April, april...

Sitter i Kumla och kollar Arvid och Kumlas hemmapremiär mot Sköllersta. Härligt med snö såhär i slutet på april...


Weekend

Idag är det torsdag vilket betyder att imorgon är det helg igen. Det går så fort, veckorna bara springer förbi! Imorgon ska det hållas ett tal i skolan, känns som att det var längesen vi skrev och höll ett tal nu. När det är hållt är det helg igen. I helgen ska det jobbas och så har vi lagfest. Jobbar 11-16 ute på golfresturangen vid Mosjö. Mitt första "riktiga" arbetspass, så det ska bli riktigt roligt. Och när det är avslutat bär det nästan direkt av hem till Louise för lite förförfest innan vi drar vidare till Sussi och möter upp resten av laget. Vad som händer efter det är nog ännu skrivet i sand. Men jag ser verkligen fram emot det! :-)

Fick ett glädjande samtal från Tyson för några timmar sen. Han, Johan och Anton hade allihop fått det jobbet som de var på en andra intervju på för idag. Duktiga killar det där. Skönt att få ha kärleken kvar i Örebro i sommar! Han kliver nog innanför dörren vilken minut som helst med lite fika för att fira anställningen! Sånt man får unna sig ibland.

Blir ingen träning för mig ikväll heller då förkylningen från helvetet vägrar att ge med sig. Ingen träning på hela veckan har gjort mig fruktansvärt rastlös och det rycker i benen, men får se det som en moget beslut att vänta ut förkylningen. Har en tendens att gå på för tidigt så jag blir sjuk igen. Men det verkar inte som att det blir någon match i helgen, så det är skönt tycker jag. Nu klev han precis innanför dörren, så ska sluta skriva. Have a nice one! Puss!


Tröttmössa

Hello guys!

Tänkte att jag skulle börja med att berätta om gårdagen, som blev en riktigt succé. Jag, Joel, Erik, Simon och Elin träffades på Frimis där vi först fick lite skumpa, sen var det dags för bossen att ställa sig bakom baren för att slänga ihop en schysst drink. Han lyckades faktiskt riktigt bra. Sen var det upp till bevis för oss andra att göra detsamma. Tycker faktiskt att alla lyckades bra. Jag tog hjälp av Erik och blandade ihop mojitos som smakade bättre än de såg ut! ;-) Satt och spånade på lite diverse marknadsföringsgrejer som jag tror kan bli både bra och sjukt roligt! Runt halv ett klev vi över till Satin, nån raggaeton(?)-artist som spelade där. Vad riktigt bra drag där faktiskt. Men orkade bara en timme, sen fick Tyson komma och hämta mig. Med lite donkenmat i magen somnade jag som en stock sen.


Dagen idag har inte alls vart lika "glamourös" som gårdagen. Verkligen tillbaka till vardagen. Har tvättat, städat, diskat, lagat mat och pluggat. Ska även snart iväg på träning. Dock blir det nog bara fysträning för mig då jag inte är helt frisk än. Förkylningen/allergin vägrar att ge med sig. Nu ska jag ta och byta om till lite mer passande kläder för träningen. Puss!




Lill-lördag

Grym kväll med världens bästa frimis-gäng!! :-)


Deep blue

Hello!


Idag hade vi vår debatt. Vi, jag, Evelina och Tobbe blev tilldelade ämnet "Skoluniform ska inte vara obligatorisk för elever i grund- och gymnasieskolan" och debatten gick bra förutom att båda lagen fastnade lite väl mycket i mobbningsfrågan. Men men, vi vann iallafall debatten efter att klassen fått rösta. Och som ni redan vet så gillar jag ju att vinna! ;-) Nej, men det är verkligen skönt att vara klara med den, har faktiskt gått och bävat lite för den för att jag tycker att det där med argumentation och debatt är svårt. Som tur var slapp jag ju göra det själv. Är otroligt stolt över oss alla tre. Nog om det.


Just nu sitter jag och väntar på min buss som snart ska ta mig upp på stan. Ikväll blir det att ta några glas tillsammans med Frimis-gänget. Ska bli riktigt kul faktiskt. Slog till med en lite annorlunda sminkning, för att vara mig då. Den fick gå i blåa nyanser. Försökte ta kort på den, men ja, webkameran är väl inte den bästa kanske. Men gjorde iallafall ett försök. Nu måste jag rusa. Ha en trevlig kväll! Puss & kram


Svar på fråga

Fick för några dagar sen en fråga här i kommentarsfältet som jag tänkte svara på =)

Kommentaren som Sofia S skrev:
Hej! Kul att jag hittade din blogg. Har sökt bland annat till Örebro till hösten (att studera i). Alltid roligt att kunna läsa lite om någon som redan gör det. Jag bor i Gävle nu och har aldrig varit i Örebro så man är ju lite nyfiken. Hur är staden? Kände du någon när du flyttade dit? Hur är människorna/skolan? Vad pluggar du för något? Ojoj mycket frågor nu. Men är så himla sugen på att få lite info om min möjliga framtid :) Hoppas du har lust att svara. Kram!



Svar: Hej Sofia, vad kul att du skrev! Jag tycker att Örebro är en riktigt bra stad, med underbara människor och nära till allt. Här kan man cykla i princip överallt, vilket är väldigt bra för oss "fattiga studenter". Shopping, matställen och fik finns det gott om här. Det finns också några riktigt bra nattklubbar, om man gillar sånt. (Jag jobbar på en ;-))
Jag är ursprungligen från Arboga, så att flytta till hit var inte ett sånt stort steg då det bara ligger 4 mil bort, men jag har aldrig ångrat det. Så Örebro är en bra stad att bo i, speciellt som student. När det kommer till universitetet har jag inget annat än gott att säga om det. Jag läser Management in Sport and Recreation på GIH, alltså gymnastik och idrottshögskolan. Hoppas du fick svar på några av dina frågor, och om det är något mer du undrar så hör bara av dig, antingen här eller på facebook. Kramkram!

2012-04-01

Då var ännu en vecka slut. Det går så sjukt fort nu tycker jag, nästan lite obehagligt. Just nu ligger jag och käkar mango i soffan och väntar på att "Så ska det låta" ska börja. Idag har jag inte gjort många knop, solat och kollat på fotboll är det mest ansträngade. Mitt huvud värker och magen gör ont, men jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, för det har jag verkligen inte tid med. Kände redan igår innan matchen att jag inte mådde speciellt bra och gick även av efter typ 35 minuter. Hann dock göra mitt första mål i ÖSK-tröjan, vilket var grymt skönt. Hoppas verkligen att det fortsätter så. Matchen i övrigt var ingen höjdare från min sida och vi lyckades bara spela 1-1 mot Mariestad. Tycker nog att vi borde gjort något mer mål framåt, men men. Kom hem runt 20.00 då vi även hade köpt med oss kebab som käkades framför Gladiatorerna och sen hittade jag sängen innan 23, riktigt skönt faktiskt.

Imorgon vankas föreläsning, festkommittémöte och sen så ska det skrivas PM och avslutas med träning. Fullspäckad dag för övrigt. Men det är bara att hänga i för på onsdag blir det en mini-semester. Ska på kryssning till Åbo med ett gäng glada GIHare. Blir nog hur kul som helst! Nej, nu börjar Så ska det låta och jag ska sluta skriva. Hoppas ni haft en riktigt bra helg. Puss&kram!