till V. Runt halv 10 (tror jag) kom Emelie och Ida, och lite senare dök även Maria och Moa upp. Utgång på Göta Källare väntade. Helt okej, men inte det roligaste jag gjort. Nattkäk på Donkan och sedan slockande jag.

Lördagsmorgonen började segt! Brunch på ett fik brevid lägenheten. Sen bar det av till IKEA med "gänget". Galet segt i början, vi gick, stannade, gick, stannade.. Kom nästan ingenstans. Men efter typ 5 timmar på IKEA började vi styra vår kosa hemåt. Hem till Viktor igen där Robinson väntade. Inte alls lika bra som jag förväntat mig. Sen gick vi allihopa  ut och käkade. På en kanonmysig restaurang, Nova Vista hette den. Bruchetta, Entrecote och lite vin. Så sjukt gott! När klockan tickade mot 00.00 gick alla hem och sov.

Vaknade runt halv 9 på söndagen. Men somnade om och vaknade kvart i 12 igen. Då var det bara att göra sig iordning och packa mina saker för tåget gick om en timme. En pastasallad med kyckling och en cola blev min frukost. Mötte upp Moa på perongen och sen bar det av hemåt. Trodde vi. Efter fem minuter stannar vi på Stockholm Södra. Vi reflekterade inte så mycket mer över det. Trodde väl mest att vi skulle plocka upp folk eller invänta ett annat tåg.

När de efter några minuter ropade "Vi står för tillfället still då det inträffat en olycka. Vi inväntar räddningspersonal" började vi undra vad som hänt. Det visar sig efter ett tag att det är någon som hoppat framför tåget. Tagit självmord alltså. Efter kanske 5 minuter började det strömma in brandmän, sjukvårdare, poliser mm. De drog upp sån där blå/vit "avspärrat" tejp. Kändes som att man satt mitt i en Beck-film eller nå. Samtidigt som det var läskigt blir man sådär jobbigt nyfiken och man vill ha reda på vad som händer och sker utanför. Folk gick iklädda vita saneringsdräkter. De började lokalisera kroppen och hittade den några meter framför oss. Och nej, vi såg ingenting. Räddningsmännen skötte det hela väldigt snyggt, tack och lov! När vi stått still i drygt två timmar så åkte vi kanske 200-300 meter där vi var tvungna att invänta ny konduktör och nu personal. Så efter typ två timmar och 45 minuter var vi på väg igen. Kändes så himla overkligt!

Jag personligen förstår inte hur man kan vara så självisk att man slänger sig framför ett tåg och låter någon annan ta livet av en. Konduktören kommer ju få men för livet! Stackarn!

Annars var min helg mer än kanon! Så underbart att få träffa Emelie igen! Saknar dig så mycket här hemma!

Nog om helgen. Ska strax upp till Nautilus och träna lite. Sen hem till Moa, som nyss kommit hem från London. Vi ska käka och umgås lite. Så sjukt längesen! Skönt att ha dig hemma igen!! :-)

(Dåliga mobil-) bilder från helgen kommer senare =)


Love / Elin ♥

arbetsintervju

För er som är nyfikna gick intervjun bra och två veckors praktik/provjobb väntar. Förmodligen! Inte helt klart än, men jag håller tummarna! Verkar vara ett bra och seriöst 8-17 jobb. Precis vad jag behöver! :-) Kvällen/helgen är fortfarande oviss. Tråkigt som fan! Men men, man får göra det bästa av situationen!

Sålänge, så taggar jag med lite kanonmusik! Får mig att må bra, bättre, bäst! :-)






Love / Elin ♥

happyface

Jobbintervju imorgon, kalas! :-) I have a good feeling about this!

the new me will be alright

Idag är det en inte fullt frisk Elin som sitter hemma i soffan. Har nyss vart ute och gått med lillkillen. Han är bra söt! Mysigt med lite sällskap här hemma. Ska försöka hitta orken att fixa iordning nån lunch.

Som det ser ut nu så blir det lite ändrade planer till helgen. Dock är ingenting ristat i sten så som vanligt kan dem ändras igen.

Igår blev det spelkväll hemma hos Lina med henne, Karin, Calle och Anton. Vi tjejer vann "lika par leka bäst" och sen utklassade vi killarna i charader! ;-) Riktigt rolig kväll med många skratt! Nej nu ska jag mysa lite med diezel, sen laga ltie krubb. Äta bör man, annars dör man. Förresten saknar jag alla mina tjejer som är ute på vift. Vart i världen dem än är! Känns som att det var en evighet sen vi alla sågs! Uppstyrning nu! :-)


Sommar?
Jatack!!

Love / Elin ♥

rubrik?

Relativt tungt pass på Nautilus idag. En dryg timme på löpbandet, dock löptes det ingenting eftersom knät inte funkar som det ska. Sen armar, mage och axlar. Igen. Hem och vände typ för sen var det bara iväg till Köping med littlesis.

Sen bar det av in till Köping, igen, men den här gången för fotbollsträning. Hela laget tände också en massa ljus för Jesper Öhman inne på Krillans bandyplan. Att något så vackert kan ha en sån hemsk innebörd. :( Vila i frid!

Träningen gick piss, knät höll knappt uppvärmningen så det blev bara lite lätt löpning och sen styrke med Rebecca. Det gick iallafall bra. Sängen nu! :-)

Love / Elin ♥


läggdags!

Godnatt Arboga, Västmanland, Sverige, Europa, Jorden, Vintergatan, Universum och Oändligheten!
Hoppas ni kommer sova lika gott som jag! Nattinatti, hörs imorgon!!


Love / Elin ♥

090316

Då var det måndag, igen.. Vart uppe på Nautilus och tränat lite. Armar, mage och axlar. Ska inte träna nå ben på ett tag nu med tanke på mitt onda knä. Så jag ska vila kvällens och morgondagens träning. Blir att åka ut till Anna-Lena och lasra knät ikväll. Nu har jag nyss käkat lunch och nu mumsar jag på min mango. :-)

Ikväll ska jag förmodligen umgås med Lina och Fanny. Blir tacos hemma hos Lina. Alltid lika trevligt att umgås med tjejerna. Förresten, fick väldigt glädjande nyheter idag! Moa kommer förmodligen hem på torsdag! That just made my day! Saknar dig massvis! Skönt att du kommer hem!

Nej, nu ska jag återgå till min mango.


Love / Elin ♥


some pics jag snodde från fia ;-)


the plastics! ;-)


jag och fia


världens bästa nina fina fanny felice :-)


Love / Elin ♥

maaatch!


FFF - Hällbybrunn
13.00 @ Krillan

Kött fyfan!!

melodifestival-final-kväll-med-tjejerna

Skickade nyss ett trevligt sms till Ida, Malin och Fanny som löd:

Ikväll är det Melodifestival-kväll på Östra Hamngatan och DU är inbjuden!
Kick-off @ 19.00. OSA snarast. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Det här smset gäller som biljett i dörren! Med Vänliga Hälsningar "The-melodifestival-crew"

Det första jag fick till svar var Fannys: "Vart är det?"
Verkade inte som hon förstod min trevliga inbjudan ;-)
Återstår att se om någon dyker upp. Hoppas på det bästa iallafall!


Edit: Nu ringde Malin och tackade ja till min inbjudan! Kanon!


Love / Elin ♥

are we human?

Snacka om att människor kan sjunka lågt! Ojojoj! Du är galet patetisk!

Men men, ser ut som att det blir en långtråkig kväll =/ Blä! Men melodifestivalen kommer pigga upp mig. Funderar på att bjuda över tjejerna och kolla :-)



Love / Elin ♥

våra bästa år

Nautilus idag gick väl inge vidare. Trött och träningsvärk är ingen bra träningskombination. Men men, efter en timme åkte jag hem och nu är det matlagning och "våra bästa år". Kasst program men oj vad beroendeframkallade ;-)

Nu ropar makaronerna på mig! Tjingeling!


Love / Elin ♥


singel och sökande

Internt!! ;-)



alla gillar brudar

Snart dags för sängen, men först ett snabbt blogginlägg :-)

Träningen idag gick bra. Riktigt kul träning med fokus på försvarsspel. Södras P-94or var med. Skoj! Dem ska vara med varje tisdag nu ett tag framöver. Nu hade jag tänkt att leta mig in till sängen. Ska till Högskolecentrum imorgon, sen blir det nog en sväng till Nautilus. Behövligt efter ostbågarna jag käkade till CL-matchen idag. Hihi, men man måste få synda ibland också! ;-) Nattinatti!


Love / Elin ♥

HJÄLP?

Nån som skulle kunna tänka sig att göra iordning min bloggdesign? Vore superduperdundersnällt! :-)

Intresserad? [email protected].


Love / Elin ♥

you got me flyin' solo

Hej hej hallå bloggen!

Sitter hemma hos mormor och morfar för tillfället. Ska snart få kyckling och ris, mumma! Oslagbart! Har sökt ett jobb som jag hoppas riktigt mycket på just nu! Annars har min tisdag vart ganska tråkig, en promenad imorse, sen bakade jag en mjuk pepparkaka Den blev kanongod, så det blir nog en glad överraskning till mor&far. Hoppas inte mamma hinner läsa min blogg innan hon kommer hem, så att det faktiskt blir en överraskning. Annars, så får du låtsas att du inte läst det här ;-) Haha!

Ikväll vankas det träning, fotbollsträning. Vädret kunde väl vart bättre, +2, snöblask och blåsigt (när blåser det inte på Krillan liksom?!). Men blir nog bra iallafall. De flesta är tillbaka efter sjukdomar och skador nu, så nu är vi äntligen lite fler på träningarna.

Förövrigt längtar jag så otroligt mycket till sol&värme just nu! Ska spara varenda peng jag tjänar så jag kan ta en sista-minuten snart. Jag och Fanny snackade om det igår. Vore skönt att åka bort innan serien drar igång. Ska bara försöka passa in det med träningsläger/matcher/skola/jobb. Ja, som ni ser är det en hel del som ska klaffa. Men jag håller alla tummar jag har!



INGA FEL!!
Bilden är tagen av mig när vi var på Zakynthos, Grekland ´06 tror jag!

Love / Elin ♥

äntligen!

Nu är äntligen Emelie och resten av familjen Larsson hemma. Skönt att ha dem hemma :-) Så sjukt längesen jag träffade Emelie, typ 5 veckor sedan, vilket är alldeles för länge! Så vi ska ta en lunch ihop innan hon åker tillbaka till Stockholm. Ska bli superduper najs att träffa henne igen. Dock gillar jag inte att hon kommer vara som en pepparkaka efter de där 16 dagarna i Thailand. Blä! ;-) Haha! Nej, nu ska jag göra mig i ordning.



Äntligen tillbaka på svensk mark :-)




Love / Elin ♥


gossip girl.

Kanonhelg för min del! Chill & mys. Var uppe hos kusinerna igår kväll på middag i deras nya hus! Och vilket hus! Så himla fint var det! Passar dem perfekt! Sen runt halv nio bar det av hem til Karin för födelsedagsmiddag. Kanonmat!! Sen var det ju så sjukt trevligt att det bara var Karin, jag och Lina. Mysigt som bara den. Blev en hel del snack om det ena och det andra. Längesen bara vi tre gjorde någonting.

Runt halv tolv kom taxin och vi åkte till Källarn. Men blev inte speciellt långrandiga eftersom det vankades match idag. Som vi inte behöver nämna så mycket. Förlorade iallafall med 2-0. Piss! Men men, bryt ihop och bit ihop Elin Linnéa Segerstedt! :-)

Min söndagskväll kommer kommer präglas av mys! Just nu kikar jag på Gossip girl. Men Fanny kommer nog hit och kollar på Beck med mig sen. Ska nog åka och köpa lite godis till filmen. Annars funkar det ju inte :-) Hihi! Nu ska jag ta och slänga på mig någonting mer anständigt innan Fannybabe kommer.

Och ja, jag vet. Jag är riktigt dålig med mitt bloggande. Ska ta mig själv i kragen och styra upp det!


Love / Elin ♥

varm säng

Efter drygt två timmar i Kungsörs iskalla hall så är det skönt att krypa ned under täcket! :-) Jag och Sara tog en snabbvisit på Donkan på vägen hem också! Jättetrevlig kväll, verkligen! Måste vi göra om tycker jag! :-)

Nu är det sängdags för jag ska upp och jobba hos mormor och morfar imorgon!


Love / Elin ♥

mysdagen!

Uppstigning 08.30 för att sedan kila iväg till högskolecentrum. Gick riktigt bra. Sen upp till Asplunds och sökte lite jobb :-) Runt 1 blev det en impulsresa till Örebro med Sara och Dessan. Käkade på Subway, mumma! Sen hem till Arboga där vi mötte upp Madde på Stadsgården och fikade lite. Efter ett tag droppade Åsa in och fikade med oss ;-) Fick oss några ordentliga skratt. Känns som att folk här i Arboga är kapabla till nästan allt! :-) Haha!

Nu ska jag upp och dra på mig långkallingarna, för jag och Sara ska in till Kungsör och kolla på hockey. Och i deras ishall är det ingen sommarvärme direkt ;-) Haha, så mycket kläder sitter inte ivägen!

Tjingeling!


Love / Elin ♥


grattis kakan!!

Idag fyller Karin 20 år! Grattis på din dag gumman! :-)


Ruggit gammal bild på mig och Karin!
Men grattisgrattis babe!! :-)

Love / Elin ♥

my life would suck without you.

Klockan ringde 08.30 och självklart gick jag upp i tron att jag skulle till studievägledaren på Högskolecentrum. Bara ren tur att jag efter ett tag kom på att det är imorgon jag ska vara där ;-) Så nu är jag pigg som en nötkärna. Frukost och morgonmys väntar på mig nere i soffan nu. Sen en sväng till Nautilus. I like! Men nu ska jag skaka iordning min shaker, koka mitt the och fixa min macka. Hörs sen!

Love / Elin ♥

the old me's dead and gone

Blev ännu en kväll med Fanny och grabbarna. Rätt så chill, killarna la golv medan jag och Fanny lyssnade på massa gamla godingar på youtube. Spice girls, smurfhits, bomfunk MC mfl ;-) Sweet. Hem relativt tidigt iallafall. Vissa ska ju till jobb och skolan. Hehe!

Just nu sitter jag och samlar krafter till att ta mig in till sängen. Ögonen vill inte vara öppna längre! Så jag gör ett försök nu! Haha!

Förövrigt har jag en förälskelse på den här låten!



Love / Elin ♥

snökaos?

Min helg bestod av jobb, melodifestivalmys och match! Matchen vanns med 3-0, bra jobbat tjejer! Annars har det väl inte hänt så mycket. Igår kväll blev det några toast och Beck hemma hos Elias med Fanny, Micke och André, trevligt!

Blev en sen lunch med Lina idag, sen en fika med henne och Fanny. Trevligt att snacka igen allt som hänt på sistone. Vilket var en hel del ;-) Hehe. Skönt att du är hemma iallafall!

Just nu sitter jag och väntar på att åka in till träningen. Ikväll blir det ett medelpass eftersom vår coretränare är bortrest. Får väl se hur det går ;-) Vad som händer till kvällen återstår att se, kan hända att det blir samma som igår. Men, väskpackning nu! Tjingeling!



Love / Elin ♥