Sovdags

Kan inte sova. Men måste tvinga mig själv till det. Kanske ska börja med att lägga bort datorn. Sagt och gjort. Klockan står på kvart i sju. Mattelektion som väntar. Kul.. Sov gott folk!

Välkommen till Arboga! Det du inte vet om dig själv, vet alla andra!

Döont i ögat, vad är det här?!

Fick plötsligt jätteont i mitt vänstra öga, wierd. Ligger och kollar på plastikdoktor 90210, vet inte om jag ska kalla det bra eller dåligt. Skrattretande. Imorgon ska jag köra Amanda till hennes praktikplats. Så måste ge mig ut i detta skitväder med bilen. Ingen höjdare. Men är man världens bästa syster så är man. :-) Sen bär det av upp till Nautilus en vända eftersom träningen idag inte blev av. Vi satt fyra starka uppe på Ekbacken. Riktigt dåligt tycker jag. Men men, då får man ta sig själv i kragen och göra något åt saken. Ska dra mina 30minuters intervaller hade jag tänkt, sen en solning och lite bad&bastning. Det är jag värd :-) Nu ska jag sova hade jag tänkt. Sova tidigt för en gångs skull. Blev ett sånt här tråkigt inlägg igen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Händer ju inte allt för mycket på dagarna ;-) Haha. Men sov gott allihopa! Puss&Kram!


the Simpsons

Nu är det soffhäng för hela slanten. Den gula underbara familjen underhåller mig just nu! :-) Kollar ut genom fönstret och ser till min stora förtvivlan att det fortfarande snöar kraftigt.. Eskalerande. Så jag tror inte det blir någon träning ikväll. Jag som var taggad efter en veckas vilande. Men men, inget att göra åt. Håller tummarna för att det blir träning iallafall. Så man får testa de nya spikgrejerna som man ska ha under skorna ;-) Haha. Men nu ska jag ta och försöka slänga ihop någonting kul med resterna i kylskåpet. Jag som verkligen inte gillar rester.. Toodles!


Moderna danssteg i fröken Perssons vardagsrum

Längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde nu ikväll. Så pass att Elin kom upp och undrade vad fan jag och Moa höll på med. Hon möttes av synen då jag ligger och vrider mig i skratt på golvet och en Moa som desperat försöker gå ner i en split! Herregud, kan inte vart en vacker syn. Jag och Moa har alltså precis kikat på "So you think you can dance?" och blivit så inspirerade så vi bestämde oss för att ta några små nätta steg på vardagsrumsgolvet. Sagt och gjort. Vi försökte kommer ner i spagat och i split. Drog några asläckra piruetter och vi försökte oss även på några schyssta hopp. Var inte långt ifrån att vi försökte oss på några lyft också! Hade nog slutat i kaos. Men vi hade garanterat blivit inbjudna att få åka med "the-hot-tamale-train" som Mary Murphy så fint skulle uttryck det! ;-) Där satt vi efteråt och "ååh, jag vill också kunna dansa." Haha. Jadu Moa, det är aldrig för sent. Inte ens för oss. Ska iallafall, innan årets slut, ha kommit ner i spagat! Ett sent nyårslöfte! Nu ska jag signa ut! Sova står på schemat. Och matte imorgon!

Love ♥

Facebook, top chef och Moa

Dessa tre saker är mina tidsfördriv just nu. Moa berättade precis att hon fick VG på hennes mördar-uppgift hon gjorde förra veckan! Well done! :-) Ska nog snart styra min kosa dit för popcorn och PH! Coooozy! :-) Imorgon är det skola. Två timmars matte, puh!

Annars har dagen bara bestått av plugg och chill på Donkan med Fanny och Ida. Har sökt två jobb också :-) Men nu ska jag leta reda på Moas solbrillor och solkort, sen åka upp på B-berget. Sweet! Puss!


Kärlek vid sista ögonkastet

Sitter och lyssnar på musik, just nu så äre maskinen som står för underhållningen. Jaja, whatever. Men sitter och söker lite jobb också.. Väldigt litet utbud häromkring. Otippat? Men nu ska jag ta en paus i jobbsökandet och pluggeriet, ska laga mat. Booring. Får se vad jag kan koka ihop. :-) Men ska ta mig i kragen och kila ner för trappen nu. Pyss!


Amanda och jag, läääängesen ;-)


Use your love

Jaha, är så otrött man bara kan bli. Borde försöka sova eftersom jag inte är helt hundra, men det är omöjligt. Kollat paradise, miss secret agent och nu Navy CIS. Men i denna sekund insåg jag att CSI precis börjar! Kvällen är räddad! Checkar därmed ut. Godnatt!

Skadeglädje

Eller skadeglädje kanske inte man kan kalla det ;-) Ska iallafall snart ner och kolla på när brudarna tränar arslet av sig på brottarträningen. Hade dock hellre vart med och svettats. Men när halsen är som den är, så känns det bättre att ta det säkra före det osäkra. Men kämpa på tjejer!! Jag och Martina får kompa ihop på bänken idag igen. Igår fick vi hoppa in i varsitt mål, mitt lag vann måste jag nästan tillägga där ;-) Haha. Ny karriär kanske? Som målvakt. Haha, troligen inte då jag är Sveriges mest skotträdda människa. Konstigt då jag har spelat fotboll i 15 år typ! Haha. Men men, nu bär det av till brottarlokalen med syrran. Pöss!


Lördagsångest

Inte ofta man känner såhär en lördag. Klockan är 17.10 och jag har inte en aning vad jag ska göra ikväll. Vill göra något, men verkar inte hända ett jävla skit. Palla! Kanske går och drar täcket över huvudet istället. Tack & hej, uttråkad tjej.

Sommartider

Hittade massor med sommarbilder. Sånt här får mig att må bra!
Underbara sommartider!
Sommaren -09, time of my life!


En av alla onsdagar på min balkong och Vinbäcken!




Göteborgshelg med Moa, Malin och Ida!!





Ännu en onsdag..




Kan man få bli lite brun igen?!



I can transform you

Städar, lagar mat, diskar, tvättar, städar lite mer, lagar ännu mer mat. Hur duktig får man bli? Vuxenpoäng i massor! Blir lite överraskning till mamma och pappa tills de kommer hem. De blir nog jätteglada, iallafall mamma som slipper göra allt detta. Dock vet de om att jag både dammsugit och lagar mat. Hoppas de spelar överraskade iallafall :-) Haha. Till kvällen väntar handboll och let's dance. Antingen med Ida, Moa, Fanny och Dessan eller med mamma och pappa. Känns faktiskt som att ett glas vin i soffan med mor och far lockar mer. Men det är för att jag är så sjukt trött. Ett glas vin och jag sover som en barnunge. Kan jag behöva. Det här vädret gör mig oerhört trött! Imorgon väntar.. eh ja.. vad? Lite festligheter kanske? Vad som än händer blir det säkert bra! :-) Undrar om det är nån sport här runt omkring? Handboll, innebandy, bandy? Måste nog ta och kolla upp det där. Sportfantast som man är. Vad vore en helg utan livesport? ;-) Hahaha!!

Men nu ska jag gå ner och marinera kycklingen och göra mina egna klyftpotatisar. Ska man slå till på en sallad också? Måste nog göra det, annars blire ett jäkla liv ;-) Eller hur mamma?

Förresten saknar jag min syster liten. Kom för Guds skull hem hel från Sälen!! :-) Miss u!


07.24

Klockan ringde 06.45 och superteknisk som man är fick jag inte av alarmet på mobilen. Jag hatar nya funktioner på nya mobiler! Haha, hur svårt som helst. Men efter många om och men fick jag ju av det iallafall. Hoppade i det första bästa jag såg, vilket var mjukiskläderna. Med knuten på huvudet traskade jag ner för trappen för frukost.. Insåg nu att jag kunde gått upp typ 20 minuter senare då jag sitter och fördriver tiden här liksom.. Mm, men har väl inte hänt så jättemycket på de 40 minuter jag vart uppe. Men nu bär det av till Kungsör för mer logaritmer. Woohoo! Hörs sen! Puss! :)

Why does love always feel like a battlefield?

Skriver ett snabbt och kort inlägg innan jag kryper till kojs. Var uppe vid Viking och tände ljus tidigare. Jättefint var det. Mycket folk som var där och tände ljus och skänkte en tanke. Fint, verkligen jättefint! Men det är så sorgligt. Svårt att sätta ord på det. Att allt kan förändras så snabbt, läskigt. Jag ryser bara jag tänker på det. Lev varje dag som det vore din sista. Ett motto jag alltid kommer att leva efter.

Men nu ska jag iallafall kila in till mitt rum och lägga mig. Upp och hoppas väldigt tidigt imorgon. Klockan står på 06.45!!! Galet! Men vad gör man inte?! Sov gott "allihopa"!

:(

Igår var en sorglig dag.. En på tok för ung människa tvingades lämna jorden. Sjukt. Ikväll klockan 21 kommer folk att samlas utanför hans jobb och tända ljus. Vi kommer självklart att närvara. Det var inte nån jag kände speciellt bra men han var, enligt min uppfattning, en sån där människa som det känns som att man känner. Inget mer "tjeeeena tjejer!", inget mer "kebabtallrik utan lök, svag sås och lite stark, vaa?!". Näej, det är inte rätt! Det här ska inte behöva hända någon.

Vila i Frid Stoffe!!

Guldregn

Två timmar matte idag. Riktigt jobbigt att hålla fokus så länge. Men logaritmerna flöt på riktigt bra faktiskt ;-) Känner mig på g nu! Sen åkte jag hem till mormor och morfar för att jobba lite, idag igen. Gick bra. Effektiv som man är ;-) Hehe. Eftersom jag har ont i halsen så blev det ingen träning för min del nu ikväll. Vill inte riskera någonting.. Satsar istället på att heja fram Sverige till vinst mot Polen ikväll!! :-) Funderar på om jag ska dra på mig min Sverige outfit till matchstart. Brukar vara en tradition här i casa de Segerstedt. Ska försöka övertala mamma också! Haha. Har förresten, från det ena till det andra, införskaffat mig en ny mobil! Alla som sett min mobil vet att det verkligen var på tiden! Fick köpa Dessans nu när hon köpt en ny! Skönt med en som faktiskt funkar! ;-) Jaha, men nu ska jag ta med Diezel på en promenad så jag hinner hem till matchen.


Såhär kan det se ut, en helt vanlig onsdag ;-)


Oh my god!

Har svårt att skriva med den mjölksyra/träningsvärk som jag har i armarna nu! Värsta jag vart med om! Inte okej! När vi kom hem så blev det lite te och macka i soffan framför Idrottsgalan. Började med att världens sämsta sångerska sjöng. Jag och mamma tyckte det var så fruktansvärt dåligt så ett kanalbyte var på sin plats. Varför tar man ens in någon som inte kan sjunga? Whatever. Så roligt att Helena Jonsson fick Jerringpriset, och som hon gjorde det?!! Utklassning! ;-) Fick en liten tår i ögat och gåshud när sportspegelns pris delades ut också. De som såg det vet vad jag pratar om. :-) Men nu ska jag ta min stackars kropp och ta mig till sängen i hopp om att jag vaknar upp imorgon. Iväg till skolan imorgon, religion. Fun! Sen efter det bär det av hem till mormor och morfar för jobb. Sleep thight! Tjingeling! ♥


Tog två bilder av Moa från lördagen! :)




jag fattar allt och ingenting..

Försöker att räkna lite matte. Men logaritmer in my ass!! Hur svårt som helst, eller ja, iallafall när man inte förstår hur man ska göra. Men jag hackar mig, sakta men säkert framåt i boken. Satsar på att göra prov nästa vecka :-) Imorgon är det religion B som står på schemat. Första lektionen. Ska bli intressant faktiskt.

Men utöver matten så är jag lycklig som bara den idag. Ringde och bekräftade min intervjutid idag. Verkar vara en kanonkille som jag ska träffa. Skittrevlig, iallafall över telefon. Så i början av mars är det anställningsintervju på Hilton Hotel i Stockholm. Jobbet är dock inte där ;-) Om allt går som jag vill så sker tillträde till tjänsten i slutet av april. I like ;-) Håller alla tummar jag har! Men nu ska jag plugga vidare ett tag, sen bär det av på brottarträning. Hör av mig imorgon om jag lever då!


Frank Wagner

Gårdagen då. Precis lika förbaskat bra som jag hade trott. Om inte bättre! Sjukaste förfesten med underbara tjejer. Så jävla roligt. Jessica som showade med sin discodans, skakande tuttar, spillda drinkar, massa skratt och mycket sång/skrik och kvällen var gjord! Runt tolv knatade vi till Brorsan & Syrrans. Var faktiskt riktigt mycket folk ute igår, så det var kul. Efter en delad kebab med Simon på KH så blev det efterfest hos Petra. Tror jag somnade runt sex imorse och sov i kanske tre timmar. Så just nu är jag helt slut. Tack alla som gjorde min helg kanon! :-)

Sitter och kollar på Johan Falk där Joel Kinnaman aka Frank Wagner gör HELA filmen! Ruskigt het kille alltså! ;-) Bra film förövrigt också. Vapenbröder som går idag. Men orkar nog inte se hela filmen, ska upp till skolan klockan tio imorgon. Har ändå redan sett filmen. Nu ska jag tvätta bort gårdagens smink (haha!) och hoppa i bingen.


Förresten, jag vill verkligen det här!!!!

tonight's gonna be a good night.

PARTY LIKE A ROCKSTAR!


Nyårsafton..

Sitter och laddar upp alla mina 219857464 bilder från nyårsafton. Inte att leka med! Tar så lång tid.. Men snart bär det av in till Köping. Lite partaj med mina brudar ;-) Ska bli superdupernajs! Ska bränna i ordining en ny skiva hade jag tänkt. :-) Spotify i all sin glans men det slår inte den gamla skiva. Haha! Men verkar tydligen inte funka. Åh, va sur jag blir.. Men nu ska jag ta och packa väskan, käka lite mat sen styra kosan (läs; MUTtan. haha!) in mot Idalee och Köping! ;-) Lots of love!


Västerås

Åååh, idag ska jag med syster liten och kolla på balklänning. Skapligt avis! Jag vill också gå! Igen.. Men får väl nöja mig med att kolla på hur fin syster och alla andra kommer vara. Hoppas verkligen att hon vill ha mitt halsband som jag hade :-) Så vi blir lite "lika" iallafall!

Gick upp halv nio imorse! Upp och käkade frukost sen bänkade jag mig framför datorn för att söka jobb. I denna jobbdjungel. Inte lätt nu. Men igår sökte jag nog sex jobb och minst tio idag. Inte illa pinkat. Så nu är det bara att vänta och hålla tummarna. Dock tråkigt att det finns så få jobb här i närheten. Nästan bara sökt jobb i Västerås och Örebro. Tur att det går bra att pendla dit. Till en början. Kollat lite lägenheter också. Studentlägenheter. Om jag väljer att börja plugga i Västerås eller Örebro till hösten. Fanns en hel del faktiskt. :-) Jaha, nog om det.

Nu ska jag ta och skutta in i duschen så de inte åker utan mig. Sen bär det av in till Västerås. Hoppas kunna smita iväg nån minut. Har lite grejer som ska införskaffas. I akut behov av lite nytt smink. Och ikväll vankas träning. Löpning, ute!! Puh! Men bara att gilla läget! ;-) Smell you later!


Snart ombytta roller =)


I wanna wake up where you are

Precis hemkommen från Jack. Har kikat på Paradise hotel, käkat morötter och dipp samt gått några matcher i biljard mot Ida. Och självklart, spelat lite fotboll i deras mansion ;-) Alltid lika trevligt! Imorgon vankas frukost med Moa och Ida. Kl.10.00 liksom! Puh, tidigt! ;-) Men bra uppvärmning då min mattelektion börjar 08.00 på fredag. Someone, please kill me! Tur att man har Ida med sig iallafall. Får ta med en redbull, sen är det bara att tuta och köra ;-)

Blev bara ett kort inlägg men en update iallafall. Sov så gott dudes ;-) Puss!



painted by numbers

Ska snart iväg och möta upp Ida. Blir morötter, dipp och paradise hotel @ Jacks place. Kanonkväll med andra ord. Trodde faktiskt att jag skulle ha mer träningsvärk än vad jag har efter gårdagen. Ruskigt jobbig brottarträning med laget. Benen brännde som aldrig förr!! Men men. Idag var vi uppe på Nautilus som vanligt och blir nå liknande imorgon. :-)

På torsdag åker jag, mamma och Amanda till Västerås för att kolla på balklänning till Amanda. Jag är så avis, verkligen jätteavis. Jag vill också gå på bal igen. Men får vara med som smakråd denna gång! Hon kommer vara så fin! :-) Måste kila nu, annars hinner Konsum stänga! Och det vill vi ju inte vara med om! Pussis!



Jag, på min bal -08! :-)


I en annan del av Köping

Kollade precis på våra underbara grannar i Köping. Missade programet igår så kikade på det på internet nyss. Härliga människor det där.

Nehepp, nu vare visst dags att dra iväg på träning! Kisses!

I en annan del av Köping

Kollade precis på våra underbara grannar i Köping. Missade programet igår så kikade på det på internet nyss. Härliga människor det där.

Nehepp, nu vare visst dags att dra iväg på träning! Kisses!

Tvättbjörnen

Lirar betapet med Moa. I rummet "tvättbjörnen", därav rubriken. Håller på att få torsk. Blir förmodligen så också :/ Och jag som hatar att förlora! ;-) Haha! Annars idag har jag fikat med Björn och sen blev det en långkörare med Ida på Nautilus. Undrar hur mina stackars armar kommer att må imorgon? Ska upp imorgon också. Har lovat att skjutsa upp Amanda och då kan man ju lika gärna passa på när man ändå är där. :-) Ida ska också med, så det är bra.

Helgen då? Det mesta är ännu skrivet i sand. Blir kanske bowling på lördag. Jag som är riktigt dålig på det. Hur ska det gå liksom? Men nu ska jag ta och lägga mig. Måste bara spela klart! Nattinatti!


Nemen? På sista bokstaven så tog man hem det ;-) Så kan det gå.

Direkt från Nya Zeeland.

Pratade med Emelie för ett tag sedan. Äntligen! De har nu tagit sig till Nya Zeeland och jag är så sjukt avis! Jag saknar dem så otroligt mycket. Love you guys! ♥ Håller alla fingrar och tår att jag ska ha råd att åka ner till dem i mars! Iväg från kalla Sverige!

Förövrigt så har jag sjuka träningsvärken idag. Har ju vart riktigt duktig och legat i uppe på Nautilus. Känns riktigt bra och motiverande för en gångs skull. Hoppas det börjar ge resultat snart :-) Men nu ska jag ta och föna håret, sminka mig och slänga på mig lite kläder. Ska snart iväg! Kanske blir mer bloggning sen. Solong!


26 dagar kvar!! ;-)




En bra rubrik, snabbt!!!

Update från Idas place. Sitter och kollar på när Ida viker tvätt, är allmänt uttråkad. Hon ska snart dra vidare. Och då ska jag göra vad? Gah, kan klockan bara ticka lite snabbare? Dagarna gå lite fortare? Veckorna lite snabbare? Och helgerna lite långsammare? Ibland önskar jag att jag var fröken ur. Jaja, men drömma går ju. Kanske ska fråga henne om hon behöver hjälp, men orkar inte resa mig från stolen. Ska iallafall försöka spela vidare på Numb på pianot. Ska bli en riktig Mozart hade jag tänkt. Eller kanske Beethoven? Men man kanske måste vara en smula mer musikalisk då? Skitsamma, ska fortsätta nu. Vääääärt inlägg?! NOT!
Bullerproof, haah! Snacka om punch in the face ;-) Eller vad säger du Ida?

This time baby, i'll be bulletproof!

Sitter och väntar på att Ida ska komma hem från Konsum. Ska kila över och chilla lite. Alltid lika cooooozy! Annars idag blev det en vända till Nautilus med Desiré och Ida. Nyårslöfte ni vet ;-) Ska verkligen försöka hålla det nu! Lite lättare med Ida och Dessan som stöd. Imorgon ska littlesis också med. Sen blev det bubbling och lite bastu. Imorgon laddar vi för ännu ett nautiluspass, sen längdskidor med Moa. Welcome to the good life!

Nu ska jag föna håret och slänga på mig lite smink sen kila över till Imoe! :-)
Lots of love!

Sunday

Gårdgen var crazy! I like! Orkar inte ens skriva mer. Nu är det te och chokladruta i soffan med mor och far. Handboll på tv. Livet är underbart! :-)

första januari tvåtusentio

Jaha, vart ska man börja? Kvällen var.. den var.. jättebra!! Sjukt god mat, sjukt underbara människor och sjukt bra drag! Många långa skratt och många glas champagne blev det.

Men dagen började iallafall med att jag, Amanda och Sofia åkte till Köping och kikade på bandy. Amanda (läs;alla) höll på att frysa fötterna av oss så vi klarade "bara" 80 av de 90 minuter som spelades. Men var faktiskt riktigt kul att kika. Sen bar det av hemåt. Lagade i ordning lite carbonara till mig, sis och Ida. Sen blev det partyfix/förfest för hela slanten. Runt kvart över fem blev vi uppskjutsade till Herrfallet. Åkte till en av stugorna som killarna hade hyrt. Förfest, kortspel, Dumbledore och massa skratt blev det innan klockan slog sju då vi började gå(!!) mot resturangen. Hann med att halka ett antal gånger innan vi var framme. Haha. Väl där satt vi oss till bord. Som sagt, maten var grym. Bästa oxfilén någonsin! Efter tio drog de på lite musik och folk hittade "dansgolvet". Så även jag och Ida. Visade våra buggskills ;-) Dock tror jag att Putte var snäppet bättre när han svängde runt med Karin. :-) Tolvslaget firades ute på terassen med champagne och många nyårskramar. Sen gick vi tillbaka till stugorna och partajade vidare.

Nyårsdagen var rätt seg till en början. Jag, Ida, Amanda och Dessan drog till Pronto och käkade lite. Sen vid tre vankades det middag hos mormor och morfar. God mat även där :-) Julklappsbyte och tårta. Vid halv sju hämtade jag upp Dessan för att fixa lite chips och dip och filmhyrning. Somnade riktigt tidigt igår, blev säkert en tolvtimmars inatt. Skönt! :-) Vad som händer till kvällen är oklart. Men just nu ska jag ta tag i nyårslöfter nr 1. Jag, Ida och Amanda ska upp till Nautilus! Hög tid nu!! Tjingeling!