Onsdag

Hej!


Gårdagen var kanon! Kent var riktigt jävla bra live. Fast det visste jag ju redan eftersom jag redan sett dem. Började räkna hur många år sen det var och kom fram till att det var sex år sen!! Det är ju hur längesen som helst. Galet! Jaja, whatever. Men de spelade en hel del gamla låtar, vilket jag uppskattade då jag gillar dem mer. Hade dock velat höra "Utan dina andetag", men icke sa nicke. :-( Innan konserten satte vi oss på café Java och väntade på Johan. Käkade en sjuuuukt god parmasallad. Måste testas igen.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan fara in till Köping. Ska hälsa på sjuklingen Jessica. Hon ska få sin födelsedagspresent :-) Måste nog in i duschen innan också, så nu ska jag få arslet ur vagnen och göra det. Ha en trevlig kväll allihopa. Puss & Kram



Lyckades med att göra en fiskbensfläta på mig själv idag! :-)
Kommer ha träningsvärk i armarna imorgon. Men värt! Haha


Utan dina andetag

Halloj!

Sitter och väntar på att klockan ska ticka lite fortare så att jag får åka in till Örebro och möta upp Ida för Kent konserten ;-) Tyvärr kommer inte Fanny följa med. Vi får försöka göra det bästa av situationen iallafall. Sitter i valet och kvalet om jag ska åka hem ikväll eller inte. Vore ju trevligt med ett glas vin eller liknande. Får se hur jag gör.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Fikat med pappa, farmor och farfar på förmiddagen. Färgat håret, sen fika igen när mamma och syster kom hem. Trevligt. Grattis igen pappsen! :-) Nu till dagens i-landsproblem. What to wear? Tycker det är svårt att klä sig för konsert. Är ju trots allt VIP ikväll, kanske man ska klä upp sig lite iallafall. :-) Får se vad det blir.. Nej, nu ska jag ladda upp med lite bra Kent-låtar, sen fixa min outfit. Ha en trevlig kväll gott folk, i know i will! Pussis!






Happy birthday!


 
Grattis på din 45årsdag pappa! ♥


Stop calling, i don't wanna talk anymore

Precis kommit hem från Dessan. Helt slut är jag. Känner mig inte helt hundra, vilket jag inte gjort på hur länge som helst. Så nu blir det jättesuperduper lugnt ett tag framöver. Borde nog lyssna lite mer på mina föräldrar när det kommer till att coola ner lite. Åker upp till badet och chillar lite med Ida & Dessan snart. Bubbel och så bara. Till kvällen blir det soffhäng..

Justja, jag har glömt att skriva en sak. Jag ska på Kent imorgon, i Örebro. Med Ida och Fanny :-) Ryktas om VIP treatment ;-) I like! Jag var Kent-tokig när jag var yngre och jag älskar fortfarande deras lite äldre låtar. Har inte lyssnat så mycket på deras två senaste album. Jag och Maria var ju till och med på deras avskedskonsert i Stockholm för många herrans år sen. Det var riktigt häftigt! Hoppas på någonting liknade imorgon. Jaha, nehe, nu ska jag packa min väska och vänta på att Desiré och Ida är klara för avfärd. Tjingeling!


Ida, Desiré och jag.


Hårfärgning och nudlar.

Hej hej hallå!

Sitter och väntar på att Desiré ska sluta jobbet så vi kan knalla upp till Konsum och köpa hårfärg och nudlar. Jag ska nämligen slinga håret på henne idag. Vad som händer annars idag är oklart. Ingen träning iallafall vilket jag tycker är riktigt skönt. Mitt knä mår verkligen inte som det ska nu så borde nog vila ett tag nu =/ Jaja, nog om detta. Har haft en riktigt bra helg. Lördagen var riktigt skoj! Dock hade jag så sjukt ont i huvudet, men skoj iallafall :-) Söndagen spenderades med Ida. Film och chill i soffan innan vi begav oss till henne. Blev en till film innan kvällen var över. Hann med en kvällspromenad innan jag åkte hemåt igen..

Ryktet om vinst igår igen nådde mitt öra under dagen också. 5-1 mot Triangeln div3, starkt brudar! Är helt övertygad om att det här kommer bli vårat år! Ska försöka pusha över Anna också ;-) Nej, nu ska jag klä mig lite, sen invänta Dessan. Ha en bra dag! Pussar!



Desiré och jag på nyårsafton.


Piece of cake

Enkel vinst med 6-0 idag mot Hällbybrunn! Lirade mittback stora delar av matchen, gick faktiskt helt okej om jag får säga det själv :-) Nickade som aldrig förr, så nu är man en av de två hjärncellerna fattigare. Den andra kanske försvinner till kvällen om jag inte går och vilar ett tag nu. Så sagt och gjort, godnatt i en timme. Puss!

I wanna feel it!

Vaknade klockan nio idag. Skönt att vakna utvilad för en gångs skull. Känns som att det var längensen jag gjorde det. Om 45 minuter så är det matchsamling! Är taggad till max, som vanligt! ;-) Hällbybrunn som ska få smaka idag. Ska bli riktigt kul med match. Efter matchen är det bara hem och svida om till partyblåsan och sen fara in till Köping. Tror det blir lite förförfest hemma hos Stefan. Blir hur bra som helst. I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night ;-)

Nu ska jag kolla så att jag har alla grejer med mig i väskan. Vore tråkigt (och typiskt mig) att glömma någonting. Ha en kanonlördag allihopa! Bottoms up! ;-)




Eenie meenie

Sitter och väntar på Idifix som kommer och hämtar mig om typ tjugofem minuter. Ska hem till "henne" och ha tjejkväll. ;-) Ida, Isa, Desiré, Fanny och jag. Jessica kanske också kommer sen. Ska kika Let's dance finalen tydligen, men jag vill hellre se "Så ska det låta", ska försöka övertala de andra. Måste köpa med lite mango också. Inget onyttigt här inte. Jag och Ida har ju börjat våra "nya liv". Får se hur länge det håller i. Party imorgon ju.....

Har vart och fikat med Jessica och Stefan på Latte tidigare idag. Följde med henne till en vän som hon skulle klippa, blev lite kaffe där med. Sen bar det av ut till Big Inn, där jag skulle hämta Amanda. Sprang in en snabbis på H&M också. Fick med mig en helt vanlig t-shirt hem. Välbehövligt! Efter det åkte vi hem till Arboga igen, hämtade vovven sen in på systemet innan det stängde. Snacka om att jag haft en flängig(haha!) dag! Näej, nu ska jag läsa lite bloggar sen sätta på mig ett par strumpor innan Ida kommer. Ha en kanonkväll! Puss och Kram!


Lite färg vore inte fel.
Karnevalen -06. Good times! Eller vad säger du Idaaa?


Bella&Tyra show

Nyss kikat på bloggarna Bella & Tyras egna show. Lite smått underhållande sådär. Varje vecka så testar de yrken och denna vecka så testade de att vara delfinskötare! Har inte det vart alla barns dröm? Iallafall var det min dröm när jag var yngre. :-) Tycker att det är jättekul att se alla storbloggare utanför bloggen, för många av dem är inte alls så som de är i bloggen utan mycket vänligare och trevligare. Men ja, nog om detta.

Åkte in till Kungsör i morse för att gå på matte, men Maya var sjuk så det var bara att åka hem igen. Typiskt, då jag gått upp klockan sju liksom! Men blev en frukost med hela familjen då pappa är skadad, mamma är sjuk och Amanda hade sovmorgon innan sin praktik. Inte allt för vanligt med familjefrukost en fredag. Mysigt iallafall. Körde mamma till doktorn och Amanda till Köping runt halv tio. Då hade jag alltså vart i "hela" KAK innan klockan var tio. Haha. Inte illa pinkat. I väntan på att mamma skulle bli klar på vårdcentralen åkte jag upp på stan och köpte present till Jessica och Petra. Vankas ju födelsedagspartaj för damerna imorgon. Kommer bli sjuuuuk kul, hoppas jag iallafall. Svårt att inte ha kul med dessa brudar. Men innan det är partydags är det match mot Hällbybrunn. Kött!

Ikväll blir det Let's dance-kväll med några av tjejerna. Vet inte riktigt vilka vi blir, men blir garanterat trevligt! Ska färga håret innan hade jag tänkt. Hinner nog inte det imorgon. Sen blir det en promenad med Ida också. Skulle ha åkt till Nautilus, men har ont i halsen, så jag skippar det i hopp om att bli frisk tills imorgon. :-) Nej, men nu ska jag ta och gå ner en trappa till mor och far och försöka få i mig lite mat. Börjar bli hungrig nu. Mat- och sovklockan har ringt! Ha en bra dag! Puss


Snart helg!

Herregud, vilket dygn detta varit. Var iväg och tränade på förmiddagen, sen skola och lunch med Dessan! När jag kom hem bad Amanda mig att åka och hämta pappa på vårdcentralen. Nå vajsing med ljumsken. Sagt och gjort, jag åkte dit. När han kom hoppandes ut på kryckor så frågade han om jag kunde köra honom till akuten i Västerås. Var inne i Västerås runt halv sex, fem timmar senare landade jag i sängen. Hur trött som helst. Ville vara gråta sista timmen på aktuten. Inte nog med att vi fick sitta så länge, jag skulle upp klockan sex och iväg och jobba idag. Inte okej. När jag kommer dit ber Niina mig jobba några extra timmar också. Men när jag väl var uppe så varför inte? Blev bara fem timmars jobb totalt iallafall. Åkte hem och kikade på "Alice i underlandet", helt okej film :-) Vid tre åkte jag upp till farmor och farfar för våfflor med kusin Melker. Trevligt. Nu kommer snart Anna hit, hon ska träna med oss idag. How nice?! Hoppas på mycket folk och en grym träning! Nej, gott folk, det här håller inte. Ska slänga av mig jobbtröjan som jag såg att jag hade på mig nu ;-) Ha en trevlig kväll! Puss på er!


Let's crawl back to love

Jisses vad jag är trött. Fötterna luktar inte mumma efter några timmars jobb. Haha. Vet inte varför ni fick veta det, men ja.. Ska snart iväg och besikta bilen, heja livet. Har inte en aning om hur man gör, men det ska väl gå bra. Hoppas jag. Ida följer ialalfall med, tur det! Om huvudvärken går över så bär det av till Nautilus också! Men just nu mår jag förjävla dåligt alltså. Känner mig nästan febrig. Fryser jättemycket! :-( Jaha nehe, nu ska jag nog ta och kila ner till köket och styra ihop lite mat innan jag beger mig. Have a nice day. Puss!



Kycklingtaco och tårta

Herregud, jag är fortfarande proppmätt från all mat som Jessica bjöd på. Som rubriken avslöjar så bjöds det på kycklingtaco och tårta, samt massa småkakor. Ibland får man faktiskt synda. Kalas är en godkänd anledning. ;-) Nu ska jag snart kila in till sängen. Klockan står på 06.00! Det är inte okej. Blir iof bara 3-4 timmars jobb, men ändå. Upp ska man ju. Nej, det här håller inte. Puss & godnatt!

Stereo love

Jaha, då var det måndag igen. Har haft en sjujäkla bra helg. Fredagen och lördagen spenderades i Örebro med Ida! Hade två kanondagar där. Mat, vin, trevligt sällskap och Pitchers på fredagen. Chill, film och trevligt sällskap även på lördagen :-) Skapligt trött efter helgen. Skola och jobb idag. Vankas jobb på tisdag och på torsdag också. (Imoe, du kan vara lugn, jobbar bara 3-4 timmar imorgon, så vi hinner med gym&bad ;-)) Skönt med lite extra cash nästa löning. Ikväll ska jag in till Jessica som fyller 22. Blir middag och umgänge med Köpingstjejerna. How nice?! Stort grattis på din dag babe! ♥

Till helgen vankas festligheter för Jessica, Petra och Madde. Blir nog hur bra som helst ;-) Är riktigt taggad och det är bara måndag liksom.. Får träffa Ida då igen också. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en trevlig kväll allihopa! Puss på er!


Örebro baby!

Sitter i Idas säng och väntar på att hon ska duscha klart så vi kan börja göra oss i ordning. Sen ska vi fara in till stan igen för mat och lite vin med hennes pojkvän och sällskap :-) Ska bli riktigt kul faktiskt! Annars har jag inte gjort många knop idag. Jag och Amanda har legat i soffan och tagit massa fula kort på varandra, sen städat lite sen var det bar att åka in mot Örebro för att plocka upp Ida :-) Men nu ska jag göra lite nytta. Ha en trevlig kväll gott folk, i know i will ;-) PUSS!

Unstoppable

Ska snart iväg på fotbollsträning, inte allt för taggad om jag ska vara ärlig. Grus är väl inte mitt favoritunderlag direkt. Men men, vad gör man inte för laget? ;-) Sitter och funderar på om jag ska föna håret innan träningen... Dagens i-landsproblem. Har vart uppe på badet med Ida idag och håret är inte torrt än. Men det är ju inte minusgrader ute, så då fryser ju inte håret.. Får se hur det slutar. Som sagt, va uppe på badet idag. Bubblade och fikade. Och flöt som vanligt runt på alla dessa leksaker som ligger i vattnet. Elin och Ida 8 år liksom. Tanterna i bubbelpoolen fick sig ett gott skratt åt alla våra kallsupar och vurpor! Är helt slut i kroppen och näsan rinner. Kanske inte borde träna men ska göra det ändå. Möte efter också. Gott med fika iallafall ;-)

Nej, men nu ska jag packa min träningsväska sen åka upp till Idyllen för att sedan springa ner till Gäddgårdsvallen. Ha en trevlig kväll gott folk! Puss&Kram




sdgfyjhrlkqjhjh

This is it! Nu är det dags att ta tjuren vid hornen! Få saker och ting ur världen. Egentligen så skiter jag fullständigt i detta. Men fan, vad trött jag är på detta. Jag hatar det! Inte min grej att avreagera mig här, men nu behöver jag det!


Some people fight, some don't!


Onsdag. Nej, men tisdag är det ju!

Åh, vad jag önskar att det vore onsdag, eller ännu hellre fredag eller nå dylikt. Vill ha helg nu, nu, nu! Idag har jag inte gjort allt för mycket. Var in till Köping. Fika med syster och Jessica :-) Pettis kom också förbi! Nej, jag har ingenting att skriva om så vi skiter i detta idag.. Hehe.

Förresten, kom på att jag har en superduperviktig sak att skriva om! IDAG TOG VÄRLDENS BÄSTA LILLESYSTER KÖRKORT!! GRATTIS ÄLSKADE SYSTER! ♥ Oj, vad du kommer få köra mig nu. Du har en del att ta igen ;-)



loooove rubriks!

Det där med att gå och lägga sig gick bra. Not. Men nu ska jag iallafall stänga ner skiten och kila in till mig. God natt gott folk! Sleep tight! Puss!

I'm in this for the love of the game.

Herregud vad jag är trött, och ändå förmår jag mig inte att gå härifrån. Med risk att låta som Alfons Åberg, men jag ska bara skriva klart det här inlägget, sen ska jag gå och lägga mig! :-) Har som jag tidigare skrev vart på jobbintervju idag, gick bra tror jag. Ska iväg på en till intervju imorgon. Kompis, det går bra nu. Eller ja, hoppas det iallafall. Härlig träning idag också förresten. Så skönt att få träna i dagsljus och sol!! Känns som att vi går mot ljusare tider nu. Håller ni inte med? :-)

Imorgonbitti väntar promenad med Desiré, sen ska jag försöka hinna med att träffa Ida innan jag åker mot Västerås och intervjun. Men det ska nog inte vara några som helst problem. Nej, men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! :-)

Saknar alla mina bortresta älsklingar! Kom hem nu, jag saknar er! Måste också tillägga att jag är helt övertygad om att jag har världens bästa vänner! Jag är glad att jag har er, allihop!
Det hoppas jag att ni vet! ♥


ojoj

Då får jag iväg på arbetsintervju. Håll tummarna! :) Puss

Godmorgon

Vaknade strax innan nio och ser att solen skiner ute. Jag älskar det! :-) Ska slänga i mig lite frukost sen ta en promenad i det fina vårvädret! Mina vänner, är det nån som vill joina mig? Ring mig isåfall! Jag längtar redan till helgen!


Grym låt, eller vad säger ni?
Puss på er!


Wish i could stop by and maybe say hi.

Ojoj, vad trött man kan vara då! Kvart över tio hade vi samling idag. Puh! Då bar det av mot Enköping där vi skulle möta Fanna BK. Blev en relativt enkel vinst med 6-1 Ett mål och några målgivande passningar lyckades jag åstakomma :-) Kändes riktigt bra idag, så det var skönt :-) Sen åkte vi hemåt igen, stannade till på Max i Västerås, how nice?! När vi kom hem var det bara soffan som gällde för mig och mamma. Tacka vettja alla repriser som går på söndagar. Desperate, grey's, cougar town. Sen självklart Gossip och Wipeout. :-) Ska kika in på tv.nu och kolla om det är någon bra film ikväll på tv. Have a great night everyone.

Btw, jobbintervju imorgon. Stay tuned for more info ;-) Ooh, cliffhanger ;-)

Goodnight sweetheart!

Hemma från en grym kväll på Scheele! Nu väntar sängen på mig. Match imorgon! ;-) Puss!

Let's play a lovegame!

Lång gårdag! Somnade typ fem imorse! Sov i ca fem timmar, men är verkligen inte trött. Blir säkert det till kvällen, och det vill jag ju verkligen inte. Så fort Ida ringer bär det av in till Köping och Jessica. Blir förfest så det heter duga hos Jessica med henne, Ida och Madde. Hoppas Imoe och resten av Arborgabrudarna också kommer in. Vore så kul! :-) Afterski på Scheele som väntar alltså. Kommer nog bli hur kul som helst.

Som sagt, blev en sen natt. Jag, Ida och Fanny hade chillkväll nere i mina soffor framför Let's dance. Runt elva klev jag och Sara hem till Lisa där det var lite partypeople ;-) Runt två åkte jag, Fredda och Viktor upp och hämtade syrran och lite mer folk hos Micke. Sen bar det av till Köping och hämtade folk där. Landade i sängen klockan fyra. Puh!

Nu på förmiddagen har jag, mamma och Amanda setat och kollat på massa gamla kort! Herregud vad vi har skrattat! Haha, hittade ett så jäääävla roligt kort på pappa. Asså man får inte se ut sådär! Var tvungen att ta kort på det och mmsa bilden till pappa, som är på tränarutbildning. "hahahahahaha, man får fan inte se ut sådär. jag dör, haha" var mitt sms till honom. Stackarn, kan inte vara lätt! Tur att allt blir bättre med tiden. Nej, nu en vända till glasbanken. Alltid lika jobbigt.. :-) Nu måste jag kila, pussilago!




Haha!!


Mogonstund har guld i mun.

Så brukar det låta iallafall. Vaknade halv tio idag, helt utvilad då jag somnade halv elva igår. Hur skönt?! Idag ska jag förmodligen städa, eller jag ska städa. Jag messade jag precis Imoe och sa att jag skulle bjuda henne på saft och kakor om hon kom hit. Får se om hon nappar på mitt generösa erbjudande! ;-) Hihi! I eftermiddag ska jag troligen med Jessica och Stefan till IKEA. Sen träffa Ida A till kvällen. Hehe. Mycket på tapeten för fröken Segerstedt nu. Men först, frukost, sen städning! Talk to you later! Love!

--------------
Update: Imoe nappade på mitt förslag ;-) Wihoo!


Kom, kom, kom, det finns dom som låter chansen glida förbi.

Herregud, vilken dag. Är helt slut i hela kroppen! Men värst vad skönt med lite pengar som trillar in sen! :-) Haft en riktigt bra dag, arbetsmässigt alltså! Dagen gick bra och fort. Fått två arbetsintervjuer och en kväll fullspäckad med jobb inbokad! Sweet! Håller alla mina tummar och hoppas verkligen att jag får ett av dessa jobb nu :-) Till kvällen väntar träning, hade väldigt gärna velat sett KFF-Kolsva klockan fem, men eftersom träningen börjar klockan sex så blir det nog lite tight, plus att jag är hundvakt. Sånt man får ta.

Åh, vad jag längtar till helgen nu! Kommer nog att bli en kanonhelg. Imorgon väntar plugg, sen Västerås med Jessica och Stefan, ryktas om IKEA, i like!! :-) Sen ska jag förhoppningsvis få träffa Ida. Lördagen blir det Scheele på kvällen. Afterskiparty! ;-) Men blir lugna gatan för mig, match söndag. Men dansa kan man ju få göra iallafall! Hehe. Och som sagt, match söndag. 12.15 i Enköping(!!). Att man aldrig få sova ut ;-) Haha! Äh, men match är ju kul, så det är bara att gilla läget. Men nu ska jag mysa lite med "lillebror". Kisses!



Ekbacksbadet

Åh, nu ska jag åka till badet med Fanny. Blir sol och bad. I like! Väldigt much!! :D See you later suckers!

You want my heart.

Jag måste vara mästarnas mästare på att matcha konstiga grejer, såsom maträtter. Eller ja, te och ostbågar. Haha. Men jag älskar dem båda, så varför inte testa? :-) Haha, jaja. Klockan ringde kvart över sex(!!!!) imorse! Upp och iväg till städjobbet. De var kort om folk så då fick jag rycka in. Kanske blir jobb imorgon och fredag också. Alla pengar är välkomna ;-) Blev bara fem timmar idag, men ändå :-) Sen var det snabba ryck iväg till Kungsör för matte! Bara hem och slänga i sig lite mat, sen in i svarta faran och åka igen. Derivator hit och derivator dit. Matten är riktigt svår just nu. I don't like this. Men det måste göras, så det är bara att ligga i! Ikväll blir det superduper lugnt. Hade tänkt ta mig ut och springa sen spendera mestadels av kvällen i soffan. Grey's ikväll ju! Nej, nu ska jag ta och kolla om det finns några schysta jobb att söka...

Finns det nå intressant att skriva sen så gör jag det! Tjingeling! Puss


There's no halo around my head.

Var klara efter 30 minuter på Arbetsförmedlingen idag. Hehe. När det var slut kilade jag och Sara och hämtade upp Nina och Lisa, för att sedan möta upp Jenny och Eve på Stadsgården för en fika. En dryg timme där typ. Trevligt trevligt. Hämtade Diezel och nu sitter jag här. Ska snart träffa Imoe, men först måste jag vänta in mor och far. Har lite som vi måste prata om! Ojoj. :-) Nej, nu ska jag styra upp mig lite. Puss puss!


Arbetsförmedlingen

Klockan ett bär det av till arbetsförmedlingen för något möte i två timmar. Vet inte riktigt vad det är, men ett basmöte tror jag det kallas :-) Efter det blir det nog umgänge med miss Mohede ett tag. Vet inte riktigt vad det blir, men något skoj blir det alldeles säkert! Nu ska jag snart fixa mig lite mat. Blir en riktigt tidig lunch då jag ska vara borta klockan ett. Så jag skippade frullen. Hehe. Jaja, ska ta mig i kragen och fixa maten nu. Pussis!

På lördag får jag förhoppningsvis träffa Ida, det var så sjukt längesen! Ska bli jätteroligt om det blir av! :-)


Supergammal bild på Ida och mig ;-)


Glamourama

Ganska nydligen hemkommen från brottarträningen. Ja, jag är helt död! Benen kommer värka som bara den imorgon! Tack och lov att vi är träningslediga fram till på torsdag! ;-) Ska nog dock ta mig ut och springa imorgon för att få bort lite slagg ur benen. Kan vara skönt. Men nu ska jag kolla klart på Glamourama sen gå och lägga mig. Sov gott mina vänner! Puss puss!

Bloglovin

bloglovin


Följ mig via bloglovin istället. Klicka bara på bilden :-)
Puss på er!


I wanna make sure that you remember me.

Jaha, då har Desiré lämnat mig för dagen. Carbonara och chokladbollar har vi käkat idag. Eller jag drog i mig kanske 5 st. Orkar bannemig inte fler! Haha! Kände oss som 12 år igen när vi stod och rullade chokladbollarna ;-) Vi kikade på "Vi hade iallafall tur med vädret. Igen.", riktigt rolig film :-) Idag har jag även sökt typ 8 jobb. Well done Elin! Till kvällen väntar fotbollträning. Eller ja, brottarträning. Kommer dö. Kroppen är helt trasig från matchen igår. Vi vann med 7-1 iallafall, minns inte om jag skrev det i det förra inlägget. Fick göra två mål också. Skönt!

I lördags var vi hemma hos Isabelle och lagade lite mat och kollade på Melodifestivalen, myspys! Sen kilade jag hem till Sara och umgicks lite med dem. Syster liten kom också efter ett tag. En kanonkväll hade jag, riktigt roligt!! "Ställ dig sist i kön annars fåru spö!!" Haha, min syrra är den roligaste som finns!! ;-) Jag har såååå bra vänner! Jag är glad att jag har er, allihop! NI ÄR BÄST!! Haha! Nej, nu ska jag kila in på mamma och pappas rum och mysa lite med diezel som precis kom hem från mormor och morfar! Ha en fortsatt trevlig dag! Puss på er homies!


It's not a bird, not a plane. It's my heart and it's going gone away.

Jahapp, då var det måndag igen. På något konstigt vis så ser jag fram emot en ny vecka. Brukar tycka att måndagar innebär pest&pina, men inte idag. Skönt att kunna känna så för en gångs skull :-) Nu sitter jag och söker lite jobb, som vanligt. Hehe. Imorgon ska jag till AF på något möte.

Nu kom dessan, see you!

Lördag, finally!

Åh, Lördag är min favoritdag. :-) Dock var min fredag riktigt bra den med. Bishophäng med Ida, Jessica, Sofia och Petra. Riktigt trevligt var det! Skrattade hur mycket som helst!! Sen kilade jag och Jessica hem till henne. Halkade sjukt många gånger på vägen hem! ;-) Pappa plockade upp mig ganska tidigt idag. Jessica började ändå halv 11 så jag åkte hem då med. Sen mötte jag upp Dessan för käk och systembesök. Vad som händer till kvällen är ännu inte helt klart. Men något kul blir det säkert. Match imorgon också. Sweet! Laxå borta i Hallsberg. Kött!

Haha, har setat med detta inlägg i typ 30 minuter och jag kommer ändå inte på någonting kul att skriva, så jag skiter i det här nu! ;-) Hoppas ni får en trevlig kväll iallafall! Puss på er!




Simpsons

Har precis kommit ut ur duschen efter en långpromenad i det überfina vädret :-) Ska snart föna håret, men inte förän Simpsons är slut. Haha, jag kan inte hjälpa det. Jag älskar det! Haha. Ikväll är det träning, men jag ska hoppa över denna träning så jag blir helt frisk. Match söndag ju :-) Imorgon kväll väntar mat och umgänge med Jessica och Ida som det ser ut nu. Trevligt värre! Lördagen är ännu oklar. Får se vad som händer & fötter.. Nej, har inget vettigt att skriva om just nu ska jag lägger ner. Haha!

Have a nice day folks!

Torsdag

Jag lever och mår mycket bättre idag. Så nu ska jag försöka mig på en promenad i det finfina vintervädret :-) Har inte så mycket mer att skriva om än så länge. Talk to you later on :-) Puss!

Dagens i-landsproblem.

Letar febrilt efter dosan då de har gjort värsta musikalen av Scrubs nu! De har sjungit non-stop i en kvart nu! Måste få ett slut. Men hittar den inte. Blir alltså tvingad att resa mig upp ur sängen för att skaka täcket.. Ååh.

Update: hann bli reklam innan jag hittade dosan, som låg i täcket, såklart.

The Bourne supremacy

Just nu ligger jag och kollar slutet på filmen med namnet som rubriken här ovan. Riktigt bra film faktiskt. Kikade ettan igår och blir väl till att kolla trean imorgon också :-) Jaja, whatever tänker ni..

Har vart och kollat på hockey nu ikväll. Köping - Viking. Köping stod som segrare efter 60 min. Eller ja, det stod 6-3 när vi gick och då återstod det en minut. Men jag förutsätter att det blev vinst :-) Frös och var jättekissnödig, men jag klarade mig. Hehe. Efter matchen tutade jag, Hannes och Robert hem till Arboga för en snabbvisit på Donkan. Nu har jag intagit sängläge för att sova bort det sista av förkylningen. Så god natt gott folk! Puss & puss!


Supergammal bild på mig, Fanny och Moa. :-)


Och där var halva veckan gjord!

Gud så skönt med Onsdag. Ännu skönare att jag mår lite bättre idag också. Har iallafall lyckats ta mig utanför dörren. Ida var här på lite nudellunch, sen blev det en fika med Jonas på Saga innan hans match. Var ett tag sen nu, så det var trevligt :-) Vad som händer till kvällen är ännu oklart, men blir lugnt iallafall. Grey's börjar ju ikväll också! Det får man ju för allt i världen inte missa! :-) Nu ska jag kila in till mamma och pappa för att mysa lite med vovsen. ;-)

Pussis!


tredje mars tvåtusentio

Pratade precis med Karin, Emelie och Lina nere i Australien. De skulle precis ut och fira Karin som fyller 21 år idag! Grattis sweetheart! Saknar dem så sjukt mycket. Vill att de ska komma hem nu. Eller ja, kanske att jag ska vara där nere med dem! Men inte alltid det går att få som man vill, tyvärr! Men var iallafall jätteroligt att höra deras röster igen!

Ligger fortfarande lite halvsjuk här hemma, men mår bättre iallafall. Eller jag kanske bara lurar mig själv att jag mår dåligt för att jag hostar? Jag vet inte. Ska ta en dusch sen se hur jag mår. Vore kul att komma utanför dörren och träffa lite folk idag. Känns som att det var år och dar sen. Men, vi får väl se hur det blir med den saken :-) Nu börjar Våra bästa år, måste rusa!

Puss!


GRATTIS KAKAN!! ;-)


Extremt tråkiga vardag!

Har knappt rört mig ur soffan på hela dagen. Har inte ens vart utanför dörrn. Tristessen börjar infinna sig allt mer! Tack och lov för The Hills marathonet som gick på MTV hela dagen! En dag som denna hade jag mycket hellre tagit en promenad eller haft pulkarace i det superfina vädret. Har inte åkt varken, skidor, bräda eller pulka i år. Skandal!! Är otroligt sugen på att åka till Sälen. Men för vilka pengar? Nej, det får bli ett annat år. Får trä på mig pjuxen och dra till Tekninkbacken isället ;-) Haha. Eller?

Kom på att det kommit nya Gramourama-avsnitt, så jag ska kika på dem nu! Tjingeling! :-)

Andra mars tvåtusentio

Är halvsjuk idag också, så det kommer bli lika roliga inlägg som igår ;-) Haha. Ska kila ner och slänga igång lite te-vatten sen lägga mig framför tvn. Våra bästa år och top model får underhålla mig ett tag framöver. Blir förmodligen en film eller två också :-) Nej, det här håller inte. Kilar ner till soffan nu. Ha en kanondag. Puss på er!

Kul att statistiken bara ökar varje dag :-) Keep it up ♥

Tomorrow never dies

Tog en paus från James Bond för att dra en snabb update här :-) Dagen har gått i slowmotion. Var hemma hos Moa på hejdåfika runt lunch. Nu är hon på väg till Kina i tre månader. Känns overkligt.. Gonna miss her! Sen kilade jag, Desiré och Ida hem till Dessan för lunch. Sen hem och inta soffläge igen då jag inte mår bra. Lagade lite mat till familjen. Kvällen spenderades nere i soffan. Hur skönt som helst. Lite te och macka när pappa och Amanda kom hem från träningen. Men ska kila tillbaka in till sängen nu, nu har säkert filmen börjat igen. Känns som att jag inte har så mycket mer att skriva om, då min dag inte varit speciellt innehållsrik, skööööönt! :)
Sleep tight everyone! Puss på er! :-)




Do you remember?

Grym helg, återigen! Matchen vann vi med 5-3, skönt! Sen bar det av till Jessica. Soffhäng ett tag innan vi gjorde oss i ordning. Stefan kom över lite senare. Ölspel på tre är inte det bästa. Inte att rekomendera :-) Haha! Men skitkul iallafall. Fick stå i superlång kö igen... Men hade skitkul inne på B&S iallafall. Var riktigt mycket folk ute. Kom till arboga runt halv två igår. Träning halv tre, bara det att den var inställd. Hem och la mig i soffan, somnade som en stock, vaknade när mamma och pappa kom hem. Kände mig inte alls bra så jag gick upp och la mig. Somnade fyra och sov till kvart över nio imorse!! Hade feber och världens huvudvärk när jag vaknade också. Men det var bara att pallra sig upp. Halv tolv skulle vi vara hos Moa för lite hejdå-fika. Hon är nämligen på väg till Kina nu. Ska vara borta och jobba i tre hela månader. Sjukt.

Nu ska jag laga lite mat tror jag. Själv är jag inte hungrig, men resten är nog :-) Jag ska bara koka lite kaffe åt mig själv sen lägga mig i soffan :-) Hoppas ni haft en kanonhelg! Puss