Lights will guide you home.

Ligger och kollar på Good luck Chuck just nu. Älskar filmen, speciellt Alba! Hon är så jävla bra i den här filmen! ;-) Älskar hennes klantiga och klumpiga stil. Påminner lite om en annan, bara att hon är så sjukt rolig när hon gör det. Jaja, anyway.

Har spenderat dagen hemma i soffan med Viqy! Väldigt trevligt! Sex and the city-boxen har räddat vår dag! Har nog betat av 20 avsnitt?! Riktigt grym bakisdag :-) Gårdagen var hur trevlig som helst. Jag, Ida och Viqy drog till med en förfest @ our place. Kom lite folk från klassen. Var riktigt skoj! Spårade ur lite, som vanligt ;-) Haha! Själva utgången var väl som vanligt. Inget out of the ordinary, men alltid skoj att skaka lite rumpa! Trampade hemåt runt halv 2!

Ingenting i plugget imorgon förutom biljettköp till finsittningen. Sen styr jag kosan hem mot Arboga igen. Sista matchen på lördag, sen vankas lagfest på Ågården efter. Blir nog utgång i Köping efter, hotell Scheele it is! :-) Ska bli så kul att träffa mina köpingstjejer igen. Var för längesen nu! Nej, nu ska jag kolla klart på filmen och äta mitt godis! Puss på er!


Ibland lyckas även jag få till en grymt snygg bild...


Tillåt mig att presentera...

... Ida fucking Mohede!



Det slutar aldrig bra!


Vad gör vi? Nu kör vi!!


Ha en grym kväll! Puss!


Wiihoooo!

Gissa vem som är här och gör stan osäker?


Feels like home to me


Superfin låt till en superfin film!
Se "My sisters keeper" om ni inte redan gjort det.


I'm here without you baby..

Kom från universitetet för drygt en timme sen. Bara att slänga sig ner vid bordet och börja plugga inför seminariumet imorgon. Två långa, mindre roliga artiklar, en bok och alla anteckningar ska läsas. Men ska nog gå bra det där. På kvällen vankas förmodligen utgång på Strömpis. Sandra fyller på torsdag, så blir till att fira henne! Ledig torsdag och fredag med så det blir nice! Åker hem till Arboga på torsdag tror jag också. Hade funderingar på att åka ner till Mjölby i helgen, men det passade tyvärr inte så det får till att bli någon annan helg. Vill dit nu!

Nehe, om man kanske skulle ta och laga lite mat innan man fortsätter att plugga. Känns som att man bibehåller koncentrationen lite bättre då. Potatismos (hemgjort såklart) och falukorv lockar. Sagt och gjort. Ha en kanonkväll mina vänner! Puss!

PS. Som ni kanske förstår är jag på mycket bättre humör idag. Om någon nu skulle undra. Mamma till exempel :-)


We can't tell the future



Tacka vettja musik!
Nu signar jag ut! Tack för mig!


Baby, are you down?

Allmänt trött, nere och sur. På ingenting egentligen. Så förlåt alla som råkar ut för det idag.

Och förlåt Ida, lovade att jag skulle blogga för din skull, men humöret tillåter inte! Du får en puss iallafall!! ♥

Godnatt!

Har haft en bra kväll i Kolsva. God mat och supertrevligt var det. Tack och grattis moster och Robert! Nu rundar jag av fredagen med att kolla på Kalle och chokladfabriken. Är lite halvdeppig av någon anledning. Hoppas det går över till imorgon. För då är det matchtagg som gäller! Hoppas ni haft en trevlig kväll iallafall.

Puss på er och sov så gott!


Nanana

Fick med mig ett par nya boots och en t-shirt hem idag. Eller ja, en t-shirt till men den hittade jag ingen bild på. ;-) Skorna är så mycket snyggare i verkligheten! Loooove 'em!

 


Äntligen fredag!

Nu befinner jag mig hemma i Arboga igen. Kära Arboga. Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från jobben. Ikväll bär det av till Kolsva för att fira moster och Robert. Ska bli supertrevligt! Är jättehungri också så jag hoppas att det bjuds på lite krubb. :-) Annars blir det lugnt ikväll. Match imorgonbitti, så blir bara soffläge hela kvällen. Imorgon vankas som sagt match för vår del, sen kolla på herrarnas seriefinal sen in till Örebro för poängjakt och den stora nollefesten! Är riktigt taggad måste jag erkänna! Ska blir hur kul som helst. Enligt rykten iallafall! :-) Nej, nu kommer nog mamma och pappa hem snart! Hoppas ni får en trevlig kväll. Och för all del, glöm inte att komma och kolla på vår match imorgon! ASIF - Sala 11.00 @ Ekbacken!  Puss & kram!



Längtar och saknar..


Oups!

Såg nu att det var en vecka sen jag skrev. Har hunnit med en hel del under veckan som gått. Plugg, partaj, blivit seriesegrare, haft Rille på besök, myst och till sist lite mer party! Mår som en påse skridskor här hemma nu! Herregud! Men man har väl bara sig själv att skylla!

Är så hungrig så jag tror att jag ska avlida just nu. Men orkar verkligen inte laga någon mat. Har druckit över en liter te idag, men av någon konstig anledning så mättar inte smaksatt vatten mig?! Jaja, whatever. Gick så långt att jag kollade om Donkan hade hemkörning. Vet att de hade det förut här i Örebro, men lyckades inte hitta nå! Haha! Nu hittade jag en burk majs i kylen, wihoo!

Ikväll kommer bästa Emelie hit också! Ska bli underbart att få umgås med henne! Blir nog bara superchillet om jag känner oss rätt. Med lite frukt, popcorn och ramlösa! :-) Nej, nu känner jag att bloggtagget börjar tryta. Ska öppna min majsburk och äta lite lunch nu! Ha en härlig dag! Pussar!


Mår ungefär lika bra som jag ser ut! Haha!


Måndag. Nej torsdag är det ju..

Herregud vilken dag! Cyklade de 5km till universitetet kvart i åtta imorse. Trött som aldrig förr. När jag kom dit var det bara att snöra på sig skorna för stavgång med gruppen. Oh lord, vad det var jobbigt! Ingen tantgympa det där inte! ;-) Har även haft två föreläsningar idag, höll på att somna på båda. Men jag överlevde iallafall :-) Nu är det snart dags att sätta sig på bussen bort mot Tybble för lite Örebrodagen-pepp! Ska göra massa banderoller och så. Ska vara med och tävla för vår sektion imorgon, alltså GIH. Nej, nu hinner jag inte mer. Sorry Rille för världens tråkigaste inlägg igen. Lovar att uppdatera om ALLT som hände igår senare ikväll! Puss!

Come join me in the middle of ecstasy!


Tonight's gonna be a good night!
Bottoms up partypeople! ;-)


Tonight's the night!

Nu är det äntligen dags igen! Första matchen på typ tre veckor! Ska blir hur skönt som helst att komma igång igen. Även om jag är lite förkyld så hoppas jag att det ska gå bra. Innebandyn gick ju bra igår, förutom att jag måste låtit som en, jag vet inte vad. Gideonsberg hemma som står på matchschemat ikväll. :-)

Just nu sitter jag i soffan och har precis käkat frukost. Ska strax börja göra mig i ordning. Bussen går 8.53 eller nå sånt. Kommer vara framme i skolan en halvtimme innan jag börjar, lite halvsurt sådär. Men får vara så nu innan jag fått hit min cykel. Får säkert hit den idag eller imorgon. :-) Skönt med en kort dag idag också. 10.15-12.00, sen åker jag hem till Arboga direkt. Nej, nu är det dags att sätta fart. Ha en kanondag gott folk! Puss&Kram!

Nu är det dags...

...dags för grupp 7 att vinna! Snart är det dags att sätta sig på bussen in till Strömpis för samling med gruppen. Sen ska flotten ner i ån. Håller alla tummar jag har för att den ska flyta ;-) Haha! Nej nu är det dags att göra sig klar. Skade-temat ikväll som gäller! Ska bara dricka upp mitt te sen vänta på att Ida kommer hem, ska försöka tjata med henne in till stan. Sen ikväll är det nog bara massa mys i lägenheten som gäller. För övrigt har Ida och Viqy gjort lägenheten så himla fin! Den är verkligen super och det ska bli så kul att bo med tjejerna! Hoppas nästan att vi får behålla den längre än de två månader som är tänkt. :-) Näej, nu är det dags. Ha en trevlig eftermiddag! Pussar!

Fotografering och innebandyturnering.

Om en timme går tåget in till Örebro. Börjar kvart i ett med någon fotografering. Inte en aning vad det är om jag ska vara ärlig. Efter fotograferingen är det innebandyturnering och jag är fortfarande jätteförkyld, men måste vara med. Bara att gå dit och göra sitt bästa iallafall. Och efter det så är det, som jag skrev igår, årace. Har bestämt mig för att inte ligga i vattnet, utan jag nöjer mig med att stå på bron och heja! För imorgon väntar ju fotbollsmatch som jag hellre vill vara med på! Så ska ta alla huskurer det finns! Några tips?

Nej, men nu ska jag göra mig klar för avfärd. Tåget går om 55 minuter. Kommer ju även spendera min första natt i lägenheten i natt, så är en del grejer som får följa med mig till skolan :-) Tjingeling, puss!

Don't stop believin'

Jaha, då har Ida precis lämnat casa de Segerstedt. Var längesen jag träffade henne, så det vr trevligt att hon kom förbi! :-) Nu ligger jag i soffan och väntar på att "Dumpad" ska börja. Helt jätteensam! Ska koka mig en kopp te, sen är myskvällen fullbordad. Nästan. Men bara nästan. Lite sällskap hade ju vart på sin plats. Mamma och pappa är i stugan och Amanda är som sagt i Turkiet..

Satt och kikade på lite sista-minuten resor nyss. Det lockar så sjukt mycket. Men ekonomin är ju inte den bästa nu när skolan dragit igång, böcker, buss- och tågresor och lägenheten ska betalas. Så en resa får vänta tills jag jobbat in lite mer pengar. Börjar med insamlingen på lördag. Jobb 11.30-17. Var nästan tre veckor sen jag jobbade nu. Hoppas på lite Mjölby-sällskap i helgen också :-) Nehe, nu har filmen börjat. Ha en trevlig kväll gott folk! Puss&kram!


Changes

Då var man halvt inflyttad i lägenheten i Örebro. Just, för de som inte redan visste det så ska jag bo med Ida och Viqy på norr i Örebro. En supermysig lägenhet, när vi väl får den ren. Den var riktigt skitig alltså! Men kommer bli kanon. Skönt att slippa pendla också. Så ska packa ihop det sista här hemma i Arboga idag, sen bege mig mot Örebro igen. Ligger dock sjuk här hemma. Superförkyld med feber är väl inte det roligaste om jag ska vara helt ärlig. Och imorgon är det innebandyturnering i skolan. Obligatoriskt såklart, så det är väl bara att dra på sitt gameface och vara med. Är även å-race imorgon. Ett varv i Svartån runt Strömpis är vad som väntar. Men blir förmodligen inget plaskande för mig eftersom jag är sjuk.

På tisdag är det äntligen dags för match igen, 3 veckor sen sist! GIF som står på schemat. Amanda är dock borta, hon och Emmie drog till Alanya i fredags. Så sjukt avis! :-) Nej, men nu ska jag nog ta och packa klart det sista, sen försöka fixa en bil med drag så jag kan ta med mig cykeln :-) Någon som kan tänka sig att ställa upp och köra? :-) Ha en fortsatt fin dag! Pussar!



Skulle förövrigt göra mycket för att vrida tillbaka tiden en vecka..
Längtar!