Tillbaka till verkligheten..

Vilken första vecka det varit.. Massa flängande till och från Örebro, Mjölby, Linköping.. Men ångrar inte en minut. Har haft så extremt roligt! Mjölby/LInköping var kanon! Superhärliga människor, utgång, mys, motorcykelåkande och tågkrångel skulle kunna sammanfatta min lördag och söndag nedåt i landet. Måste åka ner snart igen! :-)

Förövrigt så har jag världens bästa nollegrupp och sjukt härliga faddrar! Igår var det sjukamp och vi slutade på en snöplig fjärdeplats. Men skrattade som aldrig förr! ;-) Har massor med bilder från alla nollegrejerna som jag ska försöka lägga upp någon dag. Idag och imorgon är det vilodag. Ingenting på schemat förän imorgon kväll, då det är klassfest, sen utgång på Strömpis. Blir nog riktigt bra! Nej, nu ska jag fixa massa praktiskt. Böcker, block mm :-) Have a great day! Puss!


Off to work!

Då var det dags för jobb. Enda dagen den här veckan som innehåller jobb, vad jag vet iallafall. Jag och Helen som öppnar idag så det blir kanon. Hoppas på lite folk idag också. Hade tydligen vart hur mycket folk som helst i söndags. Nehe, nu ska jag dricka upp mitt te, borsta tänderna sen sätta sig i bilen för att styra ut mot kanalcafét. Talk to you later on! Puss! :-)

Långsamt farväl

Kom precis hem från Lina. Vi har vart där och sagt hejdå till henne nu när hon flyttar hela vägen till Linköping. Kommer sakna henne! Vi kikade på Fångarna på fortet sen Time out. Hinner alltid med massa skitsnack också. Nej, usch vad omotiverad jag var för att blogga just nu. Är för trött och för förkyld för att orka. Har inte så mycket vettigt att skriva om heller. Sovdags nu, imorgonbitti vankas jobb.

Sleep tight, puss!

Oh my Lord!!

Jag och Amanda har precis börjat rensa ur alla våra träningskläder nu inför flytten. Hur i hela världen kan vi ha samlat på oss så mycket skit under alla dessa år. Hur kan jag ha tyckt att en del av de gamla träningsoverallerna var snygga en gång i tiden. De ser ju förjävliga ut rent ut sagt! Jaja, nu har vi iallafall rensat alla träningskläderna på balkongen och i garderoben. Fick ihop 4 stora svarta sopsäckar och 4 papperspåsar. Med bara träningskläder!! Som ska slängas. Sjukt! Nu har jag precis ägnat 30 min att prata i telefon med Rille :) Men nu ska jag återgå till att fortsätta med flyttrensningen =)


Monday morning

Då var det måndag. Solen skiner utanför fönstret så jag ska snart ta och knalla ut på en promenad runt Ö&B. Dags att komma igång igen. :-) Är fortfarande lite skakad av filmen jag såg i natt. Kudden var fortfarande lite blöt när jag vaknade också. Filmen var sådär underbart hemsk, tragisk och underbar som den kan bli. Det enda som kunnat få mig att gråta mer än vad jag gjorde, är om jag sett den med Amanda. Det var nog tur att jag inte gjorde det, hade väl förmodligen drunknat då! Nehe, nu ska jag bara kolla klart på våra bästa år, sen ta mig ut i det finfina höst(?)vädret! :-) Pussar!

Crybaby!

Jag har aldrig, i hela mitt liv, gråtit så mycket som jag gjorde till "My sisters keepper"! Nu snackar vi inte några droppar på kinden utan vi snackar nerdränkt kudde, mascara under ögonen, svårt att andas. Den typen av gråt var det. I min säng. Helt ensam. Men fyfan vilken bra film! Hade jag inte vart helt slut efter att ha vart så ledsen hade jag satt igång den ingen nu. Sen är klockan tjugo i tre också. Tur att jag är ledig imorgon då! På tisdag är det jobb, sen på onsdag drar skolan igång. Känner mig som jag måste gjort när jag skulle börja i ettan. Sådär nervös och förväntansfull, som på julafton ungefär. Ska bli superkul att börja plugga igen. Trodde aldrig att jag skulle säga det. :-)

Nej nu säger min smarta del av hjärnan att det är dags att stänga av datorn för kvällen! Sov gott, puss!


Egobooooost!

Herregud, vad hände med mina läsarsiffror idag? De steg till skyarna! Hoppas ni är här för att stanna! :-) Nu har Moa precis åkt hem och jag har gått och lagt mig. Men innan det så var jag ju bara tvungen att testa den nya camen på datorn. Precis fått en ny dator, så hade inte testat den innan ;-) Haha, egoElin liksom! Sov så gott! Pussar!


Movietime

God kväll!

Sitter i soffan med Moa och Amanda och kollar på sagan om konungens återkomst. Grym film måste jag erkänna! Isabelle och Emelie lämnade precis oss. Vi har kollat på Vittne till ett krig. Riktigt tung film, men rätt bra alltså! :-)

Tidigare idag drog jag, Emelie, Moa och Isabelle till Västerås och kollade på killarna när de spelade match. Juventus borta. Blev vinst med 4-3 efter en riktigt spännande match. Vädergudarna var på vår sida också. Innan vi drog till Västerås så var jag och Moa på Donkan. Inget roligt i det om inte Moa råkat skjutsa ner sina nycklar i sopnedkastet och får stå och rota med plasthandskar efter dem bland alla sopor och getingar. ;-) Har en snygg bild på henne som jag ska visa! Haha! Hann även med att skrämma livet ur Isabelle på vägen hem. Moa drog en tvärnit och alla skrek samtidigt som Isa sov. Ni skulle sett hennes min när hon vaknade upp av våra skrik. Eller ja just ja, det kan ni ju få göra eftersom jag filmade det hela ;-) Kika in på FB senare ikväll så ska ni få se! Hahaha, jag dör!

Nehe, nu ska jag sluta vara så osocial mot Moa och Amanda. Ha en kanonkväll! Pussar!!

 


Big dilemma

Står i valet och kvalet i hur jag ska göra med mitt hår. Är i desperat behov av en omfärgning men vet inte om jag ska köra på dert mörkbruna/svarta eller om jag ska göra det lite ljusare. Som Audrina? Kan man få lite råd kanske? Vad tycker ni? :-) Puss


Glamourama

Good morning sunshines!

Vaknade upp helt superensam i hela huset i morse. Amanda är på jobbet, mamma och Diezel i stugan och pappa är i Sthlm. För tillfället sitter jag i soffan och kollar på Glamourama, dricker te och äter lite överblivet godis från igår. Det är verkligen min räddning idag.

Gårdagen spenderades med mina fina vänner. Buzz och chill på eftermiddagen, undra vem som vann? ;-) Sen knatade jag, Amanda och Emelie upp på stan för att inhandla lite mat och hyra en film. Kycklingwok och Remember me underhöll oss igår. Herregud vilken bra film! Och nej, det säger jag inte bara för att Robert Pattinson var med i den. Den var grym helt enkelt. Fick till och med gråta lite (läs; mycket) till den. Jag och Emelie är sjukt blödiga. Haha! Sen kikade vi på A will never be your woman som gick på 4an. Runt elva så rundade vi av en riktigt bra dag.

Idag blir det nog lugnt. Funderar på att kolla på lite fotboll, passar ju perfekt en sån här söndag! :-) Men får väl se vad som händer & fötter. Ha en trevlig söndag, för imorgon är det måndag ingen! ;-)

Pussar!


Bumpy ride!

Dags att packa matchväskan och bege sig upp till Ekbacken för match med u-laget. Kolsva står för motståndet, blir riktigt tufft, som alla matcher mot dem. :-) Efter matchen blir det lite spontanpartaj tydligen! I like. :-) Neeej, nu börjar det brinna i knutarna. Ha en trevlig kväll allihopa! Trist inlägg, jag vet!! Pussar!


Laguna Beach

Hejhejhej!

Jaha, då var det torsdag igen. Snart helg. Herregud vad veckorna går fort nu. Blir nästan lite deprimerad.. Men men. Ida Sörén var här för någon timme sen och klippte mig. Blev supernöjd. Tack Ida! För tillfället sitter jag och Amanda nere i soffan med varsin dator i knät och kollar på Laguna Beach. Snacka om nördar. Men det är väl så det ska vara en torsdageftermiddag.. :-) Men snart bär det asv till jobbet. 15-21.30, lite tungt men ja. Och imorgon är det öppning som gäller, sen match med u-laget. Helgen är fortfarande riktigt oviss. Vet inte riktigt vad som händer. Trist.

Nästa helg hoppas jag verkligen att vi kommer iväg till Göteborg, men ja, jag vet inte. Hoppas verkligen att Sofia får ledigt. Annars blir det Örebro med Ida och hennes Örebrokompisar. Blir förmodligen också jättekul! :-) Nehe, nej om man kanske skulle ta och sminka sig lite nu? Sagt och gjort! Ha en bra dag people! Pussar!

Spännande värre...

..i ca. 5 minuter igår kväll. 10-1(!!) slutade matchen mot serietvåan Tillberga. Galet. Vi var riktigt bra igår. Tror inte de hade ett riktigt anfall på hela matchen! Ah, okej. En hörna då det blev mål, men annars var det 90 minuter anfallsövning för oss! Så nu leder vi med 11 poäng, dock har Tillberga en match mindre spelad.

Imorse var det bara att pallra sig iväg till jobbet. 8-15 var jobbtiden. Extremt jobbigt att ta sig upp idag. Men jobbet gick bra iallafall, inte så mycket folk dock. Fick sluta lite tidigare, vilket inte är något ovanligt nu när semestern är över för folk. :-) Kom precis till mormor och morfar för ett lån av datorn. Vår är så himla seg. Om 30 minuter kommer Karin och hämtar upp mig. Ska till Ekbacken och heja fram killarna till tre poäng. Men nu har jag gjort det jag skulle här vid datorn, vilket egentligen inte var att blogga, så nu ska jag kila iväg till mormor och morfar och vara lite social! Inte varje dag man är här.

Hoppas ni får en trevlig kväll! Pussar!


Från och med du.

Hola guapas!

Ganska nydligen hemkommen från jobbet. Riktigt lungt idag, så fick sluta en timme tidigare. Riktigt skönt så man kan åka hem och ladda inför matchen ikväll. :-) Snart kommer pappa hem, han har handlat. Så om han gjorde det lovade jag att laga maten. Bra deal. Köttfärssås och makaroner, riktigt matchmat! I like! Ikväll är det Tillberga som står för motståndet. Tidig seriefinal som jag nämnde igår. Bara att gå ut och kötta, like always ;-) Hoppas på att det kommer lite folk och hejar på oss ikväll! 19.00 på Ekbacken gott folk! :-) Nej, matlagning nu! Pussar!






Sakta men säkert..

..så börjar min statistik stiga igen. Skoj! :-)

Jaha, då var medeltidsdagarna över. Men herregud vad jag har haft kul!! Vinst i årets medeltidsrodd toppar nästan listan! ;-) Ska slänga in alla snygga (?!) bilder på oss från rodden på FB imorgon! Har även hunnit med 3 utgångar på 4 dagar. Man mår som man förtjänar vill jag lova! Men det var det helt klart värt. Gårdagen spenderades på jobbet, sen bara massa mys och chill. Donkan och "Girl next door" gjorde vår kväll! :-)

Idag har jag letat massa lägenheter i Örebro. Att det ska vara så förbaskat svårt?! Jaja, men någon gång måste det ju släppa. Hoppas jag.. Har hunnit med en fotbollsträning också. Eller ja, gick av efter typ 40 min för att det är en sträckning på g i höger baksida. Ville inte riskera något inför matchen imorgon. "Seriefinal" imorgon. Typ. Taggad som fan iallafall. Men innan det, jobb! Så nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft! :-) Puss på er!



Medeltidsdagarna

Yo!

Slut på arbetsveckan. För de flesta. Jag jobbar ju dock på söndag också. Men det är låååångt kvar. Ska ta till vara på dessa dagar! Snart kommer systrarna Larsson hit på mat, fix och pepp. Lite senare kommer resten av brudarna hit på lite förfest innan utgång. "Medeltidsdagarna" här i Arboga för tillfället, vilket är Arbogas "it-helg" om man nu kan kalla den för det. Men ja, alla går ut den här helgen. :-) Så det är sjukt mycket folk ute. Men alltid jättekul! Har precis kommit ut ur duschen och jag ligger lite efter mitt tidsschema så jag måste runda av här för att föna håret. Vi ses i dimman gott folk! Puss på er! :-)


Don't call my name

Hallå!

Sitter och väntar på mat just nu. Amanda står för den idag. Couscous-sallad med kyckling. Hon är duktig hon. :-) Som jag skrev igår så har jag vart på jobbmöte i tre timmar idag. Gick kanon och mycket bra blev sagt. Snart ska jag iväg till Ekbacken för träning. Sista träningen innan höstpremiären. Så håll tummarna för oss imorgonkväll! :-) Sen bär det av direkt till Örebro för bio med Ida. Sjukt längesen jag umgicks med tösen!

Längtar nå grymt till onsdagen just nu. Förfest med mina bästa, sen iväg till Källarn för att härja loss till Nordman! Längtar dock ännu mer till helgen, och nästa helg :-) Nehe, om man kanske skulle ta och joina syster liten ute i köket! Ha en fortsatt trevlig dag gott folk!


Grym helg

Har haft en riktigt bra helg. Vin, film och mys fredags. Match, jobb och TP hos Karin igår. Och iväg på jobb idag också. Är sjukt trött nu så ska bara hämta Amanda på jobbet sen inta ryggläge i soffan. Runt halv sex kommer tjejerna hit, blir film och kebab! :-) Kan inte komma på någon bättre avslutning på helgen! Imorgon är jag, förutom ett jobbmöte, ledig. Så sjukt skönt ska det bli! Träning på kvällen dock, men det gör ingenting. Första seriematchen för hösten på tisdag. Nej, nu struntar jag i det här. Måste iväg och köpa smör till jobbet också tydligen. Hoppas ni haft en grym helg! puss!

We no speak americano

Nehe, om man kanske skulle försöka sig på att börja blogga igen? Vad säger ni om det? Har trots min frånvaro fortfarande en hel del som är inne och kikar min blogg varje dag. Så vad tycker ni? :-)

Har precis kommit in från en promenix med Emelie i det finfina vädret. Ska in i duschen nu, sen upp och handla mat med Emelie, Karin och Isabelle. Matchmat så att säga. För vet ni vad? Ikväll är det äntligen dags för match igen. Första efter uppehållet. Dock bara träningsmatch. Frövi div3. Så klockan 19.00 är det på Ekbacken ni ska befinna er :-) Nej, som sagt. Duschen lockar! Men jag lovar att jag ska försöka styra upp min blogg nu! Pussaaaaar!

Vi dansar inte lika bra som sjömän!

Inte varje måndag man drar vin på balkongen! Men fint är det iallafall! Natalie Imbruglia står för underhållningen just nu! Pöööööööösss