If you really want more, scream it out louder!

Sitter och laddar för årets första dag på jobbet ute vid kanalen. Ska bli hur härligt som helst att komma ut dit och jobba igen! Älskar det stället! Hoppas på mycket folk också. Men innan jobb, så ska vi ta oss dit och fika lite. Myspys! Efter jobbet brummar jag in till Örebro igen. Vet dock inte vad som händer ikväll, men det återstår att se.
Nehe, det här blev ju ett tråkigt inlägg, men måste borsta tänderna nu! Puss och kram på er!

Tidig helg

Hello!

Då var man hemma efter årets första grästräning! Var väl ingen höjdarplan direkt, men ändå! Ganska bra träning tycker jag. Jag gick av när det var typ 10 minuter kvar eftersom jag inte vill riskera baksidan. Hoppas den håller för matchen på söndag bara. Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska åka tillbaka till Örebro eller inte. Tyson ville att jag skulle komma hem ikväll. Men återstår att se vad det blir. Måste hur som helst dit imorgon och hämta grejer eftersom jag ska vara i Arboga i helgen. Ska förhoppningsvis jobba på lördag också. På cafét då alltså. Var ut och hälsade på faster och Helena på jobbet idag, och jag saknar det verkligen. Älskar att vara där ute! Det är ett riktigt feel good-ställe! Så om ni inte varit där, åk dit för guds skull!! Hjälmare kanalcafé. :-) Nej, nu ska jag klä mig, sen ta mig en kopp te med familjen innan jag bestämmer mig vart jag ska spendera kvällen. Puss & kram!

Ni har väl inte glömt bort Valborg på Frimis?!!

Nu är det dags att säkra er plats på 48h på Frimis under Valborgshelgen! Hela Frimurarholmen kommer förvandlas till ett enda stort festivalområde, med dansgolv och grymma artister och DJ's. Se bara här:


KLARA ARTISTER/DJ'S
● Familjen
● John Dahlbäck
● Slagsmålsklubben
● Erik Hassle
● Hoffmaestro DJ-set
● Labyrint
● Al Azif


Och det är bara början!
Priset för detta spektakel är:
150 kr om du är medlem i Kåren
170 kr om du är student
220 kr om du inte är student
(I priset ingår inträde för båda dagarna, alltså 29/4-30/4!)



För mer info eller biljetter, hör av er till mig.
076-779 50 40
[email protected]

Vi ses väl där?!!




Gräääääääääs!

Sitter hemma i Arboga nu efter en förmiddag uppe i Herrfallen med SISU-representanter från Örebro län, Västmanland, Sörmland och Östergötland. Har planerat deras ledarcamp som de ska ha där i slutet på maj. Verkar hur bra som helst. Skulle gärna vara med själv. Synd att man inte är ledare för något lag då. Men men. Blev en lunch med hela gänget på Ågården sen. Fick visa runt dem i underbara Arboga ;-)
Har lovat pappa att jag ska dammsuga här hemma, så är väl bäst att hålla det man lovat... Lite senare vankas första grästräningen för i år, och jag kan inte vara lyckligare! Ska bli grymt nice! Sen får vi se om jag åker tillbaka till Örebro ikväll eller inte? Har inte riktigt bestämt mig än. Ska ju vara i Arboga i helgen, så vi får se hur jag görNehe, dammsugning var det ja. Kult.. Sen hade jag tänkt sätta mig i solen med en kopp te och plugga lite. Ha en trevlig dag! Puss & kram!

Vimmel!

Hittade en vimmelbild från lördagen på Frimis. Oriflame hade som sagt ett riktigt bra event där. :-)


Janinah, jag och Sofie ♥

Kommentarer

Igår hade jag väldigt många läsare, men inte en enda kommentar. Halvtrist tycker jag. Tycker det är superroligt när ni väl gör det, så kom igen nu! :-) Nej, nu ska jag göra varma mackor sen blir det fotbollstitt med Tyson och Johan, trevligt! Puss!

Onsdag, onsdag, onsdag

Det här har vart en väldigt lång dag. Började nio och kom hem nyss. Ska snart iväg igen för möte med Rynninge IK med SISU. Är inte jättetaggad för att hoppa upp på cykeln och cykla bort mot norr, men plikten kallar. Tur att Sandra är med. Jag, Sandra och Lisa sitter hemma hos Tyson och väntar på att han ska komma hem från Ica. Han skulle handla lite smått och gott. Glass, jordgubbar och maränger, mums! :-)

Imorgon ska vi till Herrfallet på ledarcamp. Så stannar jag i Arboga efter, eftersom jag ska träna imorgon. Fredagen är schemaledig, sjukt skönt! Har vart en rolig men jobbig vecka. Finns saker att göra hela tiden! Idag har vi sammanställt och analyserat massa resultat och utvärderingar från en utvecklingsresa till Garda, Italien som SISU anordnade förra veckan. Nu är vi äntligen klara, tog typ hela dagen och det snurrar siffror i skallen vill jag lova. Nehe, om man kanske skulle ta och vara lite social. Puss & kram!

SISU - Idrottsutvecklarna

Morsning korsning!

Helgen var riktigt bra, rätt lugn faktiskt. Lördagen spenderades hemma i Arboga hos mormor och morfar. Trevligt att surra om lite allt möjligt. :-) På eftermiddagen bar det av mot Örebro igen för att senare på kvällen gå på ett event på Frimis som Oriflame höll i. Drinkar, tilltugg och goodiebags fick man. Inte illa! Riktigt bra goodiebags till och med. Ögonskugga, mascara, läppglans, smycken, rabattkort mm. innehöll den! Men blev en riktigt tidig hemgång, vilket var skönt. På söndagen for vi till Fjugesta för att se Höftskott ta tre pinnar i distriktscupen, och därmed vann de gruppen. Härligt grabbar! Sen var det bara chill för hela slanten resten av kvällen.


Ny vecka, nya möjligheter, brukar man ju säga. Denna vecka stämmer det ganska bra. Jag och Sandra sitter för tillfället i Idrottens hus här i Örebro och gör vår praktik. Vi har vår VFT här på SISU. Riktigt sköna människor som jobbar här, så våra två veckor här kommer förmodligen vara smärtfria. Det är inte heller varje dag som man jobbar jämte en Robinson-vinnare!! ;-) Coolt. Nehe, nu ska vi väl fortsätta skriva på våra arbeten, eftersom hon vi skulle gått med idag, inte kommit hit än. Have a nice one! Puss

You think you're cooler than me?

Sitter och väntar in några snygga damer som ska spendera kvällen här med mig. Eller ja, iallafall några timmar innan vi beger oss mot Frimis. Ska bli riktigt roligt! :-) Världens kortaste inlägg, i know, men ja.. :) Ha en grym kväll! Puss


All I can think of is you

Då var man hemma i Arboga då. Efter en laserbehandling och en lunch med hela familjen kröp jag ner under filten i soffan och tog en powernap. Fruktansvärt trött är jag. Ligger och kikar på Simpsons och väntar på att resten av familjen ska komma hem. Till kvällen vankas grillning, om vädret tillåter, och sen kan det hända att det blir lite umgänge med grabbarna när man ändå är hemma. Hade tänkt försöka hinna med att ta en sväng förbi solarieöarna också. Känner mig väldigt blek och tråkig just nu!
Nehe, en dusch på det här kanske? Sagt och gjort! Ha en fin fredag! Puss & kram!

Underbara fredag

Då var det äntligen fredag igen! Helgen kom väldigt lägligt. Efter långa dagar i skolan så ska det bli skönt med lite ledighet. Ska snart bege mig hem mot Arboga för laserbehandling för sträckningen, sen hade jag tänkt hjälpa till lite med systers flyttning, men huvudvärken är värre än igår så vi får se vad som händer. Ska åka dit och kolla hur fint det blir iallafall. Ikväll blir det tydligen grillpremiär, how nice?! Imorgon är det match mot Franke, om jag inte minns fel, tyvärr ska jag inte vara med eftersom jag inte vill riskera att låret inte håller.

Efter matchen bär det av in till Örebro igen. Ska på ett event på Frimis som Oriflame håller i. Så ska ta med mig ett gäng härliga tjejer dit. Ska bli riktigt roligt! På söndag bär det av på match. Tyson och grabbarna spelar kl 11, och jag har lovat att följa med. Hoppas på fint väder! Nu ska jag ta och plocka undan frukosten, sen göra mig redo för hemfärd. Puss!


Glöm inte att köpa biljetter till 48h på Frimis 29/4-30/4!!



Vad blir det för mat?

Jaha, då var klockan snart halv sju igen. Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. Blev en lång dag i skolan idag igen. Klockan nio drog vi igång med vårat projektarbete som vi gör för Örebros idrottsgymnasium. Kommer nog bli riktigt bra. Efter det drog jag och mannen min och käkade på Kraka, lyxade till det med ärtsoppa och pannkakor! ;-) Kvart över ett började föreläsningen. Vi var fyra(!!!!) tappra själar där idag. Men det var en riktigt bra föreläsning och jag lärde mig mycket, så jag ångrar inte att jag gick.

När den var slut, alltså runt fyra, drogt jag, Lisa och Tyson ut till Biltema för att fixa ett nytt styre till min cykel. Väl hemma så kämpade jag och Tyson med det där jävla styret hur länge som helst. Det hade rostat igen ordentligt, så var väldigt svårt att få bort det. Men skam den som ger sig! Fick loss det till slut och det nya skruvades i. Nu kommer cykeln gå som ett spjut igen! Men nu ska jag ta och försöka övertala Tyson om att vi ska laga lite mat. Ryktas om att det blir fläskfilégryta, mums! Ha en bra kväll, puss!

Och förresten, glöm inte att kika på mitt förra blogginlägg om Valborgshelgen!

Nu är det dags!

Nu är det dags att säkra er plats på 48h på Frimis under Valborgshelgen! Hela Frimurarholmen kommer förvandlas till ett enda stort festivalområde, med dansgolv och grymma artister och DJ's. Se bara här:


KLARA ARTISTER/DJ'S
● Familjen
● John Dahlbäck
● Slagsmålsklubben
● Erik Hassle
● Hoffmaestro DJ-set
● Labyrint
● Al Azif


Och det är bara början!
Priset för detta spektakel är:
150 kr om du är medlem i Kåren
170 kr om du är student
220 kr om du inte är student
(I priset ingår inträde för båda dagarna, alltså 29/4-30/4!)



För mer info eller biljetter, hör av er till mig.
076-779 50 40
[email protected]

Vi ses väl där?!!




If you want it, you can get it for the rest of your life.

Sitter hemma i soffan för tillfället. Huvudet mår inte som det ska. Gör det någonsin det, frågar ni er då. Kanske inte, men idag har jag så ont så det enda jag vill göra är sova. Men kan inte göra det heller. Tröstäter lite överblivet godis från gårdagen. I eftermiddag bär det av hem till Arboga för att träna fotboll. Eller det blir nog bara lite lätt löpning för min del, eftersom jag stäckte mig på matchen sist. Hoppas att det läker snabbt nu! Ska bli skönt att komma hem och umgås lite familjen.

Nehe, nu ska jag koka lite te och krypa ner i soffan. Ska försöka hinna hem till Tyson innan jag åker hem också. Have a nice day, kisses!

Den som väntar på något gott...

Håller på att fixa min blogg, så håll till godo! :-)