kusinmys

Jag och Amanda drog upp och tränade på Nautilus ganska tidigt idag. Hem för potatismos och falukorv ;-) Haha! Klockan tre hämtades lillkusinen upp av mig, amanda och Melker. Vi åkte hem till dem och käkade lite "mellis" och kikade lite på tv. Lite senare bjöds det också på makaroner och köttfärssås, mums! Nu sitter jag och väntar på att tjejerna ska dyka upp så vi kan åka in till Köping och träna lite fotboll, gillas! ;-) Nu kom precis Malin, so I got 2 go!! Hörs senare!


Love / Elin ♥

Fa-fa-fa-fa-fa, follow the leader



You can talk all you want but my skin is really thick
I'm the leader of a crowd and my game is really slick
I'm unstoppable!

Said, you ready for tomorrow
When I smash it like a ball in the club
On the news, I'll be rockin' like a rockstar
I'm unstoppable!
 
Fa-fa-fa-fa-fa, follow the leader

nananana

Nautilus nu, då måste ju självklart musiken på mobilen uppdateras. This is the shit!! ;-)









Love / Elin ♥

don't bring flowers after i'm dead!

Skjut mig! Jag kan knappt andas utan att mina magmuskler dödar mig! Helt otroligt, haha! Blev ett stenhårt mag, arm & ryggpass på Nautilus idag. Skönt när man verkligen känner att det ger någonting. Ökade faktiskt på nästan alla maskinerna idag. Sen tog jag och Amanda oss till solarieöarna, vilket enligt mig är bland det bästa som finns! Riktigt vardagslyx! :-)

Nu ska jag ta och packa min väska, sen ladda för coreträning med Majvor! Tror ioförsig att det är stavgympa som står på schemat. Sjukt jobbigt! Mycket, mycket jobbigare än det låter! :-)


Cat Deluna ft Lilwayne - unstoppable! Spelas flitigt!


Love / Elin ♥


you look kind of cute..

Ja, jag vet! Dålig uppdatering som fan!

Just nu sitter jag och försöker hitta något bra ställe att gadda sig på. Är så sugen på det nu! Någon som vet ett bra ställe? :-) Tänkte passa på nu när lönen ramlar in. Hihi!

Förövrigt så har min helg vart kanon! Hockey och fest i Kungsör i fredags. Riktigt kul hade jag, efter många om&men! Kul att träffa så många som man inte sett på ett bra tag! Runt 3 kom Taxi-Annika och hämtade oss. Efter tre toast gick vi och la oss. Både jag och Rebecca vaknade supertidigt på lördagsmorgonen. Kunde inte somna om, så vi kollade på SATC-filmen! Den är ju så bra. Skulle kunna döda för den garderoben ;-) Haha. Runt halv tre fick vi skjuts upp på "byn". Drog en varsin kebabtallrik, mums! Sen bar det av till sporthallen där vi kikade på innebandy med Viktor, Calle och Anton. Trevligt! 

När vi klev ut ur sporthallen storsnöade det, mysfaktor hög!! Vi traskade hem till Rebecca för att där få en kanongod middag!! Kvart över åtta gick mitt tåg tillbaka till Arboga. Kom hem till mamma och Amanda, där Amanda lämnade oss för en fest. Taskigt ;-) Haha! Pappa var på "herrklubbs-träff", så han var inte heller hemma. Så jag och mamma kollade på Melodifestivalen och lite fotboll. Mysigt. Sen gick jag och la mig. Klockan stod ju trots allt på 06.00!!

Rise and shine honey! Det var med tunga steg som jag klev upp på söndagsmorgonen för nio timmars jobb! Någonting som dock gör det lättare är att det nästan är ljust när man åker till jobbet :-) Annars var det bara träning på kvällen. Körde bara styrke då halsen spökade lite för mig!

Nu dödar Amanda mig om jag inte lyfter min röv ur soffan. Vi ska till Nautilus sen iväg och sola! Bäst att göra det :-)

Jag och Beccaboo ;-)


Love / Elin ♥

Onsdag

Efter en god korvstroganoff lunch hos jonas ska jag nu sätta mig med en kopp te i vår massagestol och vila lite innan innebandyträningen som börjar kl 17. Roligt som fan ska det bli!! Hörs sen!




Love / Elin ♥

SÄLEN '09

Torsdagen började tidigt, jag och Amanda plockade upp Ida strax efter nio och vi begav oss för att hämta Malin i Fellingsbro. Med fetaste partyskivorna på högsta volym styrde vi vår kosa mot Hundfjället, Sälen. Stannade till i Lindesberg för inhandling av mat och lite öl till grabbarna, sen ut på vägarna igen! När vi väl var framme stack vi direkt till afterskin för att kolla läget. Men eftersom vi hade "vanliga" kläder på oss kände vi oss lite utanför och stack därför hem till stugan istället ;-) Matlagning, bastubad, dusch, fix och förfest. Allt med musiken på högsta volym, vilket resulterade i en varning!! Haha. Men men, vi lugnade iallafall ned oss rejält efter den. Killarna från den andra Arbogastugan joinade oss! Även våra Göteborgsgrannar kom ned och härjade lite med oss!

Klockan ringde 08.00 på fredagmorgonen och det var med betongkeps som många av oss steg upp för att fixa frukost. Efter en lång tid inne på skituthyrningen så kom vi iallafall äntligen ut i backen! Och vilket väder vi fick! -7 grader, vindstilla och strålande sol! Kunde inte vara bättre. Många skratt fick vi oss redan i första backen då Malin, som ALDRIG åkt skidor förut, gjorde några riktigt snygga vurpor! Hahaha!! Anyway, jag, Ida och Amanda stack iväg och åkte själva. Vi hittade våran favoritbacke direkt och åkte mestadels i den. När vi kilade hem för lunch så kom vi tjejer på att vi inte hade några nycklar och killarna ville åka mera, så vi tog fram våra stjärtlappar och åkte ned för våran hemmagjorda backe. Har laddat upp en film på facebook. En jättemysig film där jag kör en guidad tur nedför Novabacken, som vi så fint döpte den till! Fram mot eftermiddagen vankades det afterski. Vilket drag det var ;-) Sen hem för bastu och middag. Kilade iväg till killarnas stuga runt 21 och efter det vankades det utgång på HC. Riktigt roligt hade vi! Träffade lite Köping & Kolsva folk, alltid trevligt med kända ansikten! :-) Roligast den kvällen måste nog vart när vi lurade taxichauffören att jag var Anja Pärsons kusin ;-) Haha!

Lördagen började på samma sätt som fredagen, frukost och ut i backen alltså. Dock ingen betongkeps! :-) Skönt! Lika fint väder denna dag också! Samma procedur som föregående dag. Afterski, bastu och middag. Tog oss också några "snöbad". Kallt men riktigt skönt! Vi kollade på melodifestivalen, där båda mina favoritlåtar gick vidare. Sen kilade vi upp till killarna där det var ganska så död stämning. Många låg och sov, några festade och tyckte att vi var skittråkiga! Jag var så sjukt trött och eftersom jag skulle köra på söndagen bestämde jag mig för att kila hem när klockan var halv 1. Började städa och förbereda inför morgondagen eftersom vi skulle vara ute ur stugan halv 11. Somnade gott i min säng efter det.

Det var med sorg i hjärtat vi käkade frukost och städade ur stugan på söndagmorgonen. Ingen ville hem! Skulle kunna gett mycket för att få vara kvar några dagar till. Men hem åkte vi iallafall! Ja, det var vår Sälenresa i ord. Snart kommer ett inlägg med vår Sälenresa i bilder. Finns en HEL del kan jag lova!!



Love / Elin ♥

hallelujah

Ett väldigt jobbigt men ett riktigt bra träningspass idag! Kul när det går sådär bra, för alla liksom! Dock jättekallt, kände att jag hade för lite kläder på mig! Då är det ju så himla underbart att kliva in i duschen efteråt. :-)

Annars har jag bara haft en heldag med världens bästa lillesyster! Bigsister is proud of you! ;-) Kebabrulle/sallad fick bli lunchen och när farmor kom med nybakta bullar hoppade vi glädjeskutt här hemma. Eller iallafall jag som direkt drog i mig två stycken! En kanondag med andra ord! <3 Sen bar det iväg på träning som sagt! Nu sitter jag här vid datorn (ovanligt?) med min stora kopp te (ännu mer ovanligt?) och bara mår bra! :-) Livet är underbart! Dock har jag lite ångest över att jag mer än allt vill åka tillbaka till Sälen! Vilken härlig resa vi hade! Så nu när jag ändå är inne i bloggandet kan jag ändå skriva lite mer om det och ladda upp lite bilder ;-) Men skriver ett "Sälen-blogginlägg" ist, så håll till godo ;-)



Love / Elin ♥

Rött kort för Schürrer!

Nu har hovrätten fastställt domen mot Christine Schürrer, äntligen! Livstid och utvisning efter avtjänat straff! Helt rätt enligt mig iallafall! Det är snart ett år sedan de två små barnen här i Arboga blev mördade, sjukt! Tänk vad tiden går och vad sånna här förhandligar tar lång tid! Men nu är det iallafall klart. Enligt Aftonbladet kommer självklart Schürrer överklaga då hon fortfarande anser sig själv som oskyldig. Jag tror dock inte att hon kommer komma någonstans med överklagan!

Tillbaka till verkligeheten nu då. Efter ett jobbigt gympass med fokus på kondition, mage och armar åkte jag hem till Jonas och kikade på Melodifestivalen sen Mamma Mia filmen! :-) Trevlans!

Nu väntar coreträning, måste rusa! Kommer vara en död Elin som bloggar ikväll igen ;-)


Love / Elin ♥

sälen, sälen baby!

Vilken jävla helg! Ursäkta språket, men min helg har vart så sjukt underbar! Laddar upp en bild nu ikväll, skriver mer imorgon! Ska knoppa på direkten, för jag är så sjukt trött!!




KÄRLEK!

Love / Elin ♥

hahahahahahaha!

Fick en lite halvrolig kommentar i ett tidigare inlägg. Jag, Ida och Malin fick oss ett gott skratt åt det iallafall. "Fula hästkäft" liksom! Haha, jag som tycker att hästar är ganska söta, så jag tar det som en komplimang! Ni kan väl slänga in en kommentar och säga vad ni tycker? Är jag lik en häst? ;-) Hahahaha! Fick iallafall en übersöt bild av Ida som jag måste visa. Thanks hun!



Nu är väskan packad, humöret är på topp och jag är jättetaggad inför Sälenresan! Slänger säkert iväg ett blogginlägg imorgon innan jag drar där jag berättar hur kul vi ska ha och hur laddad jag är!! ;-)


Love / Elin ♥

höjden av lathet..

Måste få arslet ur vagnen och börja packa nu. Packlistan är skriven och nu återstår bara det "roliga". Det värsta med att åka bort är all denna packning! Blä! Jag glömmer alltid någonting också! Men men, ska skära upp min mango sen skrida till verket (stavning?). Haha!

Nej, nu är det dags!


Love / Elin ♥

all that she wants..

Träningen idag var sjukt jobbig. Styrke, löpning, intervaller och MAQ träning! Puh, jobbigt men ack så skönt när man väl tagit sig igenom det. Annars idag har jag bara kikat på handboll och chillat typ. Hämtade dock mina nya skor i Köping. Och de satt som en smäck! Fysjutton va snygga de är! Ruggit höga också, i like ;-) Hihi.

Skriver mer om helgens bravader imorgon för just nu är jag för trött!


Love / Elin ♥

darling, you give love a bad name.

Jaha, då satt man här igen då. Första fotbollsträningen på typ en och en halv vecka. Äntligen frisk! Så nu är det nya & hårda tag igen! Gymmet imorgon! Känns verkligen att man missat träningar och att man haft en infektion i kroppen. Helt sopslut efter träningen. Sen har jag jordens träningsvärk i min högra skinka! Hur kommer det sig liksom? Kanske är från innebandyn igår? Men bara på ena sidan? Vad gjorde jag? Kanske hoppade jag runt på ett ben, bara att jag inte minns det?! Haha, troligtvis inte, men men! Mage, ben & rumpa får sig en omgång imorgon på gymmet! Skönt ;-)

Helgen blir lugn som bara den. Lite umgänge med Fanny hoppas jag! Längesen det bara var hon och jag!

Förresten så saknar jag Moa som åkte till London igår kväll. Sjukt att veta att hon kanske inte kommer hem! Konstig känsla liksom! Nån annan jag saknar är min mammi, hon drog till Sälen igår! Pratade med henne när hon kom från after-skin. Men hon var tvungen att lägga på illa kvickt då nån höll på att "sno" hennes skidor. Men det visade sig, när hon ringde upp, att det bara var någon som skulle hjälpa henne att ställa in dem ;-) Haha, hon är bra rolig min mamma! Men saknar henne iallafall! Konstigt att vara hemma en hel helg utan kvinnan! Men hoppas du har jätteroligt iallafall, lät så på dig iaf ;-) Du är värd det!

Nej, nu ska jag ta och knoppa. Jättetrött faktiskt. Sen hade jag ju tänkt komma iväg till gymmet i bra tid imorgon så att inte hela dagen går åt till det. Justfan, kom på att jag måste städa imorgon. Fredag = städdag hos familjen Segerstedt! Puh, jobbigt. Men det måste göras! Suss nu. Tjingeling!


Love / Elin ♥

skivbränning och stuvad potatis..

Vaknade upp i panik då jag trodde att klockan var hur mycket som helst, men till min stora förvåning var klockan bara kvart i nio. Försökte somna om, men var alldeles för uppspelt, så jag gick upp och körde mammas "10 år smalare" övningar. Kommer nog ha sjukt ont i rumpan och baksida lår imorgon. Skönt! ;-) Laddade hem lite musik och la över på mitt USB-minne. Fram mot halv 1 lagade jag lite käk, pastasallad, mums! Sen tog jag med mig USBet och gick hem till mormor och morfar för att bränna lite skivor till Sälen. Blev 6 stycken. Och det är bara början, för fler ska det bli! Redan astaggad. Nu är det bara en vecka kvar. 7 dagar! Det är ju ingenting ;-) 

Men när skivorna var klara fick jag lite mat hos mormor och morfar. Stuvad potatis och köttbullar, yummie! Nu är klockan typ 17.00 och jag ska ta och knalla hemåt för det vankas träning ikväll. Känner mig äntligen tillräckligt frisk för att träna. Fårse vad min hosta tycker om att vistas i minusgrader. Nej, nu ska jag ta och kila hemåt!


Love / Elin ♥

en pinne

Kom ganska nydligen hem från Kungsör där KIK mötte tabellettan Arvika. 3-3 och en poäng, bra jobbat! :-) Har även hunnit med att göra min första innebandyträning med "nya" laget idag. Korplaget alltså. Vi var dock bara 5 tjejer som tränade, då många var sjuka eller jobbade. Så det var gemensam träning med killarna. Riktigt kul, faktiskt glömt bort hur kul det kan vara!

Nu ska jag nog ta och knoppa, jättetrött. Tråkigt bara att våra digitala kanaler strejkar! Ingenting som funkar, så jag får väl slå på nån film :-)




Love / Elin ♥

ingen vanlig dag!

Dagen till ära fyller världens bästa vän år! Emelie blir 20! Stort, STORT grattis till dig älskling! Du ska bara veta hur mycket jag saknar att ha dig här i Arboga varje dag. Ingenting är detsamma utan dig! Men men, grattis iallafall! Hoppas du får en kanondag! Jag älskar dig!
 


























Livet har sina goda stunder!
Love you hun!

Jag tar på mig allt avsvar för de kanske något "mindre smickrande" bilderna på dig babe!
Jag vet att du kommer döda mig, men jag tar den risken ;-)



Men ännu en gång, GRATTIS BABE!!


Love / Elin ♥

hundvakt!

Dålig uppdatering, i know!
Fredagen spenderades med Maria i Köping, sen middag med tjejerna på Athena. Sa hejdå till Moa som snart beger sig till London! KommerSen blev det en spontan utgång på Hantis, inte det roligaste kanske.

På lördagen var jag på handboll med Emelie. Sen åkte vi till Lidl och handlade lite inför kvällen. Sen var det bara hem & duscha och göra sig iordning lite snabbt. Runt halv 6 åkte jag hem till Emelie och hjälpte henne att göra iordning maten. Vid 7 kom resten av tjejerna. God mat, gott vin & trevligt sällskap gjorde förfesten kanon! Sen bar det av till Lotus. Rikigt mycket folk ute, så det var kanonkul! Träffade även Rerre på Lotus! Miss you hun! Tack Emelie för en trevlig kväll!

Söndagen spenderades med Emelie och Maria. Film & frukt satt fint då alla var jättetrötta! Resten av kvällen låg jag i min säng och kollade på Holiday. Mysig film det dära!

Idag skulle jag åkt med tjejerna till IKEA, men var tvungen att vara hundvakt så jag fick stanna hemma. Ganska skönt när huvudet värker och halsen gör ont. Så blir ingen träning för min del ikväll heller. Vilket verkligen suger! 4 träningen jag missar nu, men jag blir ju aldrig frisk! Så jag hoppas på det bästa nu så jag blir frisk!

Nu till dagens i-landsproblem. Vad ska jag göra till kycklingen? Ris? Klyftpotatis? Pommes?
Mycket svårt val. Får se vad det blir i slutändan!

Nu krafsar världens bästa lillebror på mig, han vill gå ut! Bästa att göra som han säger innan han börjar skälla! Min lilla buse! Tjingeling!


Love / Elin ♥