Fredag eftermiddag

Snart är även denna fredag slut. Eller nja, för mig har den bara börjat. Ska snart hem till Fredda och dra en film innan vi åker in till Hallsta för hockey. Tyvärr skulle inte Jessica med, men jag tror vi klarar oss :-) Men innan jag drar iväg så måste jag knåpa ihop något ätbart och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske åker och köper ett paket nudlar och tar med. Nog om detta. Måste få arslet ur vagnen och göra något. Ni vet vart jag håller hus ikväll och hur ni får tag på mig :-) Ha en kanonfredag allihopa så kanske vi hörs senare! Puss & Kram på er!



I keep on saying, baby, baby, baby!

Sitter med mitt kaffe och funderar på om jag ska med Ida till gymmet eller inte. Lutar åt inte, eftersom jag har match imorgon. Palla träningsvärken liksom?! Nej, tror det blir en promenad i det "underbara" vädret.. 3 plusgrader ute nu och det småregnar, kanon! Haha. Men men. Ska på hockey ikväll också. Hallsta - Örnen i Hallstahammar. Fredda och Jessica ska med och kika. Kanske blir någon mer också. Trevligt trevligt :-) Dock blir det sänggående tidigt idag då vi har samlig till matchen kvart över nio imorgonbitti. Är superduper taggad och någonting annat än vinst finns inte på kartan! ;-) Efter matchen ser det ut som att vi landar i Köping för utgång. Åh, vilken kanonhelg detta ser ut att bli! Iiiihh, vad glad jag plötsligt blev! Ska ta med mig denna glädje när jag nu ska dammsuga huset! ;-) Haha!! Nej, nu ska jag fylla på min kaffekopp en sista gång, sen drar jag ut the "dust-sucker" för här ska dammsugas!




Kände att ett bra humör kräver lite egopics såhär runt lunch.
En "nyvaken" look med gårdagens smink ;-)
Enjoy!


Ett steg närmare helgen.

Jaha, då var torsdagen avklarad. Skönt! :-) Va ju på speedintervju idag för ICA, gick riktigt bra tycker jag! Hoppas verkligen jag får komma vidare till nästa steg. Verkar riktigt bra. Efter intervjun åkte jag med Fanny, Micke, Ida och Fredda till donkan för lite fika. Blev väl en timme eller så innan jag begav mig hemåt. Efter en vända med vovven slog jag mig ner i soffan med en kopp te och en mango. Kollade på "Cake" som gick på trean. Mysig film :-) Under filmens gång slog det mig att jag verkligen vill ha en telefonsvarare! Alla i USA verkar ha en, iallafall på filmen! Jag vill verkligen ha en! Och att folk faktiskt ska prata in ett meddelande på den! :-) Ska nog önska mig en när jag flyttar hemifrån! Jaja, men jag ska väl snart krypa till kojs. Har mattelektion klockan åtta imorgon bitti. Puh! En riktigt pärs att gå upp kvart i sju. Motivationen brukar inte vara på topp, dock är det lite lättare nu när det börjar att vara ljust på mornarna :-) Men sov så gott sweethearts!

All min kärlek! ♥


Min låt just nu ;-)
I made it.


And off i go!

Ska strax kila iväg på min anställningsintervju. Wish me luckeliluck! :-)


Gah!

Måste börja med att skriva att jag hatar verkligen papperskassarna nu för tiden. De är så jävla dåliga rent ut sagt! Handtagen går jämt av och man får bära kassarna som amerikanarna gör. Skoj.. Jaja, nog om detta. Ska snart ge mig ut på vägarna igen, ska hämta lillesyster i Köping från APU'n. Hon mår som hon förtjänar från studentfesten igår ;-) Haha! Hörs sen! Love

Rise & Shine

Godmorgon gott folk! Kan börja med att berätta att jag bara, och då menar jag bara, såg Sveriges 2-2 mål imorse. Somnade direkt sen igen. Haha. Lika bra att sova när de ändå förlorade kan jag tycka. ;-) Men nu ska jag göra i ordning lite frukost. Känner ett litet sug efter havregrynsgröt. :-) Hörs sen, puss!


Så jävla underbart!

Herregud vad härligt med svenskt guld i stafetten!! Vilka grabbar vi har va?! :-) Skönt att norrbaggarna åkte på däng ;-) Kan ni ha!

Har tillbringat kvällen hemma hos Desiré och Robin. Tacos och popcorn bjöds det på, riktigt gott. Tacos är nämligen Dessans favoriträtt/paradrätt ;-) Men jag klagar inte, tacos är ju gott! Vi kikade glamourama, OS, halv åtta hos mig, målade naglarna och lekte med kissemissen. Eller ja, Dessan lekte väl mest med honom. Knatade hemåt runt tio. Mamma satt nere i soffan och jag tyckte att det var dags för mer popcorn. Nu ska jag strax gå och lägga mig för att förhoppningsvis orka upp imorgon bitti klockan 06.00 när Sverige spelar kvartsfinal mot Slovakien(?). Hade tänkt försöka se mer än de 30 sekunder jag såg mot Finland. Men jag är nästan omöjlig att väcka sådär tidigt.. Men jag ska göra mitt bästa! Heja Sverige iallafall. Kanske ska sova i min sverigetröja? Inte helt omöjligt att det blir så. Då har jag ju dem i tanken, om jag inte skulle vakna menar jag. Visar mitt stöd på det viset liksom. Matchen går ju alltid i repris.. Nej, så får jag inte tänka. Jag ska upp!

Slutsnackat om det :-) Imorgonkväll ska jag på intervju för nya ICA-butiken här i Arboga. Håll tummarna för mig! Alla får tydligen bara max 5 minuter med dem, så det gäller att prestera och inte vara för nervös. Ska försöka hålla nerverna i styr och vara mig själv. Det är nyckeln till framgång. Att vara sig själv :-)

Men nu är det dags att knyta sig. Sov gott allihop! Puss&Kram på er!


En av våra svenska hjältar! :-)


Shoemania!


Underbara klackar från Nelly och Scorett!


Oups!

Förresten, nytt läsarrekord igår igen, by far!! ;-) I like!
Visste inte ens att jag kände så många människor.
Vore skoj om man visste vilka som läser? :-)
Puss på er iallafall!

Oldie!


Kaffe och Colombia

Back to work again. Eller iallafall tillbaka till pluggeriet. Var på två timmars matte idag. Går ändå riktigt bra för mig just nu, vilket är grymt skönt! Men nu är vi tillbaka till mitt colombia-arbete. Ska skriva om massa bidrag och grejer. Men är snart klar, vilket också är grymt skönt. :-)

Gårdagskvällen spenderades inne i Köping hos Jessica med henne och Petra. Jessicas mum var också där ett tag :-) Laddade upp för en filmkväll med massa popcorn, chips och godis. Kollade "Hundtricket". Jag älskar den filmen. Asså verkligen älskar! Speciellt det här klippet. Kan typ hela utantill!! Jag garvar lika mycket varje gång! Hahahahahahahahaha!! "Sippy?!" Haha ;D Hur som haver, kvällen var lika trevlig som vanligt. Men men, tillbaka till plugget nu! Hörs sen! Hugs!




(Lite för) mycket av det goda

De ringde precis från TVR Marketing och ville att jag skulle komma på intervju imorgon. Dock tackade jag nej.. Fieldmarketing är nog inte riktigt min grej. Tycker att det är jättekul att mitt CV verkar intressant :-) Så det är ju jätteroligt när de hör av sig.

Kom hem från Moa för ett tag sen. Pinglan bjöd på hemlagad lasagne, det var dock inte Moa herself som gjort den utan mamman i huset. Men den var riktigt smaskig. Sen kikade vi på "The boat that rocked", väldigt rolig film faktiskt. Ikväll vet jag inte hundra vad som händer. Kan bli lite umgänge med Jessica, hoppas på det iallafall. Hon skulle slå en pling när hon slutat.

Och däääär, klev mor och far innanför dörren. Ska kila ner och hälsa på dem. Ska koka en kopp kaffe också, för jag fryser massor! Talk to you later. Hugs!


The studio -08


When i grow up.


I only tell you one time.

Ringde precis till mamma på jobbet och berättade lite mer "goda" nyheter. Ska nämligen på intervju för den nya ICA-butiken här i Arboga på torsdag. Är tydligen 1300(!!) stycken som har sökt dit. Sjukt. Men skönt att det ger lite resultat när man faktiskt lägger manken till och söker :-) Emelie ska också på intervju, men är ju ganska så svårt att närvara när man är i Australien. Hoppas det går att lösa iallafall. :-)

Sitter och dricker te samtidigt som jag kollar på massa supersnygga bikinis och skor på Asos nu. Lite sommar tack? Är väldigt avis på mina tjejer som är i Australien och har haft kanonväder idag med bad&sol! Jag vill också. Nej, men istället har vi typ -20 och hundra meter snö. ;-) Men man ska väl inte klaga. Hellre det än snöslask. Nej, nu ska jag kila ner och kolla på "våra bästa år". Haha! Puss på er!

Förresten, nytt läsarrekord igår, keep it up!! ;-)



Summerlovin'


Dagen favoriter ♥
Allt är från Nelly förutom ögonskuggan som är från MUS.


Me plus you

Hemma efter en lång dag på Aros Congress Center. Dagen bestod av två intervjuer och en hel del "dötid". Men trevliga människor som var lätta att prata med så det gjorde att det gick ganska fort iallafall. Den ena intervjun gick jättebra och det flöt på riktigt bra. Den andra kändes lite mer seriös med lite tuffare frågor. Men jag hoppas på det bästa. Verkar vara ett kul jobb, så bara att hålla tummarna ;-) Nu ska jag koka lite te och slänga mig i soffan för lite kvalitetstid med tvn innan träningen ikväll. Brottarträning som står på schemat. Hoppas det blir riktigt jobbigt idag. Känner för träningsvärk imorgon!

Till helgen väntar säsongens första match. En träningsmatch mot Kolsva i Skinnsberg. 9manna tydligen, skoj! ;-) Både a- och u-lagen möts. Så blir en heldag i deras nya hall. Kul! På lördagskvällen blir det förmodligen lite party med las chicas också. Dessan ville ut, så klart jag ställer upp ;-) Blir säkert B&S som vanligt. Hehe. Känns faktiskt som att Köping är med "hemma" än Arboga när det gäller att gå ut. Men vi satsar självklart på matchen först och främst. Finns ingenting annat än vinst som gäller!! Så otroligt skönt att Ida Asp skrev på för fotboll nu också. För er som inte vet det så är vanlig fotboll och inomhus futsál helt olika saker när det kommer till kontrakt. Men som sagt, härligt Ida!! Kommer bli superb med dig i laget! :-)

Nej, nu måste jag ruuuusa, top model börjar om 2 minuter! Hurry curry! Kisses!


Mobilbloggar för första gången!

Sitter på Aros congress center och ska på anställningsintervju snart. Hoppas på det bästa. Är lite nervös men ja tror det kommer gå bra. Jaha då har man testat mobilbloggning. Kul. Puss

I'm inlove


Så grymt söt.
Lammkött, eller vad säger du Dessan?! ;-)


If you fall hard, I fall harder!

Jag är så trött, så oerhört trött! Jag har ont i min armbåge och i ena tutten, från fotbollsträningen. Livet är hårt ibland! Kostar att ligga på topp, som jag brukar säga.. Imorgon väntar ett nytt äventyr. Ska befinna mig i Västerås 10.00! Idifix följer som vanligt med på mina strapatser, sweet. Kanske blir lite lunch där också. :-) Men innan vi drar mot Västerås väntar hockey 06.00, om jag nu lyckas ta mig upp. Men gruppfinal, Sverige-Finland. Hoppas att pappa också ska kika så jag slipper sitta själv. :-) Skriver mer om gårdagen imorgon, är föööör trött nu. Har en hel del bilder som ska upp också. Men kvällen var mycket trevlig! Lots of love!

Kryptonite

Blev precis en sån kväll som jag trodde igår! ;-) Jessica och Stefan hämtade upp mig här hemma. Efter en snabb tripp ut till Ö&B åkte vi till Köping via Kungsör för ett litet ärende. Hehe! Väl hemma hos Jessica tyckte vi att det var dags för lite målning. Sagt och gjort. Knäppte en varsin öl och började måla hennes sko- och hatthylla. Jäklar vad bra det blev ;-) Händiga tjejer! Efter åtta traskade (läs; småsprang pga kylan) vi hem till Sömsta för hockey med grabbarna. Riktigt trevligt var det. Petra kom också förbi en snabbis. :-) När de andra klev ner till B&S drog vi hemåt.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen börja göra mig redo för kvällens bravader. Hem till Sara på förfest, sen får vi se vart vinden bär oss. Känner inte för att åka allt för långt i detta skitväder. Jag känner för att åka till Köping and do some big destruction ;-) Haha. Hämden är ljuv så att säga. Eller inte min hämd.. ;-) Ska nog ta ett bad istället förresten, orkar inte stå i ducshen. Later on dudes!


Går inte att ladda upp några bilder.. Irriterande..


Storstädning

Nja, kanske inte. Men har iallafall dammsugit hela husen medan syster fick badrummet som uppgift. Jag hatar verkligen att städa, men nu är det fan gjort! Skönt som bara den. Nu ska jag nog bokstavligen kasta mig in i duschen. Jessica kommer och hämtar mig om ett tag. Sen blir det hockey för hela slanten. Kommer SJÄLVKLART packa med Sverigetröjan. Tradition för tusan! ;-) Slänger ner en åt Jessica också. Hehe, snäll som jag är. Just ja, duschen var det. HEJA SVERIGE!!


Fireflies


Lights will guide you home

Blev ingen matte idag, skönt faktiskt! Nu ska jag knyta på mig promenadskorna och ta mig en långpromenad. Har en del som snurrar i skallen, så är skönt att få komma ut och rensa den lite. Har tagit ett beslut nu och jag tror att jag gjort det enda rätta. Skönt. :-) Tror allt löser sig iallafall.

Jaha, fredag igen. Härligt. Jag gillar fredagar. Eller ja, helgen över huvudtaget (särskrivning?) är kanon! :-) Ikväll drar vi på oss Sverigetröjorna och hejar fram Sverige till vinst mot Vitryssland i OS!!! Skönt att bara köra en tvkväll faktiskt. Blir nog till och med så att jag håller mig hemma ikväll. Cozy! Har inte så många hockeyintresserade tjejkompisar, så hemma blir nog bäst. Annars snackar de små liven bort hela matchen! Haha!

Fan, det är snöstorm ute. Så jag tror jag skiter i promenaden sa alltså! Nu får det fan sluta snöa! Jag vill ha sommar och jag vill ha sommar nu!!


Vandring med Idrott&Hälsa -08


Jag döööööööör!

Kan man göra annat än att älska denns underbara unge!
Jag skrattar så jag håller på att börja gråta!
KUNGEN!!


dagens


I've been thinkin' about you

Detta inlägg skrivs enbart för att Ida tjatar på mig att jag ska skriva.

Blev bara styrketräning för min del på träningen idag då jag har ett litet jävla skoskav. Känns riktigt töntigt att inte köra men det gör ju så ont! Tänk att ett litet sår kan kännas så mycket! Men men, körde 30 min styrke i omklädningsrummet helt själv. Duktigt Elin! :-)

Imorgon väntar två timmar matematik på mig i Kungsör. Klockan står på 06.45, herregud vad tidigt! Är som en zombie fram mot kvällen sen. Men det är väl bara att börja vänja sig. Men jag tar ett steg i taget. Går ju upp halv 9 på mornarna nu istället för halv 11, då "Våra bästa år" börjar ;-) Hade tänkt kila ut på en långpromenad imorgon efter skolan. Är ju hemma typ tio så det blir perfekt. Till kvällen har jag inte en aning om vad som händer. Blir förmodligen lugnt. Superchillet i soffan med mor och far lockar.

Annars så är helgen faktiskt, för en gångs skull, ganska oklar. Brukar nästan alltid vara fullspäckad! Skönt att faktiskt kunna vara lite impulsiv nu. Kanske lutar åt Köping på lördagkväll/natt. Kan ju vara trevligt. Ska försöka övertala Ninis att haka. :-) Brukar inte vara så svårt ;-) Haha! Men nu ska jag tacka för mig och kila ner till mamma och pappa. Koka lite te och slå mig ner i soffan och mysa framför OS. Svårslaget! Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott sen!


Förresten, som ni kanske ser så har jag (eller inte jag, utan Therese), bytt design. Blev riktigt nöjd. Gillar ni den? :-)


what the hell are you waiting for?

Sitter och väntar på att Nina ska höra av sig. Ska fika med henne och Desiré innan träningen och mötet som är ikväll. :-) Matfix nu! Got to go! Värt inlägg... Puss



Haha, snygg.. ´
Slutspurten -08!
Hannes tyckte jag skulle bli äggad, sagt och gjort!


..you can try sleeping in my bed.

Så jävla skönt att klara matteprovet!! Heja! Gick förövrigt riktigt bra på matten idag också. :-) Snart bär det av till Eskilstuna för fotbollsträning, sweet! Ska försöka sova direkt när jag kommer hem så jag orkar upp till Sverigematchen i natt! Jag bara älskar att OS håller på just nu. Finns alltid någonting att kolla på :-) Kanon när man inte kan sova. Haha. Men nu ska jag dra på mig understället sen snart infinna mig på Ekbacken för avfärd!



Herregud, jag saknar er så sjukt mycket mina älskade vänner!
Gör ont att veta att vi inte kommer ses på så oerhört länge!!


Puh!

Dammig som aldrig förr! Jobbat hos mormor och morfar.. Dusch nu. Tack&Hej!

Nära-döden-upplevelse

Är strax på väg till brottarträningen med fotbollslaget. Herregud, jag kommer dö! Blir väl att släpa runt på syrran som förra gången. Eller ja, hon får släpa runt på mig också. :-) Men alltid lika roligt. Men nu måste jag rusa, träningen börjar om 25 min. Hörs senare, om jag överlever.

Puss!


Please, take me away from here.

Varning för långt inlägg..

Är så jäkla trött på detta skitväder. Eller ja, skitvädret kommer väl om nån vecka. Då menar jag självklart plusgrader med massa snöblask.. Blä! Kan jag inte bara få sommar?! Hoppas på en helt år av sommar snart ;-) Minst ett år ;-) Men först tre veckors utbildning i Danmark. Sweet!

Annars har min helg vart kanon!! Fredagen bestod av bowling, mat och umgänge med jobbet. Mycket trevligt. Är dock besviken att jag bara kom tvåa på bowlingen. Tävlingsmänniska som man är ;-) Haha. Mycket god mat på "Hörnet", sen en sväng till Bishop där jag hängde lite med Jessica och Petra. Sen tidig hemgång. :-) Lördagen spenderades i Köping hos Jessica. Åkte in relativt tidigt. Kaffe, chips och dipp och vi blev taggade för utgång. Ida dök upp några timmar senare. Framåt tio klev Ken, Hagge, Robert och Putte över. Ölspel och massa annat skoj hann vi med innan vi gick ut. Ruggit lång kö så blev inte så lång tid inne på B&S, men oj vad jag hade kul! Bara massa dansgolv. Åh, jag vill ha lördag igen! Tack för kvällen mina underbara! ♥

Just nu pluggar jag järnet, eller ja, inte JUST nu. Men ja. Lite senare i eftermiddag kanske Jessica kommer in till metropolen och umgås lite med mig. Resten av familjen Segerstedt har flytt till Västerås för att beställa och måtta hennes balklänning. Åh, hon kommer vara så fin! Gör lite ont i hjärtat att veta att jag missar allt det roliga hon kommer göra i år. Balen och allt som har med studenten att göra. Det gör också ont att veta att jag inte kommer att ha träffat mina globetrotters på mer än 1 år eftersom vi åker om varandra. Nej, vill inte tänka på det. Då börjar jag bara gråta. Men detta äventyr är mitt, och det är jag värd. Tror det kommer vara så nyttigt att få komma iväg och växa lite! Nog om detta. Nu ska jag plugga vidare. Som sagt, blev ett långt inlägg och jag tror inte det är många som kommer läsa allt. Men men! :-) Puss på er!



Elin Linnea


Sådär.
Den ser lite ojämn och sne ut, men det är den inte ;-)
Lite svårt att ta kort på sin egen rygg också!


Mattediagnosen fick inleda min helg.

Den gick faktiskt helt okej. Så nu är det provdags på måndag! Scary! :-) Ska snart kila iväg till arbetsförmedlingen och fixa lite grejer. Sen blir det en tripp till Nautilus med Ida. Gäller att ligga i. Snart beach -10. En annan kommer, förmodligen, ha sommar lite längre i år nu! I like a lot!! ;-) Ikväll blir det bowling och käk med jobbet. Känner att min bowlingtrend är på väg uppåt nu! Fick 144 som bästa serie förra gången. Hade tänkt att slå det ikväll! ;-) Och imorgon blir det förmodligen partaj med mina skönheter i Köping! Kommer bli lika kul som vanligt, annat vore ju konstigt! Med ett bra humör, grym musik och bästa sällskapet kan det ju inte bli annat än grymt! :-)

Men nu ska jag ta ut lillebror aka diezel så han får kissa lite innan jag drar iväg. Talk to you later on!


Jag och Jessica :-)


Put your hands up in the air!!!!!

Assåååååååå, jaaaaaaaaaa!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Fyfan vad najs! Hur jävla sjukt glad som helst! Fick platsen på utbildningen som reseledare för Apollo!! Det här måste firas! Inte ikväll dock. För nu väntar sängen och matte på mig imorgonbitti!! :( Men inte ens det får mig på dåligt humör! ;) Byyyyee!

Mmmm!

Update: Det var precis lika god som jag trodde/hoppades!! :-) Nu, träning!

Blomkålsgratäng

Mums! Sitter och väntar på att den ska bli klar. Can't wait! Amanda var dock inte lika sugen på det ;-) Whatever! Har precis vart uppe på Nautilus med Ida. Bubblade och solade också.. Snart bär det av på träning igen. Intervall träning uppe på ekbacken. Skoj. Men måste rusa! Love ♥

2 fast 2 furious

Ligger och kollar slutklämmen på 2 fast 2 furious som går på tv. Bra film med snygga grapppppar ;-) Kom hem från träningen i Eskilstuna för några timmar sen. Riktigt rolig träning, gick hur fort som helst. Skönt att vara igång igen efter sjukdomen. Ännu roligare att vara ute och spela riktig fotboll!! :-)

Nehe, nu vill tydligen Hannes ha ännu mer stryk i patiens.. Skyll dig själv ;-)

Långkallingar & singoallakex

Har precis fikat lite med familjen och farmor som var på besök. :-) Nu håller jag på och klänger på mig långkallingarna och underställströjan. Ska strax iväg på träning i Eskilstuna. Skönt att äntligen få spela lite fotboll igen! Hoppas att vi blir många idag. Har vart lite manfall de sista träningarna då folk har vart sjuka. Jag, en av dem. Hehe. Men nu ska jag slänga på mig resten av kläderna. Känns som att det kommer bli en bra träning ;-) Kisses!


Sean Kingston - Face drop


Now I see your face drop

Blir en snabb uppdatering innan det är dags att kasta sig in i den svarta faran och åka in till Kungsör i hopp om att det blir lektion idag. De senaste dagarna har det inte vart någon lektion. Inte för att det är så långt dit, men är ju drygt att åka iallafall. Vi hoppas på det bästa. :-) Sen måste jag åka förbi hos Hannes, i think, och hämta alla mina grejer. Allt mitt smink och hårgrejer är där sen vi var i Örebro i helgen. De var så snälla och tog med det hem igen! :-) Nej, här blir inga barn gjorda. Eller, ja, inte dit jag ska nu heller. Men ska till Statoil och köpa nån banan och en loka så man överlever de två timmarna i matematik som jag har framför mig nu!! Talk to you later! :-)


If you fall i will catch you

Klockan är snart ett och jag borde sova. Men är verkligen inte trött. Läser 1365185 olika bloggar för att sysselsätta mig. Men ska kika vad det är på tv sen kila in till mig hade jag tänkt. För här kan jag ju inte sova. Imorgon blir det en morgonpromenad sen, sen in till Kungsör. Förhoppningsvis blir det lektion denna gång! :-) Imorgon ska jag försöka att ta kort på min tatuering också. Inte lika lätt som det låter faktiskt. Hehe. Kanske får be Amanda göra det :-) Men återigen, god natt och sov gott!

Carry out!


The ugly truth

Precis kikat klart på The ugly truth! Riktigt bra film faktiskt. En sån där "må bra film". Tjejfilm skulle väl alla killar kalla den ;-) Men bra var den iallafall. Nu sitter jag och kollar på våra underbara grannar i en annan del av Köping. Jag älskar Tobbe! "Jag kan inte raka mig.." Haha! Härliga människor det där!

Nej, nu vill Hannes spela msn-patiens med mig. Otippat? Jag vinner alltid, och ändå vill han spela ;-) Haha! Sov gott! Pöss!


Halv åtta hos mig?

Ojojoj, jag är helt slut! Träningsvärk från träningen igår, följs (förmodligen) upp av mer träningsvärk imorgon då jag var uppe på Nautilus idag. Dock jätteskönt att vara igång igen då jag har vart dålig i drygt två veckor. Två veckor utan träning är en evighet!! Blev 25 minuter intervaller på bandet, sen lite styrka. Sen plaskade jag och Ida runt som småungar inne i poolen. Shaakkiiieee, shaaakieeee! ;-) Haha! Känner redan nu att min rygg kommer vara död imorgon! Funderar på att ta en promenix efter "Halv åtta hos mig". Kan vara skönt att få dra i hörlurarna i öronen och bara kliva ut. Men nu ska jag nog kila ner en trappa och chilla lite med mor och far. Ha en trevlig kväll! Puss! :-)



No pain is forever!


Tråkig tjej med en tråkig låt?!


i'm so hard

Kom precis hem från dryga två timmar på Stadsgården med Maria, Moa, Isabelle och Ida. Trevligt att träffas såhär i veckan. Vardagslyx! :-) Skulle ju egentligen ha haft matte idag, men när jag kommer in till Kungsör möter jag en i "klassen" som säger att vår lärare är sjuk. Jaha, bara att sätta sig i bilen och åka hem igen. Men jag klagar inte, då jag hann se "våra bästa år" ;-) Haha! Ett våra bästa år där ALLA pratar med sig själv och där ALLA försäger sig i sömnen! Haha, men jag älskar't!

Brännde jordens grymmaste skiva idag! Bara massa dunk ;-) Kommer vara nöten i bilen, på förfesten och överallt! Men ska tagga lite till brottarträningen ikväll. Ska slänga mig i soffan och kolla Top model.

in my head you fulfil my fantasy..



Jag och kussen i Barcelona


Det händer bara mig

Haha, varför i hela världen la jag på ansiktskräm istället för tandkräm på tandborsten och märker det inte förän jag faktiskt börjat borsta tänderna! Så typiskt mig. Jag skyller på att jag är trött, gick faktiskt upp halv8 (!) för att gå iväg med hunden till mormor och morfar. Så har vart vaken hur länge som helst redan. Ska strax iväg till skolan, matte som väntar på mig. Ska försöka gör prov på fredag också! Men nu måste jag rusa, måste säkert skrapa rutorna idag! Booring!



Sommar? Jatack!


Peter Parker

Halvligger i sängen och kollar på Spider-man 3 som går på trean nu. Tror inte jag sett den :-) Ska koka mig en kopp te nu sen slänga mig i soffan hade jag tänkt. Hur skönt? Var iväg en snabbis och kollade på träningen. Tränade inte pga tatueringen. Vill inte att den ska bli förstörd eftersom den är helt nygjord! Men imorgon blir det träning för den är nästan nästan nästan helt läkt! Ska blir superskönt att komma igång med träningen igen. Har ju inte tränat på nästan två veckor på grund av halsen. Så ska bli skönt :-) Nej, men nu ska jag ta och kila ner en trappa och dra igång te't :-) Trevlig kväll och god natt gott folk!



In my head i see you all over me

Ojoj, vilken kväll! Mår som man förtjänar kan jag väl börja med att skriva. Herregud! Gårdagen började inte allt för vasst när jag inser att jag kört fast i all snö och kommer verkligen inte loss. Vi skulle alltså haft min bil inte till Örebro. Ringer Hannes så han och Jocke fick komma och hjälpa mig. Men vad hjälpte det? Fick tränga ihop oss alla sex i Jockes bil istället. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;-) Väl inne i Örebro och hos Sörli så bjöds det på mat och vin. Kanongod mat! Efter lite fix och så drog vi igång "ring of fire", såklart. Men vi var så många så det blev lite oorganiserat ;-) Haha. Sen kom fyra av Andreas kompisar, trevliga grabbar. Framåt tolv kom taxin och hämtade upp oss, skönt att slippa gå de där 15 minutrarna i högklackat. 15 minuter är en evighet för de som aldrig testat det! När jag, Isa och Sörli kom dit fick vi glida före kön, tror han kände vakten. Skönt! Sen bar det av till dansgolvet såklart! Lyckades med konsstycket att halka i trappen också! Typiskt mig!

Efter en kanonkväll så åkte jag och Isabelle hem till Arboga och samma minut jag kom hem somnade jag. Vaknade med världens huvudvärk imorse! Ojoj, inte bra! Har vart död hela dagen! Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar på tv. Tur att man är tjej och kan göra flera saker samtidigt ;-) Men nu kom precis pappa och sa att det vankas glass och bär. Sweet! Kan man behöva en kväll som denna. Got to go! Hoppas alla hade en lika bra gårdag som jag hade! :-) Tack alla ni som var med! Puss på er!



tidsfördriv

Visste du..

att jag vill - att det ska vara lördag hela veckan
att jag har - världens bästa familj
att jag lyssnar mycket på - mamma
att jag funderar på - att fly staden 
att jag pratar – väldigt mycket
att jag inte gillar – falska människor
att jag avskyr när folk snackar - skit utan något att stå på
att kärlek är – underbart, oftast
att jag gillar – min familj, mina vänner och diezel
att jag alltid kommer att – älska min familj
att jag är förälskad i – just nu, mig själv ;-)
att sist jag grät var – nog någon månad sen
att min mobiltelefon är – rosa.
att när jag vaknar på morgonen – tycker jag alltid att jag har sovit för lite
att innan jag går och lägger mig – kollar jag alltid på tv
att idag har jag – legat död i soffan med sprängande huvudvärk
att jag just nu tänker på - allt och ingenting
att i kväll ska jag – förmodligen göra något kul, vad är ännu oklart
att i morgon kommer jag – plugga matte
att jag hoppas –  att jag vinner några miljoner på triss
att jag verkligen vill- något av jobben jag sökt, spelar ingen roll vilket

light pink

Sitter och målar naglarna nu i väntan på Amanda ska bli klar inne vid datorn, så jag kan få bränna en skiva. Måste ju ha peppskivan imorgon till Stockholm. Klockan står på 06.45, inte okej. Men kommer förmodligen flyga ur sängen ändå ;-) Taggad till max. Skrivit en massa stolpar som jag ska ha som stöd. Iiih, jag är nervös :-)

Sängdags nu! Pussis! :)

Oups! Marked for life!

Då var det gjort! Var och tatuerade mig igår ;-) Trodde inte jag skulle våga, men det gjorde jag!! Elin Linnea på ryggraden blev det. Slänger ut en bild när jag väl har tagit en ;-) Hihi! Ska inte ljuga och säga att det inte gjorde ont, för fyfan vad ont det gjorde! Haha! Tack och lov att det gick så himla fort! Hade dock lite problem när jag skulle tvätta och smörja in den igår kväll. Inte det lättaste att smörja in sig själv på ryggen ;-)

Idag har jag inte gjort många knop. Vaknade elva och sen blev det frukost med en sjuk mamma. Runt tre blev det en långfika med Desiré, Fanny och Ida. Och nu sitter jag och kollar lite jobb och kikar på Vänner. Blir lugna gatan för min del ikväll, välbehövligt!

Fick precis i detta nuet en arbetsintervju, happyface ;-)

Nu ska jag koka lite mer te och käka lite mer mandlar! Pusssssssssssssssss!


I can see it going down

Idag smäller det. Nervositeten börjar smått krypa fram, men blir nog värre sen. Bara 3h och 15min kvar nu. Scary ;-) Men innan det så blir det en dusch sen fika med Moa. Måste få upp blodsockret innan.. Men duschen nu. Wish me luck, inte med duschen då såklart! ;-)


In my head

Helt okej helg. Mycket fotbollstittande och därmed träsmak i rumpan. Fredagskvällen och nästan hela söndagen spenderades i Köping där Kabbecupen pågick. :-) Skulle blivit utgång i lördags, men hur ofta är B&S fullt liksom. Bara dit och vända.. Stackars Simon! Haha. Men trevliga förfester iallafall. Var och bowlade med laget också. Tror jag slutade tvåa. Sen hem till Moa och sen vidare till Putte. :-)

Idag har jag pluggat lite matte, sen hem till faster på långfika. Hann träffa både Melker och Joel också. Och farmor. Nu sitter jag och väntar på lite käk, sen är det träning. "Brottarträning", puh! Bara att köra på!



Förresten.. Imorgon smäller det! ;-)