trettioförsta december tvåtusennio

Jaha, då var det sista dagen på året och mycket ska hinnas med innan kvällen faller. Bandykik i Köping, solning, matlagning, dusch, fix, förfest mm. Men ska bli riktigt kul! Ska som sagt upp till Herrfallet med en herrans massa folk. Tror vi blir runt 25 stycken om ryktet stämmer. Kan ju inte bli bättre! :-) Men innan det så ska jag, Amanda, Fia och förhoppningsvis Ida in till Köping och kolla på bandy. Premiär för oss alla. Har aldrig kollat på bandy så vi passar på nu när det är -15 grader ute! Kaaaanon! ;-) Haha. Men med underställ, termobyxor, raggsocker, vantar och mössa så ska det väl gå bra. Ska bli kul iallafall. Sen är det bara att snabba sig hem och in i duschen. Ska försöka muta syrran att laga lite lunch då eftersom mor och far flyr till Kolsva över natten!! Men nu ska jag ta och klä mig lite. Hoppas att alla får en kanonkväll!

Gott nytt år "allihopa"! ;-) Simma lugnt ikväll! Puss!


Bergmans guld cup

(Ganska) glada tvåor.. Dock tråkigt att förlora på straffar.
Men var väl det bästa laget som vann till slut. Grymt jobbat iallafall tjejer! :)


I wanna hurt you just to hear you screaming my name!

Gud så skönt med spikade nyårsplaner. Äntligen! Blir Herrfallet med trerätters och trevligt sällskap. Nyårsblåsan, nya skor och lösisar är inhandlat så nu är jag redo för en minnesvärd kväll! :-)

Julafton, juldagen, födelsedagsmiddag, fotbollscup, spelkväll, utgång och lite mer fest har min senaste vecka innehållit. Me like! :-) Ska FÖRSÖKA orka lägga upp lite kort från juldagen. Imorgon väntar fika och systemhäng med tjejerna. Haha. Systemhäng kanske låter sådär, men ja.

Men nu ska jag kila ner och käka det sista(!!!) av julskinkan! Sen är allt från spel, till film och umgänge på tapeten. Återstår att se vad det blir. Nu gör jag som mamma säger "skaffar mig ett liv". Toodles!





Jag har garanterat världens bästa lillesyster!

Nu sitter jag med färg i håret, igen. Denna gång blir det färgning av utväxt. Dock blir det mörkbrunt och inte svart :-) Jag och syster liten har vart och solat, vart på Konsum, garvat halvt ihjäl oss på vägen hem, vart ute och gått med lillebror (läs; hund), lika mycket skratt då. Sen har hon precis lagt i färgen på mig. Världens bästa lillesyster helt enkelt! ♥



Jag älskar dig! ♥

 

 


tjugotredje december

Puh! Vilken dag! Eftersom mamma vart sjuk idag så har jag, pappa och Amanda gjort bra mycket mer än vi brukar. Handlat mat, vart på systemet, handlat julklappar & födelsedagspresenter, städat, pyntat, klätt granen, lagat mat. Jag är helt slut! Nu luktar det gran, julskinka och köttbullar här hemma. Blir snart att premiärkäka julskinkan. Can't wait! :-) Förresten, jag har redan öppnat en julklapp, typiskt mig då jag aldrig kan vänta. Farmor och farfar aka tomtemor och tomtefar var här och lämnade julklappar till strumporna. De var inte oöppnade länge. Fick en kanonbra nagelkitt! Nu ska jag ner och hjälpa till lite, så vi får mat på bordet snart! :-)

GOD JUL!! :-)

Dan före dan före dopparedan

En snabb uppdatering från Dessans place. Har precis färgat håret, svart! Eller nja, underhåret och slingor blev det. Tror dock inte det kommer synas så mycket då jag redan är väldigt mörk. MEN fyfan vad svart hårfärg är drygt att skölja ur! Tar banne mig hundra år att få ur! Kramp i vaderna! Men nu ska jag föna skiten och se om det blev någon skillnad :-) Ska även kika hur det blev på Desiré! 

Snart är det jul, förresten! :-)

(:

Regga er här vettja!!

tjugoandra december tvåtusennio

Är sjuk och har massor med plugg att göra! Och snart är det jul. Dan före dan före dopparedan för att vara mer exakt! Men vi hänger i!

Helgen var återigen riktigt kul! Blev en spontankväll i torsdags, lite partaj hos Ida, sen maskinen. Blev inte många timmars sömn där inte. Men det var det värt. Jag, Moa, Desiré och Isabelle var och käkade gott på Athena på fredagskvällen. Sen åkte alla, förutom Isa, in till Köping. Spel, glögg och umgänge hos Sömsta med han och Martin. Riktigt trevligt. Lördag. Vaknade med världens ångest, trodde det var söndag. Men det var det tack och lov inte. Lördag. Upp på gymmet, kors i taket. Sen hem och städade lite. Framåt kvällen åkte jag och Sara in till Köping för nykter förfest/utgång ;-) Drama, drama, drama! ;D Men spenderade nån timme på B&S's dansgolv, alltid skoj! Blev en riktigt sen sänggång igen. Låg dock i sängen stora delar av söndagen iaf :-) Sen var det bara att dra iväg på träning.. Ja, det var väl min helg. :-)

Längtar så sjukt mycket till fredagen. Först julfirande med mammas sida, sen hem till Desiré och fira henne sen blir det utgång på Källarn! Kommer förhoppningsvis bli ett ruggit drag där! Längtar självklart till julafton också. Då är det julfirande med pappas sida. Hoppas verkligen att snön får ligga kvar! Nej, nu ska jag joina den andra sjuklingen i familjen, mamma. Puss

Torsdag

Jaha, då var det snart helg igen. I like, a lot!! Idag är jag helt död! Varenda liten muskel i kroppen gör ont. Trodde jag skulle kunna ta mig upp till gymet idag också. Men med tanke på att jag knappt tog mig upp ur sängen så kändes det näst intill omöjligt. Herregud! Men vankades iallafall fotbollsträning nu ikväll. Dra mig naken i gruset vad seg jag var. Kände mig som om jag vägte kanske 150 kg. Ska aldrig mer köra på Nautilus. Eller kanske rättare sagt, aldrig hålla upp så länge från Nautilus. Innan träningen hade jag mattelektion. Gick faktiskt, för en gångs skull, riktigt bra idag. Betade av väldigt många tal idag. :-)

Nu ska jag ta och bränna en gryyyym skiva. Till vad vet jag inte. Men säkert bra att ha nån gång. I bilen imorgon kanske? Jag, Desiré och Ida ska in till Hallsta och kolla på hockey. Hallsta möter Kungsör. Mycket står på spel. Har slagit vad, och jag HATAR att förlora. Speciellt denna gång. Känns som om att min förlust kommer bli så väldigt... ..synbar ;-) Haha! Nej, men ska bli kul att kika iallafall. Ska fira min kusin imorgon också, han blir tonåring imorgon!! Grattis i förskott Memme ;-)

Men nu ska jag läsa alla 14392546 bloggar jag alltid läser, sen ska jag krypa till kojs! Sleep tight!



Mmmm, mums!
Hade ingen "bättre" bild att lägga upp ;-)


Trevligt tidsfördriv!

Har så förbaskat tråkigt just nu! Funderar starkt på att ta en promenad. Men det som räddar mig från tristess är brabrabra musik. Tänkte slänga upp det jag lyssnar på mest just nu :-)




Jag vill tillbaka! Ni är bäst ♥
Sommar 2010?


Den vackraste stunden i livet..

Har alltid lika svårt att komma på rubriker, så oftast blir det en del ur den låten som spelas just då. Denna gång är det Kom änglar. Nu vet ni det också =)

Åkte som jag skrev tidigare till Kungsör och pluggade lite. Går faktiskt framåt. Är superduperjättedunerglad att Ida också kommer att läsa matte C med mig efter jul! Äntligen säger jag bara! Direkt efter lektionen åkte jag och lyfte lite skrot. Haha, oj vad manligt det där lät. Riktigt så var inte fallet va. Va uppe på Nautilus ;-) Första gången på år&dar. Kändes det som iallafall. Eller kommer garanterat att kännas imorgon. Blev 30 min på trampmaskinen, sen 50 min på maskinerna. Nu har jag fått lite blodad tand och känner mig redo för ett nytt gympass imorgon också. Måste verkligen komma i form nu känner jag. Legat på latsidan liiiite för länge ;-) Men ibland måste man få göra det också!

Ikväll kommer Malin och Ida hit och myser lite. I like! Ska ta och bjuda in Fanny också. Men hon har säkert kalajs hemma. Mamma och pappa har lämnat stället för att gå ut och käka sen gå på hockey. Så ikväll dansar råttorna på borden! Ska försöka övertala syrran att fixa (hämta) maten nu! ;-) För jag har en massa grejer att fixa innan de kommer. Duscha, klä mig, dammsuga.. Så jag ska försöka få arslet ur vagnen och hoppa in i duschen nu!


Oldie, förra hösten nån gång! ;-)
Otippad pose förresten?
Elin-posen!


Ma-ma-matte!

Sitter och "väntar" på att klockan ska bli 12 så jag kan åka in till Kungsör. Matte som står på schemat idag. Kvällen igår blev förresten jättelyckad! Överraskningskalas för Fanny som fyller år idag! Grattis babe!! Tårta, kakor, presenter mm fixade vi :-) Kilade väl hem runt halv 12. Men hade sjukaste problemen att somna i natt. Vaknade hela tiden typ. Men men. Ja. Nu är blogginspirationen slut. Ska som sagt in på matte nu. Kanske borde hoppas ur sovkläderna och dra på mig nå mer lämpligt. SKa nog packa Nautilusväskan också. Känns som att det är på tiden att åka dit nu. So long suckers!!


Grattis älskling!


Happy birthday

Mm, grattis Fanny.. I förskott. Hon fyller imorgon men vi ställer till med en liten hemlis för henne ikväll. Hon fick ett sms i eftermiddags där det stod "Stå utanför dig 20.10. Fråga inget, bara stå där så ses vi då." Tror nog att hon är lite smånervös just nu. Kan ju självklart inte avslöja någonting än. :-)

Idag har jag, Ida och Desiré vart och julklappshandlat lite i Örebro. Hittade julklappar till mamma, pappa och syster liten :-) Blev lite till mig också. En kjol till juldagen, lite glas och några ljus. Hade en väldigt trevlig dag på Marieberg och IKEA. Sen for jag och Ida och handlade lite käk, och hyrde en film för att sedan åka hem till henne. Kikade på filmen, som jag inte minns namnet på, men bra var den iallafall. Sen har vi bar fixat lite med Fannys överraskning :D Can't wait! Men nu kom precis Ida upp från tvättstugan, så ska vara lite social och svära över att klockan går så förbenat sakta! Ha en fortsatt trevlig kväll, det kommer iallafall att vi ha! Love!



Det här är mitt liv...

Haft en kanonhelg återigen.. :-) Skrev en jättelångt inlägg förut, men på något sätt lyckades jag fippla bort det! Så nu orkar jag inte skriva om det! Drar en kortis om helgen. Julbord i fredags, cup och födelsedagsfirande av Malin i lördags. Ville verkligen inte gå upp ur sängen i söndags! :-)

Idag har jag bara vart med dessan, mat och film stod på schemat. Snart bär det nog av hem till Ida. Men först ner till mamma och pappa för en kopp te! Love ♥

Cup i Eskilstuna, i bilder.

En massa bilder från lördagen.



Avspark mot Triangeln

Sofia in action

Rebecca


Sanna är framme och testar lyckan

Avspark mot Håbo



Hörna

Kajsa

Frispark i mål

Första målet mot Norsborg

Ida trollar lite

Sofia rullar lätt in den

Jag får en fot på bollen och mål igen. Vann med 6-0

Elin i närkamp mot en Hammarby-försvarare

Amanda och jag

Me in action

Sofia och Jenny

Amanda testar.

Sista bilden. Ida, jag och Amanda

Alla bilderna är från Arboga Södras hemsida!