Tonight we were it on the floor!!!!

img_1612 (MMS)

Tonight we were it on the floor!!!!


Städa, städa varje fredag...

Nja, tveksamt om det är varje fredag, men nu är det fan städat här hemma. Diskat, städat, rensat garderoberna och nu är det bara det sista på städningen kvar, dvs dammsugning och torka golv. Men det går ganska fort. På tal om garderobsrensningen så har jag slängt en hel svart sopsäck med kläder. Förstår inte vart allt kommer ifrån. Lite tragiskt att behöva slänga kläder i brist på utrymme liksom. Men man har väl bara sig själv att skylla. Ut med det gamla och in med det nya.. Tyvärr blev det ingen familjekamp ikväll då mamma och pappa är sjuka. Så ikväll blir det tacos med Tyson, Johan och Lisa. Dumt att klaga! :-) Nu ska jag fixa klart det sista innan Tyson och Johan invaderar stället. Hoppas ni har haft en bra dag och får en grym helg! Puss!

Bjuder på denna snygga städbild! ;-)

Today I don't feel like doing anything.

Åh, jag är så fruktansvärt trött idag. Har så mycket jag borde göra. Tvätta, städa, fixa alla böcker till första delkursen, diska, städa lite mer, rensa i garderoben... Skulle kunna fortsätta i evigheter med massa måsten. Men jag vill verkligen inte. Men något ska jag väl hinna med. Ska försöka hinna med att ta en lite springtur för att testa knäna också. Jaja, här kan jag inte sitta hela dagen...


Super8

Efter en mindre lyckad träning för min del, så är vi äntligen hemma i lägenheten igen. Trist att jag och mina knän inte har samma uppfattning om vad som ska göras på en fotbollsplan. Bara att fortsätta med rehab-träningen och hoppas att det ger med sig. Trist annars... Anyway, varma mackor och filmen super8 fick avsluta kvällen och nu är det bara sängen som gäller.

Imorgon är det den fjärde grenen i den så kallade "Familjekampen" mellan familjen Segerstedt och familjen Larsson. Det är familjen Larsson som står för grenval den här gången. Ställningen är 2-1 till oss och vinner vi imorgon så tar vi hem det ärofyllda priset! Det är väl värt att kämpa för! Ska åka och plocka upp Emelie från jobbet runt fyra sen så åker vi mot Arboga. Ska blir riktigt trevligt! :-) Lördagen kommer att spenderas i Laxå hos Tysons föräldrar. Grill och vin tror jag står på menyn.


Just ja, matchen igår vann vi med 9-0! ;-) Grymt bra var vi! Nej, sängen var det ja. Pöss!


Raise your glass if you're wrong in all the right ways

Idag är det gameday! Arboga Södra - Sala FF. 19.00 @ Ekbacken. Dags att kamma hem tre nya pinnar. Innan jag åker tillbaka mot Arboga sa jag ta mig ut på en promenad för att få igång kroppen lite. Tyson ska plugga, så jag känner mig bara överflödig här hemma :-)

Igår var vi iväg till Vingåker och shoppade en sväng. Fick med oss lite smått och gott. Köpte bland annat ett par nya jeans, vilket jag verkligen var i behov av. En plånbok och två tröjor blev det också. Efter Vingåker åkte vi till Laxå för att kolla när Tysons kusin spelade fotbollsmatch, tyvärr blev det en förlust för hennes lag. Nehe, nu ska jag ta en promenad sen åka iväg och storhandla. Det ekar nämligen i vårat kylskåp. Puss på er!


Och glöm nu inte att komma upp och heja på oss ikväll! 19.00 på Ekbacken! :-)



Är i Finnerödja och kollar fotboll. Tysons...

img_8033 (MMS)

Är i Finnerödja och kollar fotboll. Tysons kusin lirar dm. Heja heja!


Löning och hårfix?

Då var det måndag igen. Dagen börjar dock väldigt bra då det är löning för min del. Att de spelar Top 10 @ 10 med Lady Gaga på MTV gör det hela ännu bättre! :-) Just nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta mig ut och springa eller inte. Har träning ikväll, så kanske nöjer mig med att köra lite styrka här hemma istället. Får se vad det blir. Efter det så ska jag kila upp på stan hade jag tänkt, kolla om det finns någon drop-in tid för att klippa till barret. Börjar bli lite väl slitet nu efter utlandsresan. Nej, men om man skulle ta och träna lite då. Have a nice day! Puss!


Blondin

Har också fått en schysst solblekt färg på håret nere i Grekland. Får se hur länge den får lov att stanna...



Back to reality

Då var man hemma efter en grym vecka på Kreta. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar tillbaka. Skulle kunna ge min högra hand för det. Eller nja, kanske inte... Men ni fattar. Har iallafall nästan bara solat och badat i en hel vecka. Druckit goda drinkar, hejat fram Sverige till en seger, pajat knät i en "halkolycka", käkat sjukt många liter(?!) med tzatziki har vi också hunnit med. Tzatziki är ju så gott så jag tror jag smäller av! I torsdags var det "dåligt väder", det blåste och var rätt molnigt. Så vi tog bussen in till Chania. Knatade omkring nere i hamnen och kikade i massa affärer. Men det enda jag fick med mig därifrån, trots alla dööööösnygga skor, var ett navelsmycke. Tog mitt förnuft till fånga och intalade mig själv att jag inte behöver fler högklackade skor. De kommer snart ta över varenda garderob vi har här hemma. På tal om skor, är det någon som vet en snygg, hög skohylla man kan köpa någonstans?! Har letat som en tok men jag hittar banne mig ingen. Så om det är nån som vet något, kan ju mer än gärna få höra av sig. I fredags kom det ner två kompisar från Örebro, så vi spenderade vår sista eftermiddag och kväll med dem. Väldigt mysigt måste jag säga. Satt på hotellet och hade lite "förfest", sen vidare till en riktigt mysig resturang och sen avslutade vi kvällen på en bar. Morgonen därpå var det bara att vakna, packa ihop alla grejer, checka ut för att sedan hoppa på bussen till flygplatsen. Ja, för att sammanfatta resan så kan jag bara säga att den var helt underbar och perfekt på alla sätt och vis.

Väl hemma i Arboga så var det bara att svida om till partystrassen, då det vankades medeltidsdagarna här i Arboga. För de som inte vet vad medeltidsdagarna är tycker ofta att det låter astrist, men det är väl Arbogas it-vecka ;-) Alltid fruktansvärt mycket folk ute, vilket resulterade i att vi inte kom in på Källarn igår. Jaja, mer om det sen. Men Isabelle styrde en grym förfest med massa underbara människor, skratt, sång och roliga lekar. På grund av allt detta kom vi iväg lite väl sen och när vi kom fram till Källarn sa vakterna att det var fullt och att de inte ens körde utsläpp-insläpp längre, då det redan var ca 100 personer för mycket där inne. Så vi gick tillbaka till Isa och fortsatte festen där istället. Klampade väl innanför dörren efter tre i natt. Sjukt bra kväll måste jag säga. Så tack Isa och tack alla ni andra för en grym kväll! Nehe, nu börjar klockan bli mycket och jag funderar på att krypa ner i sängen. Imorgon är det en ny vecka och därmed nya tag. Dags att ta tag i allt vad träning heter. Det är på tiden nu. Eftersom jag är tillbaka i Örebro så ska jag fixa gymkort igen. Beach -11 är ju för sent, men kommer ju fler somrar. Oj, blev ett långt inlägg, men det klarar ni allt! Hoppas ni haft en bra sommar! Puss & kram!


Här är några iphonebilder från veckan i Grekland och gårdagen.
Fler kommer när jag lagt in dem på datorn:


Hotellet

Souda Bay


Jag, Lina och Robban

Grym kväll igår!

Tjarrå Sverige!

img_1219 (MMS)

Tjarrå Sverige!


Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there. ♥

Halvgammal låt, jag vet, men jag älskar den nå sjukt mycket. Galet fin låt och, om möjligt, en ännu finare video. Har fällt en och annan tår till den. Lyssnat på låter 14 ggr i rad nu! Synd bara att min bättre hälft inte gillar den här låten!(!!!!!) Till råga på allt så lämnar han mig själv hemma i Arboga i natt, det gillas inte! Ska strax krypa till kojs eftersom jag börjar jobba 08.00 imorgon.

Här är iallafall låten jag skrev om.



Perfekt uppladdning inför internmatchen ik...

img_9322 (MMS)

Perfekt uppladdning inför internmatchen ikväll! :)